|
|
#931 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nowości kulinarne.
Cytat:
mojej siostrze tez smakuje,bo mi podzarla
|
|
|
|
|
|
#932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ather, te dżemy to chyba najmniej aktualna "nowość" w tym wątku ![]() Mają 3 lata, jak nie więcej
|
|
|
|
|
|
#933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co nadal nie zmienia faktu, że zbyt cięzko je znaleźć. Lullaby, a Ty je kupujesz ? Jeśli tak to mogłabyś zdradzić w którym sklepie (o ile to któryś z tych ogólnopolskich) ?
|
|
|
|
|
|
#934 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiedziałam, że te dżemy ciężko kupić
Praktycznie w każdym sklepie zawsze są i nawet od dawna mam w lodówce
|
|
|
#935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#936 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a jeżdże po całym mieście na zakupy zawsze.no ale to mnie nie zniechęca zbyt bardzo je lubię. (Kiedyś były w tesco i kauflandzie, ale to dawno i nieprawda )
|
||
|
|
|
|
#937 |
|
Zadomowienie
|
A znacie już ciasteczka: Corny Linea Snack Bits??? Są orzechowe i czekoladowe. Ja widuję już od kilku tygodni... na stacjach bęzynowych Orlen, hehehe. W żadnym sklepie jeszcze ich nie spotkałam.
Są całkiem smaczne, chociaż jak dla mnie za mało słodkie. Ot, takia przekąska na mały głód - świetnie sobie z nim radzą )Ponieważ nie umiem jeszcze niestety wklejać zdjęć, podaję link do czeskiej strony corny, (to te w kubeczkach). Na polskich stronkach jeszcze ich nie widziałam: http://www.corny.cz/corny-linea.php
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#938 |
|
Zakorzenienie
|
Czy któraś z Was piła może to Capuccino? Jaki ma smak?
Niestety nie można kupić na sztuki, a paczka jest dość droga (jak dla mnie ), prawie 9zł Bo po Capuccino Mokate mam uraz- przeraźliwie słodkie, a jak nasypie się mniej to wogóle nie do wypicia Brązowa woda
|
|
|
|
|
#939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja muszę mieszkać w slamsach blee...A te dżemy u mnie są nawet w takim badziewnym sklepie koło mojego domu Napewno powinny być w realu (na 100%) i carrefourze
|
|
|
|
#940 |
|
Raczkowanie
|
[quote=bazylia;4912289]A znacie już ciasteczka: Corny Linea Snack Bits??? Są orzechowe i czekoladowe. Ja widuję już od kilku tygodni... na stacjach bęzynowych Orlen, hehehe. W żadnym sklepie jeszcze ich nie spotkałam.
Są całkiem smaczne, chociaż jak dla mnie za mało słodkie. Ot, takia przekąska na mały głód - świetnie sobie z nim radzą )Ja jadłam te z orzechami. Dla mnie też za mało słodkie, ale może dla kogoś, kto dba o linie będą w sam raz. |
|
|
|
|
#941 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja też nie przepadam za cappuccino firmy Mokate. Wolę Nescafe. |
|
|
|
|
|
#942 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wprawdzie tego chyba jeszcze nie piłam, ale JACOBS o smaku orzechowej czy marcepanowej Milki jest pyszne! ![]() Jest duża szansa, że takie zwykłe też mają dobre I w pełni zgadzam się co do okropnego Mokate, które po paru łykach wylałam do zlewu i więcej nie kupiłam
|
|
|
|
|
|
#944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc wolałam spytać, czy ktoś próbował już?
|
|
|
|
|
|
#945 |
|
Zakorzenienie
|
Marcepanowa
A co do nowości - w końcu są w sklepach dostępne smakowe słomki Sipp ahh ;] Do niedawna dostępne tylko z McDonald's z ich mlekiem, teraz już na półkach sklepowych po 0,99 zł ^^ Dzisiaj rodzeństwu kupowałam, był zachwycone ;] |
|
|
|
|
#946 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety w sklepach ich nie ma A o tych rurkach to już tu całkiem sporo postów napisałyśmy
|
|
|
|
|
|
#948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do Milki, na allegro nie znalazłam niestety marcepanowej póki co. Trudno się mówi, może kiedyś ![]() Jakiś czas temu specjalnie jechałam do McD po te słomki, to nie chcieli mi sprzedać, "tylko z mlekiem" ==' No ale skoro już się pojawiły w sklepach to problem z głowy. Tak samo już coraz łatwiej mi znaleźć crips'y Fit up. Lullaby, kiedyś pisałaś o dżemie kokosowym, nie wiem czy pamiętasz. Szukałam go wszędzie, w sklepach, na allegro, w internecie - i nic. A ja naprawdę robię bardzo często zakupy, kilka razy w tygodniu i jeżdże zawsze po całym mieście do różnych hipermarketów... |
|
|
|
|
|
#949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja to marcepanowe kupuję w N. w okresie zimowym, wiec pewnie i wtedy pojawiają się na allegro Ather pisałam chyba o Schwartau, który też niestety nie jest w Pl dostępny |
|
|
|
|
|
#950 |
|
Konto usunięte
|
właśnie przeglądam ulotkę sklepów Jaskółka i zauważyłam jakieś lody w formie kuleczek- nazywają się 'Inne' (firmy Ice Mastry), dostępne dwa smaki- pomarańczowy i malinowy. opakowanie 80 g za 1.49zł.
|
|
|
|
|
#951 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli chodzi o lody i nowości to ja zasmakowałam w MaxFruit (a jeszcze lepsze są Big Fruit) – z sorbetem truskawkowym.
|
|
|
|
|
#952 |
|
Zakorzenienie
|
Już wiem dlaczego te soczki Duo Fruo są takie drogie
Skusiłam się wczoraj na mango&brzoskwinia i powiem Wam, że warte swej ceny. Są bardzo gęste, z naprawdę wielkimi kawałkami owoców! Z lodówki - pyszne! Dziś kupiłam banan&ananas, jest bardziej cierpki i z nieco mniejszymi kawałkami owoców ale bardzo dobry. Za jakość trzeba płacić
|
|
|
|
|
#953 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też kupiłam 2 ale żaden mi sie nie spodobał, myślałam że kawałki owoców to będą te 'tytułowe' a tu wszędzie ananas który na dodatek smakuje jak ten z puszki
truskawka-pomarańcza jest dobry w smaku tylko własnie ten ananas mi psuje kompozycję a mango-brzoskwinia to dla mnie jedna wielka pomyłka- sama marchewka plus ten nieszczęsny ananas!Spróbuję jeszcze z ciekawości tego trzeciego
|
|
#954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jedyny minus - strasznie mała pojemnośc
|
|
|
#955 | ||
|
Zakorzenienie
|
le
Cytat:
![]() Anans, owszem był w soku bananowo- anansowym (i szczerze mówiąc, zdziwiłabym się, gdyby go tam nie było, skoro mają być kawałki owoców, należało się tego spodziewać) i bynajmniej nie smakował jak z puszki. W brzoskwinia-mango, anansa nie miałam, a marchew ledwo wyczuwalna, zdecydowanie dominują owoce. Cytat:
|
||
|
|
|
|
#956 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#957 |
|
Zakorzenienie
|
to w takim razie Ty piłaś cos innego, bo w składzie mango-brzoskw. (jak rowniez trusk-pomar) jak byk jest napisane kawałki ananasów 10%- czyli tyle samo ile brzoskwiń, których nie wyczułam
no i smak soku marchewkowego tez trudno z czym innym pomylić. Natomiast ubóstwiam świeży owoc mango i podtrzymuję zdanie, że nic takiego w tym soczku go nie przypomnia
|
|
#958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
banana nie cierpie wiec ten smak juz na wstepie odpada a brzoskwinia z mangiem [ ] ujdzie w tlumie. za to na truskawce moge caly dzien przezyc troche drogawe, moglyby byc ciut tansze [jesli ktos pije jednego dziennie to nie odczuje brakow w portfelu, ale ja ich wypijam szesc do siedmiu ciekawe, kiedy mi zbrzydna ]
|
|
|
#959 |
|
Zakorzenienie
|
Buteleczek nie zbieram a nie analizowałam z taką dokladnością składu. W soku mango&brzoskwinia i takie wlaśnie owoce wyczułam, również w kawałeczkach, które były bardzo smaczne i nic nie smakowało jak "z puszki". Uważam, że sok jest wart tej ceny a Ty uważaj sobie jak chcesz
![]() EDIT: Zizou, mnie ta cena też przerażała na początku, ale teraz będę częsciej się 'rujnować' a tego z truskawką jeszcze nie dorwałam
|
|
|
|
|
#960 |
|
Zakorzenienie
|
na skaldy patrzalam
![]() |
Nowe wątki na forum Kuchnia - moje gotowanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:01.

nigdy wcześniej nie widziałam, a nawet teraz, bardzo cięzko mi je gdziekolwiek znaleźć. W żadnych hipermarketach nigdy ich nie ma, o osiedlowych sklepikach już nie wspomnę 

Jeśli tak to mogłabyś zdradzić w którym sklepie (o ile to któryś z tych ogólnopolskich) ?

a jeżdże po całym mieście na zakupy zawsze.
zbyt bardzo je lubię. (Kiedyś były w tesco i kauflandzie, ale to dawno i nieprawda
), prawie 9zł

blee...

plus ten nieszczęsny ananas!