![]() |
#931 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Zodiakalne Bliznieta jestescie????????!!!
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#932 |
Zakorzenienie
|
hej ewulinek
![]() ![]() ![]() ja już też mam koniec wolnego..kolejny semest studiów czas zacząć:/ Paulinko, nie dziwie Ci się.. ja też ostatnio byłam zła bo Tż dostał zaproszenie od paru dziewczyn za którymi nie przepadam- takich typowo pustych lasek co to lecą na facetów i są słodziutkie i głupiutkie:/ Tż mówił,że jedna to była jego kolegi i go zna,a druga to dawna znajoma... no i co miał zrobić skoro go zaprosiły... w sumie racja,głupio odrzucić zaproszenie od kogoś znajomego. Ale wkurzyło mnie to, że on kiedyś znał takie laski.. moim zdaniem "zbyt imprezowe i luiące męskie towarzystwo"... za kare zaprosiłam paru dawnych kolegów ![]() Z drugiej strony ja mam wielu chłopaków w znajomych za którymi on nie przepada a jednak nie robi mi wyrzutów. jakby Tż przyjął byłą dziewczynę to byłabym zła... Trzymaj się-trudno nie być zazdrosnym w takiej sytuacji.
#933 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() najgorsze te kolejki na stok...na Ski Szrenica czekaliśmy 30 minut w kolejce...a ceny biletów szkoda gadać! ![]() my jeździliśmy na stoki do Harrachova , na Babiniec do Jakuszyc i jeden dzień byliśmy właśnie na hali szrenickiej i puchatku ![]() fajowo!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!! a u nas tak pochmurnie
![]() |
#934 |
Zakorzenienie
|
a ja z moim tż kochamy Karpacz
![]() ![]()
![]() |
#935 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Najgorsze było to ze trzeba było na piechote isc do miasta na zakupy i potem wchodzic pieszo (no, czasem wyciagiem, ale wieczorami był zamkniety) A góra jest tam spora. Zreszta wiesz, bo byłas ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#936 |
Rozeznanie
|
Tak. Karpacz, czy Szklarska to prawie to samo hihi. Małe mieścinki w górach
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#937 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#938 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#939 |
Zakorzenienie
|
witam Was Kochane!!
co porabiacie ? ja od wczoraj męczę z z jakąś wysypką - wysypało mi na brodzie, trochę na szyi i policzku :/ nie wiem od czego, czy coś mnie podrażniło podczas pobytu w górach ? piję wapno , ale jak narazie nie widzę efektów ![]()
#940 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A ja sobie wizażuje i robie fotki na MM ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#941 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny!!!
8 czerwca, rasowa bliźniczka się melduje ![]() Przeczytałam początkowe posty, te w których opisywana była natura bliźniaków i musze przyznac, że bardzo duzo prawdy w nich jest ![]() Ale do rzeczy, bo nie o tym chciałam napisac. Mam pytanie odnośnie tego czy lubicie horoskopy, magie, taroty itp. Mnie osobiście ciekawia takie rzeczy. Wróżek sie boje, ale zawsze w gazecie czy w internecie przeczytam jakiś horoskop z mniejszym lub większym zainteresowaniem. A jak to jest u was? |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#942 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() horoskopy, magia ciekawi mnie ten temat ![]() ![]() ![]() a jak o horoskopach mowa to : horoskop na dziś : Pierwsza część dnia może być niespokojna. Zmiany w życiu osobistym, mogą mieć wpływ na Twoje życie zawodowe. Z jakichś powodów możesz zaprzepaścić swoje talenty i możliwości. Zadbaj o lepszą atmosferę wokół siebie. Miłość: Trudno Ci będzie wyrazić to, co czujesz. Praca: Spróbuj pogodzić życie prywatne z zawodowym. Zdrowie: Znajdź chwilę na relaks. Horoskop na jutro: Dzień sprzyja nowym wyzwaniom. Twoje wysiłki na rzecz zawodowych sukcesów, przyniosą dobre wyniki. Sprawy, które dziś załatwisz, dostarczą Ci nie tylko powodów do zadowolenia ale i finansowych korzyści. Miłość: Znikną problemy sercowe. Praca: Zyskasz więcej niż przypuszczasz. Zdrowie: Pij wodę mineralną, która zawiera dużo wapnia. i na piątek : Dzień o niezbyt korzystnych wibracjach. Ogólny niepokój towarzyszyć Ci będzie od samego rana. W swoich działaniach staraj się unikać niepotrzebnego ryzyka. Nie zadręczaj się też sprawami, na które nie masz wpływu. Miłość: Czas sprzyja zacieśnianiu więzów rodzinnych. Praca: Każdą sprawę dobrze przemyśl. Zdrowie: Kąpiel z dodatkiem soli pobudzi przemianę materii.
::: it's crazy, dreams amaze me... strange dreams. love dreams. hate dreams. don't wanna' know when I'm awake ::: Edytowane przez ewulinek@vp.pl Czas edycji: 2008-02-20 o 10:09 Powód: dopiska |
|
![]() ![]() |
![]() |
#943 |
Zakorzenienie
|
no własnie też czytam te horoskopy. Najbardziej utkwił mi w głowie horoskop, ltóry przeczytałam 1 stycznia. Wstałam po sylwestrowej imprezie, odpaliłam kompa, przegladarke internetową i pierwsze co mi sie rzuciło w oczy to link do horoskopu. A brzmi on tak:
To trudny ale zarazem ciekawy rok dla Bliźniąt. Czas wzmożonego wysiłku i ograniczeń. Problemów rodzinnych, materialnych strat i przegapionych szans. Wszelkich interesów i spraw należy pilnować bardzo dokładnie. P R A C A Początek roku bardzo nerwowy. W centrum uwagi znajdzie się praca zawodowa. Napięcia ze zwierzchnikami przerodzą się w otwarty konflikt. Mimo dużego zaangażowania nie można liczyć na awans. Na drodze do celu staną różne ograniczenia i przeciwności. Tylko upór i determinacja pozwolą przetrwać ten rok i utrzymać się na powierzchni. Pomiędzy kwietniem a wrześniem, pojawi się konieczność podjęcia ważnej życiowej decyzji. Być może wtedy, niektóre Bliźnięta zdecydują się na emigrację. Druga połowa roku a szczególnie okres jesieni okaże się najtrudniejszy. W grudniu, poczujecie się już mocno zmęczone i wyczerpane. Na pocieszenie dodam, że konsekwencje tych niepowodzeń nie są nieodwracalne. Zdającym matury i inne ważne egzaminy, los będzie sprzyjał. M I Ł O Ś Ć W sferze uczuciowej Waszego życia należy się spodziewać korzystnej aury. Tutaj sytuacja przedstawia się nieporównanie lepiej. Potrzeba jednak dużo czujności i umiaru. W związkach niezbyt udanych pojawią się widoki na zmiany. Niebezpieczny kryzys uczuciowy, zostanie zażegnany. W sprzyjających okolicznościach możliwa jest całkowita odnowa wspólnego życia. Pod warunkiem, że wcześniej nie dojdzie do rozwodu. Najlepszy czas dla poszukujących miłości to okres od lutego do czerwca, oraz wrzesień i grudzień. Trzeba jednak uważać, bo możliwe jest ryzyko dokonania niewłaściwego wyboru. Z partnerem czy bez, w tym roku, na pewno nie będziecie się nudzić. Z D R O W I E Wszystkie w/w problemy mogą poważnie odbić się na stanie zdrowia. Trzeba wziąć pod uwagę fakt, że zasób życiowej energii nie jest za wysoki i raczej już nie wzrośnie. Należy więc przestrzegać zasad higienicznego trybu życia. Nie żałować czasu na relaks i wypoczynek. Dbać nie tylko o swoje ciało ale i o psychikę. Podaje link: http://magia.onet.pl/4587,2688,214,h...html?spin=9749 i powiem wam, ze jakos tak wbiłam sobie do łba ten horoskop, że aż sama się sobie dziwie. Mam jakies dziwne przeczucie, ze rok 2008 dla nas, bliźniąt, nie bedzie łaskawy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#944 |
Zakorzenienie
|
musimy być pozytywnie nastawione
![]() będzie ok- musi!! a jak będzie pod górkę to i tak My Bliźnięta DAMY RADĘ!!!! ![]() ja Wam powiem jedno - czekam z utęsknieniem na wiosnę ! ( taki mały off topic ) ![]()
#945 |
Zakorzenienie
|
No jasne, ze trzeba myślec pozytywnie, ale czasem przy nawarstwieniu sie różnych problemów człowiekowi skrzydła opadają.
Ewulinek, o tak, byle do wiosny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#946 |
Zakorzenienie
|
ale jestem zmeczonaaa padam..
![]() |
#948 |
Rozeznanie
|
Witaj
![]() Co blizniaczki taki zastój mamy tutaj? ![]() Ja jutro mam rozmowe kwalifikacyjna o 11 w sprawie pracy i jestem barzo zdenerwowana! Niby sie przygotowałam, ale wiecie jak to jest stres i wogóle. Bede musiała wziąć Validol na uspokojenie. Nie brałam tego nigdy, ale moze pomoze ![]() Buzka dla wszystkich Blizniaczek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#949 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#950 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja również trzymam kciuki ![]() ![]() Oglądałam Twoje makijaże, gdzie nauczyłaś sie takie super kreski robic? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#951 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do makijaży to jestem kiepskim samoukiem, amatorka ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#952 |
Zakorzenienie
|
Cathy86 strippi widzę że moje rodzinne strony obgadujecie
![]()
#953 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
Każdy dzień ma swój aromat /Melchior Wańkowicz/ "..Bo ja przez Ciebie nawet nie wiem jak żyć, sto lat niech chociaż minie, nim spotkam Cię znów, proszę Cię, zostaw juz..." https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=247773 propozycje na wypady z naszymi psiakami, zapraszam do wpisów |
|
![]() ![]() |
![]() |
#954 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#955 |
Zakorzenienie
|
witaj z nami
![]() podpisuje sie pod pytaniem ![]()
![]() |
#956 |
Zakorzenienie
|
Witam witam Bliźnięta
![]() Można się przyłączyć? ![]() ![]() Ślązaczka wita! Pozdrawiam ![]()
#957 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#958 |
Raczkowanie
|
no właśnie a może byśmy przybliżyły się trochę? skąd kto pochodzi, czym się zajmuje itd??
Każdy dzień ma swój aromat /Melchior Wańkowicz/ "..Bo ja przez Ciebie nawet nie wiem jak żyć, sto lat niech chociaż minie, nim spotkam Cię znów, proszę Cię, zostaw juz..." https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=247773 propozycje na wypady z naszymi psiakami, zapraszam do wpisów |
![]() ![]() |
![]() |
#959 |
Raczkowanie
|
no właśnie a może byśmy się przybliżyły sobie trochę i napisały skąd kto jest, czym się zajmuje itd??
![]() ![]() |
![]() |
#960 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:53.