|
|
#931 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kozaki EMU nadal modne?
jejku już sama nie wiem
poproszę o więcej opinii Jestem,totalnie zdezorientowana
|
#932 |
|
Raczkowanie
|
Stopę mam 25,4 cm-więc Emu wzięłam 39.Normalnie noszę 40-kę.
Myślę,że w twoim przypadku Emu w roz.39 mogłoby być za małe. |
|
|
|
#933 |
|
Zakorzenienie
|
rainbow,bierz 40. mam taka sama dlugosc i wzielam wlasnie taki numer.
|
|
|
|
#934 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam długość stopy 24cm i mam 37 które jest na 23cm z groszami, także wybór rozmiaru to sprawa indywidualna i trochę łut szczęścia.
|
|
#935 |
|
Raczkowanie
|
Rainbow bierz nr mniejsze........ja mam stope 25.5 i tyle wynosi wkladka Emu 39 a wzielam 38.Nie bede sie 10 razy powtarzac i mowic ci jak strasznie sie te buty rozchodza...moje 38 sie ulozyly i podejrzewam ze nawet bym sie zmiescila w rozchodzonych 37....chyba ze bedziesz nosic 10 par skarpet na stopach zeby ci nie klapaly....
|
|
|
|
#936 |
|
Raczkowanie
|
Dagna a co do ciebie to masz Emu doiero 2 dni wiec nie radz dziewczynie brac takiego samego nr bo zobaczysz co bedzie jak pochodziz w swoich z tydzien lub dwa......
|
|
|
|
#937 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i że będą mnie cisły.sylwia7 dziękuje za radę!
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#938 |
|
Raczkowanie
|
Rainbow ja to wiem z doswiadczenia na swoich Emu ale ty najlepiej sama zadecyduj bo tu zdania sa podzielone...moje Emu 38 na poczatku byly takie ciasne ze myslalam ze zrobie w nich dziure duzym palcem ale po zaledwie paru dniach to sie zmienilo...wczesniej chodzilam w Ugg`s i mialam je w rozm 39..wygladaly makabrycznie tak sie rozchodzily....
|
|
|
|
#939 |
|
Raczkowanie
|
Niby zawsze tak jest, że Emu się bierze o rozmiar mniejsze niż normalne buty, które nosimy.
Przecież w tym wątku to było z milion razy pisane - futro się ubija Emu się rozkłapciają. Więc ja bym nie ryzykowała z rozmiarem. Noszę normalnie 38 - wzięłam 37. I dobrze.
|
|
#940 |
|
Raczkowanie
|
ja moje pierwsze wzielam w normalnym rozmiarze i po 3 dniach chodzenia byly juz cale rozklapciane i niezbyt dobrze mi sie w nich chodzi:P BRAC MNIEJSZE!! dobrze radze
|
#941 |
|
Zakorzenienie
|
rainbow mowi ci bierz normalnie 40 bo nie wiedziesz do 39!!! az tak sie nie ubijaja,dziewczyny mocno przesadzaja....ja mam stope 25cm i rozm 39 tez maja 25cm i sa IDEALNE
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#942 |
|
Raczkowanie
|
Wiecie co... Mi się wydaje, że to kwestia farta trochę. Bo jak ja bym kupiła MÓJ rozmiar to bym pływała w Emu...
|
|
#943 |
|
Raczkowanie
|
Ja tez bym plywala jak bym wziela swoj rozmiar.....aha i ja nie przesadzam z tym rozklapaniem Emu...one sie masakralnie rozklapuja jak sie w nich chodzi ...chyba ze ktos je zaklada raz na tydzien jak idzie wyrzucic smieci...
|
|
|
|
#945 |
|
Raczkowanie
|
coz, moje sie ubily ale to nic nie zmienia, troche mi z tylu wisi pieta (emu sie marszcza), ale nie zwracam na to uwagi. sa mniej sztywne, ale caly czas stoja prosto kolo mojego lozka w pokoju. i choc ich wcale nie zabezpieczalam, nie przemokly, choc sunelam nimi po sniegu, rysujac jakies aniolki w sylwestra xdd (nie na trzezwo xd), pozniej strasznie tego zalowalam, balam sie ze sie zniszczyly, ale nic im sie nie stalo! sa bardzo wytrzymale i nie widac po nich nic, jedynie w srodku, ubite futerko ^^
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#946 |
|
Zakorzenienie
|
mam dwie pary emu. jedne juz jakies 4 miesiace,wiec wiem co mowie. zabieram glos tylko w sprawie kiedy jestem przekonana o swoim zdaniu.
|
|
|
|
#947 |
|
Raczkowanie
|
Dagna nie opowiadaj bajek...dwa miesiace temu pisalas ze sie w nich zakochalas ale ze sa bardzo drogie i zastanawialas sie czy sie szybko brudza czy nie...a wiec nie masz zadnych Emu od 4 miesiecy gubisz sie w tym co piszesz dziewczynko....wiec odpusc sobie dobre rady i nie wprowadzaj ludzi w blad bo wiekszosc nas dobrze wie ze sie rozchodza i klapia....
|
|
|
|
#948 |
|
Zakorzenienie
|
no fakt,przesadzilam z 4 miesiace. buty dokladnie mam od 11.11,wiec juz jakis czas. dziewczyna kupi sobie jakie chce,ja swoje zdanie powiedzialam.
|
|
|
|
#949 |
|
Raczkowanie
|
Haha! W ferie jadę na parę dni w góry - ciekawa jestem jak Emu to wytrzymają i jak się spiszą - na bank wezmę ze sobą Aquastop i szczoteczke - bo myślę sobie, że jak będzie śnieg to trzeba będzie o nie bardziej zadbać
|
|
#950 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny,dziękuje za rady
echh) i raczej wezmę mniejsze czyli 39 (25cm) myśle że przy moich 26cm jakoś się rozbiją
|
#951 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyno nie bierz od toto11!!!!!!!!!!! moja kolezanka czeka ponad miesiac na te buty od niego i co? efekt bedzie taki ze zima zaraz przejdzie a ona nadal bez butow...daj spokoj!chyba ze masz czas zeby czekac
|
|
|
|
#952 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale tylko on ma szare emu (na moje nieszczęście!
|
|
#953 |
|
Zakorzenienie
|
jak cos znajde to dam znac aczkolwiek watpie czy cos jeszcze bedzie bo raczej zima siejuz konczy (wg mnie sie zaczyna) i sklepy juz nie zamawiaja nowego towaru,co wiecej,wyprzedaja stary...
|
|
|
|
#954 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#955 |
|
Raczkowanie
|
Nie, prosze, nie kupuj u niego!!!!! Stracisz tylko nerwy!! Ja juz opisywałam tu mój przypadek, wiec mozesz przeczytac pare stron wczesniej.. Dzisiaj dostałam odpowiedz, że nie mają butów, na które chciałam wymienic. Więc czekałam 2 miesiące a i tak zostałam bez Emu! Jestem w tym momencie totalnie wkurzona, wściekła i normalnie mam ochotę tam jechać i mu porządnie nakopać!! To jest taki burdel że szok!! Oni sami nie mają pojęcia o prowadzeniu jakiejkolwiek działalności! Sam własciciel mowił mi ze mają pełno zwrotów, więc sam potwierdził negatywną opinie o sobie :/ Brak słów na ludzką głupote..
Aż nie wiem, jakich słów użyć, żeby mu wystawić negatywny komentarz na Allegro, bo wszystko, co chcę napisać wydaje mi się zbyt łagodne.. |
|
|
|
#956 |
|
Zakorzenienie
|
no widzisz rainbow nie ma sensu sobie nerwów pruć... tak na nawiascie-czy ten facet ma normalnie pod sufitem?
|
|
|
|
#957 |
|
Raczkowanie
|
No najwidoczniej nie ma.. A najciekawsze jest to, że ani razu nie usłyszałam słowa "przepraszam", w ogóle - zero skruchy czy poczucia winy z ich strony.. Przecież przez te 2 miesiące mogłabym kupić buty gdzie indziej, a tak czekałam i czekałam, wiosna za pasem a ja nie mam wymarzonych bucików
Ale to już nie ich problem..Dziewczyny, widziałyście Emu gdzieś na północy Polski? Mieszkam w Olsztynie, tam ich na pewno nie ma.. Ale może Trójmiasto? Bo tak jestem na nie napalona, że nie dam za wygraną. |
|
|
|
#958 |
|
Zakorzenienie
|
ktore dokladnie potrebujesz lady?
|
|
|
|
#959 |
|
Raczkowanie
|
Chodzi mi nabardziej o czarne (mogą być też beżowe) bronte low (ewentualnie stingery). Roz. 38.
|
|
|
|
#960 |
|
Zakorzenienie
|
jak cos znajde dam cynk
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:41.