|
|
#931 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Staraczkowe grono 2020 - cz. 3
Dziewczyny przepraszam, jesli powielam jakis watek przez was juz poruszany, ale jak u was sytuacja mieszkaniowa? Bedziecie miec pokoj dla dziecka?
Ja mam dwa pokoje, na ten moment to sypialnia i salon i chcialabym bardzo zrobic poddasze. Nie spotykam sie tutaj ze zrozumieniem rodziny, wszyscy mowia „po co ci, dziecko i tak dlugo bedzie z wami”... no ok, ale co potem? Chcialabym zeby mialo swoj pokoj, a ja... wlasna sypialnie ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#932 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#934 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#935 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale na spokojnie się zmieścimy. Nie jest też to nasze docelowe miejsce w życiu, pewnie za jakieś 3-4lata będziemy myśleć o kupnie domu pod miastem, albo możliwe że do tego czasu będziemy na emigracji (charakter pracy TŻ).Ale na sam początek to dla mnie must have dostawką do łóżka i tyle wystarczy ![]() Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#936 |
|
Raczkowanie
|
U nas są 3 pokoje - salon, sypialnia i aktualnie pokój/ pracownia
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#937 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny u mnie drugi dzień wychodzą pozytywne testy owu, jak dla mnie wszystkie są tak samo mocne, ale dzisiaj to już ostatni dzień tego maratonu seksowego, już nie mam siły
Boje się że owu tak naprawdę będzie jutro, bo nie czułam jeszcze aż tak mocnego bólu jaki mi zwykle towarzyszy (chociaż też w sumie nie wiem czy on oznacza początek owulacji czy może już koniec...). Gin też wczoraj powiedział że powinna być dzisiaj, więc no nie wiem. Na dobitkę jeszcze dzisiaj majstrowaliśmy, ale jutro już na 100% nic nie będzie ![]() Zrobię progesteron z tydzień i grzecznie czekam teraz. Screenshot_2020-09-03-21-59-12-847_pl.ovufriend.app.jpg A jeszcze dzisiaj wzięłam ostatni dzień wiesiołka, przyjmuje że ta owulacja jest dzisiaj. W ogóle inne aplikacje moj kalendarzyk i flo mniej więcej się pokrywają i pokazują mi że jutro ostatni dzień ewentualnych dni płodnych a ta ovufriend to w ogóle pokazuje jakieś rzeczy z kosmosu. Jak dla mnie to ja od poniedziałku już objawowo płodna ![]() Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez Frezjan Czas edycji: 2020-09-03 o 22:04 |
|
|
|
#938 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziewczyny, przemycam dla Was dobra historie ![]() Moja sąsiadka starała się od kilku miesięcy o bobasa i w tym miesiącu @ jej się spóźniał, robiła testy i były bladziochy, 5 dni po planowanym @ zrobiła betę i też nic nie wyszło. Dzisiaj do mnie dzwoni, że wczoraj zrobila z ciekawości test, bo tyle ich jej jeszcze zostało a @ nadal nie ma, a tam blada kreska a dzisiaj beta 200! Najwyraźniej owu musiała jej się nieźle przesunąć. A też już łapała doła, że im się nie udaje i ten cykl spisała na straty, a tu taka niespodzianka I uwaga, wg kalkulatorów wychodzi jej ten sam TP co mi ![]() ![]() Ale pewnie po usg to się rozjedzie, bo jednak ja robiłam betę w tym samym dniu co ona i jej nic nie wychodziło, a ja miałam ponad 500.Taka pozytywna historia na lepszą noc Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#939 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#940 | |
|
...
|
Cytat:
![]() Idę jutro do endokrynologa. Niestety do jakiejś. Innej lekarki niż wcześniej, mam nadzieję, że dobrze trafię.
|
|
|
|
|
#941 |
|
Zakorzenienie
|
Krew pobrana, teraz czekam na wyniki jak tam tsh i progesteron
|
#942 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry,
Udanego dnia ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#943 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:43 ---------- Poprzedni post napisano o 07:40 ---------- Dzień dobry, mam za sobą bardzo ciężka noc, i ciężka rozmowę z 'Szefem'. Brzucha narazie nie czuję, ale wczoraj też czułam dopiero jakiś czas po wstaniu. Stwierdziłam, że dzisiaj zrobię test rano, ale wstałam i poranne zombie zrobiłam siku zapominając o teście. Zrobię z drugiego moczu, a nóż jakąś dobrą nowina ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#944 |
|
Rozeznanie
|
Trzymam kciuki za kreseczki!
A ten szef to jakim prawem Cie tak stresuje? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak w perspektywie dziesięciu lat chcielibyśmy zmienić na większe. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#946 |
|
Wtajemniczenie
|
Kruszyna89, jak zareagował ojciec?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#947 | |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Cytat:
mam nadzieję, że coś będzie widać, dzisiaj 5+4, ale leśna wizytę mam u innego lekarza za półtorej tygodnia, to wtedy juz na 100% będzie musiało być serduszko I jak rozmowa? Jak zareagował? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#948 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
u mnie było podobnie - test 2 dni po spodziewanej @ blady jak ściana, dopiero tydzień później zrobiłam kolejny.. szok nie z tej ziemi ![]() Dzień dobry, już piątek! Yaaay
|
||
|
|
|
#949 |
|
Raczkowanie
|
Staraczkowe grono 2020 - cz. 3
Dzień dobry
![]() Muszę przyznać, że treningi bardzo dobrze leczą z ciążowych urojeń wszystko mnie boli od zakwasów Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Kruszyna, a co się stało w pracy? |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#950 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja tez trenuje zalozylam, ze wysportowane cialo latwiej wroci do siebie po ciazy![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#951 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
prawo dziedziczenia, duże wymagania, prawo faceta, który wszystko zrzuca na hormony Cytat:
a tak poza tym w październiku będzie już fasolka i przyszła mamusia będzie odpoczywać. Cytat:
---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- Cytat:
|
|
#952 |
|
Raczkowanie
|
Ja kilka lat temu mocno cisłam na siłowni i dietę mega pilnowałam, ale później kontuzja i zapusciłam się mega - przy 158 cm wzrostu prawie 80 kg :/ rok mobbingu w pracy i zażeranie stresu zrobiło swoje
Mąż wymyślił i od miesiąca razem chodzimy 2 razy w tygodniu, a jeszcze myśle nad wizytą w siłowni żeby pobiegać na bieżni Do seksi mamuśki to mi bardzo daleko ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#953 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zazdroszczę Wam motywacji. Przed pandemia chodziłam na pływalnie i raz w tygodniu na zajęcia na brzuch i pupę, potem kupiłam hantle i gumy i miałam ćwiczyć w domu Może trzy razy poceiczylam i wszystko leży schowane w szafie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#955 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja jestem troche uzalezniona od ruchu, zmeczenie fizyczne trzyma w ryzach moja psychike. Niedlugo ide na wesele i wyskocze w sukience mini, uznalam ze raz sie zyje, mlodsza nie bede, a co! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#956 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dlatego ja wole zajecia zbiorowe, a jeszcze prowadzący wymagający i motywujący wiec super Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#957 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i narazie zeeero pomysłów na kiecke Cytat:
|
|
#958 |
|
Zakorzenienie
|
Tsh pięknie spadło na nowej dawce z 6,5 na 2,14 ale progesteron tylko 6,48. 2 MC temu po owu był 11. To chyba nawet owu nie było a co dopiero ciąży.
|
#959 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Witam się dzisiaj dziewczyny, zaraz kończę prace i lecę do domu. Jutro planuje taras urządzić na jesienną aurę, rano muszę jechać kupić wrzosy i będzie przesadzanie. Bo niestety letnie kwiaty już wyglądają jak obraz nędzy i rozpaczy Później jedziemy do rodziców a w niedzielę chyba lenistwo. Ma padać, więc akurat na spędzenie dnia w łóżku i piżamie ![]() Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:36.

Ale na spokojnie się zmieścimy. Nie jest też to nasze docelowe miejsce w życiu, pewnie za jakieś 3-4lata będziemy myśleć o kupnie domu pod miastem, albo możliwe że do tego czasu będziemy na emigracji (charakter pracy TŻ).

I uwaga, wg kalkulatorów wychodzi jej ten sam TP co mi 

prawo dziedziczenia, duże wymagania, prawo faceta, który wszystko zrzuca na hormony 

♀️zazdraszczam samozaparcia. Będziecie sexi mamuski
Może trzy razy poceiczylam i wszystko leży schowane w szafie