![]() |
#931 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Gratisy
Dziewczyny, help! Czy Akcesoria dodają posrebrzany drut w gratisie?
![]() Ed: I na stanie sklepu nie ma posrebrzanego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#932 |
Zakorzenienie
|
nie widać miedzi na końcu? miękki, twardy? ;> może napisz do nich i zapytaj :P
![]() |
#933 |
Wtajemniczenie
|
Twardy jak cholera, nie ma miedzi na końcu, ale jak nim trę o kant szczypiec to taki pyłek srebrny mi na nich zostaje
![]() Nie wiem, czy będa jeszcze pamiętać co mi tam dołożyli, ale spróbuję... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#934 |
Rozeznanie
|
Beadshop- zamówienie za 105zl, wartość gratisu 3zł
1. 2 oponki nocy kairu 2. 2 motylki bali 3. 6 kwaiuszków Loopik- zamówionko za 30zl ale że akurat była akcja promocyjna to zapłaciłam 25,5zl A jako gratis dostałam 2 swarki 4mm Właściwie to brałam same swarki i nic innego by mi do zamówienia nie pasowało ![]() Zdjęcia ze stron sklepów |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#935 |
Rozeznanie
|
Zamówienie w beadshopie za trochę ponad 50 zł, a dostałam dwie gładkie kule 12 mm kwarcu dymnego i 4 naturalne perełki brzoskwiniowe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#936 |
Wtajemniczenie
|
Artfan
230 zł Dwa motylki cloisonne, para posrebrzanych bigli, dwie metalowe beczułki. Wartość około 7 zł ![]()
![]() |
#937 |
Raczkowanie
|
artfanowe zestawy kolczykowe są fajnym 'wsparciem' w dniach zastoju biżowego - aż ostatnio podzieliłam zamówienie żeby dostać dwa zestawy
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#938 |
Raczkowanie
|
Niedawno zamawiałam w Loopiku i Beadshopie. Oba zamówienia były za dwadzieścia parę złotych, a oto gratisy (perełki z L., bali z B.):
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#939 |
Zakorzenienie
|
Kolejny raz mam dopasowany gratis ze SK2
![]() Zamawiałam sporo kulek 4 mm, zarówno kamyczków, jak i szkiełek, w tym noc kairu. Otrzymałam aż 12 kulek noc kairu 4 mm ![]()
![]() |
#940 |
Zadomowienie
|
zamówienie z DiamicArt za 50 zł To ta większa kupka!)
Ta mniejsza to gratisy!
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#942 |
Zadomowienie
|
CJ dodał mi 1*paczka szpilek(chyba jakieś 100 sztuk), 1*paczka haczyków(też jakieś 100 sztuk) i bigli ponad 120 sztuk więcej
![]() Ale za to prawie każda para kamieni wogóle nie jest dobrana. Zupełnie inne wielkości - koszmar. Będę się musiała bardzo napracować, żeby je jakoś wykorzystać. A ceny wcale nie były takie małe (tak żle mi dopasował m.in. koral, koral filipiński, malachit itd.) Dlatego nie wiem czy być zadowolona czy nie. Wolałabym ładniejsze kamienie niż więcej szpilek ![]()
![]() |
#943 |
BAN stały
|
iguana a koral filipiński od CJ masz ładnie wybarwiony? Bo wlasnie zastanawiam sie nad zakupem, a takiego bladego bym nie chciala
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#944 |
Raczkowanie
|
Ja robiłam zamówienie w beadshopie na 60 zł nie dostałam gratisu -ale za to paczka została wysłana błyskawicznie tak jak prosiłam-innym 3 sprzedawcą się nie chciało pomaszerowac na poczte mimo ,ze pieniązki mieli na koncie w poniedziałek o 10:/
I oczywiscie jestem zadowolona z beadshopu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#945 |
Wtajemniczenie
|
Ja ostatnio strasznie sie zdziwiłam.... Nie przewidywalam, ze cos bedzie. Paczka z koraliki.pl, zamowienie 64 zeta i do tego złote bigle ech... nie mam co z nimi zrobic juz wolała bym bez gratisow.
![]() Ale teraz i tak zamawiam u CJ paczuszki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#946 |
Zadomowienie
|
A mi CJ nigdy nie dał gratisu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#947 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja tez nie.... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#948 |
Wtajemniczenie
|
Ja tez w CJ gratisem nie oberwałam ale za to jestem strasznie zadowolona z zamowionek tam. Szpilek to mam tyle, ze do konca zycia mi starczy i nie straciłam przy tym majątku
![]() Co do złotych bigli to przy nastepnym zamowieniu przewidziałam juz pare elementow złotych wiec chyba cos z nimi zrobie. Ale złoto to zdecydowanie nie moj kolor... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#949 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napisałam maila. Wyszczególniłam rażące mnie braki,podziękowałam za kilka gratisów ( przymykając oko na mniej rażące braki ), napisałam żeby następnym razem się postarali. Ale odpisali mi że jeśli sobie życzę to mi wyślą teraz lepiej dobrane korale itp. No to sobie zażyczyłam. Dostałam wszystko uzupełnione tak jak powinno być. Bardzo jestem zadowolona. Nie musiałam odsyłać tych wadliwych elementów. Zamówiłam ostatnio parę rzeczy z loopkia. Za 50 zł. Gratisu brak. Na Beadshop się pogniewałam chyba doszczętnie przy wakacyjnym zamówieniu za chyba 300 zł. Gdy nie dostałam złamanego zacisku w gratisie nawet. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#950 |
Zakorzenienie
|
przyszedł beadshop, wreszcie!
zamówienie za 85,60, najwięcej bali, mniej koralików i trochę swarków gratisy: http://beadshop.pl/bali-metalowe-lac...zt-p-2192.html http://beadshop.pl/bali-metalowe-kor...zt-p-2151.html http://beadshop.pl/bali-metalowe-kor...zt-p-2164.html http://beadshop.pl/bali-metalowe-kor...zt-p-2148.html http://beadshop.pl/bali-metalowe-kor...zt-p-2160.html watrość 4 zł wszystkie z wyjątkiem tych ostatnich miałam w koszyku przez tnięciem kosztów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#951 |
Zadomowienie
|
No i napisałam e-mail z reklamacją. Zobaczymy jak się CJ spisze
![]()
![]() |
#952 |
Zakorzenienie
|
A ja zamawiałam u CJ dwa razy i też nie dostałam żadnego gratisu...
![]() |
#953 |
BAN stały
|
dzięki iguana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#954 |
Raczkowanie
|
Gratisy z Astari:
2 kulki różowe Swarovskiego 6 łezek fioletowych para posrebrzanych bigli kwadratów całość: 8 zł Gratisy z Artfanu: para bigli posrebrzanych 2 sztuki masy perłowej białej listków(nie ma na stronie) 4 brązowe podłużne kryształki(nie ma na stronie) 2 kuleczki bali (nie ma na stronie) 2 podłużne przekładki bali (nie ma na stronie) zdjęcia ze sklepu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#955 |
Wtajemniczenie
|
Niedawno pisałam że SK2 nie daje żadnych gratisów.
Tym razem dostałam trochę koralików, co nie ukrywam mnie ucieszyło. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#956 |
Zadomowienie
|
A ja zamawiałam perełki w beadshopie i zgadnijcie co dostałam w gratisie
![]() ![]() i z ŚK2 też dostałam gratisik- 4 szklane kryształki bicone ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#957 |
Raczkowanie
|
a ja dostałam dziś przesyłke od CJ i.. nie dostałam sztyftów, a dostałam rurki dystansowe. nie wiem czy to jako gratis czy dlatego, że sztyftów nie mieli. napisałam do nich, zobaczymy co odpiszą.
![]() |
#958 |
BAN stały
|
Ja dziś złożyłam zamówienie w beadshop. Za 60zł, zobaczymy kiedy przyjdzie przesyłka, i czy coś dostanę
![]() Ale jestem podekscytowana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#959 |
Zadomowienie
|
CJ mnie zaskoczył.. Reklamowałam malachit, koral i koral filipiński - wszystko przyszło bardzo ładnie dobrane, tych złych co je wcześniej dostałam, nie musiałam odsyłać.
A gratis dostałam: * 8 jakiś szklanych, matowych różowych kulek całkiem sporych * kropelki fasetowane w kolorze ciemnego złota 10 sztuk * takie 'cathedrale' ale wydaje mi się, że to jakaś lekka podróbka tych prawdziwych - 6 sztuk w kolorze brązowym * ogniwka miedziane x 2 (chyba jakieś 50 sztuk) * zaciski miedziane x 2 (też około jakieś 50 sztuk w jednym) * łapaczki do linek w kolorze miedzianym x 2 (ok. 50 sztuk ![]() Jednym słowem szok ![]()
![]() |
#960 |
Zakorzenienie
|
To się CJ postarał
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:28.