|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#931 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prośba o pomoc w zidentyfikowaniu flakonika/perfum
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#932 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#933 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ten już jest bardziej podobny do tamtego z moich wspomnień, ale coś mi się wydaje, że to nadal nie to ![]() Edit. Właśnie sobie przypomniałam, że korek chyba był okrągły jak kulka albo coś w tym stylu.
http://suwaczek.com/20090905040820.png http://www.suwaczki.com/tickers/w4sqyx8dzy726s9y.png Edytowane przez idzia111 Czas edycji: 2010-02-26 o 11:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#934 |
Raczkowanie
|
zapach Zary
witam!
Mam małą prośbę, mianowicie chodzi mi o pomoc w zidentyfikowaniu zapachu Zary ![]() Wpadł mi w oko flakonik, zapach mi się spodobał i stwierdziłam, że zanim zakupię poczytam recenzje - zawsze tak robię, z reguły żeby dowiedziec się czy zapach jest trwały ![]() Pamiętam, że był opisany zara collection, więc pomysłałam, ze wpiszę to w szukajkę i znajdę, dlatego też nie zgłębiałam się w pełną nazwę i skład. Niestety... jedyne co mi znajduje to wersję niebieską, a mnie chodzi o ten czerwony flakon. Czy któraś z Was używa? moze się wypowiedziec o trwałości itp ? no i przede wszytkim zna pełną nazwę hehe ![]() Będę bardzo wdzięczna! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#935 |
Raczkowanie
|
Dot.: zapach Zary
Klik - te po lewej wygladaja na "czerwone" - Bulgarian Rose.
![]() |
#936 |
Raczkowanie
|
Dot.: zapach Zary
dziękuję za odpowiedź, ale to nie są te...
![]() flakon jest bardzo mocno czerwony, mały prawie kwadratowy, nie jest z tej serii kwiatowej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#937 |
Zakorzenienie
|
Teraz ja proszę o pomoc
![]() ZApach męski, flakon prostopadłoscian, kolor bursztynowy [ale głowy nie dam] Charkterystyczna nuta to nuta kamienia, lub jak inni twierdzą ziemi czy grafitu.Pamiętam że czytałam recenzję na KWC , głowę bym dała że to był Cartier, no i niestety jestem bez głowy... Nigdzie nie mogę odszukać tego zapachu , za cholerę nie pamiętam ani nazwy ani producenta,, narobiłam smaka swojemu facetowi więc bardzo liczę na Was dziewczyny ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#938 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#939 |
Zakorzenienie
|
A może to Terre Hermesa?
![]() |
#940 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() feliz1984 dzięki za pomoc ![]()
![]() |
#941 |
Zakorzenienie
|
Szukam męskiego zapachu, może mnie naprowadzicie na coś. Słodki zapach, taki że bez problemu mogłabym sama używać i zapewnie nikt by nie powiedział,że pachnę męskimi perfumami. Perfumy na pewno wysokopółkowe, bardzo modne w Anglii jakies 2 lata temu.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#942 |
Perfume Lover
|
Do Lynn
Kojarza mi sie dwa: Joop Homme lub Gaultier Le Male/ lub Fleur Le Male Spełniają powyzsze wymagania
![]() |
#943 |
Rozeznanie
|
Witam po raz pierwszy
![]() ![]() Skusił mnie ten wątek, a jeszcze bardziej zadziwiająca skuteczność Specjalistek. Ja również poproszę o pomoc... Kilka lat temu koleżanka przyszła na wydział pachnąca słodko szlachetnym winem, nieco szampanem, odrobinę przyprawami, ale przede wszystkim świetliście i ponadczasowo. Zapach zostawiał za "nosicielką" wyraźną smugę.. Zapytałam, czym pachnie, ponieważ zostałam urzeczona... Odpowiedziała, że to jakiś "Dior", a flakon należy do jej mamy, jest z zagranicy i ma kształt kiści winogronu.... Nie znam takiego Diora. Nie mam pojęcia, co to za zapach, a z wielką chęcią bym go zdobyła. Proszę, połamcie sobie głowy i pomóżcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#944 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#946 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dolce Vita i Eau de Dolce Vita znam.. znałam już wówczas. Z pewnością to nie był żaden z nich.. Zupełnie inne "brzmienie" ![]() Starzeję się w przekonaniu, ze to jednak nie Dior mi głowę zaprząta. Skupiam się więc na poszukiwaniu kiści winogronu. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#947 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#948 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#949 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#950 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny może któraś z was skojarzy???
Dostałam od koleżanki ze Stanów dwa lata temu perfum/woda toaletowa (nie pamietam bo nie przywiązywałam do tego dużej uwagi)buteleczka była duża na pewno 100 i taka jak ma C-thru i pływało w niej pełno jakby przejrzystych perełek kuleczek, perfum był różowy i pachniał bardzo delikatnie dziewczęco. Na pewno to nie był C - thru. Myśle nad tym tydzień już i kompletnie nie mogę sobie przypomnieć co to było. i kompletnie nie pamiętam jaki miały te perfumy korek. Może ktoś skojarzy co to może być? ![]() ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- I nadal to mi nie da spokoju i będę myślała jeszcze z dwa tygodnie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Szkło było przejrzyste i na butelce nie było dużych napisów, mam pamięć wzrokową. i t pełno pełno przejrzystych kuleczek i delikatny róż majtkowy kolor płynu ![]() ![]()
Some say love it is a river That drowns the tender reed. Some say love it is a razor That leaves your soul to bleed. Some say love it is a hunger An endless, aching need I say love it is a flower, And you it's only seed........... -The Rose- |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#951 |
Przyczajenie
|
CK in2u pomarańczowy
Witam,
proszę o pomoc, widziałam perfum CK in2u w pomarańczowej butelce (tzn. białej z pomarańczowymi dodatkami ![]() Czy ten tutaj to ten sam http://allegro.pl/item942251875_calv...edt_modna.html Chciałabym je zakupić bo zapach jest super, ale nie znam dokładnej nazwy. Proszę o pomoc. Jeżeli znacie godny polecenia sklep internetowy gdzie mogłabym je kupić to poproszę o namiar. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#952 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: CK in2u pomarańczowy
Cytat:
tu są wszystkie Kleiny ![]() http://www.fragrantica.com/index.php...traga&x=8&y=11 Sprawdź, który z nich jest poszukiwany przez Ciebie. A tu polecane sklepy internetowe https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=67132 i polecani sprzedawcy z Allegro https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=200620 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#953 |
korzonek
|
Witajcie
![]() Ja miałabym prośbę o pomoc w zidentyfikowaniu reklamy perfum. Wiem, że był tam motyw kobiety ubranej w krwistoczerwony płaszcz z nałożonym na głowę kapturem, która wchodziła przez jakieś wielkie drzwi do jasnego (chyba) dużego pokoju, albo korytarza. Wie ktoś o jaką reklamę chodzi? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#954 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Tutaj jeden link. A tu druga wersja tego spotu Rany, z którego to roku? Pamiętam jak leciała w telewizji, kiedy byłam mała ![]() ![]()
Edytowane przez lux perpetua Czas edycji: 2010-03-22 o 20:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#956 |
Raczkowanie
|
Ale na pewno powstała wcześniej
![]() ![]() Myślę, że ta reklama ma ok. 10 lat ![]() ![]()
![]() |
#957 |
korzonek
|
Nie... to nie te Chanel. Tamta kobieta była ubrana w prawdziwy, długi płaszcz i miała na glowę założony kaptur. I wchodziła do pomieszczenia w tym kapturze.
Trochę się zastanawiam czy przypadkiem nie nałożyły mi się 2 reklamy na siebie.. ta druga Chanel i reklamy Niny Ricci Nina. Choć wydaje mi się, że chyba nie. Edytowane przez Ceith Czas edycji: 2010-03-23 o 16:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#958 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A ta kobieta to nie była Liv Tyler przypadkiem? Bo tak coś mi się kojarzy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#959 |
Raczkowanie
|
Hm, no to niestety nie pomogę... A byłam pewna, że chodziło Ci o reklamę Chanel.
Mogę jeszcze podsunąć ten link - zawiera zbiór ponad 30 reklam perfum różnych marek, może tam znajdziesz tą, której szukasz ![]()
![]() |
#960 |
korzonek
|
A w której reklamie występuje Liv Tyler?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:42.