|
|
#931 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kobiety mężczyzn mundurowych:)
Witam Cie Illuminar
Afgan-Wwa-Sister hehe, ja wole nie mowic nazw jednostek ani takich detali na necie, mam nadzieje ze rozumiesz......(taka lekka paranoia....... ) Wroncia, Kalwi, Bedzie lepiej, naprawde, ten pierwszy okres jest najgorszy...pozniej juz lzej. Buziaki
|
#932 |
|
Rozeznanie
|
Tak odezwał sie
![]() Do bazy leci dzis w nocy albo rano, a do Polski...nie wiadomo Bo przecież specjanie po nich samolotu nie wysla...Polska armia...może wróci w tym tyg. może w przyszłym a może jeszcze w kolejnym...
|
|
|
|
#933 |
|
Raczkowanie
|
To dobrze kochana ze sie odezwal
Ciesze sie, mam nadzieje ze juz sie lepiej czuje.. No taka jest ta cala polska armia....nigdy kurde nic nie wiadomo do konca.... ale najwazniejsze ze wkroce wroci do WasJa ide sie pouczyc na jutro....ale nie chce mi sie za bardzo, spac bym juz poszla heh..... CALUJE WAS, slomianki
|
#934 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Catwoman chyba domyślam się nazwy tej "jednostki" ![]() Wroncia życzę Ci żeby Twój Rafał znalazł się koło Ciebie najszybciej jak się da |
|
|
|
|
#935 |
|
Rozeznanie
|
Wpadlam tylko,zeby zyczyc Wam dobrej nocki
![]() Dobranoc slomianki
|
#936 |
|
Raczkowanie
|
Illuminar Ja poprostu nie lubie na publicznych miejscach na necie podawac personalnych dan o sobie, a tym bardziej o moich bliskich.
A twoj to z jakiej jednostki jest? Czy moze ty tez nie lubisz podawac personalnych szczegolow na internecie ?Spij dobrze.....
|
#937 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie
O 6.00 rano odwiozłam mojego Bartka do jednostki, ale jeszcze nie wiadomo kiedy leci prawdopodobnie w czwartek, wiec pojade jeszcze do Wrocławia moze jeszcze uda mi sie z nim pogadac w co szczerze wątpie....chyba tak do konca to jeszcze do mnie nie dotarło ze nie bede go widziec poł roku
|
#938 |
|
Rozeznanie
|
Kalwi słonko jestem z Toba...dzielna dziewczyna z Ciebie!!
|
|
|
|
#939 |
|
Zadomowienie
|
Na razie czuje sie tak jakby mnie ktos po głowie strzelił
nie bardzo wiem co sie dzieje wokoł mnie, jednak przy pozegnaniu troche łzy mi poleciały zresztą Bartkowi tez dałam mu dzis list ze swoim zdjęciem...wczoraj było najgorzej jak widziałam go jak głowe golił no i dzis w tym mundurze. Znaszej ostaniej rozmowy pamiętam tylko tyle ze powiedział ze bardzo mnie kocha, mam na Niego czekac no i byc dzielna...kurcze musze cos zjesc bo od wczoraj nie jadłam, a przez gardło nic nie chce mi przejsc
|
#940 |
|
Raczkowanie
|
Kalwi
no tak to jest niestety, to wlasnie ta smutna strona...kobiety zolnierza. Nie jest latwo.....ale wszystko do zrobienia!!! Sama zobaczysz...trzeba myslec pozytywnie....i czas sam bedzie pedzil..Dasz rade.
|
#941 |
|
Zadomowienie
|
Catus i Wroncia dziękuje dziewczyny jestescie kochane i mozna na Was liczyc
|
|
#942 |
|
Rozeznanie
|
Kalwi proszę zjedz cos...dla BARTKA i dla siebie...musisz teraz mieć duzo siły...to trudne, bo człoweik czuje że wszystkie jego siły gdzies uciekły gdzies sie ukryły i cięzko je znaleźć...ale trzeba stawic temu czoła...TRZYMAM KCIUKASKI
|
|
|
|
#943 |
|
BAN stały
|
hohoho, torszkę nas się tutaj znowu zebrało
Kalwi, na pewno Ci ciężko, ale przynajmniej część najgorszego (pożegnanie) masz już za sobą teraz czas biegnie już na waszą korzysć i im więcej zegar sekund wytyka tym bliżej do jego powrotu pewnie głupio napisane, bo dopiero co się pozegnaliście, ale jakby człowiek codziennie skreślał tylko dni w kalendarzu i myślał, że jeszcze tyle i tyle i ze to strasznie długo to chyba by zwariował Trzymam za Ciebie kciuki, jesteś dzielna i twarda, ale pamiętaj, że to nie znaczy, że nie wolno Ci płakać |
|
|
|
#944 |
|
Raczkowanie
|
Kalwi
|
#945 |
|
Zadomowienie
|
Z Wami napewno będzie mi o wiele łatwiej
|
#946 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#947 |
|
Zadomowienie
|
Roxette dla mnie tez to jest chore co oni wyprawiają...jezeli wiadomo ze w takich sytuacjach liczy sie czas i to by spędzić go jak najwięcej z rodziną
|
#948 |
|
BAN stały
|
gdyby jeszcze były jakieś ćwiczenia czy cos w tym stylu
ale takie siedzenie i czekanie na wyjazd??? marnowanie czasu, który rzeczywiscie należałoby wykorzystać spędzajac go z najbliższymi |
|
|
|
#949 |
|
BAN stały
|
co tu tak cicho? Nikogo nie ma, pewnie obiadek gotujecie
ja dziś obiad będę miała nieco później, TZ wraca z pray dopiero po 19. więc będzie obiado-kolacja |
|
|
|
#950 |
|
Raczkowanie
|
Kalwi dzielna dziewczynko!! tylko pozadrościć Ci siły mogę!! mam nadz.że też będę tak mocna jak Ty żegnając mojego mężusia po jutrze..
będziemy się razem wszystkie wspierać i na pewno będzie nieco lżej..przecież rozumiemy się doskonale bo wszystkie czujemy to samo i przeżywamy podobne chwile smutku..małych radości.. Jestem z Tobą dziewczynko.. Wronciu mam nadz.że masz nowe i nieco lepsze wiadomości co do powrotu i samopoczucia Rafała...i że Kajtuś wraz z mamusią czują się dziś dobrze ![]() Roxette nasi chłopcy jadą kilka dni wcześniej na jednostkę zanim wylecą podobno ze względów bezpieczeństwa.. O wylocie poprzedniej grupy też nic nie było wiadomo.. Jak chłopcy wylatywali do Iraku było o tym troszkę głośniej..mężuś mi mówił że ich jednostka jest elitarną jednostką i dlatego większość wiadomości jest utajnianych.. Cat, Karolcia, Alusia, Momo Iluminar chyba jest już nas pięć,które mamy ukochanych w Afganistanie..
|
#951 |
|
Raczkowanie
|
Kochane Słomianki
KALWI, napewno dasz radę wytrzymać, postaramy się pomóc, no i "zastąpić" Ci ukochanego na jakiś czas .
|
#952 |
|
Raczkowanie
|
Kalwi Wroncia, czesc widze was
Jakos taki nie jaki dzien.......pogoda bleee....
|
#953 |
|
Raczkowanie
|
Witam Serdecznie!
Od kilku dni śledze Wasze posty i .... jestem roztrzęsiona! Aż boje pogodzić się z myślą, że za kilka dni będe w podobnej sytuacji do Was! Podziwiam Was skąd bierzecie tyle sily, żeby walczyć z tymi koszmarnymi myślami i oczekiwaniem na "głos" najdroższego! Straszny nasz żywot .... ciągłe rozłąki, wyczekiwanie i nieustjące cierpienie! ![]() Pozdrawiam.
|
#954 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie
![]() ja tylko na seknude nie mam na nic czasu,nauka i nauka![]() Kalwi trzymaj sie kochana Wroncia i jak tam sprawa powrotu Rafala?
|
#955 |
|
Rozeznanie
|
cześć...
Sprawa powrotu Rafała...jedna wielka niewiadoma...wojsko delikatnie mówiąc ma ich głeboko...na samym dnie...szkoda słów!! |
|
|
|
#956 |
|
Rozeznanie
|
ehhh ***any MON
...przeciez musza im zapewnic powrot...zobaczysz wszystko sie wuklaruje ![]() nie martw sie tylko kochana bo widze,ze ostatnio nie najlepiej z Twoim samopoczuciem,jeszcze troche i wszystko sie unormuje,nie poddawaj sieAndziucha widze,ze skorzystalas z zaproszenia i zajrzalas na link,ktory Ci podalam napisz cos wiecej o sobie,ile masz lat,kim jest Twoj mundurowy
|
#957 |
|
Rozeznanie
|
Karolcia dzis sie dowiedziałam że on może wrócic w połowie maja...to co on tam kur....wa ma 3 tyg. siedziec na dupie bo samolotu nie beda specjalnie wysyłac!!
|
|
|
|
#958 |
|
Zadomowienie
|
Andziucha tak patrze ze jestes z Międzyrzecza, i wydaje mi sie ze wiem co Cie czeka, pewnie Afganistan, tak samo jak mojego
Trzym sie kochana
|
#959 |
|
Zadomowienie
|
Wronciu kurcze nie wiem co powiedziec, to jest niestety MON, nigdy nic nie wiadomo i nikt nic nie wie, słońce ale i tak jezeli w maju przyjedzie to juz jest bardzo blisko, dasz rade
|
#960 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale to juz za nie dlugo kochana,juz za pare dni koniec kwietnia.... Co tam u mlodego slychac? Andziucha,kolejna mundurowa witam!
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:33.

Afgan-Wwa-Sister hehe, ja wole nie mowic nazw jednostek ani takich detali na necie, mam nadzieje ze rozumiesz......(taka lekka paranoia....... ) 

Bo przecież specjanie po nich samolotu nie wysla...Polska armia...może wróci w tym tyg. może w przyszłym a może jeszcze w kolejnym...

28TC