|
|
#901 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: LOST- Zagubieni, jakie wrażenia ? :)
e tam... Jak dla mnie Zagubieni mogą mieć z 10 serii
W każdym odcinku mnie coś zaskakuje
|
|
|
|
|
#902 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#903 |
|
Zakorzenienie
|
Juz Jutro Lost!:d
|
|
#904 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
#905 |
|
Wtajemniczenie
|
jakie jutro?
![]() DZISIAJ !! bede miała dylemat, bo o 20 jest mecz Iraklis - Wisła, który musze oglądać |
|
|
|
|
#906 |
|
Rozeznanie
|
mi zostaje pooglądanie jutro powtórki bo dziś ze znajomymi się wybieram i nie zdążę.w niepewności do jutra
a widziałam zwiastun to będą oscinki o tych z tyłu samolotu jak spędzili ten czas na wyspie
|
|
|
|
|
#907 |
|
Zakorzenienie
|
a ja tak sobie myślę, że jak zaraz będzie 3 seria...to ja nie wytrzymam oglądania po jednym odcinku na tydzień. 1 i 2 serię oglądaliśmy po 3-4 odcinki na raz. kiedyś nawet zrobilismy sobie maraton..i ogladaliśmy kilka godzin
![]() bo nie mogliśmy się oderwać..
|
|
#908 |
|
Rozeznanie
|
moje wrażenia z wczoraj
:-ana-lucia ma pecha dziewcyzna nawet mi jej szkoda się zrobiło jak jej wcześniej nie lubiłam -Kate jak każda chyba kobieta woli niegrzecznego chłopczyka(sawyera)niż idealnego(jacka)- to co powiedział ten cały goodwine jak rozmawiał z aną że nathana nie było na liście porwanych osób bo zły był?tzn że co?że inni są dobrzy i porwali dobrych a resztę zostawili?co to czyściec jakiś ma być? bardzo interesująco
|
|
|
|
|
#909 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja oglądałm wczoraj losty..... i dzis niewiele pamietam
chyba byłam strasznie śpiąca jak oglądałam, bo naprawdę kojarze jedynie pojedyncze sceny... a z odcinka jako całości nie wiem nic
|
|
|
|
|
#910 |
|
Zakorzenienie
|
tak, hm... to wszystko zaczyna byc coraz bardziej pogmatwane
jakiekolwiek wysune sobie wnioski z poprzednich odcinkow to w nastepnych legna one w gruzach. ciagle pojawiaja sie jakies nowe fakty kim sa "obcy" i skoro synek Michaela zostal porwany, to czemu lazi po wyspie- pojawiajac sie i znikajac a Kate...no coz to bylo do przewidzenia
|
|
#911 |
|
Zakorzenienie
|
ja się zastanawam co będzie w 3ciej serii, cztałam dzies że ma byc jeszcze więcej przygód i tajemnic...eheh to już całkie się zamotyamy
|
|
|
|
|
#912 |
|
Wtajemniczenie
|
Wczorajsze odcinki mi się podobały oczywiście
![]() A co do Kate to zgadzam się z Wami dziewczyny - to wiadome, że poleci na Sawyera ![]() A Jackowi to chyba się podoba ta Ana-Lucia jeszcze z tego czasu jak poznali się na lotnisku przed lotem
Edytowane przez Buena Dzidzia Czas edycji: 2006-09-29 o 18:05 Powód: literówka |
|
|
|
|
#913 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny niech któraś wytłumaczy mi kim są "oni" to znaczy co to za potwory, których nigdy nie pokazują i w ogóle o co chodziło z tym dymem, ta francuzka mówiła, że jeśli widac dym to "oni" się zbliżają czy jakoś tak.. lubie ten serial, ale wiele w nim nie rozumiem
|
|
|
|
|
#914 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#915 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#916 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wiemy, że nic nie wiemy jakby tak wszystko było jasne od samego poczatku to oglądanie mijało by się z celem, a tak to przynajmniej trzyma w napięciu |
|
|
|
|
|
#917 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
goodwine był jednym z "innych"zwyczajny człowiek bym rzekła ja już wiele miałam pomysłó kim są "inni":rozbitkowie sprzed lat,towarzysze tej francuzki(może kłamała a oni wcale nie zginęli),ofiary jakiegoś eksperymentu które sfiksowały,rdzenni mieszkańcy wyspy nie lubiący obcych,obcy jacyś kosmici czy coś ktorzy przybyli naprawiać chorych ludzi ja mam tak że jak mi się wydaje że zaczynam nadążaćto wszystko zmienia sie o 180 stopni i nic nie wiem ![]() brawa dla scenarzystów |
|
|
|
|
|
#918 |
|
Killing me softly
|
Wczorajsze odcinki są chyba moimi ulubionymi, jak dotąd. Dużo się wyjaśniło, a ja lubię takie mówienie wprost, bez robienia tajemnic ( ha, pytanie: dlaczego w ogóle to oglądam?
)Ana Lucia wyrasta na jedną z moich faworytek I wreszcie pojawił się Locke, choć na moment cały on- stoicki spokój, zero zbędnych pytań.I Bernard na drzewie
|
|
#919 |
|
Zadomowienie
|
Też oglądam Lostów, w wakacje obejrzałam 1 serię, a teraz co czwartek obowiązkowo oglądam
, jeden z moich ulubionych seriali, wybaczcie, ale 19 stron nie nadrobię, będę na bieżąco czytać od teraz . W ogóle nie wchodziłam na ten wątek( bo myślałam nie wiem dlaczego, że Wy pewnie sobie już oglądacie 3 serie, a nie te co lecą na jedynce, a nie chciałam się dowiedzieć czegoś co się stanie ), dopiero dziś zerknełam.Ja Any Luci jakoś nie polubiłam, szkoda, że zabiła dziewczynę Saida. |
|
|
|
|
#920 |
|
Zakorzenienie
|
3 serii nie możemy oglądać, bo ona dopiero w październiku zacznie lecieć w stanach.
![]() czekam. czekam na nia naprawdę. bo czasem oglądma powtórki i aż mi ciśnienie skacze. co telewizja robi z człowiekiem
|
|
#921 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja wlasnie sciagam premeriowy odcinek 3serii 3x00 Zeby przypomniec sobie 2serie ![]() A w srode 3x01
|
|
|
#922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#923 |
|
Zakorzenienie
|
u nas w srode?
|
|
#924 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, 4.10 Nareszcie!novakia, nie u nas tylko w Stanach
|
|
#925 |
|
Zakorzenienie
|
Luba, dzięki za uświadomienie. już szykuję miejsce na dysku
|
|
#926 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Aha, nie wiedziałam, myślałam, że już lecą w Ameryce . Też się zawsze nie mogę doczekać kolejnych odcinków .
|
|
|
|
|
|
#927 |
|
Zakorzenienie
|
LOST. Sezon TRZECI
Kto czeka?
To juz dzisiaj.Poczytalam troche spoilerow i w sezonie trzecim: poznamy prawdziwe imie Szczurka jest wiecej niz jedna frakcja Innych rozbitkowie stracili przywodce (Jack jest u Innych) i to skomplikuje sytuacje.W zwiazku z tym przekonamy sie jakim czlowiekiem jest Sayid. Troche mnie to zaniepokoilo, bo to moj ulubieniec i jego postac dosyc mi sie podobala, mam nadzieje, ze scenarzysci nie zrobia z niego potwora
Nie jestem na tyle młody żeby wiedzieć wszystko J.M. Barrie Afazja, darmowa strona z cwiczeniami! Edytowane przez Luba Czas edycji: 2006-10-04 o 10:46 Powód: literowka |
|
|
|
|
#928 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: LOST. Sezon TRZECI
ja czekam
Ale nie mam ABC
|
|
|
|
|
#929 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez czekam
musialbym obejrzec 2 serie od poczatku bo kiepsko z pamiecią a w miedzy czasie wciagnelam sie w inne seriale np. rome,weeds
|
|
|
|
|
#930 |
|
Zakorzenienie
|
oj oj
. uwielbiam "Zagubionych" -równiez czekam z niecierpliwością.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:58.

W każdym odcinku mnie coś zaskakuje

chyba byłam strasznie śpiąca jak oglądałam, bo naprawdę kojarze jedynie pojedyncze sceny... a z odcinka jako całości nie wiem nic
i skoro synek Michaela zostal porwany, to czemu lazi po wyspie- pojawiajac sie i znikajac 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)