![]() |
#931 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nasze zbiory kosmetyczne - pielęgnacja :)
i ostatnie
Edytowane przez Moobi Czas edycji: 2007-07-11 o 18:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#932 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bede wdzieczna za cennik,mam jeszcze nadzieje ze uzyskam namiary poprzez ich strone a jak nie to bede inaczej kombinowac. Pozdrawiam serdecznie ![]()
![]() |
#933 |
Zakorzenienie
|
też mam tą zieloną maseczke do twarzy gardena
![]() Mogłabys powiedziec cos wiecej o zielonym szamponie do wlosow z misiem koala???? pierwszy raz sie z nim spotykam ![]()
#934 |
Zakorzenienie
|
Estella dziekuje
![]() ![]() ![]() Zdalo by sie tu wkleic kiedys ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#935 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sprawdz prosze Vichy. jestem ciekawa czy to przypadek czy mam po prostu takiego pecha. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#936 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kolekcja Escady pierwszorzędna ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Wklejaj się, wklejaj! ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#937 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#938 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#939 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#940 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie doczytałam nigdzie wcześniej, ale inna Wizażanka pisała, że bardzo śmierdzi samoopalaczem. Wiem, że nie znajdę "bezsrodkowca", ale chociaż chciałabym zminimalizowac ten zapach. Ja własnie mam na sobie Johnsona i tez mi zalatuje DHA. A salamandrą to byłam jak na twarz z samoopalaczem Clarinsa nałożyłam peeling migdałowy. Pieknie mi schodziła i skóra i opalenizna razem z nią. Nie muszę chya pisać, że schodziła nierównomiernie...
![]() |
#941 |
Zakorzenienie
|
Zrobiłam kilka zdjęć mojej pielęgnacji
![]() ![]() Póki co - wklejam te fotki, które zrobiłam (tu mam pytanie - ja mam co najmniej kilkadziesiąt próbek perfum, tez je pstryknąć? ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#942 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze te:
|
![]() ![]() |
![]() |
#943 |
Zakorzenienie
|
snowqueenczy ten balsam -masełko do paznokci Sephory jest skuteczny jeśli chodzi o wzmocnienie paznokci? Ostatnio doszłam już do ładu i składu z moimi paznokciami, ale był moment, ze bardzo mi sie rozdwajały, od połowy płytki już. Teraz chciałabym podtrzymac efekt jaki udało mi sie uzyskać. Zakupy w sephorze co prawda już za mna, ale może przy najbliższym wypadzie do cywilizacji.....
#944 |
Zakorzenienie
|
Snowqueen
![]() ![]() Woda Vichy - leci mgiełka, ale bardzo duża ilość. Iwostin leci w dużej ilości - będzie super na lato do odświeżania skóry; czytałam opinie na KWC i wszystkie osoby piszą o szczypaniu - ja nic takiego nie zaobserwowałam. Dove słabo chwyta szyję - widać różnicę między skórą twarzy a skórą szyji:/ Sephora szampańska była testowana raz, chcę przetestować całą linię zapachową - czekam aż zużyję aktualne kremy, bo nie lubię mieć otwartych nastu kosmetyków, które stoją i się kurzą. Niestety zapasy nieotwarte lubię mieć ![]()
![]() |
#945 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#946 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Balsam jest b. fajny, tak jak wszystkie z tej linii - lubię je, świetnie wygładzają, nawilżają, no i te zapachy ![]() Krem pod prysznic był bardzo przyjemny, nie wysuszał skóry, pachniał fajnie, tak "musująco" ![]() ![]() Żel do kąpieli i pod prysznic niespecjalnie mi się spodobał. Wysuszał mi skórę, wlany do wanny słabo się pienił, nie pachniał zbyt intensywnie. Fajnie jednak wyglądał - taki złoty płyn z bąbelkami ![]() Tabletki do kąpieli - jak to Sephorowe tabletki, czasami lubię wrzucić do wody. Trochę musujące z tego, co pamiętam; jeszcze jedną mam w zapasie. Zapach tak jak całej linii - ładny. ![]() Nie miałam kremu do ciała - ale po okropnych wrażeniach z kremem czekoladowym postanowiłam, że wolę nie próbować... Przepraszam za post pod postem, ale tamten nie chce mi się wyedytować ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#947 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Próbkom możesz dać spokojnie leżeć, na początku perfum w ogóle nie wklejałyśmy w tym wątku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#948 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też baaardzo lubię ten żel - dostałam go w prezencie od koleżanki i trafiła w dziesiątkę, zapach świetny jak dla mnie ![]() Próbek w takim razie nie ruszam. I dobrze, bo leżą sobie spokojnie w pudełku, gdzie je wrzucam, jak tylko dostanę... I tak gromadzę jak chomiczek i rzadko chce mi się w nich szperać, żeby znaleźć coś, na co mam ochotę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#949 |
Zakorzenienie
|
Maja - balsam Nivea nalozylam tylko cienka warstwa na przedramie, zapach DHA nie pojawil sie wcale. Za to z Dove do twarzy po 3 godzinach wyszlo okropienstwo - chyba sie udusze stosujac go na twarz - ale kolor musze przyznac bardzo ladny i jednolity. Nivea wyszedl w tej samej tonacji ale roznica w odbiorze "estetyki" niestety gorsza - niby kolor rowno nalozony ale tak jakos nie stopil sie ze skora, nie ma mazow czy czegos podobnego ale mimo wszystko nalozona plama nie jest jednolita - wydaje sie jakbym miala przeswitujaca skore. Obaczymy jak sie ta Nivea na calym ciele sprawi, wtedy na "opalamy sie!!!" zdam relacje z zapachu i wrazen ze stosowania.
Tez polecam odzywke do paznokci Avon Strong Results - efekt widoczny juz po pierwszym nalozeniu. Uwaga - osobom zaczynajacym kuracje radze obciac paznokcie na krotko, w pierwszej fazie "wzmacniania" paznokcie robia sie bardzo kruche i moga potrzaskac chocby od stukania w klawiature. |
![]() ![]() |
![]() |
#950 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrze wiedzieć, że nie jest bublem, bo jak bede kiedyś przelotem w Sephorze, to bez wyrzutów go kupię ![]() A odżywkę Avon znam i tez lubię ![]() Cytat:
![]() Czekam na dalsze relacje z całego ciała ![]() ![]()
![]() |
#951 |
Zakorzenienie
|
Cennik Ziaji Pro dla zainteresowanych
![]()
![]() |
#952 |
Zakorzenienie
|
mama kupiła mi Nivea brazujący.. dziś bedę się smarować
![]()
#953 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cos ta Ziaja troche dziwaczna - maseczka sciagajaca i zel myjacy normalizujacy do cery SUCHEJ??? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#954 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#955 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wypatrzyłam parę rzeczy u ciebie nad którymi się zastanawiałam czy nie kupić i mam parę pytań. Czy ten krem z Orilflame Optimals Hydra coś tam dobrze nawilża?? Czy zostawia film na twarzy?? I zauważyłam też z Oriflame chyba rozświetlającą emulsję Optimals Radiance coś tam?? Jaki jest ten efekt rozświetlania?? Czy na cerze tłustej nie będzie to wyglądało jak by ktoś się posmarował smalcem?? I jeszcze zauważyłam z dr Eris serum pod oczy Skinmood. Warte to coś jest?? Dobrze nawilża?? A używałaś może z tej serii do buzi tych dwóch kremów co to mieszać trzeba?? Acha i jeszcze wyczaiłam, że masz tonik i mleczko z nowej serii Lirene do ceru suchej. Dobrze się spisują?? To chyba na razie tyle pytań, z góry dziękuję za odpowiedź ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#956 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() - krem Hydra Energy - to już mój drugi słoiczek, kończy się, więc na pewno kupię kolejny. Bardzo dobrze poprawił stan mojej cery, świetnie nawilża, buźka zdrowo wygląda. Ma konsystencję kremu-żelu, ja stosuję go tylko na noc, ciężko mi powiedzieć, jakby zachowywał się np. pod makijażem, ale myślę, że w porządku. U mnie nie zostawia tłustego filmu - kosmetyk z serii Radiance Energy to scrub, który jak najbardziej polecam ![]() ![]() - lubię krem pod oczy SkinMoood, jest bardzo wydajny, zmniejsza cienie pod oczami i nawilża całkiem fajnie. Podwójnych kremów nie używałam (też czytałam, że nie są dla suchej cery) - tonik Lirene - super pachnie, fajnie odświeża, ale dostałam tydzień temu jakiegoś uczulenia na buźce, na razie odstawiłam tonik, bo tylko to i podkład ostatnio zmieniałam... Zobaczymy, byłoby szkoda, bo jest naprawdę przyjemny - mleczko Lirene - dopiero zaczęłam, jest dosyć rzadkie, pachnie podobnie do toniku - świeżo, owocowo; dobrze zmywa makijaż, do oczu nie używałam Mam nadzieję, że w miarę wyczerpująco odpowiedziałam. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#957 |
Zakorzenienie
|
Jutro jade do Krakowa, bede miała więc dostę co całego mojego zbioru i zrobię aktualizację - od czasu poprzednich foteck sporo się zmieniło (sporo zużyłam, sporo poszło na Allegro i równie sporo przyboło
![]()
#958 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#959 |
Zakorzenienie
|
Będą będą
![]() ![]() ![]() Moja Aśka ![]() EDYCJA: Olejek pod prysznic i do kąpieli truskawka + smietanka, wanilia + smietanka, peeling kiwi i żele pod pryszni w saszetce mango + papaja i wiśnia + porzeczka
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2007-04-11 o 22:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#960 |
Zakorzenienie
|
Hosenko moze przeklej charakterystyke Joanny z watku o nowosciach, wtedy latwiej bedzie sie polapac co jest co na tym zdjeciu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:01.