|
|
#931 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Twoje 5 faworytów.
jutro sprawdzę, chociaż jestem pewna, że to jest świetny miks
moje ulubione ostatnio to: 1. - BC+Addict - BC+HP 2. - i wymieniane tu wcześniej Molekuły 01 w miksie z MR 3 - Smok solo ![]() 4. -Ouarzazate I Zagorsk nie wiem, który pięniejszy ![]() 5. Perły, które po zużyciu kolejnej odlewki rozkochały mnie w sobie do tego stopnia, że stanę się posiadaczką flaszki jak zwykle z pięciu zrobiło się trochę więcej
|
|
|
|
|
#932 | |
|
Wtajemniczenie
|
"smok w kapciach" - dobre
Cytat:
![]() Połączenie Smok+BC mnie nie ciągnie (bo Smok nie ciągnie), ale przypuszczam, że jest bardzo interesujące
|
|
|
#933 |
|
Zadomowienie
|
U mnie sytuacja obecnie przedstawia się tak:
Escada Collection Escada Magnetism L Lolita Lempicka Flowerbomb edp Addict (z próbek póki co, ale już nad tym pracuję). Już dawno nie miałam tak wyklarowanej pierwszej piątki, może to nadchodząca zima wyostrza moje zmysły. Latem wszystkie zapachy wydają mi się nijakie, ulatniają się, albo co gorsza kwaśnieją. Za to jesień, zima, to raj dla mojego nosa kochającego słodziaki .
|
|
|
|
|
#934 |
|
Zadomowienie
|
Ostatnio wzięło mnie na ostre, konkretne zapachy
![]() - Gucci PH - Lalique Encre Noire - Escada Magnetism - Cartier Declaration - Terre d'Hermes |
|
|
|
|
#935 |
|
Rozeznanie
|
Tej jesieni:
1. Serge Noir 2. Gucci PH (zapach podkradany) 3. Hinoki (zapach wspólny - niestety, tylko próbka) 4. Terre d'Hermes (tylko na TŻ) |
|
|
|
|
#936 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
--- A tymczasem w pierwszej piątce aż trzy lutki - to znak, zima idzie: 1. Fumerie Turque SL - ostatnio tylko On... 2. Gaiac Micallef 3. Borneo 1834 SL 4. Aomassai PG 5. Muscs Koublai Khan SL
|
|
|
#937 |
|
Raczkowanie
|
1.Le Tigre Kenzo
1.Piment Brulant L'Artisan 1.Daim Blond Lutens 1.MR 1.Dior Homme(tylko na tż;) Wszystkie na równej pozycji.Nie potrafię rozdać miejsc;) |
|
|
|
|
#938 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#939 |
|
Raczkowanie
|
u mnie od dwoch lat:
Euphoria CK, zaraz potem plasuje sie : Extravagance GIVENCHY, ktorego od ponad dwoch lat nie ma juz na rynku, pozniej: Eternity CK, i bez szalenstw : Red Apple DKNY, Woman HUGO BOSS oraz Forever and Ever DIOR. W lecie uzywam jeszcze Escady sezonowej, w zimie czasem Poison DIOR,lecz rzadko bo ciezkie.
''...wszystko to samo tylko nie kocha się nigdy jak przedtem...'' Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2008-10-26 o 15:40 Powód: pomyłka |
|
|
|
|
#940 |
|
Raczkowanie
|
1. D&G The one
2. Armani Code 3. C-Thru black diamond 4. Christina Aguilera (te w rajstopce) 5. Puma I'm goimg
|
|
#941 |
|
spin doctor
|
U mnie aktualnie na topie;
Obsession Sheer Addict Midnight Poison Coco Mademoiselle Euphoria |
|
|
|
|
#942 |
|
Wtajemniczenie
|
Ostatnio na topie same słodziaki - najczęściej (kolejność dowolna):
1. Lolita EDP 2. Hypnotic Poison 3. Douce Amere 4. Stella EDP 5. Neonatura Cocon Jak mam dość słodkości, to spsikuję się jakimś drzewcem lub kadzidlakiem
|
|
#943 |
|
Nindżopesz
|
Najnowsze notowania:
1. Avignon CdG 2. Botrytis Ginestet 3. Leather Demeter 4. Gucci PH 5. Mauboussin EDP Wszystkie przyjemnie mi się kojarzą: z miodem pitnym, jesienią, ogniskiem... Jak niewiele mi do szczęścia potrzeba
|
|
|
|
|
#944 |
|
Zadomowienie
|
Ja jestem strasznie nudna
![]() 1. Organza Indecence 2. Black Cashmere 3. Dolce Vita 4. Neonatura Cocon 5. Mauboussin EDP |
|
|
|
|
#945 |
|
Zakorzenienie
|
Chwilowy powrót do korzeni. Dosłownie
1. Encre Noire 2. Ouarzazate, Gucci PH oraz Terre 3. Avignon, Jaisalmer 4. Smok EdT 5. Molecule 01 oraz Black
|
|
#946 |
|
Przyczajenie
|
1. Princess Marina De Bourbon
2. Armani Remix 3. D&G Sicily 4. Eau de cartier 5. Bvlgari Omnia Amethyste |
|
|
|
|
#947 |
|
Raczkowanie
|
1. Prada
2. Euphoria 3. Mania 4. Hot Couture 5. Tempore Donna |
|
|
|
|
#948 |
|
Przyczajenie
|
Ciężko zrobić taką listę, wszystko zależy od dnia... Z bardzo subiektywnego punktu widzenia nie obejść się bez:
1. Euphoria, CK 2. Chance EDP, Chanel 3. Tommy Girl, Tommy Hilfiger 4. Sunset Heat, Escada 5. Miracle, Lancome |
|
|
|
|
#949 |
|
Zakorzenienie
|
Moja obowiązkowa piątka:
- Dolce Vita - Halloween - DKNY Women - Ultraviolet Paco - Boss Woman |
|
|
|
|
#950 |
|
Raczkowanie
|
1. Alien- thierry mugler
2. Ange ou demon- givenchy 3. coco mademoiselle 4. boss intense- hugo boss (z sentymentu nie wiem czemu 5. Eau de parfum II- gucci oprocz tego na polce mojej goszcza obecnie tez: allure- chanel chance-chanel j'adore- dior absolu- valentiono prada very irresistible sensual- givenchy rock n' roll- valentino organza- givenchy Fleur de corail- lolita lempicka To mi uswiadamia ile ja cholera trace kasy na kaprysy ;/ czesto chwilowe Edytowane przez paulina2614 Czas edycji: 2008-11-02 o 10:12 |
|
|
|
|
#951 |
|
Przyczajenie
|
1. versace baby rose jeans - na prawdę ten jedyny, zupełnie nie wiem czemu
2. gaultier ma dame 3. coco chanel mademoiselle 4. ysl baby doll 5. moshino i love love, happy fizz |
|
|
|
|
#952 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie zdecydowanie ostatnio na prowadzeniu:
Kenzo Amour Pi Givenchy i w tle Le Baiser du Dragon edp Cartier.
|
|
#953 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie się zmienia jak w kalejdoskopie, ale generalnie klimatycznie jest podobne jak u Racheli
![]() Na równorzędnych pozycjach Encre Noire, Statkus, Jaisalmer, Ouarzazate, Nu. Terre, Gucio i FdB w czołówce również mile widziane
Edytowane przez Daffodilka Czas edycji: 2008-11-09 o 20:44 Powód: literówka |
|
|
|
|
#954 |
|
Raczkowanie
|
1. Alien - Thierry Mugler
2. Ange ou Demon - Givenchy / Lady V. - Juliette has a gun 3. Innocent - Thierry Mugler / Magnetism - Escada / Pour Elle - Paco Rabanne 4. Poeme - Lancome 5. Jasmin Noir - Bvlgari / Lolita - L. Lempicka Wszystkich w/w używam namiętnie w zależności od dnia i nastroju więc kolejność nie ma znaczenia ;-) |
|
|
|
|
#955 |
|
Raczkowanie
|
Ahh. Perfumy. Która dziewczyna ich nie kocha? ;]
1. Miss V 2.Dolce & Gabbana Feminine 3.Versace Bright Crystal <3 4. Aigner Black Icedrops 5 nie będzie bo za wiele ich mam na myśli
|
|
#956 |
|
Zadomowienie
|
Mmm... bardzo dużo zapachów mi się podoba
![]() Ale takie najbardziej ulubieńsze ![]() to raczej:l -Givenchy Absolutely ll - Nina Ricci (takie czerwone jabłuszko )lll -Coco Chanel Mademoiselle lV- Davidoff Cool Water V- Puma (biała, limitowana )to jedne z wielu fajnych zapachów:P |
|
|
|
|
#957 |
|
Zakorzenienie
|
Moje jesienne typy, kolejność nieprzypadkowa:
1. MP Eliksir 2. Five o clock 3. Shalimar - nieustająco 4. MR - jak wyżej 5. Gucci by Gucci, Elle YSL, Prada, Tygrys, JPG2...
|
|
#958 |
|
Przyczajenie
|
1 - Initial
2 - Poison 3 - Gio EDP 4 - coco m. 5 - obecnie elle intense ale generalnie na tym miejscu jest ruch
|
|
|
|
|
#959 |
|
Rozeznanie
|
escada magnetism
DKNY be delicious kenzo l'amour calvin klein euphoria
|
|
#960 |
|
BAN stały
|
1. Amouage Jubilation XXV
2. Diptyque Philosykos 3. Costes 4. Chergui 5. Ouarzazate i Ichnusa Numer jeden ma wielką przewagę nad resztą... przepaść po prostu... Diptyque to wspomnienie mojego lata... Costes to perfumy, które od kilku miesięcy noszę z wielką lubością- za każdym razem pachną inaczej... Chergui to dość świeży nabytek, kupiony pod wpływem impulsu, póki co uważam ze słuszny zakup. No a Ouarzazate jako własna flaszka ma swój debiut w mojej kolekcji i urasta w moich oczach z każdą chwilą... EDIT: Po prostu nie mogłem nie napisać o Ichnusie. Przez kilkanaście miesięcy była bezwzględym faworytem w mojej kolekcji. Używanym bez względu na nastrój, dzień... Trochę się jednak znudziła... Z sentymentu daję jej 5 miejsce... Edytowane przez profumum Czas edycji: 2008-11-09 o 20:47 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:14.