![]() |
#931 |
Zadomowienie
|
Dot.: Spotkania Wielkopolanek :) odc.3
dzięki
![]() wiem, że chata to spory kłopot i on mi już powiedział cyt. 'zebym nie myślała, że zgodzi się sprzedać mieszkanie' ja widzę 2 wyjścia z tej sytuacji: albo sprzedajemy, spłacamy kredyt i dzielimy się resztą po połowie (teraz nasze mieszkanie jest mniej więcej warte raz tyle niż kasa jaką za nie daliśmy, więc nie może być mowy o stracie) albo on sobie podwyższa hipotekę i spłaca mi częśc kasy ja sama raczej nie dam rady utrzymać tego mieszkania, jest za duże i za duże są opłaty na moje zarobki jak na dziś dzień myślę o jakiejś dużej kawalerce albo małych 2 pok. z rynku wtórnego w swarzędzu (mam na szczęsie samochód), bo w poznaniu są zaporowe ceny zobaczymy jak to się ułoży ![]()
"Wiem jedno - gdyby szybkie podróżowanie samochodem należało do łatwych zajęć nie trzeba by się tego uczyć, a ja uczę się wciąż i będę jeździł dopóty, póki ściganie będzie dla mnie trudną, lecz pasjonującą zagadką". Janusz Kulig 1969-2004 ['] |
![]() ![]() |
![]() |
#932 |
Zakorzenienie
|
Evciu wybacz, ale ta sukienka w ogóle mi sie nie podoba, a Kwaśniewska wyszla w niej jak "stara malutka". To nie jest sukienka dla młodej dziewczyny, ale jak juz dla dojrzałej kobiety
![]() Roxi, przykro mi że masz taką sytuację w związku i życze Ci żeby sie wszystko ułożyło po Twojej mysli. Jesli jesteś na 100% pewna, ze ten facet nie dla Ciebie to nie ma sensu zwlekać. Z czasem może byc jeszcze trudniej. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#933 |
Zakorzenienie
|
ale "wonderful" pogoda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#934 |
Zakorzenienie
|
Zimno, wieje i deszcze brrr
![]() Aż się nie chce wychodzić z domu.
#935 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cześć
za oknem tragedia ![]() Ewka mecz udany, wygraliśmy z Koroną a wczoraj to mecz exstra rocznicowy, w wiadomościach oglądałam, no no podobało mi sie z pozycji widza w fotelu, ciekawe jak na boisku ?? Roxi tak jak myslisz z mieszkaniem łatwo nie będzie a jak piszesz, że niema mowy o sprzedaży mieszkania to pozostaje tylko drugie wyjście, że spłaci Cię . Nie wiadomo tylko jak zareaguje na ten pomysl bo róznie z ty bywa. Jesli jest ok, to układ powinnien mu odpowiadać, no chyba że będzię chciał się "zabawić" w utrudnianie życia. A tak na marginesie rozumiem,że będzie miał Cię z czego spłacić?? jutro już do pracy, czeka mnie jeszcze dzisiaj "obróbka" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#936 |
Zakorzenienie
|
Pogoda do bani
![]() Ja co prawda na zakupy ale samochodem ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#937 |
Zakorzenienie
|
no, no Camillla moze w koncu dzisiaj bedzie Twoj chrzest bojowy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#938 |
Zakorzenienie
|
Kamila, odcinek 20 II serii będzie wyemitowany 19 marca więc myślę że pojutrze można by już było ściągać
![]() ![]() ![]()
#939 |
Zadomowienie
|
Pyreczka jeszcze nie weim - ale obawiam się, że może chceić utrudnić mi trochę życie
hmm $ to kolejny powód, że nie chcę tego dłużej ciągnać - on zarabia 2 x tyle co ja i wiecznie ma plecy ![]() po prostu wqrza mnie na całej linii pogoda do d***, ja też Camilla muszę się wybrać na jakieś zakupy, za tydzień rodzice moi będą z moim bratem i jego laską i muszę zacząć się jakoś do tej wizyty przygotowywać kulinarnie ![]() jeszcze jedno - orientujecie się może ile kosztuje przeglą rejestracyjny samochodu w Poznaniu ? tak mniej wiecej - mija mi termin 28go i muszę go jeszcze zrobić ![]()
"Wiem jedno - gdyby szybkie podróżowanie samochodem należało do łatwych zajęć nie trzeba by się tego uczyć, a ja uczę się wciąż i będę jeździł dopóty, póki ściganie będzie dla mnie trudną, lecz pasjonującą zagadką". Janusz Kulig 1969-2004 ['] |
![]() ![]() |
![]() |
#940 |
Zadomowienie
|
Aaniu te tabletki to Longo Vital - beirze się 3 szt. rano po śniadaniu - to wyciągi z roślin różnych
![]() ![]() |
![]() |
#941 | ||||
Wtajemniczenie
|
Roxana ja już jakiś czas temu z Twoich postów wywnioskowałam, że coś nie tak w Twoim związku się dzieje
![]() ![]() Co do F1 to dla mnie to nic fajnego, dopóki nie zobaczyłam Jensona Buttona. Nosz kurde ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Teraz sprawa sukienki ![]() Moja sylwetka wbrew pozorom jest proporcjonalna, tylko mam wszedzie za dużo ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Też bym się chciała w niej na żywo zobaczyć ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Alem się rozpisała, ho ho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Evka Czas edycji: 2007-03-18 o 14:35 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#942 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do przeglądu to ustawowo kosztuje 100zl a mój brat może Ci go zrobić, pracuje z Carmenie i zna się na rzeczy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#943 |
Zakorzenienie
|
ja uwielbiam torty z kandula
![]() Roxi dzieki za info o tabletkach. ide sobie zapisac ich nazwe ![]() Ewa, oz kurcze, ales sie rozpisala ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#944 |
Zadomowienie
|
Evuś danke
![]() ![]() Kandulski jest też w KK jutro wstąpię po pracy i zamówię sobie na sobotę ![]() Evcia a gdzie Twój brat pracuje i na kiedy moglibyśmy się ugadać na ten przegląd ? bo mi termin mija 28go,ja bym chciała 27go bo mam 28 zebranie wspólnoty i nie dam rady byłoby genialnie !!! Ania - no problem ![]() Evka też idę na weesele do mojej przyjaciółki - w połowie czerwca, muszę też jakoś zacząć sie za jakąs kiecunią rozglądać ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#945 |
Zakorzenienie
|
Ewa, Twoja sukienka trochę mi przypomina japońskie klimaty (przez te rękawy)
![]() ![]() ![]() Roxi, podjęłaś już ostateczną decyzję i rozmawiałaś z nim? To musi być strasznie męczące mieszkać z nim pod jednym dachem teraz ![]()
![]() |
#946 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Aniu chrzest bojowy na mazdzie juz miałam i wcale nie jestem zachwycona prowadzeniem tego samochodu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#947 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ja tam się cieszę (jak na razie) i oby tylko nie zrobili z tego mody na sukces ![]()
![]() |
#948 |
Zadomowienie
|
Monia - megaciężko, ja już podjęłam, rozmawailiśmy o tym w walentynki
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#949 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#950 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ps. Jestem lekko poirytywona, bo wprosili do nas dwaj kumple Tomka z forum i gadają wiadmo o samochodach. Wkurzyła mnie tylko forma ich odwiedzin, poprostu wysłali T. smsa że jadą do niego na cherbate i postawili przed faktem dokonanym i kurcze musiałam przerwac oglądanie Kill Bila vol.1. Generalnie to nie mam o większości nich najlepszego zdania, w zeszłym tyg. jak odjeżdzali od nas po zlocie, to tylko jeden z nich sie ze mną pożegnał ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#951 |
Zakorzenienie
|
Kamilka, że tak powiem olej ich
![]() Rzeczywiście wkurzające jest takie zachowanie ![]()
#952 |
Zakorzenienie
|
Olałam
![]() Kurcze chciałam jakiegoś fajnego filma obejrzec ale nici z tego. Zaraz ide włosy umyc i powoli zaczne sie do snu szykowac. Przede mna 2 dosc cieżkie dni w pracy, bo jestem sama w pokoju i wszelkie sprawy administarcyjne firmy plus moje dodatkowe obowiązki spadną na mnie. Fajnie, że T. ma z kim pogadac i generalnie nie mam nic przeciwko odwiedzinom, ale wkurzyła mnie forma zakomunikowania tych odwiedzin. Gdyby zadzwonili chociaz czy mogą przyjechac i nie mamy jakis planów (chociaz wiedzieli ze T. w chacie i sie z iej nie rusza bo chory), a tak to postawli nas przed faktem dokonanym... |
![]() ![]() |
![]() |
#953 |
Wtajemniczenie
|
oj Kamila skad ja to znam :| ja mam kolezanke - sasiadke znamy sie z podstawowki jeszcze ktora czesto pisze smsa "ide wlasnie do Ciebie" i potrafi u mnie siedziec kilka godzin kiedy np. jestem bardzo zajeta, jej to przewaznie nie przeszkadza i tak siedzi i siedzi :/ tez nie lubie niezapowiedzianych odwiedzin ;/
Roxi - strasznie smutno mi sie zrobilo jak czytalam Twoje posty. Mimo wszystko Ci wspolczuje bo domyslam sie ile Cie to kosztuje, ale mocno trzymam kciuki o jak najszybsze rozwiazanie sprawy. Mam nadzieje, ze bedziesz wtedy szczesliwsza ![]() ![]()
#954 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczynki!!!!
Bardzo przepraszam że nie dotarłam na spotkanko!!!!! Możecie mnie zlinczować... ![]() ![]() ![]() Bardzo chciałam z Wami się spotkać, ale naprawde w końcu nie mogłam dotrzeć ![]() Przepraszam,mam nadzieje ze do trzech razy sztuka!!!! Roxi - nawet niewiesz jak Cię rozumiem, mam nadzieję że wszystko pójdzie Tobie sprawnie i gładko, przykro mi że tak się to potoczyło. U mnie weekend pod znakiem wielkiego płaczu i trudnych rozmów.... ![]() Mojego usiłowania rozmawiania, mojej histerii gdy nie mogłam wygrać na słowa, mojego wkurzenia gdy TŻ mówił nie na temat wyciągając jakieś stare nie istotne brudy. Jestem strasznie zmeczona psychicznie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#955 |
Zakorzenienie
|
Roksana jedyne co mogę napisać to,że podziwiam Cię za taką decyzję
![]() ![]()
#956 |
Zakorzenienie
|
Oj to widze, nie za ciekawie dzije się u niektórych dziewcząt
![]() A mnie dzisiaj zatoki bolą, w weekend jakos było i czułam się nawet nie źle, ale dzisiaj za lekko sie ubrałam do pracy i mnie przewiało tak konkretnie, że jak do niej dotarłam juz mnie zatoki bolały. A u mnie nie wróży to za dobrze ![]() Teraz to T. bedzie sie mna opiekować ![]() Kasiu postaraj się przeprowadzic rzeczowa i spokojna rozmowe z TŻtem, bez histerii i prania brudów z dawnych lat (chociaz cięzko jest czasami, zwłaszcza jesli człowiek czegoś nie jest w stanie zapomniec czy wybaczyc ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#957 |
Wtajemniczenie
|
Pyreczko mówiłaś mi,ze chodzisz do Olimpu. Jak oceniasz ten klub? Wiem,że masz karnet fimowy ale może kojarzysz ceny? W necie nic nie mogę o nich znaleść a chciala bym tam zacząc uczęszczać
![]() Dziś mi dzwonili,że moj rehabilitant ma usztywnioną noge i póki co odwołuje masaże a własnie mnie poinformowali, że ma zerwane więzadła, i nie wiadomo kiedy wroci ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#958 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
Evka porównując ten klub do nautilius, to bez slów wybralabym po raz drugi olimp. Atmosfera jest ok, a instruktorzy skłonni do pomocy bez oporów. Sam Słodkiewicz pilnuje sali i można nawet z nim mieć indywidualny trening ( 45zl)Jest sporo maszyn na siłowni, szeroki wachlarz zajęć z areobicu, zajęcia ze spinningu. A przedewszytkim ważne jest to, że wszystkie sale są klimatyzowane co w nau .. mozna pomarzyc i latem nie jest przez to zbyt komfortowo, kiedy cała sala poci sie ..ochyda . do tego olimp prowadzi kosmetyke, solaria itp. ( nie ma fryzjera ) jesli chodzi o karnety to są w granicach 1000zł/rok, a dla studentów są zniżni , a teraz nawet mówił mi mąż, ze jest super promocja i mozna tanio karnet chwycic . Podsyłam Tobie stronke www.olymp.com.pl, ale w tej chwili jest problem z wejściem na ich stronę. A moze zmieniają,jak będę cos wiedziec więcej to przesle aktualny link Widze dziewczyny , że juz dwie mamy z kryzysem. moim skromnym zdaniem, szczera, spokojan rozmowa ( przede wszystkim) wszystko wyjaśni . No ja w każdym razie tak przezyłam swój kryzys a rozmowa pozwoliła dojśc do kompromisu. Camila kuruj sie dziewczyno, zatoki to nie taka pojedyńcza sprawa. a ja dzisiaj od rana przerzuciłam juz cala tone dokumentów, kilka musiałam odrzucić, koleżanka zapewno obrażona ale trudno , tak bywa za pół godziny wychodze i lecę na uczelnie, gdzie czeka mnie dzisiaj przerawa z kobieta od negocjacji bo nam prace pisemną wymysliła. Juz mam dosyc tych prac pisemnych !!! pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#959 |
Wtajemniczenie
|
Wiem kochane jak to wszystko powinno wyglądać, ale czasem się nie da.
TŻ nie zawsze chce rozmawiać a ja mu tłumacze ze za malo rozmawiamy i za mało on poswieca mi czasu. My poprostu musimy się nauczyć zyć ze sobą! bo ostatnio zyjemy obok siebie (nie mieszkamy ze soba ale nasze spotkania sa beznadziejne) Najokropniejsze jest to ze swojej ukochanej osobie jestesmy w złości w stanie powiedzieć okropne rzeczy gorsze niz wrogowi. Ja i moj TŻ musimy poprostu nauczyc sie nie robic sobie na zlość i nie robić rzeczy których druga strona nie lubi. Wczoraj powiedziałm ze juz nie mam siły ze mam go dosyć ze to koniec, a on??? ze przecie ja go kocham i tego naprawde nie chce no i miał racje.... Trudne to wszystko....trudne... Lece juz!! musze wskoczyc do miasta a wieczorem odstresować się i gnam do kina ze znajomymi. POZDRAWIAM |
![]() ![]() |
![]() |
#960 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:36.