![]() |
#931 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieciaczki styczeń 06! II
Witajcie
![]() przyszłam Wam napisać co ze mną i moim guzkiem, wczoraj po całym tym stresie byłam nie do życia ![]() A więc tak, mam dwa małe guzki- zmiany dysplastyczne- sama nie wiem co to jest, bo lekarka powiedziała tylko tyle, że to nie jest groźne w 99% to zmiany łagodne, prawdopodobnie są to zmiany hormonalne i mam się tym nie martwić. Za 3 mies. do kontroli, a jakbym czuła że sie powiększyło to mam przyjechać wcześniej, ale lekarka mówi, ze powinno albo maleć i sie wchłonąć, albo tak zostanie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mówię Wam co wczoraj przeżyłam... nie da się opisać ![]() Jeszcze szłam ze szwagierką koło centrum onkologii (parę metróe dalej kolejny szpital onkologiczny ![]() ![]() ![]() Ja od razu czarne myśli, że niedługo tam przyjdę po taką perukę i w ogóle... ![]() ![]() ![]() ![]() to tyle smutków ![]() ![]()
![]() |
#932 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do tych peruk to z jednej strony okey rozumiem ze w takim miejscu sa bo wiadomo...ale z drugiej to lekka chamówa...od razu polecac i narzucac ze o tu jak wylysiejesz kupisz peruke ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#933 |
Zadomowienie
|
Niki nie przejmuj się guzek napewno zginie
![]() ![]() wiecie co wczoraj doznałam szoku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#934 |
Zadomowienie
|
teraz coś milszego
![]() w rossmanie za 5 zł mozna zrobić fotoksiążkę formatu 14x13 cm 26 stron. wystarczy wybrać zdjęcia , ściągnąć program i według tego programu zrobić własną książeczkę o swojej pocieszce lub pociechach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a tu link : http://www.fotouslugi.pl/
#935 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
KKasiu normalnie nie mogę uwierzyć, ze tak robią. Przecież coś takiego to trzeba by jakoś nagłośnić, bo to jest narażanie zdrowia dziecka. Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#936 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
ja też nie mogłam w to uwierzyć , pomyślałam że to moze jednorazowy "przypadek" ale jak to samo potwierdziła mama tż-ta i kilka dziewczyn z innego forum to już wiem że tak robią naprawdę. Przykre to bo to jednak maluszki (w żłobkach też pewnie tak robią) ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#937 |
Zakorzenienie
|
Fajny pomysł, ja mam album Szymka dostał na chrzciny od mojej mamy...Taki z opisami i trzeba bylo wklejac zdjecia....Wiec z rossmana juz nie bede sie produkowac..zanim odszukam zdjec Szymka to promocja sie skonczy
![]() Ale Ciesze sie ze Wy macie chec i robicie takie cuda.. ![]() U mnie spadł snieg...od razu chlapa i ciapa szkoda gadac...Jutro musze wyruszyc do miasta zrobic oplaty ![]() ![]() Pamietak jak maluszki nasze byly malutkie i zima pisałysmy stesknione za sloncem i ciepłem...Kazda z nas leciała na spacerek by sie poopalac i zaczerpnać słonka Ja chce LLLLLLLLaaaaaaatttototooo o
|
![]() ![]() |
![]() |
#938 |
Zadomowienie
|
Ja nie cierpię zimy. Szczególnie trudne jest dla mnie wstawanie rano, kiedy ciemno za oknem.
Nie ma dla mnie nic gorszego. Kasia moja kochana w sobotę już prawie nie miała kataru, a wczoraj znowu zaczęło się jej lać z nosa, a przy okazji bardzo się ślini, więc to chyba od zębów. Dziąsła wyglądaja tak jakby szóstki jej szły. Ale czy to nie za wcześnie? Na dodatek przez sen pokasływała, pewnie gdzieś jej zalegała ślina albo wydzielina. Mam już wyrzuty sumienia, że dałam ją dzisiaj do żłobka, ale co to da tak naprawdę, że posiedzę z nią w domu tydzień, a w ponieniałek następny pójdzie i znowu będzie smarkać. Moja ex opiekunka się odezwała i może by jednak przyszła, ale trzeba będzie przykurczyć pasa, bo niestety żłobek jest dużo tańszy, a jeszcze jeść dadzą. A przy opiekunce to już codziennie rano trzeba jeszcze coś na obiad wymyśleć. Nie za bardzo mi się to uśmiecha. Kasia też dostała album na chrzciny, ale rok minął, a do tj pory nie było komu zdjęć wybrać i powkładać. Tak to już jest szewc bez butów chodzi, a fotograf nie ma swoich zdjęć. |
![]() ![]() |
![]() |
#939 |
Zakorzenienie
|
czesc kochane!
Fajnie ze cokolwiek piszecie przynajmniej moge poczytać,ja nie mam czasu wogóle ![]() Prawo jazdy,musze iśc porobić badania,w dodatku zaczęlam w końcu cos robić w domku,tzn. kupiłam karnisze na okna i dumam co by tu powiesić na nie,do pokoju Wiki juz zamówiłam firanke i taką jakby ozdobną zasłonke,będe miała na środe,ale zapłaciłam za to prawie 250 zł wiec jak pomysle sobie ile musze wydac na salon i okno w kuchni to az mnie ciary przechodzą ![]() ![]() Wika juz zdrowa i zaczełam konsekwentnie uczyc ja siadania na nocnik(tzn. sedes bo na nocnik nie chce woli na muszle),narazie ładnie prosi i kilka razy sie udało ze zrobiła siusiu do kibelka,ale z kupą jest ciezko zaraz sie wyrywa chowa sie gdzies w kącie i robi ![]() Uciekam,zaczęlam gotować bigos zeby miec spokój z obiadami przez kilka dni,wiec mam robote do południa,bo na 15-sta uciekam na prawko ![]() Miłego dnia! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#940 |
Zadomowienie
|
Iwonko na szóstki to jeszcze za wcześnie , moja Julia ma 5 lat a szóstek jeszcze nie ma, one wychodzą później i są od razu zębami stałymi
![]() a teraz uciekam piec ciacho bo mi dziś stuknął jeden roczek wiecej ![]() ![]()
#941 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasiu więc wszystkiego najlepszego ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#942 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#943 |
Zakorzenienie
|
Pamietałam Kasiu od 3 dni
![]() Duzo zdrowka, mało stresów, pociechy z dzieciaczków i głowy do interesów, spełnienia marzeń, no i z partnerem duzo duzo miłych wrażeń ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#944 |
Zakorzenienie
|
Kasiu
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZINEK, DUŻO ZDÓRWKA, UŚMIECHU NA TWARZY, SPEŁNIENIA WSZYSTKICH MARZEŃ I CZEGO SOBIE SAMA ŻYCZYSZ ![]()
![]() |
#945 |
Zakorzenienie
|
Monia ja też bardzo tęsknię za latem
![]() Śnieg moze dla mnie istnieć tylko w święta Bożego Narodzenia, a potem moze być tylko lato ![]() Jastin zamów sobie darmowy katalog stąd: http://www.wisan.pl/ ja sobie zamówiłam, mają prześliczne firanki+zasłony i inne podobne ![]() ![]()
![]() |
#946 |
Zadomowienie
|
Kasieńko dużo zdrówka,spełnienia marzeń i wszystkiego naj............
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczynki a czy dajecie swoim pociechom te gumy rozpuszczalne np.mamba,bo moja polubila i teraz zawsze przy kiosku chce,żeby jej kupować ale ma po tym rozwolnienie,a jak jest u Was?
#947 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W ogóle to Nikolka nie gryzie tylko od razu łyka i często się czymś dławi ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#948 |
Zadomowienie
|
DZIEWCZYNY BARDZO BARDZO DZIĘKUJĘ ZA ŻYCZENIA
![]() ![]()
#949 |
Zadomowienie
|
Kkasiu kochana
życzenia już Ci na pewno składali twarz twoja była uśmiechnięta ale jest jeszcze ktoś, kto o Tobie pamięta On właśnie Tobie życzy wiele szczęścia i słodyczy wiele wspomnień, miłych wrażeń i spełnienia wszystkich marzeń Tego wszystkiego Ci życzę z całego serca! Dziś byłam na aqua z inną instruktorką. Dała nam taki wycisk, że lewdo żyję, Gdybym nie ćwiczyła w wodzie to bym chyba już umarła z wyczerpania. Z racji tego, że nie wykupowałam karnetu na konkretny dzień i godzinę i tak chodzę z róznymi ludżmi i z róznymi trenerami. Ale fajnie, bo chociaż za każdym razem jest inaczej. Dziś tak bardzo się cały dzień martwiłam o Kasię, że się rozłoży, ale jakoś nie. Ma katar, ale nie kaszle. Szprycuję ją środkami uodparniającymi, ketotifenem i daję do picia herbatę z cytryną. Na szczęście nie ma gorączki, więc może jeszcze trochę pochodzi. Wieczorem coś jej strzeliło i tak marudziła jak jeszcze nigdy. Wyglądało to tak, jakby ją coś bolało, ale nie chciała pokazać czy też powiedzieć czy rzeczywiście boli. Potem jedliśmy obiadokolację i jak zaczęła jeść to już jej przeszło. Szybko poszła spać, nawet za długo nie cudowała, jak to ona potrafi zanim zaśnie. |
![]() ![]() |
![]() |
#950 |
Zadomowienie
|
Ja mamby nie daję ze względu na zęby, jedynie raz Oliwka dostała od babci więc nie wypadało mi zabrać jej wiec zjadła ale to był jeden jedyny raz. Ja mam obsesję na punkcie zębów ale topo Julii bo ona ma zeby w nienajlepszym stanie, kilka ma do leczenia ale sie boi takze narazie lapisujemy. Takze mam nauczkę i chcę tego uniknąć z Oliwią , wiem ze dużo straci bo słodycze są pyszne
![]() IWONKO DZIĘUKUJĘ ZA ŻYCZENIA ![]()
#951 |
Zadomowienie
|
Hello laseczki!
Jak dziś samopoczucie? U mnie kiepsko. Kasia w nocy kasłała jak diabli, dawałam jej syrop, picie z cytryną i miodem i po pół godzinie przestało ją męczyć. Ale o 1 w nocy obudził mnie jej kaszel i każde kaszlnięcie to było dla mnie jak cios w serce. Przez to jestem niewyspana i znowu nie będę nic kumac na angielskim. Ale w sumie nienajgorzej mi idzie, to chyba się nie skompromituję. Poszła mała do żłobka, bo nie ma temperatury, a dziś rozmawaiałam z jedną z matek i mówi, że jej syn ciągle jest zakatarzony i pokasłuje, więc widzę, ze wszystkie dzieci tam takie chodzą. W takim razie niech razem chorują i razem zdrowieją. Trudno, skoro wszyscy rodzice mają takie podejście, to ja też muszę wyluzować. Wyjścia nie ma, trzeba to jakoś przetrzymać. Jastin powodzenia Ci życzę na kursie prawkowym. Podziwiam za odwagę. Ja teraz na pewno bym nie zdała egzaminu, chociaż jeżdżę już 14 lat, bo tyle lat mam prawo jazdy. Ale rutyna powoduje to, że jeździ sie nie zawsze przepisowo, bo czasami się nie da. U nas w tej Łodzi okropnej tramwaje jeżdżą środkiem ulicy, jak przyjechałam tu pierwszy raz to myślałam że umrę ze strachu. A kto zostaje Ci z Wiką jak chodzisz na zajęcia? Czy chodzisz po południu jak TŻ już wróci z pracy? Miłego dzionka dziewczynki, spadam do pracy. |
![]() ![]() |
![]() |
#952 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z Wika to róznie czasem teściowa,czasem tz sie urywa z pracy a czasem koleżanka przychodzi na dwie godzinki zeby z nia posiedzieć,Wiktoria akurat chetnie zostaje i nie ma problemu ![]() Niki dzięki za stronke,juz zamówiłam,a dziś właśnie ide odebrać cała aranżacje do pokoju małej,zobacze jak sie bedzie prezentowac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#953 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
iwonko u nas też tramwaje jezdzą środkiem ulicy, także jak jedziemy do Krakowa to zawsze tż kieruje, bo ja się boję ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#954 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja tez sobie pozwole zamowic tam katalog ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#955 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#956 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#957 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz kazdy mi mowi idz zrob.. A co z Szymkiem??? Mama wyjechala, siostra pracuje ,o 18 w domu jest, a w weekendy ma szkole..Na TZ nie moge liczyc, bo dzis moze a przez tydzien kolejny nie zostanie i co??? A jezdzic raz w tyg to naucze sie tyle co miałam angielskiego w szkole raz w tyg i nie umiem nic ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#958 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() w ogóle kocham tropiki, morze, plaża i te sprawy ![]() ![]() ![]() trzeba było sobie męża jakiegos greka szukać i "wymiatać" z tej zimnej Polski ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#959 |
Zadomowienie
|
Ja znowu mam hoplca na punkcie Lazurowego Wybrzeża. Tak bardzo mi się tam podobało, że cały czas liczę na to, że tam jeszcze pojadę.
Może dlatego zakochałam się w tym regionie, bo po prostu nigdzie indziej nie byłam tam gdzie ciepło. A palmy to cały czas stoją mi przed oczami. Kocham je po prostu. Moja Kasia ugilona oczywiście, ale chociaż dziś w nocy nie kasłała. Dałam jej na noc krople hamujące odruch kaszlu, żeby się bidulka nie męczyła. Monia szkoda, ze nie poszłaś na ten egzamin w ciąży. Będąc w błogosławionym stanie można wiele rzeczy załatwić. Na pewno byś zdała. Moja jedna koleżanka z pracy broniła pracę z brzuchem, a teraz kończyła studia podyplomowe też z brzuchem i nikt nawet specjalnie jej nie pytał. Moja szwagierka była na piatym roku w ciąży i już miała przerywać studia, ale powiedziałam jej, że prześlizgnie się na pewno no i tak było. A tak to bujałaby się jeszcze. Jastin teraz po tych wszystkich aferach z egzaminami, bynajmniej u nas, łatwiej jest zdać egzamin. Nawet udaje się znowu ludziom zdać za pierwszym razem tak jak kiedyś. Zmieniając temat, czy pytałaś może tych znajmowych, co była u nich Superniania czy rzeczywiście im pomogła? Ale chatę to mieli nieźle odstrzeloną. Zresztą zauważyłam, że zawsze Superniania jest w dużych i pięknych domach. Chyba dlatego, żeby cała ekipa się pomieściła. Własnie wczoraj znalazłam pierwszy numer czasopisma"Superniania". Bardzo fajne, jak dla mnie oczywiście. Za jedyne 4,90 zł. |
![]() ![]() |
![]() |
#960 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie dzis znowu chlapa, sypie snieg z deszczem , a ja musze ubierac sie i po cos na obiad leciec, a chce mi sie tak ze w pizamie dalej siedze. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:23.