![]() |
#931 | |
Rozeznanie
|
Dot.: a z 1980?
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#932 |
Wtajemniczenie
|
To moze ja wtrace tutaj swoje 3 grosze
![]() Ogladam prawie i wylacznie tylko komedie oraz baje dla dzieci [niewazne czy rysunkowe czy fabularne]: polskie, zagraniczne - nie ma znaczenia. Z ogladanych ostatnio przeze mnie polecam :"Bajki na dobranoc" Disney'a. Romansidla lubie umiarkowanie - jak juz nie ma nic innego to moze byc. Sa dosc schematyczne - wiec latwo domyslic sie zakonczenia. Lubie tez kryminaly oraz serial 'House MD' - ktory jak dla mnie jest kultowy. Co do ciazy - jesli nie ma zadnych przeciwskazan - to katarzinka mozesz robic wszystko - no karate jednak odpadnie tutaj - ale moze jakis pilates dla ciezarowek?. Ale jesli tylko cos cie boli, czy masz wyzsza temp - idz do lekarza - nie chce byc tu falszywym prorokiem - ale naprawde lepiej dmuchac na zimne. A tak wogole trzymam kciuki bys byla najpiekniejsza mama i wszystko poszlo pieknie, gladko i szczesliwie sie zakonczylo.
![]() |
#933 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() mirika ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez mamaNiny Czas edycji: 2009-01-27 o 19:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#934 |
Wtajemniczenie
|
a ktory sezon ogladasz?
my jestesmy aktualnie na 5tym - dzisiaj zamierzamy obejrzec kolejny odcinek a tak BTW - i tak uwazam ze pierwsza ekipa z Cameron byla najlepsza...jakos tak Trzynastka jest dla mnie za nijaka, chirurg plastyczny za to calkiem, calkiem - ale Hindus z kolei wydaje sie nie miec juz zadnych ukrytych tajemnic w sobie
![]() |
#935 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() teraz wieczorami, oglądamy z mężem dextera 3 sezon ![]()
![]() |
![]() |
#936 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() powieści Ann są dla mnie kiczowe - ale w sumie czemu nie? Wszak kicz to też kategoria estetyczna ![]() Cytat:
Smakowe przesądy ciążowe są mi zupełnie obce, nie mam o nich zielonego pojęcia. Cytat:
Dlatego pokochałam ostatnio ponownie Alternatywy 4 - plejada dobrych aktorów + humor Barei. Bomba! |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#937 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() hehe no nie zrozmialysmy sie, chociaz teoria jest mi znana ![]() mowisz podobnie jak moj TZ: 'tych mroczkow nie da sie ogladac' ![]() hmm, musze sie przyznac, ze humor Barei jest ostatnio dla mnie meczacy. uwazam, ze to geniusz, wiec nie jest to kwestia tego, ze mi sie nie podoba.. po prostu, kazdorazowo, po obejrzeniu jego filmow, czuje takie napiecie w srodku i analizuje sobie w glowie to, co widzialam.. nie moge pozostac obojetna i po prostu cieszyc sie ogladanym filmem. TZ twierdzi, ze sie zepsulam ![]() pozdrawiam.
![]() |
![]() |
#938 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Zresztą mamy tak wszyscy z wieloma sprawami, które nas absorbują. Kiedyś wszystko kojarzyłam z tekstami The Doors ![]() ooo, własnie, mroczki ![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#939 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() teraz leze w łózku i sie wygrzewam, bo wczoraj był kryzys chorobowy + wysoka gorączka - wiec po wizycie u lekarza otrzymałam 3 tygodnie zwolnienia i przykaz wykurowania się ![]() ![]() mam nadzieje, że najgorsze juz za nami i że maluszkowi nic nie stało się przez te choróbki mamy a ja mam tylko jeden serial który nałogowo oglądam - latający cyrk monthy pythona - uwielbiam ich po prostu ![]() ![]() buziaki
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#940 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja lubię najbardziej 'żywot briana' ![]()
![]() |
![]() |
#941 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() żywot tez lubię ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#942 |
Zakorzenienie
|
nie za ma co
![]() ehh muszę zupkę młodej ugotować ![]() ![]()
![]() |
#943 |
Wtajemniczenie
|
a ja uwielbiam gotować i eksperymetować
![]() co moi znajomi uznają za niesamowite, bo jak kobieta która robi doktorat z energetyki i cwiczy karate, moze dobrze kucharzyć - echh niektórzy to nei mają chyba wyobrazni ![]()
![]() |
![]() |
#944 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój mąż lubi gotować, więc on robił to w dobrych starych czasach ![]() ![]() a dzisiaj ćwiczyłyśmy razem pilates ![]()
![]() |
![]() |
#945 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja też wczoraj ćwiczyłam - prowadząca tak nam dała w kość, że dzisiaj ledwie chodzę... A jutro powtórka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#946 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe ja nie miałam z jedzeniem problemów, potem niestety poszło w boczki hehe ![]() nie ma to jak się porządnie zmęczyć ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#947 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Pilates, jogę od kilku lat, do tego ostatnio taniec brzucha i aerobic latino - co popadnie, co mnie akurat zainteresuje. Ale od ruchu jestem uzależniona - to po prostu mój sposób na relaks ![]() Poza tym 8 godzin codziennie przy biurku i kondycja spada w zastraszającym tempie - ćwiczenia jednak pomagają. I nie chodzi tu o figurę, o to akurat nie dbam za bardzo, ale o to, by nie znieruchomieć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#948 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ha ha mam tak samo ![]() ja myślę o jodze, ale nie wiem czy znajdę na to czas w klubie. pilates ćwiczę już kilka lat, więc nie mam problemów z ćwiczeniem w domu. poza tym od 2 lat chodzę na aquaaerobic- też lubię ![]()
![]() |
![]() |
#949 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Aqua zazdroszczę, kocham wodę! Niestety od jakiegoś czasu muszę unikać basenów. Profilaktyka układu moczowego i takie tam... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#950 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moja teściówka 7 lat ćwiczy jogę-super sprawna jest-tylko pozazdrościć, niestety na rozum jej się rzuciło, bo wszystkich chce nawracać na wegetarianizm ![]()
![]() |
![]() |
#951 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Jako typowa "zerówka" z mięska nie zrezygnuję, ale jogę naprawdę polecam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#952 | |
Wtajemniczenie
|
witajcie
![]() dawno mnie tu nie było, ale problemy zdrowotne najpierw, potem ciążowe mnie dopadły i trzeba było leżeć na szczęście sytuacja opanowana - z maleństwem wszsytko w porządku, następna kontrola za tydzień, ale tego stresu i strachu to nikomu nie życzę, i w dodatku to sobie uświadomilam, że juz o nasze maleństwo to juz bedziemy sie stresić do końca życia - no cóż chcieliśmy być rodzicami ![]() ![]() Cytat:
![]() a ćwiczenie czegokolwiek jak sie lubi wciąga na maksa ![]() buziaki
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#953 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Oczywiście nie można niczego lekceważyć, ale na zapas też nie można się stresować ...a wiem co mówię ![]() Trzymam za Was kciuki i ![]() Kasiu a w którym dokładnie jesteś tygodniu?
![]() |
![]() |
#954 |
Wtajemniczenie
|
katarzinka - mam nadzieje,ze juz wszystko ok z fasolkiem. doskonale rozumiem ten twoj stres - sama to przezywalam..u mnie nie skonczylo sie dobrze, wiec tym bardziej trzymam kciuki by to bylo ostatnie stresy w twojej ciazy.
![]() |
#955 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#956 |
Rozeznanie
|
to trzymam kciuki za wizytę kontrolną, którą masz za tydzień, a teraz odpoczywaj sobie i niczym się nie przejmuj
![]()
![]() |
#957 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() i dzięki za kciuki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#958 |
Zakorzenienie
|
Witam serdecznie! dawno tu nie zaglądalam bo niestety wirus zajal sie moim komputerem...
![]() ![]() katarzinka - rownież trzymam kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#959 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dobrze, że sprawa z kompem już opanowana - bo jak tu żyć bez wizażu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#960 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja 0rh- ![]() ![]() Cytat:
najwazniejsze, ze juz wszystko ok ![]() to prawda z tym stresem ![]() ![]() ![]() ![]() niestety mloda bije rowiesnikow i wyrywa im zabawki, co nie jest powodem do dumy ![]() jestem pewna,ze za jakis czas Twoje dzieciatko wlozy kimonko i bedzie trenowalo razem z Toba ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:59.