Panny Młode 2016 cz. 34 - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-08-18, 18:28   #901
Madzialena7
zniemczona peema

Dot.: Panny Młode 2016 cz. 34

Cytat:
Napisane przez magda1706 Pokaż wiadomość
mi często jak się kąpię to Tż przynosi razem z ręcznikiem i zadowolony ucieka
Mój też tyle że bierzemy prysznic razem wiec nie ucieka

Cytat:
Napisane przez Sophie24 Pokaż wiadomość

O, takie coś to seksowna bielizna wg mojego M.:
http://www.fanlidla.pl/files/g/2_264...elizny_497.jpg
Nie jest wymagający
No co Ty chcesz przecież to jest mega sexy zestawek

Cytat:
My akurat z M. jesteśmy zgodni co do koloru jedynie - oboje lubimy czarny.
Raz jak poszłam mierzyć gorset w H&M to mierzyłam różowy (taki brudny róż) to się zlał ze mną a czarnego nie było rozmiaru. Ale w sumie wtedy M. stwierdził, że przecież nie będzie tego wszystkiego odpinać więc i tak trzeba było zrezygnować:P

Stronkę znam - M. ją często przegląda i mi wyławia jakieś perełki, które mogłabym kupić
A to to mój też, jeśli chodzi o gorsety to jest na nie bo raz że za dużo zakrywa a 2 nie chce mu się odpinać . Nawet spodni z 2 guzikami kupić nie mogę ani koszuli na guziki bo za dużo rozpinania .

Co do libido to mój ma ponad skalą, ledwo przylazł z pracy i juz mnie zdążył obmacać kilkukrotnie i przystawiać się ze 3 razy . I tak codziennie do nocy, jak żyć

"..i że Cię nie opuszczę aż do śmierci.."-> 27.08.2016
,,Bo magia jest wtedy gdy splatamy dłonie,
a nasze spojrzenia mówią więcej niż słowa"
Madzialena7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-18, 18:29   #902
Sophie24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez white_bear Pokaż wiadomość
Piona Ja też

Grejpfrutowa, Sophie. Wyszło na to, że płaciłam za wszystko jednak sama. Świadek się zachowywał, no... dziwnie powiedzmy, jakby robił na złość. Aż szkoda wspominać. Nikt inny nawet nie zapytał o koszty. Ogólnie było fajnie nawet, szkoda tylko, że parkiet taki mały i pełno ludzi, nie dało się za bardzo potańczyć, a i faceci się później troche ekhm... spili, jeden spał za stołem i ochroniarz go budził, a świadek z Panem Młodym też trochę przegięli i prowadzili się do domu. Ja z Tżtem w sumie i jedna koleżanka, która była autem byliśmy w jako takim stanie.
Teraz się zastanawiam ile włożyć im do koperty...
No to chamstwo. Młodzi pewnie myślą, że się wszyscy złożyli a wszyscy, że to Młodzi zapłacili - tak czy siak, wszystkim pasuje. Tylko Ty źle na tym wyszłaś.
Sophie24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-18, 18:29   #903
DontSaySorry
Zakorzenienie

Cytat:
Piona Ja też

Grejpfrutowa, Sophie. Wyszło na to, że płaciłam za wszystko jednak sama. Świadek się zachowywał, no... dziwnie powiedzmy, jakby robił na złość. Aż szkoda wspominać. Nikt inny nawet nie zapytał o koszty. Ogólnie było fajnie nawet, szkoda tylko, że parkiet taki mały i pełno ludzi, nie dało się za bardzo potańczyć, a i faceci się później troche ekhm... spili, jeden spał za stołem i ochroniarz go budził, a świadek z Panem Młodym też trochę przegięli i prowadzili się do domu. Ja z Tżtem w sumie i jedna koleżanka, która była autem byliśmy w jako takim stanie.
paragony za panieńsko-kawalerski wystarczą moim zdaniem
Nadal nie kumam dlaczego wszystko sponsorowałaś, ale to Twoja sprawa w sumie
Stary 2015-08-18, 18:30   #904
201604261006
Konto usunięte

WHITE powiem Ci szczerze, wg mnie jesteś głupia ze sama za wszystko placilas. Nie obraz się no ale takie mam zdanie.
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-18, 18:33   #905
Sophie24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialena7 Pokaż wiadomość
Mój też tyle że bierzemy prysznic razem wiec nie ucieka

No co Ty chcesz przecież to jest mega sexy zestawek

A to to mój też, jeśli chodzi o gorsety to jest na nie bo raz że za dużo zakrywa a 2 nie chce mu się odpinać . Nawet spodni z 2 guzikami kupić nie mogę ani koszuli na guziki bo za dużo rozpinania .

Co do libido to mój ma ponad skalą, ledwo przylazł z pracy i juz mnie zdążył obmacać kilkukrotnie i przystawiać się ze 3 razy . I tak codziennie do nocy, jak żyć
Mój lubi jak jest dużo zakryte. Nie żeby może golfy i długie spodnie no ale woli jak nic nie prześwituje:P Ja się w sumie też najlepiej czuję w takim zestawie Kiedyś założyłam zwykłe bokserki i zwykły top obcisły to faktycznie widziałam, że lubi taki prosty zestaw:P

Gorsety to faktycznie tak fajnie popatrzeć ale nie są praktyczne:P

Właśnie przejrzałam stronkę H&M z bielizną - ale świetne staniki, ciekawe tylko jak z jakością bo ceny nie są małe.

Mój libido ma raczej wysokie, choć po zamieszkaniu razem spodziewałam się raczej ochłodzenia bo to taka codzienność:P Ale nie:P Co mnie cieszy oczywiście
Za to moje libido jest kiepskie:/ Nie wiem co z tym zrobić a podobno u kobiet to nie da się nic zrobić z brakiem libido.
Stary 2015-08-18, 18:37   #906
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Cytat:
Mój lubi jak jest dużo zakryte. Nie żeby może golfy i długie spodnie no ale woli jak nic nie prześwituje:P Ja się w sumie też najlepiej czuję w takim zestawie Kiedyś założyłam zwykłe bokserki i zwykły top obcisły to faktycznie widziałam, że lubi taki prosty zestaw:P

Właśnie przejrzałam stronkę H&M z bielizną - ale świetne staniki, ciekawe tylko jak z jakością bo ceny nie są małe.

Mój libido ma raczej wysokie, choć po zamieszkaniu razem spodziewałam się raczej ochłodzenia bo to taka codzienność:P Ale nie:P Co mnie cieszy oczywiście
Za to moje libido jest kiepskie:/ Nie wiem co z tym zrobić a podobno u kobiet to nie da się nic zrobić z brakiem libido.
Co do libido,bierzesz pigułki?
xXBlankaXx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-18, 18:37   #907
ann2016
Zakorzenienie

Cytat:
ja zawsze kupowałam w h&m i lindexie staniki no ale teraz jak byłam w PL to w końcu poszłam do sklepu z bielizną dobrać odpowiedni rozmiar i mam 65E więc o h&m i lindexie mogę zapomnieć i najgorsze jest to, że nie w każdym z bielizną mają taki rozmiar a jak mają to bardzo mały wybór
ann2016 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-18, 18:40   #908
tetrikk
Zakorzenienie

Cytat:
Piona Ja też

Powinnaś ty wszystkim powiedzieć, że trzeba się złożyć. Nic dziwnego, że nikt sam nie wyszedł z inicjatywą. .. Ja dla porównania powiem, że napisalam do 3 lasek, które w ostatniej chwili zrezygnowaly z panienskiego o zwrot straconej zaliczki za limuzynę. Dostałam od 2, więc jestem zadowolona trzeba samemu dbać o swoje interesy bo w przeciwnym razie nikt tego nie zrobi. Przykre, ale prawdziwe.
Stary 2015-08-18, 18:46   #909
Sophie24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xXBlankaXx Pokaż wiadomość
Co do libido,bierzesz pigułki?
Właśnie nie.

Cytat:
Napisane przez ann2016 Pokaż wiadomość
ja zawsze kupowałam w h&m i lindexie staniki no ale teraz jak byłam w PL to w końcu poszłam do sklepu z bielizną dobrać odpowiedni rozmiar i mam 65E więc o h&m i lindexie mogę zapomnieć i najgorsze jest to, że nie w każdym z bielizną mają taki rozmiar a jak mają to bardzo mały wybór
Ja mam albo 70D albo 70C i to w Esotiq bo już w Triumphie nie koniecznie pasował taki rozmiar. To też ale zależy od modelu. Raczej kupuje push up tyle, że z wyciąganą wkładką a nie z napakową już na stałe gąbką.
Właśnie najgorsza rozmiarówka - jest bardzo uszczuplona i ciężko znaleźć coś odpowiedniego.

---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ----------

Lecę do domu. Coś się chyba chłodniej zrobiło a ja w bluzce bez rękawków:/ Trudno, jakoś wytrzymam
Stary 2015-08-18, 18:54   #910
Arya90
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny mam pytanie do tych co mierzyły już suknie : jaki stanik ubierałyście na przymiarki? Czy w ogóle kazano Wam mierzyć bez stanika?. Bo tak sobie patrze po internecie i zastanawiam się nad kupnem stanika typowego pod suknię żeby mieć już na przymiarke
biały z normalnymi ramiączkami. ale ja chciałam zabudowaną górę sukni, gorsetów nawet nie mierzyłam bo od początku ich nie chciałam, więc nie było problemu z ramiączkami.

Cytat:
O, takie coś to seksowna bielizna wg mojego M.:
http://www.fanlidla.pl/files/g/2_264...elizny_497.jpg
Nie jest wymagający

Ja kompletów mam kilka. Na codzień jednak śpię w normalnych koszulkach, a sexi zakładam od święta, żeby się Tż cieszył

White moim zdaniem źle zrobiłaś, ale to moje zdanie

Idziemy robić nalewkę śliwkową na wesele z Tż

6cs
Arya90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-18, 18:56   #911
white_bear
Pani żona :)

Świadek miał mi oddać połowe. Miał zostawić mi u młodych pieniądze (przynajmniej tak mi powiedział) i... nie zostawił. Wiem, że to wyszło głupio i że głupio się dałam wkręcić, ale teraz to już po ptakach. Mój prezent w kopercie będzie niższy niż miał być przez to wszystko, tylko zastanawiam się ile.
Na zawsze MY

white_bear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-18, 18:58   #912
ann2016
Zakorzenienie

idę pobiegać
Stary 2015-08-18, 19:03   #913
Fragaria_
Wtajemniczenie

Melduję się w nowym wątku

Trochę mnie tu u Was nie było, ale ostatnio nie miałam w ogóle czasu na Wizaż

---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ----------

Cytat:
Napisane przez Arya90 Pokaż wiadomość

Idziemy robić nalewkę śliwkową na wesele z Tż
My też planujemy robić ze śliwek A mamy już wiśniową i brzoskwiniowo-morelową

Cytat:
idę pobiegać
A ja zajadam ciasto weselne
Fragaria_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-18, 19:04   #914
Lilly Greace
Dostojna peema.

Cytat:
Świadek miał mi oddać połowe. Miał zostawić mi u młodych pieniądze (przynajmniej tak mi powiedział) i... nie zostawił. Wiem, że to wyszło głupio i że głupio się dałam wkręcić, ale teraz to już po ptakach. Mój prezent w kopercie będzie niższy niż miał być przez to wszystko, tylko zastanawiam się ile.
Ziomek, to czemu do niego nie zadzwonilaś/napisałaś, że nie tak się umawialiście i że ma oddać hajs? xD
Stary 2015-08-18, 19:05   #915
grejpfrutowa01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość
Sexy

---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ----------

grejpfrutowa01 pokaż
góra jak takie coś tylko nie z koronki a z takiej siateczki, ale z takimi właśnie sznureczkami, a majtki to w zasadzie dwa sznureczki z małym trójkątem
kurczę, ale widzę, że na tej stronie są fajniejsze

Cytat:
Piona Ja też

pomniejsz sobie o połowę panieńskiego, tyle ile miał wyłożyć świadek, ja bym pewnie tak zrobiła

Cytat:

rotfl, dobry jest

Cytat:
Napisane przez DontSaySorry Pokaż wiadomość
paragony za panieńsko-kawalerski wystarczą moim zdaniem
Nadal nie kumam dlaczego wszystko sponsorowałaś, ale to Twoja sprawa w sumie
no bez kitu..

Cytat:
Właśnie nie.

Ja mam albo 70D albo 70C i to w Esotiq bo już w Triumphie nie koniecznie pasował taki rozmiar. To też ale zależy od modelu. Raczej kupuje push up tyle, że z wyciąganą wkładką a nie z napakową już na stałe gąbką.
Właśnie najgorsza rozmiarówka - jest bardzo uszczuplona i ciężko znaleźć coś odpowiedniego.

---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ----------

Lecę do domu. Coś się chyba chłodniej zrobiło a ja w bluzce bez rękawków:/ Trudno, jakoś wytrzymam
ja w esotiq też biorę 70 D i też zawsze z tą wyjmowaną wkładką
ale wkurza mnie to,że zazwyczaj te fajne, które mi sie podobają najbardziej mają napakowane tej gąbki że hohoho
grejpfrutowa01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-18, 19:09   #916
white_bear
Pani żona :)

Cytat:
Napisane przez Lilly Greace Pokaż wiadomość
Ziomek, to czemu do niego nie zadzwonilaś/napisałaś, że nie tak się umawialiście i że ma oddać hajs? xD
On telefonów nie odbiera i nie odpisuje na wiadomości. Zobaczę się z nim dopiero na ślubie.

Grejpfrutowa. Dobry pomysł! To już chyba wiem ile im wpakuję w kopertę
Na zawsze MY

white_bear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-18, 19:19   #917
tetrikk
Zakorzenienie

Mój ginekolog się ucieszył jak się dowiedział, że planujemy dziecko za rok. Będzie mi za pól roku wlaczal kwas foliowy
Stary 2015-08-18, 19:22   #918
*piękna
Zakorzenienie

Ja w sieciówkach nie znajdę dla siebie staników Noszę rozmiar 60F i już przyzwyczaiłam się do kupowania przez neta za grube pieniądze. Ale wygoda jest nieporównywalna! Kiedys nosiłam Esotiq ale teraz mam wrażenie, że są nie wygodne Poza tym nie lubię tych puszapów wszystkich

*piękna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-18, 19:29   #919
Arya90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fragaria_ Pokaż wiadomość
Melduję się w nowym wątku

Trochę mnie tu u Was nie było, ale ostatnio nie miałam w ogóle czasu na Wizaż

---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ----------

A ja zajadam ciasto weselne
Mogłabyś podać przepis na brzoskwiniową? My mamy wiśniową i miętową

Ja noszę 65E/F, ale mam wrażenie, że w Esotiq (też tam kupuję) jest dziwna rozmiarówka kiepskie materiały bo bardzo szybko mi się wszystko rozciąga.

6cs
Arya90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-18, 19:40   #920
klakla91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lolusl Pokaż wiadomość
W sumie tak się zastanawiałam co bym zrobiła jakby się koszmar spełnił i by mi sukni zabrakło. Poszłabym po prostu w tiulowej spódnicy i fajnej bluzce i tyle. :P
Ja bym nie poszła wcale, bo nawet jakiejś eleganckiej spódnicy nie mam

Cytat:
Napisane przez zambeza Pokaż wiadomość

podpisuje sie pod tym

ja bede miala serwowany, nie rozumiem takiego hejtu na to. cena jest nizsza, ja bym brala. przeciez jak komus cos nie posmakuje to moze zjesc jakies przekaski, nikt nie kaze siedziec o suchym pysku
Ja bym wolała serwowany, jest bardziej elegancko i weselnie wg mnie Ale mamy na półmiskach, bo tak było taniej.
Cytat:
Napisane przez lolusl Pokaż wiadomość
Ja nigdy nie rozumiałam o co chodzi z tym obcieraniem, o wiele bardziej mnie bolały zawsze ściśnięte rajstopami palce, gdzie wrzynały mi się paznokcie i potem wszystko ropiało niż goła stopa.
mnie zawsze obcierają pięty, palce tylko w butach z odkrytymi noskami.
Cytat:
mi to się nawet do białej bielizny nie widzą cieliste a na noc poślubną to tylko biała bielizna
ale pod suknie nie
Mogę spytać jak to zamierzacie ogarnąć? W sensie kiedy się przebrać czy coś? Bo też bym chciała jakąś fajną bieliznę na noc poślubną, ale to kiedy bym miała się przebrać, żeby wskoczyć spowrotem w suknię?
Cytat:
Mi się marzy taka buduarowa sesja, może kiedyś coś takiego zrobię
Mi też, bardzo bym taką chciała
Cytat:
Ja ostatanio chciałam kupić i mnie Pani wymierzyła na 70E/F. Ja chcę moje D spowrotem
Cytat:
Napisane przez Fragaria_ Pokaż wiadomość
:
Też mamy wiśniową Chcemy jeszcze malinową i cytrynową

34/2021
klakla91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-18, 19:45   #921
Fragaria_
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Arya90 Pokaż wiadomość
Mogłabyś podać przepis na brzoskwiniową? My mamy wiśniową i miętową
Do 4 l słoika dawaliśmy 1 kg brzoskwiń, 1 kg moreli, 1 kg cukru, butelkę spirytusu i butelkę wódki
Fragaria_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-18, 20:09   #922
dziun_ka89
dziun_ka89

Cytat:
Napisane przez grejpfrutowa01 Pokaż wiadomość
ja w esotiq też biorę 70 D i też zawsze z tą wyjmowaną wkładką
ale wkurza mnie to,że zazwyczaj te fajne, które mi sie podobają najbardziej mają napakowane tej gąbki że hohoho
a mi najbardziej podobają się bardotki ale mój biuścik niestety najlepiej wygląda otulony w te gąbczaste..mam każdy kolor a koronki tylko na nocki z A.

Cytat:
Napisane przez klakla91 Pokaż wiadomość
Ja bym wolała serwowany, jest bardziej elegancko i weselnie wg mnie Ale mamy na półmiskach, bo tak było taniej.

Mogę spytać jak to zamierzacie ogarnąć? W sensie kiedy się przebrać czy coś? Bo też bym chciała jakąś fajną bieliznę na noc poślubną, ale to kiedy bym miała się przebrać, żeby wskoczyć spowrotem w suknię?
Ja też bym wolała serwowane a jeszcze jak jest taka różnica w cenie to wgl bym się nie zastanawiała

Klakla mozesz pójść do łazienki i szybciutko się przebrać..pokoje są zwykle łazienkami więc myślę że zadziała..
My planujemy wyskoczyć na górę zaraz po oczepinach..chociaż myślę że zaraz po weselu też nam siły przybędą..nie darowałabym Nam tej nocy [/COLOR]

Edytowane przez dziun_ka89
Czas edycji: 2015-08-23 o 02:18
dziun_ka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-18, 20:19   #923
Akkma
Zadomowienie

Cytat:
Mi z h&m-owych staników wyłażą druty

Co do bielizny ślubnej to zamierzam mieć po prostu ładny biały komplet normalny biały stanik, białe ładne majtaski i pończochy Bez sensu się przebierać

Zwiedziłam dzisiaj 8 salonów sukni ślubnych. Jestem załamana. Idę w jeansach
Albo w tej ładnej białej bieliźnie
Stary 2015-08-18, 20:20   #924
klakla91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dziun_ka89 Pokaż wiadomość
Klakla mozesz pójść do łazienki i szybciutko się przebrać..pokoje są zwykle łazienkami więc myślę że zadziała..
My planujemy wyskoczyć na górę zaraz po oczepinach..chociaż myślę że zaraz po weselu też nam siły przybędą..nie darowałabym Nam tej nocy
Bardziej się boję, że nie ogarnę sama zapięcia sukienki, a chciałąbym żeby TŻ ją ze mnie zdjął a pod spodem była ładna bielizna

Ale że tak zostawić gości i sobie iść? Szalony pomysł

Właśnie, musimy jeszcze ogarnąć jakiś pokój dla nas po ślubie, bo nie chcę pierwszej nocy z mężem spędzać u teściowej a nie mamy nic takiego przy sali.

34/2021
klakla91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-18, 20:40   #925
ann2016
Zakorzenienie

Cytat:
jeszcze nad tym nie myślałam coś się wymyśli
Stary 2015-08-18, 20:48   #926
*piękna
Zakorzenienie

Cytat:
Bardziej się boję, że nie ogarnę sama zapięcia sukienki, a chciałąbym żeby TŻ ją ze mnie zdjął a pod spodem była ładna bielizna

Właśnie, musimy jeszcze ogarnąć jakiś pokój dla nas po ślubie, bo nie chcę pierwszej nocy z mężem spędzać u teściowej a nie mamy nic takiego przy sali.
My mamy pokój dla siebie już wliczony w cenę

Stary 2015-08-18, 21:07   #927
dziun_ka89
dziun_ka89

Cytat:
Bardziej się boję, że nie ogarnę sama zapięcia sukienki, a chciałąbym żeby TŻ ją ze mnie zdjąła pod spodem była ładna bielizna

A no jak tak to chyba trzeba poprostu odrazu kupić ładną bieliznę..w sumie na kolorową jeszcze się napatrzy przez resztę życia ja jeśli zdecyduję się na białą to będzie i tak wyjątkowo bo ostatnio tylko beże i czernie u mnie goszczą
A co do gości to myślę że do tej 1-2 w nocy wystarczająco się nami nacieszą..póki co to tylko takie gadanie między nami...zbaczymy w praniu jak wyjdzie..ogólnie planujemy noc poślubną w noc poślubną
dziun_ka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-18, 21:08   #928
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez tetrikk Pokaż wiadomość
trzeba samemu dbać o swoje interesy bo w przeciwnym razie nikt tego nie zrobi. Przykre, ale prawdziwe.
Pewnie, jak się nie odezwiesz to nikt Ci nie odda.

Cytat:
Napisane przez grejpfrutowa01 Pokaż wiadomość
pomniejsz sobie o połowę panieńskiego, tyle ile miał wyłożyć świadek, ja bym pewnie tak zrobiła

Fajne

Cytat:
Dla mnie wręcz głupi Nasza impreza i mamy gości samych zostawić? Zero kultury.

My też mieliśmy pokój przy sali. W sumie to w domu nawet byśmy nie mieli gdzie spać bo rodzina nocowała
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-18, 21:15   #929
*piękna
Zakorzenienie

pannamima pokazałam narzeczonemu tę suknię z Wenecji i stwierdził, że sliczna A do tej pory podobała mu się tylko suknia mojej mamy i bardzo chciał żebym w niej szła Nawet rozporek mu nie przeszkadza ale dla mnie trochę za duży...

W każdym razie dasz namiary na tę krwacową? Skoro takie cacko uszyła to na pewno zrozumie moją wizję

---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------

Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość

Dla mnie wręcz głupi Nasza impreza i mamy gości samych zostawić? Zero kultury.

My też mieliśmy pokój przy sali. W sumie to w domu nawet byśmy nie mieli gdzie spać bo rodzina nocowała
Zdarza się czasem, że para jedzie robic zdjęcia w plener w czasie wesela

Stary 2015-08-18, 21:18   #930
dorotka1066
Wtajemniczenie

Cytat:

Nie masz żadnych problemów ze zdrowiem? Kiedy ostatnio robiłaś podstawowe badania? Przyjmujesz jakieś leki?
Ja od zawsze miałam libido strasznie niskie. Seks mógł dla mnie nie istnieć. Próbowałam wszystkiego, zioła, suplementy. Oczywiście nic nie pomagało. Przy okazji badań do pracy wyszła mi dosyć poważna anemia. Przyjmuję żelazo od niespełna 2 miesięcy i już widzę znaczną poprawę. Aż się sama dziwię
dorotka1066 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości