Przyłącz się, min. 10 kg w dół - to wątek dla Ciebie - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-11-23, 21:35   #931
KOKAINA
Zadomowienie

Dot.: Przyłącz się, min. 10 kg w dół - to wątek dla Ciebie

Cytat:
Napisane przez evvcia_ Pokaż wiadomość
Nie wierzę, że ktoś mógł takie coś powiedzieć Przecież powiedzieć takie zdania komuś kto stara się coś zmienić, jest na diecie, to zupełny nie takt. Jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić...
Czasem jest tak, że najbliżsi potrafią poranić najbardziej, niby działając w dobrej wierze. Cóż,dla mnie też to są co nieco dziwne metody

Cytat:
Napisane przez dagna1 Pokaż wiadomość
KOKAINA,a ile Ty chcialabys schudnac?
Jeszcze około 10 kilo przede mną. Czasami jest ciężko wiadomo,że to potrafi dobić człowieka.Na własnej skórze poznałam,że nie ma co się kłócić, zwłaszcza z moją 'niezwykle subtelną' mamą, która jak nikt inny potrafi rzucić pare właśnie takich bolących tekstów. Ale nie łamie się, i to najważniejsze
KOKAINA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-23, 21:40   #932
_Ana
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez *sloneczko* Pokaż wiadomość
dzieki w takim razie na co dziala zielona herbata?
Która herbatka lepsza: zielona czy czerwona?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=41287
Cała prawda o czerwonej herbacie!!!
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=92595
_Ana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-23, 21:40   #933
tchnienie-wiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez KOKAINA Pokaż wiadomość
Ja jakoś nie mam nawyku przyznawania się do diety.Nie chce słyszeć tekstów w stylu: 'Chyba ta dieta mało skuteczna', albo 'A przestrzegasz jej wogóle?', albo 'No nareszcie,przyda ci się'. Tyle razy coś takiego słyszałam od ludzi,nawet od najbliższej rodziny, że doszłam do wniosku, że moja dieta to moja sprawa, i nie mam konieczności spowiadania się z niej przed nikim.
Aha,placuszek właśnie przed chwilą umarł śmiercią naturalną w koszu na śmieci
ee u mnie jednak jest inaczej. na początku nikt we mnie nie wierzył, babcia mówiła, że mam przestać, bo dobrze wyglądam i że w anoreksję wpadnę. od zdrowego żywienia? mało prawdopodobne... w każdym razie podtykały mi z mamą pod nos ciastka, pączki, gofry, ale sie nie dawałam. w końcu po jakichś 3 tyg mama pyta mnie o zdanie, że ma zamair zrobić to i to na obiad, czy mogę to jeść, czy kupić mi coś dodatkowo lodówka pełna serków wiejskich, jogurtów light, a w chlebaku pełnoziarnisty chleb przyzwyczaili się. i teraz naprawdę mi jest lżej.
Stary 2007-11-23, 21:45   #934
_Ana
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tchnienie-wiatru Pokaż wiadomość
ee u mnie jednak jest inaczej. na początku nikt we mnie nie wierzył, babcia mówiła, że mam przestać, bo dobrze wyglądam i że w anoreksję wpadnę. od zdrowego żywienia? mało prawdopodobne... w każdym razie podtykały mi z mamą pod nos ciastka, pączki, gofry, ale sie nie dawałam. w końcu po jakichś 3 tyg mama pyta mnie o zdanie, że ma zamair zrobić to i to na obiad, czy mogę to jeść, czy kupić mi coś dodatkowo lodówka pełna serków wiejskich, jogurtów light, a w chlebaku pełnoziarnisty chleb przyzwyczaili się. i teraz naprawdę mi jest lżej.
mnie tez irytuje brak wiary ze strony bliskich - ale z drugiej strony jeśli widzą ile razy próbuje zaczynam przerywam.. to czy można im się dziwić?
Chociaż od najbliższych można chyba wymagać bezwzględnego, bezkrytycznego wsparcia?

dziewczyny poproszę o lanie nic nie ćwiczę od tygodnia i nie chcę mi się..
Stary 2007-11-23, 21:48   #935
tchnienie-wiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez _Ana Pokaż wiadomość
Która herbatka lepsza: zielona czy czerwona?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=41287
Cała prawda o czerwonej herbacie!!!
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=92595
Cytat:
Napisane przez _Ana Pokaż wiadomość
mnie tez irytuje brak wiary ze strony bliskich - ale z drugiej strony jeśli widzą ile razy próbuje zaczynam przerywam.. to czy można im się dziwić?
Chociaż od najbliższych można chyba wymagać bezwzględnego, bezkrytycznego wsparcia?

dziewczyny poproszę o lanie nic nie ćwiczę od tygodnia i nie chcę mi się..
ja z ćwiczeniami też mam problem:P brak czasu! postanowiłam zacząć te 8minutowe, zrobiłam wszystkie 5 i na drugi dzień miałam zakwasy (na szczęscie tylko w udach ,reszta nie ucierpiała) więc zrobiłam sobie małą przerwę, gdy przestaną boleć nogi zacznę ćwiczyć regularnie ale na początku będę uważać, żeby się znów nie przeciążyć...

i dziękuję za linki, chyba się przerzucę na pu erh na jakiś czas, spróbować zawsze można a jeśli nie to wrócę do ukochanej zielonej
Stary 2007-11-23, 21:55   #936
justinak25
Raczkowanie

Cześć dziewczyny, ja przed ciążą ważylam 48 kilo a teraz 60! (tyle co jak byłam w ciąży), chociaż mężowi podoba się troszkę pulchniejsze ciałko, to ja czuję isię strasznie. Niestety nie dysponuje zbytnią ilością wolnego czasu nie mogę regularnir chodzic na jakies zajęcia, a po pracy nie mam z kim małej zostawić. Zakupilam stepper do domku. Cwiczyła któraś na czymś takim? Jakaie możecie polecić prepararty przyspieszające spalanie kalorii? Albo choć ograniczające łąknienie na słodycze bo po ciąży u mnie ogromne. Pozdrawiam!
justinak25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-23, 22:16   #937
KOKAINA
Zadomowienie

Justinak
Słyszałam,że chrom powoduje zmniejszenie chcicy na słodycze,ale to cały czas tylko jakieś suplementy, dodatki. Jak najdzie Cię niepohamowana wręczo ochota na słodycze- przeczekaj. Gdzieś wyczytałam (chyba w czasopiśmie Reader's Digest),że ochota 'na coś', zwykły apetyt mija po około 10 minutach. Jeżeli nie podziała zjedz jakiś słodki owoc, albo jogurt, byleby to nie były słodycze.
Cały czas główną role gra tu silna wola,żeby się nie dać apetytowi.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-11-23, 22:38   #938
*sloneczko*
Zadomowienie

Wink Dot.: Przyłącz się, min. 10 kg w dół - to wątek dla Ciebie

Cytat:
Napisane przez justinak25 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, ja przed ciążą ważylam 48 kilo a teraz 60! (tyle co jak byłam w ciąży), chociaż mężowi podoba się troszkę pulchniejsze ciałko, to ja czuję isię strasznie. Niestety nie dysponuje zbytnią ilością wolnego czasu nie mogę regularnir chodzic na jakies zajęcia, a po pracy nie mam z kim małej zostawić. Zakupilam stepper do domku. Cwiczyła któraś na czymś takim? Jakaie możecie polecić prepararty przyspieszające spalanie kalorii? Albo choć ograniczające łąknienie na słodycze bo po ciąży u mnie ogromne. Pozdrawiam!
gdzies tam znalazlam cwiczenia dla mam ktore mozna wykonywac z dzieciaczkami- np lezysz na ziemi i podnosisz malenstwo do gory, albo robienie "kociego grzbietu" nad dzidzia (maluch lezy pod toba).. jak znajde ten link to ci go przesle
*sloneczko* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-24, 10:21   #939
_Ana
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez *sloneczko* Pokaż wiadomość
gdzies tam znalazlam cwiczenia dla mam ktore mozna wykonywac z dzieciaczkami- np lezysz na ziemi i podnosisz malenstwo do gory, albo robienie "kociego grzbietu" nad dzidzia (maluch lezy pod toba).. jak znajde ten link to ci go przesle
Ja dzieciaczka nie mam ale jak bawię się z chrześniakiem to jest to dużo lepsze niż jakikolwiek sport, ja padam a ten dalej szaleje - podrzucanie samolociki, ganianie się na czworaka, podnoszenie do wszelkich interesujących go rzeczy , wszelkie odmiany kotłownia, śmiesznych ruchów machania sobą, bo np. bawi sie kucykiem..

update do listy zważona -1, 72
Stary 2007-11-24, 10:33   #940
Antosia09
Przyczajenie

Witam przyłączam sie do Was. Aktualnie waże 65 kg chce schudnac 15 kg -czyli wazyc 50 kg przy wzroscie 160. Mam nadzieje że z Wami mi się to uda
Antosia09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-24, 10:51   #941
KOKAINA
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Antosia09 Pokaż wiadomość
Witam przyłączam sie do Was. Aktualnie waże 65 kg chce schudnac 15 kg -czyli wazyc 50 kg przy wzroscie 160. Mam nadzieje że z Wami mi się to uda
Uda się na pewno Tylko pamiętaj żeby zrzucać te kilogramy z głową, powolutku.
Witaj w wątku

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-11-24, 11:11   #942
dagna1
Zakorzenienie

ja odchudzalam sie co jakis czas i z marnym skutkiem,bo nie wytrzymalam i odechcialo mi sie ale teraz jestem pewna,ze dam rade. nawet nie zauwazylam,ze dzisiaj jest juz 6 dzien mojej diety dobrze,ze jest taki watek,ze mozemy sie wspierac itp chcialabym do stycznia schudnac chociaz 7 kg

pusta miska.. ale możesz ją napełnić!
dagna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-24, 11:15   #943
evvcia_
Wtajemniczenie

GG do evvcia_

ja nie mam najmniejszej wątpliwości, że nam wszystkim tutaj obecnym uda się zrzucić te zbędne kilogramy

ja dziś na śniadanko lajtowo: jajeczko + 1 kromka wasy + sałatka [sałata,zielony groszek, trochę cebulki, oliwa z o.]

Razem, 19.12.04
Zaręczona, 1.01.11
Córeczka Laura, ur. 22.03.12
Będziemy ślubować 31.08.13

evvcia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-24, 11:21   #944
kas!a
Zakorzenienie

Dostałam okres, czuje się strasznie. Boli mnie dosłownie wszystko: brzuch, głowa, nogi, mięśnie. Naszło mnie myślenie typu "Mam okres to mogę zjeść coś słodkiego" i już zjadłam niecałego kitkata.
Połknęłam tabletkę jakieś 10minut temu, ale dalej czuję się fatalnie. Miałam w weekend więcej poćwiczyć, bo w tygodniu zwykle mam mało czasu, a chyba nic z tego nie wyjdzie, bo ledwo podniosłam się z łóżka

Cytat:
.Na własnej skórze poznałam,że nie ma co się kłócić, zwłaszcza z moją 'niezwykle subtelną' mamą, która jak nikt inny potrafi rzucić pare właśnie takich bolących tekstów. Ale nie łamie się, i to najważniejsze
Moja mama też jest taka bardzo subtelna. Kiedy jojo się u mnie zaczęło i z 48kg przytyłam do ok. 55kg to odrazu zaczeła niezbyt przyjemnie komentować mój wygląd. Za to kiedy przed dietą ważyłam 60kg to nic jej nie przeszkadzało i twierdziła, że mam się nie odchudzać.
ehh.

_Ana - gratuluję straconego kilograma
a nowe Dziewczyny serdecznie witam w wątku i życzę powodzenia

tymczasem idę cierpieć w samotności z powodu tego mojego przeogromnego, wszechobecnego bólu.

wymiana książek:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=774155
kas!a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-24, 11:21   #945
KOKAINA
Zadomowienie

Btw, całą noc śniło mi się, że dosłownie rzucam się na szarlotke mojej współlokatorki i pożeram ją do połowy, to tak apropo wczorajszego dnia

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-11-24, 11:32   #946
Olga:P
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kas!a Pokaż wiadomość
Dostałam okres, czuje się strasznie. Boli mnie dosłownie wszystko: brzuch, głowa, nogi, mięśnie. Naszło mnie myślenie typu "Mam okres to mogę zjeść coś słodkiego" i już zjadłam niecałego kitkata.
Połknęłam tabletkę jakieś 10minut temu, ale dalej czuję się fatalnie. Miałam w weekend więcej poćwiczyć, bo w tygodniu zwykle mam mało czasu, a chyba nic z tego nie wyjdzie, bo ledwo podniosłam się z łóżka

Moja mama też jest taka bardzo subtelna. Kiedy jojo się u mnie zaczęło i z 48kg przytyłam do ok. 55kg to odrazu zaczeła niezbyt przyjemnie komentować mój wygląd. Za to kiedy przed dietą ważyłam 60kg to nic jej nie przeszkadzało i twierdziła, że mam się nie odchudzać.
ehh.

tymczasem idę cierpieć w samotności z powodu tego mojego przeogromnego, wszechobecnego bólu.
Współczuje Ci strasznie Ale dasz radę Nie jedz dzisiaj nic słodkiego, ćwiczenia sobie odpuść skoro tak źle się czujesz, połóż się i odpocznij

Moja mama też wiele razy komentowała mój wygląd, moją dietę, a nawet rzeczy które jem Taki "urok" chyba rodziców. Chociaż teraz już się chyba przyzwyczaiła do tego, że się odchudzam i nie robi mi takich scen albo po prostu ja na to nie zwracam większej uwagi. Od gadania jeszcze nikt nie schudł

Ja dzisiaj też niezbyt dobrze zaczęłam dzień. Zjadłam udko i pierś z kurczaka i dodatkowo 2kanapki z masłem Także sporo kcal, ale się opamietałam Na drugie śniadanko zjadłam kanapkę z serkiem topionym. Nie jest źle, chociaż już wiem, że dodatkowo będzie sporo kalorii... Ale resztę dnia na pewno bardziej dietetycznie załatwię;D

Witam nowe dziewczyny

Olga:P jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-24, 11:40   #947
KOKAINA
Zadomowienie

Olga
To o której wstajesz w sobote? Przecież człowiek powinien się wyspać
Stary 2007-11-24, 11:51   #948
kas!a
Zakorzenienie

Cytat:
Btw, całą noc śniło mi się, że dosłownie rzucam się na szarlotke mojej współlokatorki i pożeram ją do połowy, to tak apropo wczorajszego dnia
Od razu mnie przestał boleć brzuch jak to przeczytałam

Cytat:
Napisane przez Olga:P Pokaż wiadomość
Współczuje Ci strasznie Ale dasz radę Nie jedz dzisiaj nic słodkiego, ćwiczenia sobie odpuść skoro tak źle się czujesz, połóż się i odpocznij

Moja mama też wiele razy komentowała mój wygląd, moją dietę, a nawet rzeczy które jem Taki "urok" chyba rodziców. Chociaż teraz już się chyba przyzwyczaiła do tego, że się odchudzam i nie robi mi takich scen albo po prostu ja na to nie zwracam większej uwagi. Od gadania jeszcze nikt nie schudł

Ja dzisiaj też niezbyt dobrze zaczęłam dzień. Zjadłam udko i pierś z kurczaka i dodatkowo 2kanapki z masłem Także sporo kcal, ale się opamietałam Na drugie śniadanko zjadłam kanapkę z serkiem topionym. Nie jest źle, chociaż już wiem, że dodatkowo będzie sporo kalorii... Ale resztę dnia na pewno bardziej dietetycznie załatwię;D

Witam nowe dziewczyny
Dzięki Napewno na nic słodkiego sobię dziś nie pozwolę, może dopiero 9 grudnia w moje urodziny zjem sobie coś słodkiego, ale napewno mało kalorycznego

Tak, moja mama też komantowała to co jem, robi to do dziś. Np. kiedy jem tuńczyka w sosie własnym na kolację to twierdzi, że z takiej puszki wyżywiło by się całą rodzinę, a ja jem ją sama (jem tą taką najmniejszą puszkę, nie wiem ile jest w niej dokładnie gram). Dodam jeszcze, że jeśli połowe tuńczyka z puszki zostawiłabym niezjedzoną w lodówce to krzyczałaby, że będzie śmierdzieć w lodówce i mam to zjeść. Za to jeśli chciałabym się podzielić tym tuńczykiem to stwierdziłaby, że nie będzie tego jeść bo w tuńczyku jest rtęć.

Ja za to miałam na śniadanie trochę twarogu chudego z j. naturalnym i warzywami + kanapkę z ciemnego chleba z masłem.
A póżniej, na drugie śniadanie był ten kitkat i kilka łyżek bran flakes'ów z kokosem i truskawkami

wymiana książek:

Stary 2007-11-24, 11:58   #949
Wtajemniczenie

Cytat:
Olga
Hehe, niestety brat mnie obudził jak wychodził na zajęcia On nie umie się wyszykować po cichu

Kas!a- ja mam urodziny 10 grudnia Także będziemy praiwe razem świętować A co do mamy to mam nadzieję, że się nie przejmujesz tym co mówi? Ja już dałam sobie spokoj z tym:P Kiedyś to nawet zdarzyło mi się przez nią płakać, ale stwierdziłam, że nie warto No i nawet kiedyś wymsknęło mi się coś niezbyt miłego do niej Także, staram się już nawet na to nie reagować...:P A u mnie to jeszcze mam cudownego, starszego brata, który wprost nie umie się oprzeć i nie skomentować wszystkiego...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-11-24, 11:59   #950
KOKAINA
Zadomowienie

Cytat:
Od razu mnie przestał boleć brzuch jak to przeczytałam
Ciesze się

Cytat:
Tak, moja mama też komantowała to co jem, robi to do dziś. Np. kiedy jem tuńczyka w sosie własnym na kolację to twierdzi, że z takiej puszki wyżywiło by się całą rodzinę, a ja jem ją sama (jem tą taką najmniejszą puszkę, nie wiem ile jest w niej dokładnie gram)
Najmniejsza to pewnie ta 170 gramów? Sama zawartość tuńczyka wynosi tam średnio 120 g- przecież to niewiele, cała rodzina na pewno by się pod taką nie podpieła
Stary 2007-11-24, 12:00   #951
guantanamera
Zakorzenienie

GG do guantanamera

Czesc dziewczyny ja mam zamiar pozbyc sie 15 kg
mam nadzieje ze wreszcie sie uda
Stary 2007-11-24, 12:06   #952
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez guantanamera Pokaż wiadomość
A ile ważysz? I ile wzrostu masz? Ja też miałam w planach zrzucić 15kg. Narazie jest 7 w dół Witam Cię serdecznie

Stary 2007-11-24, 12:06   #953
layla_lbn
Zakorzenienie

GG do layla_lbn Send a message via Skype™ to layla_lbn

Cytat:
Napisane przez karolka21 Pokaż wiadomość
a czy mozna cwiczyc podczas pierwszych dni okresu??
Mozna, wrecz trzeba!
Miesnie sie rozluzniaja /rozkurczaja/ i mniej boli .

Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje

layla_lbn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-24, 12:10   #954
kas!a
Zakorzenienie

Cytat:
Kas!a- ja mam urodziny 10 grudnia Także będziemy praiwe razem świętować A co do mamy to mam nadzieję, że się nie przejmujesz tym co mówi? Ja już dałam sobie spokoj z tym:P Kiedyś to nawet zdarzyło mi się przez nią płakać, ale stwierdziłam, że nie warto No i nawet kiedyś wymsknęło mi się coś niezbyt miłego do niej Także, staram się już nawet na to nie reagować...:P A u mnie to jeszcze mam cudownego, starszego brata, który wprost nie umie się oprzeć i nie skomentować wszystkiego...
No to będziemy obie walczyć z pokusami tego dnia Które urodziny teraz będziesz świętować? Ja 16
Jasne, że się nie przejmuje. Kiedyś było mi bardzo przykro, ale teraz już zrozumiałam, że mam taką mame która musi sobie ponarzekać.
Czasem mówi mi, że mam płaski brzuch i że chyba schudłam, a czasem, że spodnie na mnie wyglądają jakby miały pęknąć. Czasem nawet te dwie rzeczy mówi jednego dnia, więc nie wiem w co wierzyć

Cytat:
Ciesze się

Najmniejsza to pewnie ta 170 gramów? Sama zawartość tuńczyka wynosi tam średnio 120 g- przecież to niewiele, cała rodzina na pewno by się pod taką nie podpieła

Tak, o tej mówię Wiem, ze cała rodzina by sobie z niej nie pojadła, dlatego mało mnie ruszają takie teksty mamy. Chociaż wolałabym usłyszeć od Niej coś innego niż takie słowa

Cytat:
Napisane przez guantanamera Pokaż wiadomość
Napewno się uda

wymiana książek:

Stary 2007-11-24, 12:15   #955
Wtajemniczenie

Cytat:
No to będziemy obie walczyć z pokusami tego dnia Które urodziny teraz będziesz świętować? Ja 16
Jasne, że się nie przejmuje. Kiedyś było mi bardzo przykro, ale teraz już zrozumiałam, że mam taką mame która musi sobie ponarzekać.
Czasem mówi mi, że mam płaski brzuch i że chyba schudłam, a czasem, że spodnie na mnie wyglądają jakby miały pęknąć. Czasem nawet te dwie rzeczy mówi jednego dnia, więc nie wiem w co wierzyć
Mi czasem też tak mówi że już nie wiem czy pamięta co mówiła godzine wcześniej
Ok, będziemy razem walczyć, w Twoje urodzinki 9 i w moje 10 Tak, żeby było sprawiedliwie Bo wiesz po Twoich urodzinkach może coś jeszcze zostać na następny dzień

Stary 2007-11-24, 12:31   #956
guantanamera
Zakorzenienie

GG do guantanamera

Cytat:
A ile ważysz? I ile wzrostu masz? Ja też miałam w planach zrzucić 15kg. Narazie jest 7 w dół Witam Cię serdecznie
mam 180 bmi 27
Stary 2007-11-24, 12:44   #957
tchnienie-wiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
mi też się śni, że pochłaniam różne zakazane rzeczy:P ale to jest fajne bo w snach niby zmysły 'działają' więc chyba trochę smak czujemy... a w biodra nie idzie
Stary 2007-11-24, 12:45   #958
_Ana
Raczkowanie

Cytat:
Tak, moja mama też komantowała to co jem, robi to do dziś. Np. kiedy jem tuńczyka w sosie własnym na kolację to twierdzi, że z takiej puszki wyżywiło by się całą rodzinę, a ja jem ją sama (jem tą taką najmniejszą puszkę, nie wiem ile jest w niej dokładnie gram). Dodam jeszcze, że jeśli połowe tuńczyka z puszki zostawiłabym niezjedzoną w lodówce to krzyczałaby, że będzie śmierdzieć w lodówce i mam to zjeść. Za to jeśli chciałabym się podzielić tym tuńczykiem to stwierdziłaby, że nie będzie tego jeść bo w tuńczyku jest rtęć.
ojej bez komentarza..
Cytat:
Olga
czytałam gdzieś że w diecie bardzo ważny jest zdrowy długi sen
Cytat:
Napisane przez layla_lbn Pokaż wiadomość
Mozna, wrecz trzeba!
Miesnie sie rozluzniaja /rozkurczaja/ i mniej boli .
Mówisz? Ja nie ćiczę w te dni.. albo mnie boli za bardzo albo .. boje sie krwotoku :| ale może należy zacząć
Cytat:
Mi czasem też tak mówi że już nie wiem czy pamięta co mówiła godzine wcześniej
Ok, będziemy razem walczyć, w Twoje urodzinki 9 i w moje 10 Tak, żeby było sprawiedliwie Bo wiesz po Twoich urodzinkach może coś jeszcze zostać na następny dzień
no to imprezkujemy na wizażu w grudniu

witam wszystkie nowe
Stary 2007-11-24, 13:22   #959
dagna1
Zakorzenienie

Olga,w jakim czasie stracilas 7 kg?

pusta miska.. ale możesz ją napełnić!
dagna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-24, 13:28   #960
Wtajemniczenie

W jakieś dwa miesiące.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości