|
|
#931 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy Luty 2021 cz.II
Cytat:
chciałam kupić bepanthen do pupy bo był w końcu na promocji ale wykupili wszystko ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#932 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja nie robiłam noworodkowej bo takie są te sesje nie w moim stylu ![]() „Brzuszkową” robiłam z miesiąc przed porodem (to był początek marca), ale u naszych fotografów ze ślubu więc jest też taka trochę inna. Teraz nie wiem sama czy coś robić. Trochę się obawiam kontaktu z ludźmi którzy mają kontakt z dużą ilością innych osób Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#933 |
|
Zakorzenienie
|
No to taaak.... Do trzech razy sztuka
dziewczynka 🤦☠♀️![]() Wszystko ok 200g ![]() Moje przeczucie mnie pomyliło dziwne Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czyli mamy kolejna kostkę masła ![]() Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#935 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cieszysz się czy wołałaś chłopca?---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- w ogóle już coraz mniej niespodzianek u nas na wątku
|
|
#936 |
|
Zakorzenienie
|
Larysa, super!
![]() ![]() Kostka masła. ![]() Nairobi, właśnie byłam na pierwszej stronie i to samo pomyślałam - że powoli układanka płci się klaruje. ![]() Byłam w Aldim, kupiłam dwupak bluzek ciążowych i jeansy. Wzięłam ostatnią M, były tylko czarne, a bardzo chciałam niebieskie. Te czarne są rozmiarowo ok, zostawiam je. Zadzwoniłam do taty, akurat był w okolicy innego Lidla, ale tam też nie było M niebieskich. Przed albo po pracy pojadę do jeszcze jednego. Za 45 zł są spoko. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Są już wyniki mojego nifty, jutro je odbiorę jak pójdę na wizytę, mam nadzieję, że potwierdzi się dziewczynka
|
|
|
#938 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to chyba gratuluję dziewczynki ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- Jutro 2 wizyty ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- Szoszoszo może jutro poznasz płeć ![]() ![]() Ja mam nadzieję że w poniedziałek się potwierdzi chłopak ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Czekamy na wieści jaką płeć potwierdza niffty! ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#940 |
|
Zakorzenienie
|
Jakie śpiworki do spania kupujecie? Bo na liskach widziałam za 149,9 śpiworki 0-24 miesięcy, które rosną razem z dzieckiem dzięki specjalnym napom, skala tog 2,5. I wydaje mi się to super opcją niż co pół roku kupować nowy. Jakie Wy macie zdanie?
|
|
#941 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#942 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A śpiworek mam uszykowany żeby zamówić z jukki, 0-6 ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Sprawdziłam te Wasza stronę, bardzo się opłaca ale zamówienie apteczne to tak w listopadzie chce zrobić
Edytowane przez Paulina1671 Czas edycji: 2020-09-09 o 12:09 |
|
|
|
|
#943 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie wiem skąd Gemini ma tak niskie ceny. Może dlatego, że są wielką siecią i pewnie wszystko kupują w ilościach na tiry? Wiele rzeczy tam jest tańsze, niż cena zakupu w hurtowni u mnie w pracy. Np. ten zestaw Bepanthen mogę zamówić na stan apteki za ponad 33 zł netto.
To jak jeszcze dojdzie VAT i marża apteczna to spokojnie ponad 50/55 zł cena dla pacjenta. A potem mi ludzie wywracają oczami, że naciągam i co tak drogo. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#944 |
|
Zadomowienie
|
Ja dziękuję za przypomnienie o tej aptece, bo widzę że zaoszczędzę na niej. Posprawdzałam parę rzeczy z koszyka i widzę że każda rzecz tańsza
![]() Dzwonili do mnie z przychodni i idę na wizytę dzień wcześniej, będę szła z wami Luzia i Nairobi 17.09 na 10:20 potrzebuje ciągłość l4, czy lekarz będzie mógł 17.09 wystawić zwolnienie od 19.09?![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#945 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ceny czasem mega się różnią. Kupowałam ostatnio w aptece witaminy i zapłaciłam prawie 80zl. W internecie zamawiałam wcześniej za 45... Ale zagapiłam się i miałabym przerwę za długa bo akurat weekend byl. Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Cytat:
też mam ten problem, ale ja mam do 21. Najwyżej mam teleporade na 21 umowiona i tak mi wystawi. Może u Ciebie też się tak da? Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#946 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Przykład 2 Ubezpieczony zjawił się na kontrolnej wizycie lekarskiej w dniu 15 września, tj. w trakcie poprzednio orzeczonej niezdolności do pracy, czyli od 5 do 17 września. Lekarz uznał, że wnioskodawca jest nadal niezdolny do pracy. Biorąc pod uwagę fakt, że ubezpieczony zjawił się w trakcie wcześniej orzeczonej niezdolności do pracy, lekarz może wystawić mu dalsze zwolnienie lekarskie począwszy od 18 września. Coś takiego znalazłam to chyba nie będzie problemu
Edytowane przez Paulina1671 Czas edycji: 2020-09-09 o 12:38 |
|
|
|
|
#947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zdaję sobie sprawę, że w obecnych czasach w internecie mnóstwo rzeczy jest taniej. Wiem też, że ludzie, którzy w tym nie siedzą i nie wiedzą jak wygląda zamawianie towaru przez apteki stacjonarne, zwłaszcza małe i osiedlowe, mogą czuć się naciągani. A jak jesteśmy w temacie aptek, to zawsze sprzedawałam rodzicom gaziki Viscoplastu, ale kilkoro z nich zwróciło uwagę, że Medicomp są lepsze, delikatniejsze, bo są z miękkiej włókninki, a a nie z szorstkiej gazy. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#949 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#950 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja praktycznie tylko na Gemini kupuję Chyba że nagle ptrzebuję coś to wtedy stacjonarnie. Ale zwykle uzupełniam różne zapasy co kilka miesięcy i robię wtedy jedno duże zamówienie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#951 |
|
Zakorzenienie
|
coś dla naszych miłośniczek Harrego
https://ambaginda.pl/pl/p/poduszka-i...rry-potter/700 https://ambaginda.pl/pl/p/Kocyk-i-po...ter-75x100/712
|
#952 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczyny
️Tak, ja tylko na gemini juz zamawiam od lat lub melissa tez mozecie sprawdzic, kiedyś z biodermy i la roche posay kremy akurat w melissie były tansze jeszcze także dwie na prawdę fajne i tanie apteki internetoweCytat:
(na razie haha) choć ja już widzę te kłótnie 🤦☠♀️ jednak różnica będzie spora niecale 7.5 roku takze jak młodsza będzie miała 5 to starsza 12.5 to juz nastolatka będzie to pewnie będzie młodsza ją wkurzała no życie Cytat:
poczatkowo było mi obojętne, później zaczęłam czuć syna i tak się trochę nastawiłam na tą parkę, ale do trzech razy sztuka teraz przynajmniej przydadzą się rzeczy po starszej no a maz osiwieje z 3 babami no trudno ![]() Tak możesz zaznaczyć na różowo ️ Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#953 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo
![]() Co do prania ubrań dla dziecka to ja kupię jakiś delikatny płyn. A potem się zobaczy czy dla dziecka podpasuje Wysłane z mojego Mi A2 Lite przy użyciu Tapatalka
|
#954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#955 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Natomiast dla dziecka możliwe że będę kupować klareko. Ono nie jest dedykowane dla dzieci, ale ma dobry skład i przy okazji nasze dorosłe ubrania bym tym samym prała ![]() Cytat:
Ja dzisiaj zrobiła zakupy: kupiłam owoce i pełno różnych orzechów teraz wcinam pistacje🤤Zrobiłam dziś leniwe, Niestety za mało posoliłam ciasto/wodę i mało cukru i mdłe wyszły. Ale polałam śmietaną z cukrem i dało się zjeść ![]() Mała dzisiaj tak wariowała, że ze trzy razy widziałam jak w miejscu gdzie kopnęła brzuch mi się ruszył ![]() ![]() No mega. Idziemy niedługo z tż oglądać działkę na sprzedaż ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||||
|
|
|
#956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam na to za dużo tłuszczyku Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego Mi A2 Lite przy użyciu Tapatalka
|
|
#958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moje dzieciatko tez wstydnis i moja mama obstawia ze bedzie dziewczynka a własnie Twoi rodzice juz wiedza o ciazy?Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#960 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:15.

za dołączenie do klubu rosnne za grosza dostaje się ta oliwkę babydream na rozstępy.
chciałam kupić bepanthen do pupy bo był w końcu na promocji ale wykupili wszystko 

cieszysz się czy wołałaś chłopca?

To jak jeszcze dojdzie VAT i marża apteczna to spokojnie ponad 50/55 zł cena dla pacjenta. A potem mi ludzie wywracają oczami, że naciągam i co tak drogo. 
potrzebuje ciągłość l4, czy lekarz będzie mógł 17.09 wystawić zwolnienie od 19.09?
też mam ten problem, ale ja mam do 21. Najwyżej mam teleporade na 21 umowiona i tak mi wystawi. Może u Ciebie też się tak da? 

️