![]() |
#931 |
Zadomowienie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. III
eee ja sie tak nie bawie......tyle piszecie, że nie chce mi sie nadrabiać:P powiem tylko, że mam "super" plan na poniedziałek.....na 9:45 - 6 lekcji - do 15:/ Cudownie! przez cały tydzien tylko raz (jedyny!) mamy na 8:/:/
a tak to konczymy albo o 14, albo o 15............a zeby było jeszcze za***iściej [ ![]() ![]() no chyba ku*wa po*ebało...... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#932 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() albo erotyki Kochanowskiego :P Całe szczęście biol-chem zgodził sie na tą studniówkę czasie ferii, więc teraz mat-inf nie ma nic do gadania ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#933 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wybrali mnie do samorządu klasowego jako sekretarza,a ja nie potrafie ładnie pisać ![]() Ogólnie dzień miałam niezły ![]() ![]() Musze dzisiaj wziąć ksiązki od TŻ z historii i bede przez weekend opracowywać powstania ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#934 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Naprawde współczuje planu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#935 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#936 |
Zakorzenienie
|
Siema
![]() Mówicie o studniówce... Będę miała albo 4 albo 25 stycznia. Tez drugi termin przypada w czasie naszych ferii, więc pierwszy jest bardziej prawdopoodbny. Z kim pójdę, to pojęcia nie mam ![]() ![]() A temat na polski ustny najpewniej wezmę: Obraz Afryki i jej mieszkańców widziany oczyma Europejczyka. Od Sienkiewicza do Kapuścińskiego. Porównaj wybrane dzieła. Dzisiaj mam 1 raz rysunek ![]()
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
#937 |
Zakorzenienie
|
Liceum profilowane- profil kreowanie ubiorów
![]() ![]() AA jak będziecie dziś wieczorem dużo pisać to was kill'ym!! ![]()
#938 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Dziś u nas były targi książki ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#939 | ||||
Zadomowienie
|
w domku jednorodzinnym-na parterze jest mieszkanie studenckie (ja+4 inne dziewczyny) a na piętrze mieszkają właściciele
Cytat:
A o tym mówili też w RMF'ie. Słodka slawa ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() widac obie jesteśmy dziwne ![]() Cytat:
![]() biedna ![]() Ja mam jeden zbiór niemoralnych fraszek z różnych wieków ![]() Cytat:
Trzymam kciuki ![]() Wiecie co... tylko się nie śmiejcie ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#940 |
Zakorzenienie
|
klasa maturalna, ktora konczy o 18? masakra
![]() ![]() ja mam tylko raz na 9 tak to zawsze na 8.. jak ja nie lubie jesieni.. zimno, buro i w ogole do kitu.. brr.. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#941 | |
Zadomowienie
|
Cześć
![]() Ja na razie jeszcze do końca się nie zdecydowałam, na żaden temat, kilka jakiś mam wybranych. Ale nasza polonistka mówiła, że z jej doświadczenia, najlepiej wypada korespondencja sztuk: czyli literatura + jakieś inne dzieła. Ja się pewnie na coś takiego zdecyduję. Co do studniówki to moja ma być 26 stycznia, a próby już od listopada ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A wiesz już czy będziesz mieć tam internet na pewno? ![]() ![]() Gdzie jest Pamelija? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#942 |
Zadomowienie
|
ines-będę mieć (a jak cos to sobie blue connect z ery wykupię
![]()
![]() |
#943 |
Zakorzenienie
|
Właśnie stwierdziłam, że w ogóle nie czuję się, jakbym chodziła do klasy maturalnej. I to bynajmniej nie ze względu na naukę, bo tej już teraz jest sporo, ale... kurde, w tej mojej szkole, to wyglądam młodziej od niejednej pierwszoklasistki
![]() ![]() Aaa zapomniałam się pochwalić, że kilka dni temu skończyłam A6W ![]() Jeszcze tylko chwilę i jadę ![]()
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
#944 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bardzo fajnie, takie znajomości często są bardzo wartościowe, trzymam kciuki ![]() Właśnie gotuje zupę. Drugą w swoim życiu-pierwsza sie ni udała ![]() Soczewicą-czas zdrowiej sie odżywiać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#945 |
Zadomowienie
|
Agosek to bardzo dobrze, nie zaniedbasz nas
![]() Uhahana : ![]() ja też się nie czuję na 3 klasę,a dziś się zapytała jakaś pierwszoklasistka czy jesteśmy z pierwszej klasy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#946 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#947 |
Zakorzenienie
|
Chciałam sie tylko pochwalić(wiem, że to mało intersujące, ale musze
![]() ![]() Ma się ten talent kucharski ![]() Uhahana-gratuluje! ![]() Ja chyba zacznę po raz 3 ![]()
![]() |
#948 |
Zakorzenienie
|
Droga Milky666, bardzo często nas podczytujesz, zauważyłam, że chyba tylko dlatego masz konto na Wizażu
![]() Bardzo bym chciała, dziewczyny na pewno też, żebyś sie wreszcie i włączyła do dyskusji ![]() Ty nas znasz, my też z chęcią byśmy sie czegoś o Tobie dowiedziały. ![]()
![]() |
#949 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny!! Ale mam doła dzisiaj. Nawet sama nie wiem czemu... Niby jest fajnie ale czuję się w środku tak dziwnie....
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#950 |
Konto usunięte
|
Uhahana powodzenia na kursie i opowiedz koniecznie na czym to polega dokładnie
![]() I moze jakies zdjęcie brzuszka po skończeniu A6W? ![]() ![]() Shatje nie amrtw się ja koncze niewiele wczesniej od Ciebie (chodzi mi o wariant 18-19), dasz rade ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#951 |
Zakorzenienie
|
a ja jednak zdaje historie..
mama nie da mi na korepetycje z geografii wiec niestety.. jestem zmienna ![]() zmieniaja ta nowa babke od historii. ponoc dzis przyszla do klasy i podziekowala za nakablowanie na nia, a potem zaczela sie tlumaczyc ze tylko zartowala mowiac, ze nie wie jak wyglada nowa matura itp.. ![]() a w poniedzialki mam 3 lekcje ![]() dzis byl u mnie tz ![]()
#952 |
Zakorzenienie
|
a jednak zdaję wos ;]
#953 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
My już w styczniu tamtego roku mieliśmy zarezerwowany lokal... Teraz nie byłoby żadnych szans... Chciałabym zaznaczyc, że jeszcze nie ma jesieni... Jest dalej lato!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#954 |
Zakorzenienie
|
myślę że luzi chodziło raczej o tą pogodę, poza tym lato chyba dla osób uczęszczających do szkoły kończy się z rozpoczęciem roku szkolnego
![]() ![]() Bo wszyscy wiedzą że kalendarzowe się jeszcze nie skończyło ![]()
#955 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z tym, że wierzyć się nie chce że jest jeszcze lato... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#956 |
Konto usunięte
|
Dzisiaj się dowiedziałam że Agnieszka i P. biorą ślub....
![]() Właśnie to do mnie dociera . |
![]() ![]() |
![]() |
#957 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#958 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiesz, ja nie mam jakiś wymagań.. ![]() Jeśli kogoś zobaczę, to od razu (mówię o wyglądzie) wiem, czy mi się podoba czy nie. Dla mnie określanie: brunet, brązowe oczy, mały nos, brwi...itp. skończyło się na etapie podstawówki ![]() ![]() A dopiero później-jak porozmawiam z nim choć chwilę, pobędę w jego towarzystwie, wiem czy mi się podoba czy nie ![]() NIe poznałaś jeszcze tego, który ma Cię tak oczarować i zniewalić.. ![]() Cytat:
![]() ![]() Nie ma się nad czym zastanawiać ![]() Cytat:
![]() ![]() Noo kochana widzę, że w życie studenckie wkręcisz się szybciej, niż zaczniej studiować ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja też się wcale a wcale tak nie czuję.. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() To przez tą pogodę.. Ona potrafi tak dobijać.. ![]() ![]() Cytat:
![]() Hehe niezła ta babka ![]() Fajnie, że z TŻ'tem już fajnie ![]() ![]() Idę zaraz na 'Vinci'. Po raz... kolejny ![]() Durga-o co chodzi..? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#959 |
Zakorzenienie
|
Blaque chyba go poprosze. Ale jest jeszcze czas i boje się, że ktoś mi sprzed nosa zwinie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#960 |
Zakorzenienie
|
blaque co do saszek to jutro jade do dajszmana po jakies..
ale takich jak na allegro nie ma niestety. wiekszosc jest z noskami w szpic.. jedne sa fajne, nosek maja kwadratowy, takie dosc zgrabne, ale sa tylko biale takze odpadaja. poprzymierzam i jakies wybiore. tez sobie obejrze 'vinci' a w ogole to durna jestem, kupilam juz jakas ksiazke z zadaniami do gegry ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:08.