![]() |
#931 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy znamy wizażanki- nowa gra
yedanna jaki miałaś avek przed Kilmtem? (swoją drogą, to ciekawe dlaczego akurat On jest tak popularny?
![]()
#932 |
Rozeznanie
|
martini. w ogóle nie kojarzę, ani po nazwie ani po avie
Za to pamiętam avy i nicki z innych postów: cmoksia, dorkaaa, ooliwka, kleo14 yedanna kojarzę tylko po nicku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#933 |
Wtajemniczenie
|
wyglada troche jak lista wildsteina, ale trudno ;)
side85 - z My Style Diary II i z wielu innych watkow kojarze szczegolnie AV:) Ewusia_marchew - watek sesyjny :-) uczy sie jezykow starozytnych bidula :) zwariowana osoba sadzac po avie :) kleo14 - z plotkowego HulaGirl - avatar, zdaje sie watki modowo-fitnessowe. truskawkowawiosna - avatar i nick znajomy, duze poczucie humoru,poznala TZ przez fotke.pl ;) i wypowiada sie w Jak podkreslic jasna cere :) yedanna - kojarze wczesniejszy av z fotka i nick :) bedziesz prawniczka o ile sie nie myle... :) z jej postow bije pozytywna energia ;) xyoko - avatar i nick :) Fresa - nick i avatarY :) wszedzie jej pelno, fajnie i madrze sie wypowiada, nie uczestniczy w sporach :) Pulpecja:) - watek o maturzystkach i intymne (bardzo intymne):P avatar i nick, chce zdobyc swiat:p: cmoksia - Jak podkreslic jasna cere, forum intymne, ma plomienna czerwien na glowie :) maturzystka, wyzwolona kobieta :) i ten avatar charakterystyczny. camarilla - kolejna maturzystka i jej... bananek :) brunetka. humanistka zdaje wos?ma ciekawe wypowiedzi :) ksh - av i nick, a takze zamilowania muzyczne :) alternatywa. moee - kojarze z nickow i avatara :) raczej krotkie wypowiedzi. entero-kinaza - av moobi - av deska123 - av i z pewnoscia wypowiadasz sie w watku jakiej muzyki dzis sluchasz ;) Meggido - kojarze z fitnesu/dietetyki ? :> dorkaaa - nastoletnia fanka happysadu, MSDII i fora co mnie ucieszylo i rozne muzyczne, poza tym kojarze oczywiscie avatar i nick :) Mona Lisa - avy i nick :) Plotkowe no i Avatarki kasia20a - kojarze nick :) i avatar ktory podrasowala ci Mona Lisa ;) Rozterka - Plotkowe? :) kojarze nick i avatar aneczka_1984 - nick avatar :) metamorfozy :) manolita - m.in kojarze z MSD :) avatar i nick wczesniej mi znany paula007 - ach Bond, James Bond ;) Oczywiscie bardzo coolturalna dziewuszka :) Fajne wypowiedzi mimo mlodego wieku :) Uzdolniona osoba, zamilowania dziennikarskie :) suzana - glownie z fitnesu :) w ktorym jestes specjalistka qathe - nick i av :) pink69 - czesto mi sie rzucal w oczy na plotkowym :D martini. - nick i av, wypowiedzi na poziomie, poliglotka :) Zmijka - kojarze nick i poprzedni av (czyli przed kotkiem) LoLcIa123 - alez oczywiscie kojarze to sliczne dziewczatko :) dbajace o linie, znam z Dietetyki glownie, ale na innych tez da sie spotkac, czesto zmienia avatary i ma charakterystyczna sygnaturke :) tama - kojarze nick, av i specyficzny sposob graficznego przedstawienia postow Pachnąca_trawą - kojarze avatar i nick Westalka - kojarze avatar i nick wydaje mi sie ze mialas watek na metamorfozach Wszelka - kojarze av i nick :)) sylwia.gda - z plotkowego i kojarze zdjecie z avatara, blondynka :) moniska - autorka watku Muzycznego Tak/Nie, fanka dzemu faa - kojarze nick i avatar nefre - dietetyka, nick i avatar :)) noseknosek - kojarze avatar i nick, z plotkowego Ludowa - mialas avatar z muminkami ;) myslalam ze jestes starsza i masz bardzo wywazone wypowiedzi. Sweet_21 - kojarze z plotkowego i intymnego tripka - avatar :) nom_de_guerre -koajrze z jak wygladacie, biochemii kosmetycznej, plotkowego i muzyki :) ilo16na - kojarze Luba - kojarze, Plotkowe i "tam gdzie Fresa" :DD rambo - moderatorka, wizazowe spolecznosci, fitness :) lullaby22 - piecze ciasteczka :D i czyta ksiazki, literature rosyjska :) cheer - kojarze i wiem, ze moderatorka bez wglebianai sie w podpis pod avatarem:) zalozycielka ciekawego watku czy ludzie w naszym zyciu sa przypadkowi czy spotkanie ich bylo przeznaczeniem. elfika333 - kojarze z metamorfoz i z zamknietego watku :) Gladys - kojarze Sabbath - podpisuje sie pod slowami innych wizazanek :) wysoka kultura osobista i wyrafinowany gust muzyczny :) nie daje sobie w kasze dmuchac.:ehem: Nati femme fatale - kojarze z feministycznych watkow ;D Pallitqe - po avatarze Momo - kojarze nick i av Miu Miu - av :) nick i studencko-sesyjne zmagania Piotrka1973 - w watkach feministycznych dyskutuje z dziewczynami ;) m.in Ahinsa :) pestka1830 - metamorfozy i doskonala obsluga Photoshopa, a takze avatar :) abralm - kojarze av DrGandzia - nick
![]() Edytowane przez miss_seepy Czas edycji: 2007-03-22 o 03:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#934 |
Wiedźma
|
Łomatko! Miss Seepy - aleś odwaliła kawał roboty! Szacuneczek...
Kojarzę Cię oczywiście. Głównie ze wzglęedu na zbieżnośc gustów muzycznych. ![]() Założyłaś też chyba watek o dziwnych imionach dla dzieci.
#935 |
Wtajemniczenie
|
"w czasie deszczu dzieci sie nudza... " ;P
probowalam wielocytowanie, ale system odmowil posluszenstwa, mimo to wbrew pozorom poszlo szybko;-D
#936 |
Zakorzenienie
|
Miss_Seepy- kojarzę nicka
![]()
#937 |
Zadomowienie
|
Firjal- pamiętam z jednego wątku, który sama założyłam
![]() ooliwka- widziałam Cię w wątku 'Psychologia awatara'. Nie znam bliżej ![]() yedanna- że będzie prawniczką, to chyba każdy wie ![]() ![]() ![]() Megiddo- niestety nie znam... choć może avatar troszeczkę kojarzę... miss_seepy- sympatyczna dzioucha; raz, jak przeczytałam jej tekst, to ze śmiechu poleciały mi łzy i o mało nie spadłam z krzesła ![]() ![]()
![]() |
#938 |
Zakorzenienie
|
O matko! Poważnie to brzmi.
![]() ![]() ![]() no de... niestety nie kojarzę. Ale miło Cię poznać ![]()
#939 |
Wtajemniczenie
|
martini avatarek jest mi znany
![]()
#940 |
Wtajemniczenie
|
Jusytna33333 - nie wiem czemu Ciebie pominelam, bo tez jak najbardziej kojarze
![]() ![]() Megi B - na sto procent kojarze z watku o avatarkach ![]()
#941 |
Zakorzenienie
|
miss_seepy- kojarzę z nicka
![]()
#942 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#943 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 100% maturzystka. Brunetka i humanistka może tak w 90% ale również się zgadza. Wos owszem zdaję. Ciebie również kojarzę. Ogólnie jako milą wizażankę. Teraz dodatkowo będę kojarzyła z tej długaśnej listy ![]() ![]() Hecate kojarze z charakterystycznego avatara. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#944 |
Wtajemniczenie
|
hecate - ostra zawodniczka
![]() ![]() ![]() agness86 - wizerunek ogolnie kojarze (av z truskawka), a poza tym czesto widze na Plotkowym ![]()
#945 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#946 |
Wtajemniczenie
|
Justyna33333 - widze wiosenny avatarek
![]() ![]() miss_seepy - ooo, alez odwaliła kawał roboty ![]() ![]() nom_de...- przede wszystkim z muzycznego tak/nie, ale także bardzo dobrze z avatara. wiem ze lubisz red hotów, i niekóre kawalki SOAD'a, wogóle, ze lubisz dobra muze, co ja bede wymianić :P megi b kojarze ale słabiutko agness86 kojarze, chyba miałas inny avatar, taki z ustami i truskawką ?? :PP dobrze kojarze ? jasli tak to pamietam sie z plotkowego bardzo dobrze ![]() hecate - przede wszystkim z avatara ![]()
#947 |
Zakorzenienie
|
Dorkaaa - Ja Ciebie tez z Ava
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#948 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Hecate też oczywiście, z ava i ogólnie ![]()
![]() |
#949 |
Wtajemniczenie
|
agness sliczne zdjecie!
![]()
#950 |
Zakorzenienie
|
miss_seepy, nie kojarzę
![]()
#951 |
Zakorzenienie
|
miss_seepy pewnie, że kojarze mysle ze pewne rzeczy poszły w niepamięc i nie utozsamiają mnie tylko z jednym.
Najczesciej spotykam te wizazanke na gierkowych i na plotkowym Ines-ka cos mi swita, ale nie jestem dokładnie pewna z którego watku. Moze jakbym zobaczyła wczesniejszy avatar
"Sto wiorst nie droga, sto rubli nie pieniądz, sto gram nie wódka." To, jak ja widzę świat i jak go opisuję, niekoniecznie pokrywa się z tym, jak go widzą inni Biorę życie na wesoło i biegam po ścianie jak zające po polanie |
![]() ![]() |
![]() |
#952 |
Wtajemniczenie
|
bardzo dobrze Cię pamiętam ![]() na całym wizażu jest garstka takich osób ![]()
![]() |
#953 |
Wtajemniczenie
|
Monisko
![]() ![]()
![]() |
#954 |
Zakorzenienie
|
miss_seepy - kojarze z plotkowego, jak również z nicka, ale ava najwyraźniej zmieniłaś
![]() hecate - szczególnie po avie ![]() ![]() agness86 raczej po nicku, ava teraz nie kojarze, poza tym z plotkowego ![]() moniska - chyba już pisałam ![]() ![]() ooliwka - ostatnio widziałam na wątku o psychologii ava ![]() Ines-ka - nick znam napewno, ale ava nie ![]() ![]()
#956 | |
Zadomowienie
|
![]() megi b- nie za bardzo przypominam sobie agness86- często widuję Cię w wątkach 'Co robicie'. 'Co pałaszujecie'... Zmieniłaś ava- przedtem była dziewczyna wcinająca truskawkę ![]() hecate- no bij, zabij nie mogę sobie przypomnieć Twojego wcześniejszego avatara, ten misiek tak mi utkwił w pamięci ![]() ![]() Cytat:
![]() Ines-ka- miała na avie panią (a raczej jej plecy) w gorsecie, później był taki sympatyczny potworek ![]()
![]() |
#957 | |
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#958 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A nom_de... oczywiście kojarzę z 'pokaż jak wyglądasz' ![]() agness86, avatar gdzieś już widziałam.
![]() |
#959 |
Zakorzenienie
|
Może w wątku o Avonie?
![]() ![]() Ja Ciebie kojarzę z nicku ![]()
#960 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:06.