|
|
#931 | |||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamy majowe cz. VI
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#932 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#933 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Na ktg też tam będziesz jeździć? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#934 |
|
Rozeznanie
|
Właśnie położna mierzyła mi miednicę! Mogę rodzić naturalnie! 😀 jaa.. Ale poczułam dreszczyk na kręgosłupie. Przecież to lada moment. 😱
|
|
|
#935 |
|
Rozeznanie
|
Ja jeszcze torby do szpitala pakować nie zaczęłam :P w przyszłym tygodniu się za to zabiorę. No chyba że mi lekarz na wizycie jutro powie, że mam się pospieszyć z tym
zastanawiałam się nad tymi majtkami siateczkowymi myślicie, że lepszym rozwiązaniem są wielorazowe czy jednorazówki? |
|
|
|
#936 |
|
Zakorzenienie
|
Kingaluna - kieliszek czerwonego słodkiego wina poproszę
Mohnka - o jaaa aż ja poczułam ten dreszczyk, ale chyba nie w kręgosłupie tylko gdzie indziej ![]() Magnificence - wielorazowe podobno zdecydowanie lepsze
|
|
|
|
#937 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do ktg to jeszcze nie wiem. Lekarz coś mi mówił, że pierwsze już może zrobimy 29 kwietnia, a kolejne to zobaczymy gdzie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#938 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#939 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#940 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Te co maja na opakowaniu napisane jednorazowe są z tej fizeliny czy jakoś tak ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#941 |
|
Konto usunięte
|
Ja biorę Body na krotki i pajace
na wyjście mam kurteczkę czapkę i grubszy rożek ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#942 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- [1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7253459 2]Ja biorę Body na krotki i pajace na wyjście mam kurteczkę czapkę i grubszy rożek ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Ja poproszę Tz o długi i krótki rękaw. Ej.. Boję się, że nie będę wiedziała jak ubierać dziecko.. Że je przeziębie albo będzie mu za gorąco 😨 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#943 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#944 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nauczymy sie wszystkiego :p u nas w szpitalu jest bąrdzo gorąco.. :p Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#945 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
ale i tak jakoś odruchowo wrzuciłam do koszyka wielorazowe widać przeczucie mnie nie zawiodło
|
||
|
|
|
#946 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#947 |
|
Zakorzenienie
|
Nam na sr mówili, ze co z tego ze jest ciepło na oddziałach jak dzieci bardzo często trafiają do cieplarni ze względu na to, ze rodzice przynoszą za cienkie ubranka. A ze taki maluszek nie ma termoregulacji to bardzo szybko to ciepło mu ucieka, dlatego na pobyt w szpitalu mamy mieć dla nich 2 długie rękawy.
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
|
#948 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i ubierać warstwami, żeby w razie czego coś móc zdjąć/dołożyć niby radzą, żeby dziecku zakładać zawsze jedną warstwę więcej niż sobie, ale moim zdaniem to nie zawsze się sprawdza...Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#950 |
|
Zakorzenienie
|
Glossball ja rodzilam w maju, i bylo goraco, ale nie na tyle gorąco by chodzic mega rozebranym. Synowi ubieralam sam pajac i wkladalam go w rozek. U mnie na oddziale były straszne przeciągi, dosc czesto zakladalam mu bardzo cieniutka czapeczkę.
Ja kaftanikow rowniez niecierpie, w ogole nie wiem jak mozna z tego korzystać, ja na miejscu dziecka bym zaprotestowala. do szpitala mialam przedewszytkim pajace, i wzielam dwa bodziaki z dlugim w razie chlodu.A ja kupilam lody Hagen-dagz czy jakos tak. Kosztowaly majątek jak nie będą dobre to będę wyć ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- Aaa i tez byliśmy w rossie, kupilam zel do mycia babydream 4 szt, wszyscy w domu się nim myjemy 4xpuder i od groma chusteczek, 70zl zaoszczędzone ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#951 |
|
Rozeznanie
|
Decorail, tylko kieliszek? W sumie też zależy jaki. Moja szwagierka kupiła takie 700ml
![]() Wzięłam też kilka body z krótkim rękawem. Prawie wszystko mam w kolorze białym/jasno-różowym. Cóż poradzić jak w ciucholandach same takie kolory dla dziewczynek ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#952 |
|
Zakorzenienie
|
Mamy majowe cz. VI
Cały dzień strasznie ciągnął mnie brzuch wiec non stop leżę, a teraz to mnie głowa boli :/ dzisia nawet Tz obiad zrobił, gdzie on gotować nie umie ale cos tam mu wyszło. Na kolacje zamówił pizzę, wiec troche odpocznę. Przejdę sie z psem tylko zeby mózg dotlenić.
Ja w rossmannie chce kupić paczkę pieluch 2, chusteczki babydream, krem na odparzenia zeby mieć w torbie w wózku ,chusteczki tami,krem ochronny przed wiatrem i zimnej i pielęgnacyjny dla mnie. Myśle nad szamponem i płynem do kąpieli z pompka. Ale zobaczę czy w środę bedzie dostępny, bo na chwile obecna w wybranej lokalizacji nie ma az 3 rzeczy ktore chce :/ A powiedzcie mi gdzie znajdę ciut grubsze czapeczki ? Bo ja mam same cieniutkie bawełniane a chciałbym dokupić ze 2 grubsze. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
02.05.2012 14.04.2017 Maksymilian 13.05.2022 Filip Edytowane przez gornek Czas edycji: 2017-04-03 o 20:06 |
|
|
|
#953 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja kupiłam szampon z babydream'a i płyn do kąpieli ale bez pompki też kupiłam, a oprócz tego jeszcze krem przeciwko odparzeniom i lotion (koleżanka mi poleciła powiedziała, że bardzo fajny) wszystko w sumie babydream
|
|
|
|
|
#954 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie jak nie ma czegoś na stanie sklepu to albo trzeba anulować zamowienie całe albo zwracają kasę za to czego nie było. A wtedy nie opłaca sie promocja, bo ja biorę tak zeby było 2+2
![]() Juz na ostaniej promocji tak było, jak były szampony itp. Tez musiała całe anulować bo mieli 3 szt a nie 4 czegoś i nie opłacało sie kupować. Chyba przejadę sie do pepco i txm poszukać jakis czapeczek, tak nie ma dzikich tłumów jaka w CH . Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
|
#955 |
|
Zakorzenienie
|
Kingaluna - po takiej abstynencji to nawet po zwykłym bym pewnie padła, hehe
![]() No zapomniałam dopisać, że ta mała leżała w samym pajacu, ale była jeszcze w kocyku czy tam rożku ![]() Chciałam się spakować do tego szpitala, ale tak chodzę i chodzę... I w sumie nie wiem od czego zacząć
|
|
|
|
#956 |
|
Zadomowienie
|
Kingaluna - Fajnie by było jakbyśmy się w któryś dzień spotkały w szpitalu 😀 Będzie przedział kilku dni bo poród no i pobyt - może akurat!
Ja na ktg będę jeździć na Ujastek jakoś od początku maja, co tydzień do porodu. Idę zrobić sobie kaszke manne na mleku 😀 mam zachcianki.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#957 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
to w sumie ![]() edit: dziewczyny u was w szpitalach nie dają ubranek? Ja zabieram tylko ubranko na wyjście bo w szpitalu, w którym będę rodzić wszystkie noworodki ubierają w szpitalne ubranka Edytowane przez Magnificence Czas edycji: 2017-04-03 o 20:24 |
|
|
|
|
#958 |
|
Zakorzenienie
|
To czy anulujesz to Twoja decyzja, możesz dostać niepełne zamowienie. Ale tak jak pisałam wtedy sie zazwyczaj nie opłaca przy takich promocjach :P wiec zazwyczaj pakuje do koszyka niż rana jadę kupić co chce o ile maja co potrzebuje
![]() Ten brzuch od wczoraj strasznie mi sie stawia i ciągnie :/ Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
|
#959 | ||
|
Zakorzenienie
|
Inez: Aplikacja Rossman
![]() Cytat:
Jednorazowe Cytat:
Więc ja biorę jednak długi rękaw. Jak położne pozwolą to tż doniesie krótki rękaw. Pakowanie tej torby zupełnie mi nie idzie ![]() Wywaliłam wszystkie rzeczy na kanapę i nie wiem jak to spakować. Z ciekawości bierzecie kosmetyki do makijażu do szpitala? Bo ja chyba podkład i korektor na wyjście
|
||
|
|
|
#960 |
|
Rozeznanie
|
Znów mnie złapały takie bolesne skurcze. :/ no by to szlag. Do niedzieli muszę się trzymać...
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:15.

myślicie, że lepszym rozwiązaniem są wielorazowe czy jednorazówki? 

w przyszłym tygodniu się za to zabiorę. No chyba że mi lekarz na wizycie jutro powie, że mam się pospieszyć z tym 

parę dni i donoszona 

ale i tak jakoś odruchowo wrzuciłam do koszyka wielorazowe widać przeczucie mnie nie zawiodło
niby radzą, żeby dziecku zakładać zawsze jedną warstwę więcej niż sobie, ale moim zdaniem to nie zawsze się sprawdza...
to w sumie