![]() |
#901 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. VII
tak patrze jakie sklepy biorą udział w darmowej dostawie i w sumie nie ma żadnej strony przez którą chciałam zamawiać, ew. zoologiczny.
![]()
#902 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#903 |
Zakorzenienie
|
można robić hennę brwi w ciąży?
![]()
#904 |
Zadomowienie
|
Dokładnie- jestem blisko i w pantoflach moge isc do niej- tylko dlatego tu jestem...
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#905 |
Rozeznanie
|
Czarnula ty chyba kiedyś pytałaś o miekki stanik z obwodem 65
http://www.magali.pl/BIUSTONOSZ-1344-MK,p,41275 i ten sklep bierze udzial w darmowej dostawie |
![]() ![]() |
![]() |
#906 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Super,ze jestes z malutka ![]() Nie mam pojecia,ale ja nie widze czemu mialoby to szkodzic ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#908 |
Zakorzenienie
|
Hej, pół dnia na zakupach byłam, a tu tyyyyyyyle do czytania. Nie ogarniam już komu gratulować, za kogo trzymać kciuki - ale jutro raczej wizyt nie ma
![]() Teściowa mi podarowała jakiś czas temu wino bezalkoholowe, strasznie kwaśne :p ale zrobiłam z niego grzańca, idzie wytrzymać, tylko będę miała zgagę na bank hehehe. Aha, ja hennę robię regularnie, w sumie wydaje mi się, że bezpieczna. Nawet dwa razy farbowałam włosy jakimś kremem na bazie henny, czy tam chny... whatever.
Edytowane przez ruda3d Czas edycji: 2015-11-28 o 18:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#909 |
Zadomowienie
|
Jerzyczka juz dobrze. Pierwsze 4-5 dni było cieżko. Zwłaszcza ze trudno mi było dotrzeć do małej. Niby transport wewnątrzszpitalny jest... Ale stać przy inkubatorze cieżko... A nie zawsze była szansa na krzesło... Szybko doszłam do siebie- szybciej niż przy wcześniejszych cięciach. Krwawiłam tez duuuuzo mniej i krócej. Ale lekarze tłumaczyli to tym ze ciąża trwała krócej niż powinna... Rana tez dobrze- choć z jednej strony troche sie rozlazła po ściągnięciu szwów... Na szczescie miałam załatwione te szwy nieinwazyjne które w obrębie twarzy sie przykleja. Lekarz niby stwierdził ze to i tak nic nie da i po prostu w tym miejscy bede miec szersza bliznę, ale i tak sobie to przykleiłem... No i z 3cm zrobiła mi sie dziura na 1 cm- a miało niby nic nie dać...
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#910 |
Zakorzenienie
|
Ale że jak to już sierpniówki?!
![]() kamilka super, że dzieciaczki przyjadą z mężem ![]() magda gratulacje ![]() ahnessy dziękuję!! Natrafiłam na ten model w necie też, ale nie mogłam nigdzie znaleźć rozmiaru odpowiedniego. Zamówiłam tamten biały już, ale zaraz poszperam w necie czy biorą udział w darmowej dostawie i pewnie pomyślę nad nim ![]() Edytowane przez czarnulax Czas edycji: 2015-11-28 o 19:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#911 |
Zakorzenienie
|
Macie kocyki i inne bajery
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#912 |
Zakorzenienie
|
Magda balwana??? Taki snieg u Ciebie?
Uaoo to czemu nie powiedzialas, ze jestes zmeczona i idziesz spac? Nie lubie takiego wpraszania ![]()
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
![]() ![]() |
![]() |
#913 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Słodko ![]() Henne myślę, że spokojnie w ciąży można robić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#914 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale karma widziała i ukarała... Podchodzi pierwsza baba do kasy, a kasjerka do niej "Przy tej kasie tylko płatność kartą, wie pani?", no a pani była tak zaoferowana trzymaniem miejsca że nie zauważyła i musiała czekać jeszcze raz w innej kolejce wraz z koleżankami ![]()
![]() |
#915 |
Zakorzenienie
|
Tez mysle, ze mozna ![]() ![]() ![]() Kamilka, super, ze rodzinka Was odwiedzi ![]() ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- Hariett, dobrze jej tak! Bezczelne babsko.... Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#916 |
Zakorzenienie
|
hariett i dobrze jej tak!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#917 |
Zadomowienie
|
HARIET hehe i dobrze tak wtednemu babsztylowi...
CASAA Ok 1800 juz Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#919 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#920 |
Zakorzenienie
|
Kamilka super, że rodzinka przyjedzie będziesz miała wszystkich choć na chwilę razem, a powiedz chłopcy będą mogli siostrę zobaczyć czy tylko Ty z mężem możecie do niej wchodzić?
hariett bardzo dobrze jej tak ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Makaszka "ANDRZEJKOWY RABAT!!! 15% NA WSZYSTKO!!! Zapraszamy na www.kolorowodosnu.pl Kod rabatowy: ANDRZEJKI" |
![]() ![]() |
![]() |
#921 |
Rozeznanie
|
Ja oglądam
![]() Ja mam jakiś zły dzień dzisiaj. Wszystko mnie drażni. Teściowie przywieźli dzisiaj ciuszki dziecięce. Jakieś ponad 20 letnie, parę sztuk splamionych to akurat nie wiem po co mi. Może co nie co wykorzystamy z takich nowszych ale raczej nie dużo. No i parę nowych rzeczy - z tego jestem bardziej zadowolona choć mogła zapytać jaki chcemy wzór/kolor... |
![]() ![]() |
![]() |
#922 |
Wtajemniczenie
|
A ja kliknęłam właśnie laktator od HubiWorld
![]() i kolejny punkt z wyprawki odhaczony ![]() Został tylko szumiś i przewijak z Ikei ![]() Kuba, czekamy na Ciebie! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#923 |
Wtajemniczenie
|
A jaki macie rozmiar kocyka do wózka? Bralyscie z poduszkami czy bez?
![]() |
#924 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam komplet do wózka razem z podusią ale nie pamiętam jaki rozmiar ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#925 |
Zadomowienie
|
CASAA w sumie to tak. Odciagam 50-70ml a mała narazie ma 50 podawane. Wiec nam wystarcza. Co 3 godz zabawa... W nocy tez wstaje...
KINGA nie mała nadal leży na intensywnej. Mogą wejść tylko rodzice- i jak sie uda to czasem wchodzą dziadkowie- ale to od siostry na zmianie zależy... Mam nadzieje ze chłopcy zrozumieją ze nie mogą jej jeszcze zobaczyć... Ja ogarniam rogale pod glowe do samochodu dla chłopców na mikołajki od milutkiej ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#927 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a ten koc jest tak wielki, że poszewkę z niego też do poduszki Mama uszyje ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#928 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Zastanawiam się czy nie kupić już tej podusi - motylka, kupił ktoś już? Ja nigdy tego na żywo nie dotykałam ta część pod główkę to jest cieniutka czy grubsza, od ile miesięcy można tego używać? ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Jerzyczka świetny pomysł z tym przerobieniem, a uda się tak żeby wzoru Kubusia nie popsuć? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#929 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja mama wygrzebala moje ubrania..... Czyli majace niemalze 30 lat... Dodam, ze rozowe, a u nas chlopak bedzie. Mama skwitowala to, ze zawsze do piasku moge go ubrac w takie zeby nie bylo zal ze nowe zniszczy..... Bez komentarza. Jerzyczka, wzielas z butelka czy pojemnikami? ![]() Magdusia, ja wzielam do wozka z plaska poduszka, a jaki rozmiar kocyka to nie pamietam :-/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#930 |
Wtajemniczenie
|
Bo tak patrze u Makaszki i nie wiem ktory rozmiar brac. Tz krzyczy ze bedzie za maly do wozka i lepiej zawinac. Ale kurcze mi sie wydaje ze taki rozmiar jak Ty masz bylby wystarczajacy...:rolleyes : nie chce tego kocyka zawijac 2 razy tym bardziej ze on dosc gruby jest 400g
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:30.