![]() |
#931 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Idiotyczne zachowania klientów ;)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#932 |
Zadomowienie
|
Chyba nie uda im się to
http://www.nbpnews.pl/pl/akt/wiadomo...fanie-21-09-09
Każdemu zdarza się być głupcem Przynajmniej przez pięć minut dziennie.Mądrość polega na tym, by nie przekroczyć tego limitu. Edytowane przez pavett Czas edycji: 2010-09-15 o 18:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#933 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Hahaha, w moim mieście też jest taki popularny szmateks i ja tam często chodzę bo ciuchy fakt, bardzo fajne a nie żadne łachmany. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#934 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Raz do sklepu przyszła grupa 4. polskich Niemek. Jedna z pań rozmawiała ze mną ( po polsku), pozostałe skupiły się wokół stojaka ze szczotkami do włosów i zaczęły po niemiecku wymieniać się dość... swobodnymi komentarzami na ich temat, zwłaszcza tych okrągłych modeli ![]() Pani: Ja panią bardzo przepraszam, że my tak po niemiecku, pani nas nie rozumie, my naprawdę nie chcemy być niegrzeczne, ale tyle lat już mieszkamy w Niemczech, że tak jest nam wygodniej... < chichot jej towarzyszek, któremu towarzyszyło wyraźne zażenowanie pani numer 1> Ja: Nie ma najmniejszego problemu, uczę się niemieckiego od 10. lat i mówię może średnio, ale rozumiem bardzo dobrze... Mina pań - bezcenna. ![]()
![]() |
![]() |
#935 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja myślałam, że wy wkręcacie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#936 | ||||
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() To prawda, warto o tym wiedzieć. ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#937 |
Zakorzenienie
|
A widzisz ememesik my się z tego zawsze śmiałyśmy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#938 |
po prostu Em :)
|
Tylko nie każdy kto nosi przy sobie plik banknotów robi to na pokaz.
![]() |
![]() |
#939 |
Zakorzenienie
|
Można rozpoznać kto robi a kto nie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#940 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj do sklepu mojej mamy przyszła kobieta w białych, prawie przezroczystych spodniach oczywiście bez majtek pod spodem.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#941 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#942 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#943 |
Nie depcze krokusów
|
Przynajmniej ogolona?
![]() |
![]() |
#944 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#945 |
Zakorzenienie
|
Rozbrajacie mnie
![]() ![]()
![]() |
#946 |
Zakorzenienie
|
nie ogolona bo pogoda nie sprzyja i by zmarzła
![]() ![]() ja ostatnio byłam świadkiem u optyka jak kobieta kłóciła się o okulary... Pani zamówiła okulary z tymi podwójnymi soczewkami, wcześniej była u okulisty w tym samym salonie by określić wadę. Okazało się że pani na jedno oko nie widzi dobrze z bliska. Winę za źle dobrane szkło chciała zgonić na okulistkę. Pan jej tłumaczy że żeby złożyć reklamację okulary musi nosić przynajmniej 30 dni, bo oko mogło się przyzwyczaić itd. Pani stwierdziła że ona może tak zrobić ale jak jej ten pan zapłaci za podróż bo ona z Niemiec ma ponad 600km do niego i nie będzie tak jeździć. I była bardzo oburzona, że w Polsce tak byle jak robią takie rzeczy, że jakby zrobiła u siebie (zaznaczam że Polka, rodzona i mieszkająca od zawsze, wyjechała za pieniądzem) w Niemczech to by miała dobrze zrobione. Ciekawe dlaczego nie zrobiła sobie w Niemczech ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#947 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#948 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szukałam konkretnych kolorów więc przeglądałam je dość szybko. Jakiś gość stanął przy jednym z tych dużych wieszaków tak jakby specjalnie nie dawał innym przeglądać. Nie zrażona zaczęłam delikatnie szukać w tamtym miejscu, w żaden sposób mu nie przeszkadzając. Nagle ten gość z całej siły kopnął mnie w stopę, mocno popchnął i zaczął na cały sklep wyzywać od głupich blondynek ![]() Dodam że facet był z żoną której próbował jakąś ze spódniczkek wcisnąć ale ona miała nastrój na nie. Żona nawet nie zareagowała....
![]() |
![]() |
#949 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#950 |
Zadomowienie
|
Wieczorna pora w lokalu, przychodzi pani, siada do stolika, pochodzę do niej z menu. Pani wybiera, kartkuje zastanawia się, ja podchodzę po paru minutach aby wziąść zamówienie a pani że chce kawę, ja się pytam jaką, a ona że cappucino... ale hmm.. ona sama nie wie. Na co zaczynam jej tłumaczyć że cappucino to spienione ciepłe mleczko i kawa z ekspresu a na to wszystko czekolada... a pani... nie to ona nie chce, ona chce cappucino...
![]() ![]() Kolejna scenka... przychodzi chłopak z dziewczyną, sadowią się za stolikiem. Podaję im karty, oni je wertują, wybierają, cudują... ja podchodze po zamówienie, a oni, że jeszcze chwilki potrzebują. Podchodzę za 5 min i słyszę zamówienie dwa soki bananowe ![]()
"Masz rozum, ukryj go! Więcej zdziałasz cienką nóżką niż rozumem!" Bonjour France 04.05.2011r. ![]() Zaręczeni 19.12.2011r. ![]() Małżonkowie 29.12.2012 ![]() Edytowane przez dora_angel Czas edycji: 2010-09-29 o 22:54 Powód: i przypomniałam sobie jeszcze jedną scenkę |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#951 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#952 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#953 |
Rozeznanie
|
Ja dziś miałam fantastyczna Panią z reklamacją
![]() Z oburzeniem stwierdziła, że w tym naszym serwisie to mogli już jej tą torebkę wyczyścić. Mówię, że dbałość o towar czyli pielęgnacja i czyszczenie leży już w gestii klienta a ona na mnie z taką pogardą popatrzyła i no ja wiem, że w mojej ale mogli już to przecież wyczyścić ![]()
![]() |
#954 |
Zakorzenienie
|
Wkurzenie z poniedzialku. Poszlam sobie na pizze. knajpa ma miejsca na zew i wew dobrze widoczne. usiadlam przy niewysprzatanym stoliku i czekam. i czekam dluzej widzac przez szybe jak laska stoi i nie obsluguje nikogo. posiedzialam z 6 minut nikt do mnie nie podszedl ...
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#955 |
Wtajemniczenie
|
a koszt wyprodukowania jednej 1 groszówki wynosi 5 groszy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#956 |
Zakorzenienie
|
Ha ha kocham ten wątek
![]() Ja mam taką drogerię obok mojej miejscowości gdzie sprzedawczynie chodzą za klientami. Ostatnio pojechałam tam po jedwab do włosów, oczywiście weszłam i od razu babeczka wyskoczyła przede mną i się pyta czy w czymś pomóc, a ja że nie i dziękuję. Poszłam wybierac ten jedwab a ona za mną... i dosłownie jak nachyliłam się nad półką to poczułam jej oddech na karku ![]() ![]() ![]() Jeszcze jedna historia mi się przypomniała. Poszłam z Tż na kebab ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I jeszcze jedna sytuacja. Biedronka... kolejka przez cały sklep. Nagle otwierają kolejna kasę. Ludzie się rzucają. Babka stara jakieś 2 osoby przede mną wpycha się w kolejkę ![]() Oj jestem cięta na starszych ludzi tzn złośliwych żeby nie było. Btw do mojej babci rano wbiły koleżanki i jedna powaliła mnie tekstem : Pani a wiecie że ten wilków znowu zalewa? To Bóg ich tak każe bo tam pewnie sami grzesznicy" ![]()
![]() |
#957 | |
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#958 | ||
astro-loszka
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- Cytat:
![]() |
![]() |
#959 |
Przyczajenie
|
heh ja ostatio miałam bradzo powazną skargę
![]() pracuję w restauracji i oberwało mi się, że nie mamy temperówki ![]() ![]() chyba już nic mnie nie zdziwi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#960 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dialog się potoczył tak: Ja - Dlaczego pan mnie popycha? On - To Pani sie na mnie pacha ![]() Ja- Nie do wiary jaki Pan jest prosty.... On - A Pani to co skomplikowana? Ja - Na pewno bardziej od Pana ( i wyszłam) Zresztą ja nie raz miałam takie sytuacje w lumpikach że np. ktoś mi coś z rąk wyrwał, kobieta stała i ręce rozpostarte na boki trzymała żebym do butów nie doleciała ![]()
I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks. Edytowane przez titina Czas edycji: 2010-09-30 o 10:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:34.