|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#901 |
Rozeznanie
|
Dot.: Kaszki, zupki wprowadzamy, ze stałymi produktami się zmagamy -mamusie styczniow
Dotka my mamy psa ma na imię Karmel
![]() Magdusia nie przejmuj się, idiota z niego i tyle.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#902 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kaszki, zupki wprowadzamy, ze stałymi produktami się zmagamy -mamusie styczniow
Cytat:
Nie wiem ![]() Miałam nie pokazywać bo to nie ten wątek ale proszę ![]() Magdusia kochanie dobrze ze ten głupek już z wami nie mieszka. Może ustal sadownie jego wizyty? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#903 |
Zakorzenienie
|
Magdusiaaa, straszne, to co piszesz, biedna Pola. A tatę szanownego co to obchodzi jak żyjesz, skoro go córka wlasna mało obchodzi?
Keas, to może też być ewentualnie jakaś torbielka? Pod wpływem hormonów się czasem robią.
![]() |
#904 |
Raczkowanie
|
Magdaaa! Pieknoto
![]() Sliczny makijaz ![]() Nie pomysl ze jestem jakas nieteges ale naprawde jestes bardzo ladna ![]() Fajnie tak wiedziec z kim sie rozmawia ![]() Magdusia a co go przepraszam obchodzi do ktorej Ty spisz?! Widac jakie ma pojecie... On mysli z reszta jak moj czasami ze to sie lezy i pachnie. Nie przejmuj sie, olej go. ![]() Karen, Ruda ale jak by to byl zastoj to po karmieniu znika tak? A to nie znika. Chociaz jest to taki cycek z ktorego Okaf mniej pije, nie wiem czemu czy mocniej musi ciagnac czy co ale popije troche i sie denerwuje i musze mu dawac drugi. A zastoj to boli nie? A noze tak jak Ruda pisze ze to jakas torbiel? To samo znika ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#905 |
Zakorzenienie
|
Magdusia co za palant...
Magda na kompie zdjęcie zaraz zobaczę ![]() Pola się wykazała dziś wielką łaskawościa... wstała o 6.30! Ale zastalam ją na brzuchu ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#906 |
Zakorzenienie
|
Keas, jak mi się robi zastój, to schodzi po 2-3 dniach, nie od razu po karmieniu. Ale zastój trochę boli, takie twarde miejsce się robi i ono jest nieregularne, i tkliwe.
A torbiel to taka właśnie gulka pod skórą, raczej mniejsza niż zastój. No i do kontroli po skończeniu kp. Mnie w ciąży się coś jeszcze zrobiło. Mam po kp przyjść znów na usg. ---------- Dopisano o 07:24 ---------- Poprzedni post napisano o 07:23 ---------- Czarna, zazdroooo....
![]() |
#907 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ciekawe co go to obchodzi jak Twoj plan dnia wygląda, beznadziejny jest ![]() Cytat:
![]() Jaki masz masaż? Dzięki Dziewczyny ![]() U nas nocka w miarę ok jak na to że Konradek jednak ma katar ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#908 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
A Ty się przyznaj ze ŻUBRA w puszczy szukałas:p Cytat:
Ja kupowałam parasolkę na all Cytat:
![]() Cytat:
Co do mojej wredosci Kaes no niestety jak ktoś sobie u mnie przegra jest zniszczony , mam charakter typowego Skorpiona.... ale uwielbiam pomagać, często kosztem swojego cennego czasu którego jest jakże niewiele ale robie to i będę robić^^ ![]() ---------- Dopisano o 07:09 ---------- Poprzedni post napisano o 07:07 ---------- Oj Ewka oby katar szybko zszedł Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#909 | |
Rozeznanie
|
Jastrzebia ehh byłam tam w 4 klasie SP na zielonej szkole - 3 tygodnie było zaje*biscie
![]() no właśnie my tez mamy tak daleko i ostatnio mówiłam TZtowi ze moze Chorwacja, tez za noc sie dojedzie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Magdusia współczuje akcji z ojcem Poli, my tez sie raz tak pokłucilismy przy małej i było to samo a głupi TZ jeszcze łaził za nami i cos dogadywał zamiast mi dac ja uspokoić ![]() Ruda ja ostatnio przestałam dawać espumisan ale młodą w nocy brzuszek wybudza wiec od wczoraj daje znów ![]() ![]() ostatnio mamy jakies ciezkie dni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:25 ---------- Poprzedni post napisano o 07:12 ---------- Ewusia i lekarz nie zauwazył ![]() ![]() Kasia pjona ja tez skorpion, ponoc najwredniejszy zodiak ![]() ![]() Ewula ja mam parasolke od tego wozka mutsy i pasuje do mojego ale szczerze - jakos tego nie ogarniam, wole pieluche ![]() ![]() Edytowane przez ahnessy Czas edycji: 2016-06-08 o 07:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#910 |
Zakorzenienie
|
Ahnessy, współczuję tych nocek i polamania, mnie też to się zdarza, że ledwo się czasem ruszam rano. Ciepły prysznic pomaga.
Magda, wiesz co, makijaż na ślub musi być niestety trochę mocniejszy niż na codzień, to trochę jak makijaż sceniczny - wielu ludzi ogląda cie z daleka, tak samo na zdjęciach lepiej się wychodzi. Także zaufaj profesjonalistce, powiedz tylko że np chcesz bardziej naturalny, ale z bliska to nie będzie jak twój codzienny makijaż wyglądać. Ewusia, zdrówka dla Konradka. U nas TŻ zakatarzony... I wklejam obiecane zdjęcie bluzeczki ![]()
Edytowane przez ruda3d Czas edycji: 2016-06-08 o 07:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#911 |
Zakorzenienie
|
magda makijaż mega
![]() ![]() ewusia wybrałam sobie poporodowy, bo mają coś takiego w ofercie. I aż jestem ciekawa. Współczuję kataru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#912 |
Zakorzenienie
|
Magdusia ojej, ale tak jak Dotka pisala, co go to obchodzi. Teraz to jest Twoje zycie i Poli, jak chce sie w nim udzielac, to milo z jego strony, ale nie powinno go interesowac co robisz. Dziecko jest czyste, najedzone, kochane, wiec niech nie szuka problemow, bo niestety, ale to on dal d.upy. Biedna Pola, ja sie juz nauczylam, zeby nie podnosic glosu przy Mlodym, trudne to strasznie, nooo ale jak kiedys mi sie poplakal, bo sie poklocilam z tz, to mi zle bylo, ze narazam na taki stres dziecko.
Kinga, ale fajnie. Odpoczywaj ![]() Ewusia dostawiaj, odciagaj i cierpliwie czekaj ![]() ![]()
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#913 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Dzięki dziewczyny ![]() ![]() ![]() Czarna ![]() Kinga odpoczywaj ![]() Ja pamiętam jak przy Olce poklocilam się z tz przez telefon i krzyknęłam do niego coś tam. Jak mi się biedna popłakala przerażona.. Udało się uspokoić ale obiecałam sobie ze będę kontrolować od tej pory krzyki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#914 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny odzywala sie ostatnio joannaroll, czy ja cos przegapilam, ale ciekawe co u niej.
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#915 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zawsze podziwiałam ludzi co jadą do Władysławowa ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#916 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:12 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#917 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#918 |
Wtajemniczenie
|
ja jestem wszystko w stanie zrozumieć ale na moim przykładzie dla mnie Władek czy Łeba W SEZONIE są nie do ogarnięcia a moi teściowie od 10 lat jeżdżą do Łeby i co najlepsze ekipa 15 osób z którymi widzą się conajmniej 5 razy w tygodniu( rodzeństwo i dzieci od rodzeństwa z rodzinami) blee. Ja lubię nowe miejsca- myszą być czyste spokojne żeby można było coś dobrze zjeść i odpocząć a nie jak w Łebie walka o centymetr plaży ... temu do połowy sierpnia jazda nad polskie może to dla mnie mega zmęczenie i w☠☠☠☠
PS Pobierowo lubie^^ Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#919 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ok ![]()
![]() |
![]() |
#920 |
Zakorzenienie
|
Z tą pamietliwością to piątka, ja co prawda nie skorpion, ale długo pamiętam jakieś niefajne rzeczy. Nawet jak odpuszczę i przebaczę, to i tak pamiętam
![]()
![]() |
#921 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
L. - 10.2011 K. - 01.2016 F. - 11.2017 ![]() Edytowane przez uaoo Czas edycji: 2016-06-08 o 08:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#922 |
Raczkowanie
|
Heloł
![]() Magda, makijaż super 😊 Ty to chyba zmarszczek nie widziałaś 😋 pięknie wyglądasz. A jaką fryzurę planujesz? Ewusia_marchew, dobrze że humor Konradowi dopisuje po szczepieniu, mimo kataru. U nas też ok, chociaż Młoda jakaś niespokojna w nocy i strasznie się wierciła, więc jestem niewyspana i połamana lekko, a tu już pierwsza drzemka w chuście za nami 😜 Ewula, o Niechorze ![]() My co roku jeździmy do Gdyni na openera, ale to się z Orłowa nie ruszamy, tylko na koncerty ![]() Ahnessy, ja też tżta chce wyciągnąć na Chorwację ![]() ![]() Mojakaren, mamy kółkowe rybki didymosa 😍 jeszcze nie miałam kiedy dziś zamotać, bo ledwo zaczęłam ćwiczyć, to dziecko sobie zażyczyło jeść ![]() Ruda, hehe, ja myślałam że Tobie teściowa kupiła bluzeczkę ![]() ![]() Edytowane przez MietaZCytryna Czas edycji: 2016-06-08 o 08:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#924 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#925 |
Zakorzenienie
|
My byliśmy rok temu w Białogórze, pod koniec sierpnia, było fajnie. Ale jak porównałam Białogórę z taką Karwia czy Łebą to ona jednak dużo spokojniejsza jest i to mi się podoba. Chociaż polskie morze jest nie do wytrzymania jeśli chodzi o kąpiele, mimo że jest ślicznie, to kąpać się wolę w greckich wodach bo mniej grozi reumatyzmem ;-)
![]() |
#926 |
Rozeznanie
|
[QUOTE=MietaZCytryna;61470 511
Ahnessy, ja też tżta chce wyciągnąć na Chorwację ![]() ![]() [/QUOTE] mnie to bardziej pasuje ze wzgledu na pogodę bo tam we wrzesniu jest nadal ciepło a wtedy jest tez mniej ludzi no i dziecko bedzie juz bardziej kumate i oby siedzace ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#927 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też wredny Skorpion ![]() Cytat:
![]() wczoraj nie bardzo było co zauważyć, lekko charczał w nosku ale tak jak zwykle, nie widać było że taki konkretny katar się rozwinie ![]() Cytat:
![]() ja też mam katar przy okazji, chyba coś razem złapaliśmy ![]() Cytat:
![]() brzmi fajnie ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Oby Jagoda już dziś spokojniejsza była ![]() Konradek świruje na macie, a ja świruję i mu co 0,5 godziny temperaturę mierzę ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#928 |
Zakorzenienie
|
Łeby nie lubię. Niezależnie ile tam jest ludzi w sezonie. Ale w sezonie to ludzie są wszędzie. Zwiedziłam praktycznie całe wybrzeże i lipiec-sierpień, to jest masa ludzi w każdej większej czy mniejszej mieścinie.
kasia ja też bym wolała jechać gdzie indziej, ale to zołza musi podrosnąć ![]() ---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- Ponad godzinna drzemka. Toż to się nie zdarza! Oczywiście większość tego czasu przesiedziałam, bo myślałam, że przecież zaraz się obudzi i jeść będzie chciała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#930 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kasia, no powiem Ci, ze juz bylam taka zmachana, ze chętnie bym tego Żubra znalazła ![]() Czarnula, wypocznij tam! Ahnessy to jak krucho z kasą, to moze na weekend chociaż gdzieś wyskoczcie? Zawsze to trochę się oderwiecie ![]() Gdzies niedaleko, np. Szczyrk, Muszyna, Krynica, Busko ? Co do Chorwacji, to my chcielismy jechac we wrzesniu, to nam odradzali, bo wtedy tam duzo pada.. U nas nocka wreszcie bez miliona pobudek. Jedynie 2:30,6:30 i 9:00. Od 8 już się kotłował w łożku mi nad glowa i mi wrzeszczal a jak otworzylam oczy to lezal nie wzdluz mnie, tylko w poprzek lozka i wkladal nogi medzy szczebelki lozka ![]() Dopijam kawę i jedziemy na spacer. Dzisiaj juz nie kombinuję z żadnymi trasami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:14.