![]() |
#931 | |||
Rozeznanie
|
Dot.: Mamy majowe cz. VI
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#932 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#933 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Na ktg też tam będziesz jeździć? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#934 |
Rozeznanie
|
Właśnie położna mierzyła mi miednicę! Mogę rodzić naturalnie! 😀 jaa.. Ale poczułam dreszczyk na kręgosłupie. Przecież to lada moment. 😱
![]() ![]() |
![]() |
#935 |
Rozeznanie
|
Ja jeszcze torby do szpitala pakować nie zaczęłam :P w przyszłym tygodniu się za to zabiorę. No chyba że mi lekarz na wizycie jutro powie, że mam się pospieszyć z tym
![]() zastanawiałam się nad tymi majtkami siateczkowymi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#936 |
Zakorzenienie
|
Kingaluna - kieliszek czerwonego słodkiego wina poproszę
![]() Mohnka - o jaaa ![]() ![]() Magnificence - wielorazowe podobno zdecydowanie lepsze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#937 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#938 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#939 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#940 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Te co maja na opakowaniu napisane jednorazowe są z tej fizeliny czy jakoś tak ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#941 |
Konto usunięte
|
Ja biorę Body na krotki i pajace
![]() ![]() |
![]() |
#942 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- [1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7253459 2]Ja biorę Body na krotki i pajace ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Ja poproszę Tz o długi i krótki rękaw. Ej.. Boję się, że nie będę wiedziała jak ubierać dziecko.. Że je przeziębie albo będzie mu za gorąco 😨 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#943 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#944 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Nauczymy sie wszystkiego :p u nas w szpitalu jest bąrdzo gorąco.. :p Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#945 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#946 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#947 |
Zakorzenienie
|
Nam na sr mówili, ze co z tego ze jest ciepło na oddziałach jak dzieci bardzo często trafiają do cieplarni ze względu na to, ze rodzice przynoszą za cienkie ubranka. A ze taki maluszek nie ma termoregulacji to bardzo szybko to ciepło mu ucieka, dlatego na pobyt w szpitalu mamy mieć dla nich 2 długie rękawy.
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
#948 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#950 |
Zakorzenienie
|
Glossball ja rodzilam w maju, i bylo goraco, ale nie na tyle gorąco by chodzic mega rozebranym. Synowi ubieralam sam pajac i wkladalam go w rozek. U mnie na oddziale były straszne przeciągi, dosc czesto zakladalam mu bardzo cieniutka czapeczkę.
Ja kaftanikow rowniez niecierpie, w ogole nie wiem jak mozna z tego korzystać, ja na miejscu dziecka bym zaprotestowala. ![]() A ja kupilam lody Hagen-dagz czy jakos tak. Kosztowaly majątek jak nie będą dobre to będę wyć ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- Aaa i tez byliśmy w rossie, kupilam zel do mycia babydream 4 szt, wszyscy w domu się nim myjemy ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#951 |
Rozeznanie
|
Decorail, tylko kieliszek? W sumie też zależy jaki. Moja szwagierka kupiła takie 700ml
![]() Wzięłam też kilka body z krótkim rękawem. Prawie wszystko mam w kolorze białym/jasno-różowym. Cóż poradzić jak w ciucholandach same takie kolory dla dziewczynek ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#952 |
Zakorzenienie
|
Mamy majowe cz. VI
Cały dzień strasznie ciągnął mnie brzuch wiec non stop leżę, a teraz to mnie głowa boli :/ dzisia nawet Tz obiad zrobił, gdzie on gotować nie umie ale cos tam mu wyszło. Na kolacje zamówił pizzę, wiec troche odpocznę. Przejdę sie z psem tylko zeby mózg dotlenić.
Ja w rossmannie chce kupić paczkę pieluch 2, chusteczki babydream, krem na odparzenia zeby mieć w torbie w wózku ,chusteczki tami,krem ochronny przed wiatrem i zimnej i pielęgnacyjny dla mnie. Myśle nad szamponem i płynem do kąpieli z pompka. Ale zobaczę czy w środę bedzie dostępny, bo na chwile obecna w wybranej lokalizacji nie ma az 3 rzeczy ktore chce :/ A powiedzcie mi gdzie znajdę ciut grubsze czapeczki ? Bo ja mam same cieniutkie bawełniane a chciałbym dokupić ze 2 grubsze. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
02.05.2012 ![]() 14.04.2017 Maksymilian ![]() ![]() 13.05.2022 Filip ![]() Edytowane przez gornek Czas edycji: 2017-04-03 o 19:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#953 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#954 |
Zakorzenienie
|
No właśnie jak nie ma czegoś na stanie sklepu to albo trzeba anulować zamowienie całe albo zwracają kasę za to czego nie było. A wtedy nie opłaca sie promocja, bo ja biorę tak zeby było 2+2
![]() Juz na ostaniej promocji tak było, jak były szampony itp. Tez musiała całe anulować bo mieli 3 szt a nie 4 czegoś i nie opłacało sie kupować. Chyba przejadę sie do pepco i txm poszukać jakis czapeczek, tak nie ma dzikich tłumów jaka w CH . Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
#955 |
Zakorzenienie
|
Kingaluna - po takiej abstynencji to nawet po zwykłym bym pewnie padła, hehe
![]() No zapomniałam dopisać, że ta mała leżała w samym pajacu, ale była jeszcze w kocyku czy tam rożku ![]() Chciałam się spakować do tego szpitala, ale tak chodzę i chodzę... I w sumie nie wiem od czego zacząć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#956 |
Zadomowienie
|
Kingaluna - Fajnie by było jakbyśmy się w któryś dzień spotkały w szpitalu 😀 Będzie przedział kilku dni bo poród no i pobyt - może akurat!
Ja na ktg będę jeździć na Ujastek jakoś od początku maja, co tydzień do porodu. Idę zrobić sobie kaszke manne na mleku 😀 mam zachcianki.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#957 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() edit: dziewczyny u was w szpitalach nie dają ubranek? Ja zabieram tylko ubranko na wyjście bo w szpitalu, w którym będę rodzić wszystkie noworodki ubierają w szpitalne ubranka Edytowane przez Magnificence Czas edycji: 2017-04-03 o 19:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#958 |
Zakorzenienie
|
To czy anulujesz to Twoja decyzja, możesz dostać niepełne zamowienie. Ale tak jak pisałam wtedy sie zazwyczaj nie opłaca przy takich promocjach :P wiec zazwyczaj pakuje do koszyka niż rana jadę kupić co chce o ile maja co potrzebuje
![]() Ten brzuch od wczoraj strasznie mi sie stawia i ciągnie :/ Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
#959 | ||
Zakorzenienie
|
Inez: Aplikacja Rossman
![]() Cytat:
![]() Jednorazowe ![]() Cytat:
Więc ja biorę jednak długi rękaw. Jak położne pozwolą to tż doniesie krótki rękaw. Pakowanie tej torby zupełnie mi nie idzie ![]() Wywaliłam wszystkie rzeczy na kanapę i nie wiem jak to spakować. Z ciekawości bierzecie kosmetyki do makijażu do szpitala? Bo ja chyba podkład i korektor na wyjście ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#960 |
Rozeznanie
|
Znów mnie złapały takie bolesne skurcze. :/ no by to szlag. Do niedzieli muszę się trzymać...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:24.