Dokuczają mi bo jestem... chuda!! - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-08-27, 16:23   #931
magdaa_j
Zadomowienie

Dot.: Dokuczają mi bo jestem... chuda!!

Cytat:
Napisane przez AguŚ87
jak bym widziałą siebie ja nosiłam w tym roku sukienki nawet mini ,a co tam
Ja nosiłam spódniczki, ale jednak sukienki bym nie założyła, bo czułabym na sobie wzrok ludzi przechodzących obok mnie, patrzących się z wyrzutem za pewne
Nawet jeśli więcej ważę to idzie mi to w brzuch,a nie przytyję w biodrach czy nogach
Stary 2006-08-27, 16:30   #932
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AguŚ87
jak bym widziałą siebie ja nosiłam w tym roku sukienki nawet mini ,a co tam
oczywiscie! nie ma co sobie zalowac i odmawiac. A jak sie komus nie podoba to niech nie patrzy

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
karolca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-08-27, 16:32   #933
magdaa_j
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karolca
oczywiscie! nie ma co sobie zalowac i odmawiac. A jak sie komus nie podoba to niech nie patrzy
Wiem, że właśnie powinno być takie podejście, ale ja to tak nie potrafię Przejmuje sie tym odrazu
Stary 2006-08-27, 16:41   #934
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdaa_j
Wiem, że właśnie powinno być takie podejście, ale ja to tak nie potrafię Przejmuje sie tym odrazu
mi tez przez pewien czas bylo trudno zalozyc spodniczke czy sukienke. Czasem, od wielkiego swieta sie zdarzylo... ale nie czulam sie z tym zbyt dobrze.
Dopiero tego, upalnego lata wygodniej bylo mi ubrac spodniczke. Szczegolnie do pracy gdzie przez 8 godzin siedzialam... W spodenkach czy spodniach mialam uczucia jakbym zrobila siusiu
I tak jakos przekonalam sie do spodniczek ...

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2006-08-27, 16:48   #935
magdaa_j
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karolca
mi tez przez pewien czas bylo trudno zalozyc spodniczke czy sukienke. Czasem, od wielkiego swieta sie zdarzylo... ale nie czulam sie z tym zbyt dobrze.
Dopiero tego, upalnego lata wygodniej bylo mi ubrac spodniczke. Szczegolnie do pracy gdzie przez 8 godzin siedzialam... W spodenkach czy spodniach mialam uczucia jakbym zrobila siusiu
I tak jakos przekonalam sie do spodniczek ...
ja też tego upalnego lata przekonałam się do spódniczek i nosiłam prawie codziennie, bo stwierdziłam, że nie będę się męczyć w takim upale w spodniach 3/4. Ale do sukienek takich jak na fotce się nie przekonałam
Stary 2006-08-27, 17:01   #936
beatakob
Rozeznanie

A oto ja. Drugi raz w sukience podczas tych wakacji. Dlatego nogi takie blade Źle się czuję prawie naga
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0020_resize.JPG (5,8 KB, 89 załadowań)
beatakob jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-08-27, 17:10   #937
magdaa_j
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez beatakob
A oto ja. Drugi raz w sukience podczas tych wakacji. Dlatego nogi takie blade Źle się czuję prawie naga
Trochę malutkie zdjęcie
Stary 2006-08-27, 17:25   #938
beatakob
Rozeznanie

Większe ma TŻ na komputerze a jest w pracy w tej chwili
Stary 2006-08-27, 20:59   #939
Nemezja
Zakorzenienie

Ja nie cierpię sukienek ani spódnic.I chyba nie jest mi dane nosić spódnice,bo ubrałam niedawno taką jedną,długą,którą znalazłam przypadkiem w szafie,lekką idealnie na lato.Biegłam w niej i całą rozerwałam I to nie na szwie,tylko na środku
Nati360,znalazłam taki link i ćwiczenia podobno bardzo skuteczne.Sama nie mam motywacji http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=136934

Nemezja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-08-27, 21:08   #940
magdaa_j
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Nemezja
Ja nie cierpię sukienek ani spódnic.I chyba nie jest mi dane nosić spódnice,bo ubrałam niedawno taką jedną,długą,którą znalazłam przypadkiem w szafie,lekką idealnie na lato.Biegłam w niej i całą rozerwałam I to nie na szwie,tylko na środku
Nati360,znalazłam taki link i ćwiczenia podobno bardzo skuteczne.Sama nie mam motywacji http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=136934
dobra jesteś nie ma co!
Stary 2006-08-27, 21:12   #941
tasiemiec
Raczkowanie

czy wolałybyście być "grube"? Pomyslcie o setkach dziewczyn takich jak ja, które "cierpią" na nadmiar ciałka...Dziewczyny , jak ja bym chciała ważyć 48 kg...
Stary 2006-08-27, 21:20   #942
Nemezja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tasiemiec
czy wolałybyście być "grube"? Pomyslcie o setkach dziewczyn takich jak ja, które "cierpią" na nadmiar ciałka...Dziewczyny , jak ja bym chciała ważyć 48 kg...
CZasem tak się zastanawiam,czy lepiej być chudą czy grubą i doszłam do wniosku,że jakbym była gruba,to tez bym narzekała.Też by było źle.Najlepiej to chciałabym być normalnej budowy

Stary 2006-08-27, 21:24   #943
magdaa_j
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Nemezja
CZasem tak się zastanawiam,czy lepiej być chudą czy grubą i doszłam do wniosku,że jakbym była gruba,to tez bym narzekała.Też by było źle.Najlepiej to chciałabym być normalnej budowy
Chuda czy gruba zawsze znajdzie się "ale". Jestem takiej budowy, to mi było pisane i trudno trzeba się cieszyć z tego co się ma
Stary 2006-08-27, 22:40   #944
biiibiii
Zakorzenienie

Ja tego lata nosilam spodnice i krociutkie szorty czesto jak nigdy dotad! chyba dlatego ze byly upaly
ale kupialm sobie sliczna sukieneczke brazowo-zlota, dalam do krawcowej do zwerzenia(tradycyjnie) i i tak ani razu jej nie wlozylamjakos czuje sie w niej jak male niezgrabajlo

ale jednak gruba to bym nie chciala byc...

aaa i jeszcze jedno...

chudaski ! macie cellulit? bo mi sie robi na pupie...
biiibiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-08-27, 22:49   #945
doduŚ
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez biiibiii
Ja tego lata nosilam spodnice i krociutkie szorty czesto jak nigdy dotad! chyba dlatego ze byly upaly
ale kupialm sobie sliczna sukieneczke brazowo-zlota, dalam do krawcowej do zwerzenia(tradycyjnie) i i tak ani razu jej nie wlozylamjakos czuje sie w niej jak male niezgrabajlo

aaa i jeszcze jedno...

ojjj mam nawet w te wakacje sie wzielam za nie i tak przez niecale 2 tygodnie codziennie cwiczenia,masowanko,balsa miki i reszta kuracji anty anty i nawet byly wyniki,serio,skora byla bardziej jedrna bez tych blee... wglebien ,ale potem przestalam i znowu mi sie robi ale ja sie nie dziwie jak wlasnie przed chwila wcielam paczke cipsow, 15 dag ciastek i czekoalade .... (zly dzien )

"Największym więzieniem jest przeszłość"

"należy kochac rzeczywistość, a nie urojenia... "
doduŚ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-08-27, 22:50   #946
Nemezja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez biiibiii

Nie posiadam.No,wreszcie dostrzegłam jakis plus tej chudości

Stary 2006-08-27, 22:52   #947
aleksandra889
Rozeznanie

GG do aleksandra889

Cytat:
Napisane przez biiibiii

aaa i jeszcze jedno...

ja tam tez całelato latałam w mini i w spodeneczkach caluskie lato ale nogi miałam ładnie opalone i sie dobrze czułam hehe co tam ze troche chude wazne ze zgrabne
ojjaaaaa ja mam okropny celulit normalnie nie wiem oc mam z nim zrobic i ja nie mam na pupie tylko na nogach tam koło pupy

aleksandra889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-08-28, 07:39   #948
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez biiibiii
Na szczescie nie mam problemu z cellulitem ale za to z brzydkimi rozstępam. Na pośladkach, biodrach, udach a nawet z boku, na wysokości talii!!

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2006-08-28, 09:56   #949
_Gosiaczek_
Rozeznanie

A ja już w tamtym roku przekonałam się do spódniczek
W to lato non stop biegałam w mini, inaczej bym się chyba ugotowała.
Tak jak ktoś wyżej napisał, jak się komuś nie podoba to niech się nie patrzy
Co do tego czy lepiej być grubym czy chudym... jedno i drugie jest utrapieniem.
Jestem chudzinka, ale jakoś się tym specjalnie nie przejmuje. Niestety grubsza nie będę nigdy, bo moja mama jest szczupłą osoba i czy mi się to podoba czy nie, muszę polubić swoje wystające kosteczki

_Gosiaczek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-08-28, 11:19   #950
biiibiii
Zakorzenienie

eh no ja wlansie mam cellulit;( to zapewne z braku ruchu pewnie...nawer na wfie nie cwicze:P tylko siedze albo leze zwykle:P heh ale musze sie wziac za siebie ! tak postanowione...!:P
biiibiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-08-28, 11:30   #951
kropka75
Zakorzenienie

Tak sobie Was czytam (nie, nie przeczytałam 32 stron ) przeskakując co parę postów i coraz bardziej w szoku jestem.
I pełna podziwu dla tych co uważają się za szczupłe ważąc mniej niż 40 kilo i mając wzrostu ponad 160cm.

Ja swego czasu ważyłam 44 kg przy 164cm wzrostu. Miałam 88cm w biodrach i biuście. Ciągle słuchałam jaka jestem chuda. Wkurzało mnie to okropnie, ale pewnego dnia zrozumiałam dlaczego inni tak mnie widzą.
Wybrałam się na zakupy, po sukienkę na egzaminy, koniecznie czarną. Dostałam taką przylegającą do ciała, rękaw 3/4, do kolana. Ubrałam się w toto, stanęłam przed lustrem i przeżyłam szok swojego życia.
Pamiętam, że całą drogę do domu płakałam i że kupiłam wtedy białą, w dodatku rozszerzaną.

To był przełom. Od tego czasu unikałam czerni, wpadłam w jakiś dołek na punkcie swojego wyglądu, na koniec zaliczyłam wszystkich możliwych lekarzy, żeby znaleźć sposób na przytycie. Znalazłam - trafiłam do endokrynologa i dostałam leki wzmagające łaknienie i obniżające metabolizm. Przytyłam do 50kg.

Potem było różnie. Przy remoncie mieszkania np. znowu spadłam do 46kg. Ale udało mi się to odzyskać (już bez wspomagaczy) w 1,5 roku. Teraz ważę coś koło 52kg i nie oddałabym ani grama tego co mam. Moje samopoczucie w porówaniu z czasem, gdy ważyłam 44-48kg jest nie do przecenienia. Gorzej, że bardzo ładnie te kilogramy gubię, a bardzo ciężko mi je odzyskać, dlatego chucham i dmucham na każdy jeden, jakby był zloty.

Dlaczego to piszę... Jeśli czujecie się dobrze w swoich ciałach i naprawdę Wam one nie przeszkadzają to opinie innych miejcie w nosie. Ale jeśli to Was dotyka i w głębi serca pragnienie ważyć troszkę więcej, to warto spróbować. Przejść się do lekarza, sprawdzić jak działa tarczyca, zwolnić przemianę materii, przestać palić, jeść coś poza marchewką i innymi witaminkami, itd. itd.
To naprawdę można zrobić.

Pozdrawiam.
kropka75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-08-28, 11:51   #952
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kropka75
Dlaczego to piszę... Jeśli czujecie się dobrze w swoich ciałach i naprawdę Wam one nie przeszkadzają to opinie innych miejcie w nosie. Ale jeśli to Was dotyka i w głębi serca pragnienie ważyć troszkę więcej, to warto spróbować. Przejść się do lekarza, sprawdzić jak działa tarczyca, zwolnić przemianę materii, przestać palić, jeść coś poza marchewką i innymi witaminkami, itd. itd.
To naprawdę można zrobić.

Pozdrawiam.
to poszukaj sobie co my jemy i zlapiesz sie za glowe :| ta.. nasze dzienne menu (szczegolnie moje) przyprawia niektorych o mdlości i wprawia w podziw gdzie ja to wszystko mieszcze. I kiedy ja tak naprwde nie jem
Dziękuję. Tyle z mojej strony. Jem tyle, ile srednio jeden czlowiek, lub inaczej, tyle co moja ciezara siostra. Ona musi jesc za dwoch, a ja nie. Nie wiem gdzie mi to idzie (zartuje, ze mi mozg spala ). Tymbardziej, ze jak pomine jeden posilek to od razu waga mi spada
No ale cóż. Taka byłam i taka jestem. Jak z biegem lat bede widziala, ze mam "gorszą" przemiane materii wystarczy zahamowac z takim jedzeniem (jejka, jak mozna "zerwać" z jedzonkiem ).
Jednak analizując mój genotyp na podstawie tego, po kim mam geny doszłam do wniosku, ze "grubosc" jest nie dla mnie. Moze to i dobrze, bo nie bede na stare lata plakała, ze kiedys bylam taaaaka piękna

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2006-08-28, 12:02   #953
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolca
to poszukaj sobie co my jemy i zlapiesz sie za glowe :| ta.. nasze dzienne menu (szczegolnie moje) przyprawia niektorych o mdlości i wprawia w podziw gdzie ja to wszystko mieszcze. I kiedy ja tak naprwde nie jem
Dziękuję. Tyle z mojej strony.
Ja nie twierdzę, że Ty nic nie jesz. Czemu tak zaraz bierzesz to do siebie? Jak na kogoś pogodzenego ze sobą i swoim ciałem, jesteś bardzo wrażliwa na tym punkcie.

Ktoś tam pisał, że woli ogórka od mięsa itp. Pewnie wielu z Was je różne rzeczy, których nie wolno jeść ludziom dbającym o linię. Nie twierdzę, że nie. Ja przez lata jadłam jak świnka i nie dawało to efektów. Argument o jedzeniu jest do tych co wolą te ogórki.
Do reszty jest sprawa przemiany materii. Obfite posiłki nie przekładające się w żaden sposób na masę ciała świadczą o zaburzeniu w tej kwestii. Dlatego zawsze można coś z tym zrobić... jeśli się chce, oczywiście.
Stary 2006-08-28, 12:09   #954
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kropka75
Ja nie twierdzę, że Ty nic nie jesz. Czemu tak zaraz bierzesz to do siebie? Jak na kogoś pogodzenego ze sobą i swoim ciałem, jesteś bardzo wrażliwa na tym punkcie.

Ktoś tam pisał, że woli ogórka od mięsa itp. Pewnie wielu z Was je różne rzeczy, których nie wolno jeść ludziom dbającym o linię. Nie twierdzę, że nie. Ja przez lata jadłam jak świnka i nie dawało to efektów. Argument o jedzeniu jest do tych co wolą te ogórki.
Do reszty jest sprawa przemiany materii. Obfite posiłki nie przekładające się w żaden sposób na masę ciała świadczą o zaburzeniu w tej kwestii. Dlatego zawsze można coś z tym zrobić... jeśli się chce, oczywiście.
ja tez mam dlugie zeby do miesa ale jak tylko mam ochote to je wcinam, a co bede sobie zalowała
teoretycznie nie dbam o linię wól by się uśmiał, ale chęć przytycia to tez "martwienie się figurą".
Ja odiwedzialm juz chyba wszystkich mozliwych lekarzy . Odwiedzialm nawet psychologa... Ehh.. do endokrynologa chodzilam przez polowe dziecinstwa lacznie po pobytach w sanatorium na specjalne skierowanie lekarza sanatoryjnego (bylam jego oczkiem w glowie i chuchał i dmuchał na mnie aby 'nic mi sie nie stało').

Taki mam urok. A wrazliwa jestem, to fakt. Bo mam bzika na tym punkcie Z resztą... kto juz wie dlaczego (czyt. co przeszłam), ten wie. Tutaj w watku mozna odnalezc. poza tym jak pisałam wczesniej mam wieksze "zmartwienia" niż moja waga to taka drugo- lub nawet trzeciorzędna sprawa

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2006-08-28, 12:14   #955
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolca
ja tez mam dlugie zeby do miesa ale jak tylko mam ochote to je wcinam, a co bede sobie zalowała
teoretycznie nie dbam o linię wól by się uśmiał, ale chęć przytycia to tez "martwienie się figurą".
Ja odiwedzialm juz chyba wszystkich mozliwych lekarzy . Odwiedzialm nawet psychologa... Ehh.. do endokrynologa chodzilam przez polowe dziecinstwa lacznie po pobytach w sanatorium na specjalne skierowanie lekarza sanatoryjnego (bylam jego oczkiem w glowie i chuchał i dmuchał na mnie aby 'nic mi sie nie stało').

Taki mam urok. A wrazliwa jestem, to fakt. Bo mam bzika na tym punkcie Z resztą... kto juz wie dlaczego (czyt. co przeszłam), ten wie. Tutaj w watku mozna odnalezc. poza tym jak pisałam wczesniej mam wieksze "zmartwienia" niż moja waga to taka drugo- lub nawet trzeciorzędna sprawa
Coś tam czytałam. Twoje posty wkazują na to, że bardzo się tym przejmujesz co myślą i mówią inni i nie do końca akceptujesz masę swojego ciała.
Właśnie do tych chcących to zmienić napisałam, że można. Bo też się przejmowałam, choć uparcie udawałam, że nie.

Nie o to chodzi, czy byłaś u lekarza, ale o to co on z tym zrobił i jak Ci pomógł. Sama obecność lekarza nie pomaga, niestety.
Stary 2006-08-28, 12:34   #956
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kropka75
Coś tam czytałam. Twoje posty wkazują na to, że bardzo się tym przejmujesz co myślą i mówią inni i nie do końca akceptujesz masę swojego ciała.
Właśnie do tych chcących to zmienić napisałam, że można. Bo też się przejmowałam, choć uparcie udawałam, że nie.

Nie o to chodzi, czy byłaś u lekarza, ale o to co on z tym zrobił i jak Ci pomógł. Sama obecność lekarza nie pomaga, niestety.
wiem.
Na szczescie ludzie przestaja postrzegac mnie jako chdzielca czy obiekt godny politowania albo rewelacyjna 'chwile' aby z kogos szydzić. Owszem, zdarzaja sie jakies "uwagi" ale przestajac one miec charakter "litosci" czy typowego naśmiewania się. Podtekstu zazdrosci nie ma. Zaczynam, zaznaczam, dopiero teraz akceptowac siebie. To, że dla TŻ zawsze byłam normlana nie oznaczało nigdy, ze pozbylam sie 'kompleksow' wg niego zwyczajnie wymyslonych. Ale juz nieraz byl swiadkiem u mnie w domu (tak, w domu) jak potrafią mi dokuczyć. Ale z tym nie da sie nic zrobic, bo jak chce sie cos komus zrobic na zlosc, to najlatwiej uderzyc w jego slaby punkt.
Zaczynam miec to w nosie, bo za jakis czas zaplaczą za mną w domu

Co do lekarzy. badania, badania, badania. Wg mnie bzdurne badania bo przez to doszli do wniosku ze mam mlodziencze zapalenie stawów (reumatyzm ). Może za jakis czas zmieni sie pokolenie lekarzy, wtedy bedzie mozna 'zaufac' im od nowa.
"Wyniki ma pani rewelacyjne"... taa... jak przytylam 32 kg w ciagu 2 miesiecy to przez miesiac chodzilam radosna jak skowronek (tak wykazala waga w gabinecie pana doktora...).
Wiele przygód miałam. chodzenie do psychologa to był błąd, bo nawet ona stwierdzila, ze przyczyna lezy gdzie indziej... taa.. tasiemca mam?

Nic. jestem przewrażliwiona, to fakt. Ale zaczynam czuć się coraz lepiej.
Pozdrawiam.

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2006-08-28, 12:34   #957
beatakob
Rozeznanie

kropka75 wiele dziewczyn tutaj się przejmuje, bo po to jest ten wątek, żeby się wyżalić a na codzień być twardą. Nie wiem czy wyobrażasz sobie jak takie docinki mogą ranić i sprawiać przykrość osobie szczupłej, która każdego dnia walczy o kilogramy, gdy tymczasem osobie grubej* w życiu nie powiedziano by wprost ani niewprost nic o jej wyglądzie. A to jest dokładnie ten sam problem, ta sama choroba, problem z przemianą materii. I gdzie tu sprawiedliwość?
Zresztą wydaje mi się, że nie przejmowałabym się swoim ciałkiem gdyby nie właśnie takie docinki.

* grubej- tak, napisałam dokładnie GRUBEJ, bo skoro ja jestem chuda, to trzeba nazywać rzeczy po imieniu. Tym samym nie chciałam nikogo urazić, ale wydaje mi się, że jestem zbyt tolerancyjna. Kiedy osoba gruba mi mówi, że wyglądam jak patyk, ja nie mam odwagi powiedzieć, że ona wygląda jak szafa. Trza by było to zmienić chyba dla własnego dobra...?
Stary 2006-08-28, 12:47   #958
AguŚ87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kropka75
Tak sobie Was czytam (nie, nie przeczytałam 32 stron ) przeskakując co parę postów i coraz bardziej w szoku jestem.
I pełna podziwu dla tych co uważają się za szczupłe ważąc mniej niż 40 kilo i mając wzrostu ponad 160cm.
o co chodzi bo azbytno nie czaje a za jakie mają się uważac co wyjaśnij mi tą swoją wypowiedź
Stary 2006-08-28, 13:14   #959
nutka24
Raczkowanie

Należę do chudzielców. I dziwie się niektórym na tym forum, że też się uważają za chudych. Dziewczyny, patrząc na wasze zdjęcia macie świetne figury! Zgrabne nogi (o czym ja mogę pomarzyć bo mam dwa patyki), wcięcia w talii. Co ja bym dała, żeby tak wygladać
Oj, namęczyłam się, żeby przytyć Koszmar. Na nic sie to zdało. Jeszcze wiekszy dołek. W domu nie mogli ze mną wytrzymać, ciagłe narzekania. Kiedyś dobiła mnie jeszcze koleżanka z klasy mówiąc:"aleś ty sucha" Gdy byłam w gimnazjum przezywała mnie pewna dziewczyna "kościotrup" albo "szkieletor" to było bardzo przykre zwłaszcza dla tak młodej dziewczyny jaką wtedy byłam. Był też okres kiedy tyłam. I tak własnie ostatnimi czasy zastanwaiałam się przez co. Doszłam do wniosku, że przesz bułki drożdżowe przez jakiś czas jadłam je na II sniadanie. Musze do tego wrócić.Moja siostra i kuzynka też tak przytyły.Na szczęście powoli lato się kończy bo już dość miałam chodzenia w dżinsach w te upały. Wszystkie dziewczyny w spódniczkach a ja jak jakaś kretynka w spodniach
Powoli zaczynam leczyć się z tej obsesji, ale nóg to za nic w świecie nie pokaże!!!! (chociaż inni mnie do tego namawiają) Są okropne, po prostu dwa długie badyle (że tak to nazwe) Już się z tym pogodziłam, choć czasami mam wielką ochotę ubrać spódniczkę.
Ostatnio mnie nawet podbudowała pewna osoba ,płci męskiej oczywiście, ze nie jestem chuda tylko szczupła Ucieszyłam się jak głupia jakaś
Ważę 48-49 kg
Wzrost 163cm
biodra 90cm
talia 63 cm
biust 85
nutka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-08-28, 13:25   #960
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nutka24
Należę do chudzielców. I dziwie się niektórym na tym forum, że też się uważają za chudych. Dziewczyny, patrząc na wasze zdjęcia macie świetne figury! Zgrabne nogi (o czym ja mogę pomarzyć bo mam dwa patyki), wcięcia w talii. Co ja bym dała, żeby tak wygladać
Oj, namęczyłam się, żeby przytyć Koszmar. Na nic sie to zdało. Jeszcze wiekszy dołek. W domu nie mogli ze mną wytrzymać, ciagłe narzekania. Kiedyś dobiła mnie jeszcze koleżanka z klasy mówiąc:"aleś ty sucha" Gdy byłam w gimnazjum przezywała mnie pewna dziewczyna "kościotrup" albo "szkieletor" to było bardzo przykre zwłaszcza dla tak młodej dziewczyny jaką wtedy byłam. Był też okres kiedy tyłam. I tak własnie ostatnimi czasy zastanwaiałam się przez co. Doszłam do wniosku, że przesz bułki drożdżowe przez jakiś czas jadłam je na II sniadanie. Musze do tego wrócić.Moja siostra i kuzynka też tak przytyły.Na szczęście powoli lato się kończy bo już dość miałam chodzenia w dżinsach w te upały. Wszystkie dziewczyny w spódniczkach a ja jak jakaś kretynka w spodniach
Powoli zaczynam leczyć się z tej obsesji, ale nóg to za nic w świecie nie pokaże!!!! (chociaż inni mnie do tego namawiają) Są okropne, po prostu dwa długie badyle (że tak to nazwe) Już się z tym pogodziłam, choć czasami mam wielką ochotę ubrać spódniczkę.
Ostatnio mnie nawet podbudowała pewna osoba ,płci męskiej oczywiście, ze nie jestem chuda tylko szczupła Ucieszyłam się jak głupia jakaś
Ważę 48-49 kg
Wzrost 163cm
biodra 90cm
talia 63 cm
biust 85
dziiiiwne. Wazysz tyle co ja a jestes o pol glowy niższa....
Aguś... polemizuj

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości