Spotkania Wielkopolanek :) odc.3 - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-03-17, 20:56   #931
_Roxi
Zadomowienie

GG do _Roxi
Dot.: Spotkania Wielkopolanek :) odc.3

dzięki
wiem, że chata to spory kłopot i on mi już powiedział cyt. 'zebym nie myślała, że zgodzi się sprzedać mieszkanie'
ja widzę 2 wyjścia z tej sytuacji: albo sprzedajemy, spłacamy kredyt i dzielimy się resztą po połowie (teraz nasze mieszkanie jest mniej więcej warte raz tyle niż kasa jaką za nie daliśmy, więc nie może być mowy o stracie) albo on sobie podwyższa hipotekę i spłaca mi częśc kasy
ja sama raczej nie dam rady utrzymać tego mieszkania, jest za duże i za duże są opłaty na moje zarobki jak na dziś dzień
myślę o jakiejś dużej kawalerce albo małych 2 pok. z rynku wtórnego w swarzędzu (mam na szczęsie samochód), bo w poznaniu są zaporowe ceny

zobaczymy jak to się ułoży
"Wiem jedno - gdyby szybkie podróżowanie samochodem należało do łatwych zajęć nie trzeba by się tego uczyć, a ja uczę się wciąż i będę jeździł dopóty, póki ściganie będzie dla mnie trudną, lecz pasjonującą zagadką". Janusz Kulig 1969-2004 [']
_Roxi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-17, 21:20   #932
Camilla
Zakorzenienie

Evciu wybacz, ale ta sukienka w ogóle mi sie nie podoba, a Kwaśniewska wyszla w niej jak "stara malutka". To nie jest sukienka dla młodej dziewczyny, ale jak juz dla dojrzałej kobiety
Roxi, przykro mi że masz taką sytuację w związku i życze Ci żeby sie wszystko ułożyło po Twojej mysli. Jesli jesteś na 100% pewna, ze ten facet nie dla Ciebie to nie ma sensu zwlekać. Z czasem może byc jeszcze trudniej.
Pozdrawiam

jesteśmy razem

Camilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-18, 07:58   #933
AaniaA
Zakorzenienie

ale "wonderful" pogoda .
AaniaA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-18, 08:00   #934
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AaniaA Pokaż wiadomość
ale "wonderful" pogoda .
Zimno, wieje i deszcze brrr
Aż się nie chce wychodzić z domu.
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-18, 09:54   #935
Pyreczka
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cześć

za oknem tragedia ( i dziś znów nie wystawie nosa z domu, ewentualnie spacer przymusowy z psem, a widzę ze narazie nie jest zainteresowany.

Ewka mecz udany, wygraliśmy z Koroną a wczoraj to mecz exstra rocznicowy, w wiadomościach oglądałam, no no podobało mi sie z pozycji widza w fotelu, ciekawe jak na boisku ??

Roxi tak jak myslisz z mieszkaniem łatwo nie będzie a jak piszesz, że niema mowy o sprzedaży mieszkania to pozostaje tylko drugie wyjście, że spłaci Cię . Nie wiadomo tylko jak zareaguje na ten pomysl bo róznie z ty bywa. Jesli jest ok, to układ powinnien mu odpowiadać, no chyba że będzię chciał się "zabawić" w utrudnianie życia. A tak na marginesie rozumiem,że będzie miał Cię z czego spłacić??

jutro już do pracy, czeka mnie jeszcze dzisiaj "obróbka" ) twarzyczki i paznokci. Szkoda, że wolne dni tak szybko mijają.......
Pyreczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-18, 12:48   #936
Camilla
Zakorzenienie

Pogoda do bani
Ja co prawda na zakupy ale samochodem . Pytanie kto bedzie prowadzic Ja czy Tomcio A my właśnie skonczylismy oglądać 19 odcnek 2 serii "Prison Break" i oczywiscie tak sie skonczyło ze chciałoby sie zaraz obejrzec nastepy, niestety nie mozemy znlesc w necie kolejnych. W sumie tv Fox jeszcze ich nie wyemitowała i jeszcze 3 tyg. i koniec. A my musimy poczekac az je wrzuca do netu ehhh...

jesteśmy razem

Stary 2007-03-18, 13:08   #937
AaniaA
Zakorzenienie

no, no Camillla moze w koncu dzisiaj bedzie Twoj chrzest bojowy . a moze juz byl, tylko nic nam nie napisalas .

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-03-18, 13:26   #938
MoniaK
Zakorzenienie

Kamila, odcinek 20 II serii będzie wyemitowany 19 marca więc myślę że pojutrze można by już było ściągać Ciekawe co wymyślą W sierpniu zaczyna się III seria
Stary 2007-03-18, 13:29   #939
_Roxi
Zadomowienie

GG do _Roxi

Pyreczka jeszcze nie weim - ale obawiam się, że może chceić utrudnić mi trochę życie
hmm $ to kolejny powód, że nie chcę tego dłużej ciągnać - on zarabia 2 x tyle co ja i wiecznie ma plecy nie wiem jak on to robi i każda rozmowa na ten teamt końćzy się stwierdzeniem, ze ja nie będę mu kasy wyliczać, poza tym co m-c ode mnie dostaje jeszcze $ (starcza praktycznie na spłatę raty kredytu)
po prostu wqrza mnie na całej linii

pogoda do d***, ja też Camilla muszę się wybrać na jakieś zakupy, za tydzień rodzice moi będą z moim bratem i jego laską i muszę zacząć się jakoś do tej wizyty przygotowywać kulinarnie i torta zamówic w tygodniu - jakie macie zdanie o cukierni Kandulski ? znacie jakieś ceny tych tortów ?

jeszcze jedno - orientujecie się może ile kosztuje przeglą rejestracyjny samochodu w Poznaniu ? tak mniej wiecej - mija mi termin 28go i muszę go jeszcze zrobić
"Wiem jedno - gdyby szybkie podróżowanie samochodem należało do łatwych zajęć nie trzeba by się tego uczyć, a ja uczę się wciąż i będę jeździł dopóty, póki ściganie będzie dla mnie trudną, lecz pasjonującą zagadką". Janusz Kulig 1969-2004 [']
Stary 2007-03-18, 13:30   #940
_Roxi
Zadomowienie

GG do _Roxi

Aaniu te tabletki to Longo Vital - beirze się 3 szt. rano po śniadaniu - to wyciągi z roślin różnych
Stary 2007-03-18, 13:51   #941
Evka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez _Roxi Pokaż wiadomość
źle się czuję fizycznie, jestem przemęczona i fizycznie i psychicznie
Roxana ja już jakiś czas temu z Twoich postów wywnioskowałam, że coś nie tak w Twoim związku się dzieje Najbardziej mnie przerażał właśnie fakt, ile Ty w swoim zmieniłaś (mieszkanie, miasto) przez to wszystko i martwiło mnie, jak sobie dasz rade z rozwiązaniem tego. Przede wszystkim bardzo dobrze zrobiłaś. Nie można życ obok siebie bo to nie ma sensu, związek jest partnerski i na tym powinien się opierać. Jeteś bardzo dzielną dziewczyną! Żadko która osoba przyzna przed samym sobą a co dopiero przed tą drugą osobą ze tak życ nie można. Mam nadzieje,że wszystko Ci się ułoży, na nas też możesz liczyć, jesteśmy z Tobą

Co do F1 to dla mnie to nic fajnego, dopóki nie zobaczyłam Jensona Buttona. Nosz kurde Tak wygląda i chowa się w bolidzie, skandal! Ale za to jeździ jak pupa wołowa Widać nie można mieć wszystkiego Jak se o nim pomyśle, ehh
Cytat:
Napisane przez IIGGAA Pokaż wiadomość

Evcia oj zmokniesz nam dziewczyno , a co z parasolem rossmanowskim znalazłaś???
Co do sukienki to nie podoba mi się bo strasznie skraca, a szerokie rękawy sprawiają że cała góra staje się masywna. Nie widze Cię w tej sukience raczej do Ciebie pasowałaby delikatna sukienka na ramiączkach do tego ładny sweterek zapinany z przodu, butki na obcasach torebka w ręce i gotowe.
Zmokłam troszkę na meczu ale bez dramatów, parasola nie bierę, prawdziwy kibic nie moknie Miło że się tak wszystkie o mnie martwicie

Teraz sprawa sukienki
Moja sylwetka wbrew pozorom jest proporcjonalna, tylko mam wszedzie za dużo Ale na proporcje narzekać nie mogę więc nawet takie rękawy mi nie zaszkodzą ( choc nie mam zamiaru miec ich tak szerokich) Długośc też do zmiany, powinna być nieco krótsza, dlatego myślę o uszyciu a nie kupnie gotowej. Zupełnie u mnie odpadają ramiączka i tym podobne, absolutnie muszę miec rękawki,bo to właśnie one podkreślają masywnośc mojej góry(biust), ramiona też do tego nie nadają Sweterek w kościele się sprawdzi ale nie w tańcach-wyginańcach

Cytat:
Napisane przez AaniaA Pokaż wiadomość
no to ja sie tez wypowiem. sukienka tez mi sie nie pdooba . tak jak IIGGAA uwazam, ze ta sukienka skraca. ponadto te dlugie, szerokie rekawy- to mi w ogole nie pasuje. gora kiecki jest taka niekobieca.
Wg mnie jest kobieca i ładnie podkreśla dekolt, który jest jedyną rzeczą, którą mogę śmiało pokazywać. Poza tym odcięcie pod biustem wysmukla i wydłuża sylwetke, co dla mnie jest bardzo kożystne.

Cytat:
Napisane przez babessa Pokaż wiadomość
A mi ta sukienka bardzo się podoba
Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
Mnie też się podoba ale musiałabym Cię Ewa zobaczyć w niej na żywo
Najbardziej mi własnie na opinii Agi zależało, bo to moja zaginiona siostra bliźniaczka i mamy bardzo podobny gust.
Też bym się chciała w niej na żywo zobaczyć Jeśli ją znajdę w sklepie to przymierzę i choć ma sporo do poprawy to mniej więcej sprawdzę co i jak
Cytat:
Evuś również mi się ta kiecka nie podoba- dodaje min. 2 rozmiary, już ktoś pisał, że Tobie chyba lepiej pasowałoby coś delikatnego, ezoterycznego
No własnie ja za delikatnych rzeczy nosić nie mogę Cielsko nie te. No i przede wszystkim chcę uniknąc "efektu cichopek" bo mamy podobne sylwetki a ją ubierają fatalnie! Wygląda jak andzia pandzia, strasznie tandetnie. Starają sie z niej zrobić delikatną osobe a delikatną ma tylko buźkę.

Cytat:
Napisane przez Camilla Pokaż wiadomość
Evciu wybacz, ale ta sukienka w ogóle mi sie nie podoba, a Kwaśniewska wyszla w niej jak "stara malutka". To nie jest sukienka dla młodej dziewczyny, ale jak juz dla dojrzałej kobiety
Hehe mój chłop powiedział, ze ta sukienka bardziej by pasowała do Jolanty niż do Aleksandry Kwaśniewskiej Ja się nie obawiam,że będe wyglądać zbyt dojrzale bo ani twarz ani charakter mnie do tego nie predysponują

Alem się rozpisała, ho ho Dziękuję,za wszystkie porady Pomyślcie, ze to dopiero 1 sukienka, a będe miec jeszcze zapewne inne pomysły bo w sumie muszę miec 2 suknie Jak widzicie, wybór czegoś dla mnie to nie takie proste, bo musze brac tyle czynników pod uwagę, nie mogę nosić wszystkiego Dziękuję za szczerośc,o to mi chodziło i obiecuję Was jeszcze zadręczać

Edytowane przez Evka
Czas edycji: 2007-03-18 o 14:35
Evka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-03-18, 13:56   #942
Evka
Wtajemniczenie

Cytat:
pogoda do d***, ja też Camilla muszę się wybrać na jakieś zakupy, za tydzień rodzice moi będą z moim bratem i jego laską i muszę zacząć się jakoś do tej wizyty przygotowywać kulinarnie i torta zamówic w tygodniu - jakie macie zdanie o cukierni Kandulski ? znacie jakieś ceny tych tortów ?

jeszcze jedno - orientujecie się może ile kosztuje przeglą rejestracyjny samochodu w Poznaniu ? tak mniej wiecej - mija mi termin 28go i muszę go jeszcze zrobić
Torty z Kandulskiego bardzo lubię Duzy wybór,kosztują tak ok 20zl kg

Co do przeglądu to ustawowo kosztuje 100zl a mój brat może Ci go zrobić, pracuje z Carmenie i zna się na rzeczy
Stary 2007-03-18, 14:10   #943
AaniaA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Evka Pokaż wiadomość
Torty z Kandulskiego bardzo lubię Duzy wybór,kosztują tak ok 20zl kg
ja uwielbiam torty z kandula . moj faworyt to migdalowy!!!!!!! na sarmackiej (obok mnie na piatkowie) jest cukiernia kandulskiego. tam robia wszystkie wypieki. jednak Roxi dla Ciebie to chyba za daleko.

Roxi dzieki za info o tabletkach. ide sobie zapisac ich nazwe .

Ewa, oz kurcze, ales sie rozpisala . czekamy zatem na nastepne meki .
Stary 2007-03-18, 15:01   #944
_Roxi
Zadomowienie

GG do _Roxi

Evuś danke sama nie wiem jak daję z tym radę, ale wiem, ze jak czegoś z tym nie zrobię to zwariuję - bo normalnie czuję się jakbym stała w miejscu

Kandulski jest też w KK jutro wstąpię po pracy i zamówię sobie na sobotę
Evcia a gdzie Twój brat pracuje i na kiedy moglibyśmy się ugadać na ten przegląd ? bo mi termin mija 28go,ja bym chciała 27go bo mam 28 zebranie wspólnoty i nie dam rady
byłoby genialnie !!!

Ania - no problem

Evka też idę na weesele do mojej przyjaciółki - w połowie czerwca, muszę też jakoś zacząć sie za jakąs kiecunią rozglądać , no i za partnerem
Stary 2007-03-18, 15:14   #945
MoniaK
Zakorzenienie

Ewa, Twoja sukienka trochę mi przypomina japońskie klimaty (przez te rękawy) a jako, że ja lubię takie rzeczy, bardzo mi się podoba Przypomniałyście mi że ja w czerwcu również idę na ślub i wesele i powinnam się zacząć martwić co na siebie narzucić

Roxi, podjęłaś już ostateczną decyzję i rozmawiałaś z nim? To musi być strasznie męczące mieszkać z nim pod jednym dachem teraz

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-03-18, 15:46   #946
Camilla
Zakorzenienie

Cytat:
Kamila, odcinek 20 II serii będzie wyemitowany 19 marca więc myślę że pojutrze można by już było ściągać Ciekawe co wymyślą W sierpniu zaczyna się III seria
No nie gadaj III seria A ja myslałam i nawet gdzies czytałam że mają byc tylko II, bo trzecia byłaby juz mocno naciągana

Aniu chrzest bojowy na mazdzie juz miałam i wcale nie jestem zachwycona prowadzeniem tego samochodu

jesteśmy razem

Stary 2007-03-18, 15:51   #947
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
No nie gadaj III seria A ja myslałam i nawet gdzies czytałam że mają byc tylko II, bo trzecia byłaby juz mocno naciągana
No gadam Podobno mają być nowe, całkiem nowe wątki. Prawie wszystkie zagadki mają się wyjaśnić w II serii a III ma zaskoczyć czymś całkiem nowym zobaczymy co z tego wyjdzie
Ja tam się cieszę (jak na razie) i oby tylko nie zrobili z tego mody na sukces
Stary 2007-03-18, 15:55   #948
_Roxi
Zadomowienie

GG do _Roxi

Monia - megaciężko, ja już podjęłam, rozmawailiśmy o tym w walentynki i chciał zebyśmy dali sobie trochę czasu na zobaczenie jak to będzie, ale ja już wiem czego chcę i muszę to jak najszybciej zakońćzyć, chociażby po to, żeby mieć spokój ducha
Stary 2007-03-18, 18:23   #949
Evka
Wtajemniczenie

Cytat:
A nie mówiłam,ze będzie więcej serii?
Cytat:
Evcia a gdzie Twój brat pracuje i na kiedy moglibyśmy się ugadać na ten przegląd ? bo mi termin mija 28go,ja bym chciała 27go bo mam 28 zebranie wspólnoty i nie dam rady
byłoby genialnie !!!
Carmen jest na Serbskiej, koło Macro Dowiem się,jak pracuje 27 ( wczesniej tez napewno możesz jechać ) i dam Ci znać

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-03-18, 19:08   #950
Camilla
Zakorzenienie

Cytat:
No gadam Podobno mają być nowe, całkiem nowe wątki. Prawie wszystkie zagadki mają się wyjaśnić w II serii a III ma zaskoczyć czymś całkiem nowym zobaczymy co z tego wyjdzie
Ja tam się cieszę (jak na razie) i oby tylko nie zrobili z tego mody na sukces
Brzmi zachęcająco No właśnie żeby tylko nie przesadzili z ilością, bo tego typu seriale powinny mieć maks III serie i finito inaczej się serial przejada. To nie "Przyjaciele", których jak dla mnie mogliby nadal kręcić

Ps. Jestem lekko poirytywona, bo wprosili do nas dwaj kumple Tomka z forum i gadają wiadmo o samochodach. Wkurzyła mnie tylko forma ich odwiedzin, poprostu wysłali T. smsa że jadą do niego na cherbate i postawili przed faktem dokonanym i kurcze musiałam przerwac oglądanie Kill Bila vol.1. Generalnie to nie mam o większości nich najlepszego zdania, w zeszłym tyg. jak odjeżdzali od nas po zlocie, to tylko jeden z nich sie ze mną pożegnał Jakos zapomnieli kto im śniadanie zrobił a potem kawy czy herbaty, bo T. nie był w stanie z powodu mega kaca Tomek stwierdził, ze zachowali sie jak wieśniaki i nic poza tym

jesteśmy razem

Stary 2007-03-18, 19:25   #951
MoniaK
Zakorzenienie

Kamilka, że tak powiem olej ich i nie rób im nic, idź sobie do drugiego pokoju i niech sobie sami radzą.
Rzeczywiście wkurzające jest takie zachowanie
Stary 2007-03-18, 19:40   #952
Camilla
Zakorzenienie

Olałam
Kurcze chciałam jakiegoś fajnego filma obejrzec ale nici z tego. Zaraz ide włosy umyc i powoli zaczne sie do snu szykowac. Przede mna 2 dosc cieżkie dni w pracy, bo jestem sama w pokoju i wszelkie sprawy administarcyjne firmy plus moje dodatkowe obowiązki spadną na mnie. Fajnie, że T. ma z kim pogadac i generalnie nie mam nic przeciwko odwiedzinom, ale wkurzyła mnie forma zakomunikowania tych odwiedzin. Gdyby zadzwonili chociaz czy mogą przyjechac i nie mamy jakis planów (chociaz wiedzieli ze T. w chacie i sie z iej nie rusza bo chory), a tak to postawli nas przed faktem dokonanym...

jesteśmy razem

Stary 2007-03-18, 20:24   #953
nafie
Wtajemniczenie

GG do nafie

oj Kamila skad ja to znam :| ja mam kolezanke - sasiadke znamy sie z podstawowki jeszcze ktora czesto pisze smsa "ide wlasnie do Ciebie" i potrafi u mnie siedziec kilka godzin kiedy np. jestem bardzo zajeta, jej to przewaznie nie przeszkadza i tak siedzi i siedzi :/ tez nie lubie niezapowiedzianych odwiedzin ;/

Roxi - strasznie smutno mi sie zrobilo jak czytalam Twoje posty. Mimo wszystko Ci wspolczuje bo domyslam sie ile Cie to kosztuje, ale mocno trzymam kciuki o jak najszybsze rozwiazanie sprawy. Mam nadzieje, ze bedziesz wtedy szczesliwsza

Henry Miller

nafie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-19, 08:43   #954
kasiag-01
Wtajemniczenie

Cześć dziewczynki!!!!
Bardzo przepraszam że nie dotarłam na spotkanko!!!!!
Możecie mnie zlinczować... ja rowniez sobie manto sprawie.
Bardzo chciałam z Wami się spotkać, ale naprawde w końcu nie mogłam dotrzeć
Przepraszam,mam nadzieje ze do trzech razy sztuka!!!!

Roxi - nawet niewiesz jak Cię rozumiem, mam nadzieję że wszystko pójdzie Tobie sprawnie i gładko, przykro mi że tak się to potoczyło.

U mnie weekend pod znakiem wielkiego płaczu i trudnych rozmów....
Mojego usiłowania rozmawiania, mojej histerii gdy nie mogłam wygrać na słowa, mojego wkurzenia gdy TŻ mówił nie na temat wyciągając jakieś stare nie istotne brudy.
Jestem strasznie zmeczona psychicznie jeszcze jeden taki weekend (to był już drugi ) to się wykończe, nie daje juz rady, co tydzień to samo
kasiag-01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-19, 11:01   #955
natii4
Zakorzenienie

Roksana jedyne co mogę napisać to,że podziwiam Cię za taką decyzję

Bieganie i czytanie
to
klucz do życia

natii4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-19, 12:15   #956
Camilla
Zakorzenienie

Oj to widze, nie za ciekawie dzije się u niektórych dziewcząt .
A mnie dzisiaj zatoki bolą, w weekend jakos było i czułam się nawet nie źle, ale dzisiaj za lekko sie ubrałam do pracy i mnie przewiało tak konkretnie, że jak do niej dotarłam juz mnie zatoki bolały. A u mnie nie wróży to za dobrze
Teraz to T. bedzie sie mna opiekować
Kasiu postaraj się przeprowadzic rzeczowa i spokojna rozmowe z TŻtem, bez histerii i prania brudów z dawnych lat (chociaz cięzko jest czasami, zwłaszcza jesli człowiek czegoś nie jest w stanie zapomniec czy wybaczyc ). Powodzenia zyczę

jesteśmy razem

Stary 2007-03-19, 13:15   #957
Evka
Wtajemniczenie

Pyreczko mówiłaś mi,ze chodzisz do Olimpu. Jak oceniasz ten klub? Wiem,że masz karnet fimowy ale może kojarzysz ceny? W necie nic nie mogę o nich znaleść a chciala bym tam zacząc uczęszczać

Dziś mi dzwonili,że moj rehabilitant ma usztywnioną noge i póki co odwołuje masaże a własnie mnie poinformowali, że ma zerwane więzadła, i nie wiadomo kiedy wroci

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-03-19, 15:04   #958
Pyreczka
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Napisane przez Evka Pokaż wiadomość
Pyreczko mówiłaś mi,ze chodzisz do Olimpu. Jak oceniasz ten klub? Wiem,że masz karnet fimowy ale może kojarzysz ceny? W necie nic nie mogę o nich znaleść a chciala bym tam zacząc uczęszczać

Evka porównując ten klub do nautilius, to bez slów wybralabym po raz drugi olimp. Atmosfera jest ok, a instruktorzy skłonni do pomocy bez oporów. Sam Słodkiewicz pilnuje sali i można nawet z nim mieć indywidualny trening ( 45zl)Jest sporo maszyn na siłowni, szeroki wachlarz zajęć z areobicu, zajęcia ze spinningu. A przedewszytkim ważne jest to, że wszystkie sale są klimatyzowane co w nau .. mozna pomarzyc i latem nie jest przez to zbyt komfortowo, kiedy cała sala poci sie ..ochyda .
do tego olimp prowadzi kosmetyke, solaria itp. ( nie ma fryzjera )

jesli chodzi o karnety to są w granicach 1000zł/rok, a dla studentów są zniżni ,
a teraz nawet mówił mi mąż, ze jest super promocja i mozna tanio karnet chwycic .
Podsyłam Tobie stronke www.olymp.com.pl, ale w tej chwili jest problem z wejściem na ich stronę.
A moze zmieniają,jak będę cos wiedziec więcej to przesle aktualny link

Widze dziewczyny , że juz dwie mamy z kryzysem. moim skromnym zdaniem, szczera, spokojan rozmowa ( przede wszystkim) wszystko wyjaśni . No ja w każdym razie tak przezyłam swój kryzys a rozmowa pozwoliła dojśc do kompromisu.

Camila kuruj sie dziewczyno, zatoki to nie taka pojedyńcza sprawa.

a ja dzisiaj od rana przerzuciłam juz cala tone dokumentów, kilka musiałam odrzucić, koleżanka zapewno obrażona ale trudno , tak bywa
za pół godziny wychodze i lecę na uczelnie, gdzie czeka mnie dzisiaj przerawa z kobieta od negocjacji bo nam prace pisemną wymysliła. Juz mam dosyc tych prac pisemnych !!!
pozdrawiam
Pyreczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-19, 15:16   #959
kasiag-01
Wtajemniczenie

Wiem kochane jak to wszystko powinno wyglądać, ale czasem się nie da.
TŻ nie zawsze chce rozmawiać a ja mu tłumacze ze za malo rozmawiamy i za mało on poswieca mi czasu.
My poprostu musimy się nauczyć zyć ze sobą! bo ostatnio zyjemy obok siebie (nie mieszkamy ze soba ale nasze spotkania sa beznadziejne)
Najokropniejsze jest to ze swojej ukochanej osobie jestesmy w złości w stanie powiedzieć okropne rzeczy gorsze niz wrogowi.
Ja i moj TŻ musimy poprostu nauczyc sie nie robic sobie na zlość i nie robić rzeczy których druga strona nie lubi.
Wczoraj powiedziałm ze juz nie mam siły ze mam go dosyć ze to koniec, a on???
ze przecie ja go kocham i tego naprawde nie chce no i miał racje....
Trudne to wszystko....trudne...

Lece juz!! musze wskoczyc do miasta a wieczorem odstresować się i gnam do kina ze znajomymi.
POZDRAWIAM
kasiag-01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-19, 16:00   #960
Evka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Pyreczka Pokaż wiadomość
Evka porównując ten klub do nautilius, to bez slów wybralabym po raz drugi olimp. Atmosfera jest ok, a instruktorzy skłonni do pomocy bez oporów. Sam Słodkiewicz pilnuje sali i można nawet z nim mieć indywidualny trening ( 45zl)Jest sporo maszyn na siłowni, szeroki wachlarz zajęć z areobicu, zajęcia ze spinningu. A przedewszytkim ważne jest to, że wszystkie sale są klimatyzowane co w nau .. mozna pomarzyc i latem nie jest przez to zbyt komfortowo, kiedy cała sala poci sie ..ochyda .
do tego olimp prowadzi kosmetyke, solaria itp. ( nie ma fryzjera )

jesli chodzi o karnety to są w granicach 1000zł/rok, a dla studentów są zniżni ,
a teraz nawet mówił mi mąż, ze jest super promocja i mozna tanio karnet chwycic .
Podsyłam Tobie stronke www.olymp.com.pl, ale w tej chwili jest problem z wejściem na ich stronę.
A moze zmieniają,jak będę cos wiedziec więcej to przesle aktualny link
Dzięki Justyna Mam nadzieje,że można jakoś miesięcznie wykupić czy coś bo taką kwotę na raz wyłożyc to za dużo jak dla mnie. Stronke znalazłam ale pewnie serwera nie opłacili. Przejadę się tam najlepiej i dowiem wszystkiego.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości