Dzieciaczki Lipcowo-sierpniowe 2006 II - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-01-17, 22:28   #931
edytcia
Zakorzenienie

Dot.: Dzieciaczki Lipcowo-sierpniowe 2006 II

Doridee no ja tez Wodnik i moj tz tez tyle ze on z 7 lutego - Zesmy sie dobrali.
Co do aparatu to najlepsze jest to, ze aparat dziala, program do aparatu dziala, tylko jakos razem sie zgrac ne umieja Bede musiala posiedziec nad tym jutro, a to wszystko po tym moim "formatowaniu" komputera
AAA no to zajarzylam, ja myslalam, ze teraz jakies zdjecia dalas, a ja ich nie widze.
edytcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-17, 22:30   #932
Sniezynka21
Zakorzenienie

Edytcia ile Ty bedziesz miala lat ????

Doridee ten napis to pewnie Twoje imie A co chce teraz zrobic ???? Ja tez nie mam zadnego, ale moj TZ ma, dosyc sporego Do ktorej Ala spi ??
Sniezynka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-17, 22:34   #933
edytcia
Zakorzenienie

Sniezynka 27 "moj TZ ma, dosyc sporego" zabrzmialo dosc dwuznacznie

Doridee to chyba jednak cos z programem od aparatu.
Stary 2008-01-17, 22:36   #934
Doridee
Zakorzenienie

GG do Doridee

Śnieżynka no niestety nie moje imię A teraz to chce połączyć mazaje na lewej ręce, ja juz sie gubię co tam jest Ala śpi zazwyczaj do 7.30-8.00, nie jest źle ale ja juz zmykam
Miłego plotkowania Tylko nie piszcie za duzo bo nie mam czasu czytać
Stary 2008-01-17, 22:46   #935
Sniezynka21
Zakorzenienie

Edytcia ma spory tatuaz O reszcie moze nie wspomne Moj TZ czasami czyta co my tu wypisujemy Eeee 27 lat toz to nic...
Robisz imprezke ??? A Twoja mala kiedy wstaje ????

Doridee Kolorowych snow i do jutra
Stary 2008-01-18, 07:33   #936
Doridee
Zakorzenienie

GG do Doridee

Dzieńdoberek!!! Dziś jestem pierwsza
My już od godziny na nogach, Ala teraz szaleje w zabawkach, od paru dni jakby bardziej zainteresowana zabawkami (odpukać)

Ja planuję za tydzień w niedziele zrobić niewielkie przyjęcie, w końcu 30 to okrągła liczba Bardzo fajny wiek

Śnieżynka a co ten tatuaż przedstawia?

Monka jak powiedziała tak zrobiła i chyba poszła wczoraj spać
Stary 2008-01-18, 13:26   #937
Sniezynka21
Zakorzenienie

No i ja sie melduje

Doridee ten tatuaz przedstawia wielkiego smoka. Nie wiem nawet jak napisac gdzie on jest, hm.... nie na brzuchu, nie na plecach, tylko na boku ( chyba wiesz co mam na mysli ) Ja dzisiaj wstalam o 12:40 Tz zajal sie mala, a ja moglap spac do woli

Monka Ty pewnie sie jeszcze nie obudzilas Wstawaj spiochu jeden Albo moze jestes w TESCO

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-01-18, 14:41   #938
monka23
Zakorzenienie

Tak jak powiedzialam tak zrobilam heheposzlam spac ale i tak sie nie wyspalam Wstalismy za 5 osma potem chwila zmuly z rana i do wyrka

Doridee mysmy nadom czekali pol roku az w koncu sie wkurzylam zaczelam ogladac nowe oferty i ten dom znalazlam I jestesmy bardziej zadowoleni .30 lat masz no ale leci ten czas hehe tak samo jak moja kuznka Duzo ma twoj tz-ecik tatuazy ja mam jedny skapcialy ale musze sobie go przerobic bo kaszanka z grzybnia haha

Edycia moze musisz jakis program wgrac zeby ci foty sie skopiowaly na kompa Ja jak wgram kodaka to wtedy mi je kopiuje bo odrazu mog je drukowac .

Sniezynka ale ty spioch jezes hehe mysmy po 11 wstali a twoj tz to cud miod hehe .

Gotuje zype dzidek jeszce spi i smigam do sklepu Wujaszek juz do polowy kafelki polozyl Troche to dlugo trwalo przez to ze zawsze czegos brakowaloI chyba dluzej zostanie Nie wiem co jutro gotowac haha
monka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-18, 15:14   #939
edytcia
Zakorzenienie

Sniezynka
Eee imprezy nie robie, tz-ta nie bedzie, to nie chce. A jak przyjedzie to sobie razem gdzies wyskoczymy
Zosia ostatnio szalala i wstawala newet o 6tej ale dzis dala mi pospac do 7.30 Oby tak zostalo ty dzis do 12.40???!!! Ja tez chce!!!

monka Ty to madra jestes! "moze musisz jakis program wgrac zeby ci foty sie skopiowaly na kompa" to przeciez mam wgrany program, ale cos sie zawiesil. Wyskakuje jakis blad.

A monka, Sniezynka teraz Polki grają z Turczynkami w siatke na eurosporcie
Stary 2008-01-18, 15:17   #940
monka23
Zakorzenienie

Edycia haha no mowilas ze mialas formata to moze ktos zapomnial ci wgrac programik to moze z bledem jest wgrany.Albo cos ci go blokuje hehe Skasujgo go i wgraj od nowa mozew bedzie dzialac

O moj dzidek wstal idziemy wszamac i spadowka
Stary 2008-01-18, 15:33   #941
edytcia
Zakorzenienie

monka wgram jeszcze raz i sie zobaczy. Bo niewiem co to moze byc zle. Jakiego masz kodaka?

aaaaa..!!! Wgralam na nowo i nic, dalej tak samo. Wlacza mi sie program ten kodakowski, zaczyna sciagac zdjecia gdzies do 30% i wyskkuje komunikat "wystapil problem z aplikacja EasyShare i zostanie ona teraz zamknieta...."

Edytowane przez edytcia
Czas edycji: 2008-01-18 o 17:08

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-01-18, 17:26   #942
MONIKA1850
Zakorzenienie

GG do MONIKA1850 Send a message via Skype™ to MONIKA1850

Hej

Doridee ja robie farba Londa color jasny brąz ale wychodzi baardzo ciemnoale mi się podoba wkleję fotkę ale bez retuszu

Sniezynka ten program to Gimp i jest w języku polskimpodobny do photoshopa i bezpłatny!!!

Monka ja tez tak robilam ale nie skutkowalo z tym wychodzenie z watku i wchodzeniem spowrotem...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Obraz 021.jpg (53,6 KB, 11 załadowań)
MONIKA1850 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-18, 19:43   #943
MONIKA1850
Zakorzenienie

Kurde no czuje sie jakby zadna z was nie chciala ze mna pisac...
jak nie pisze zadnego posta to waszych jest pelno a jak juz cos napisze to nikogo tu niema..

Juz tak od 3dni..

ja Darii dałam uszka przekłuć zaraz jak rczek skończła,przy samym przekłuwaniu nie płakała tylko bardzo bała się kosmetyczki która jej to robiłaa potem raz czy dwa zdjęła sobie kolczyki,potem włożyłam jej normalne złote na zapinkę i jest spokójna początku mniała te lecznicze ze stali chirurgicznej w złotym kolorze z niebieskim oczkiem
A Weronika miała przekłute jak miała 5lat bo jakoś prędzej o tym nie pomyślałam

Doridee to impreza będzie że ho ho
Stary 2008-01-18, 20:05   #944
djamelka
Rozeznanie

Monka nie placz nie jestes sama,ale wiesz co ja tez co wejde na forum to wszyscy uciekaja albo nikogo niema One to pewnie o polnocy sie zjawia jak wietoperze.Kurde moj maly dzisiaj dal mi tak popalic ze glowa boli.Jakis taki upierdliwy bylale juz spi Wczoraj pojechalismy do ikey i on tak biegal biegal tam miedzy pokoikami dla dzieci bylo takie luzko na pietrze i podspodem tego wyrka bylo takie miejsce na zabawki i on z rozbiegu chcial tam podspod wleciec i odbil sie glowa o ta deske i polecial do tylu!!!Myslalam ze zawalu dostane kurde normalnie nie idzie go dopilnowac.Moja mama mowi ze mniala szescioro dzieci ale zadno nie bylo takie zywe jak on. Doride Edycia, ja tez jestem wodnikiem i moj tz tez hi hi hiJa jestem z 10lutego a tz z 19.
djamelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-18, 20:10   #945
djamelka
Rozeznanie

Monika jak np klikam na te zdiecie co wkleilas zeby sie powiekszylo to mi sie nie powieksza niewiesz dlaczego????Kiedys normalnie moglam zobaczyc a teraz zadne zdiecie niemoge otworzyc
djamelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-18, 20:16   #946
Sniezynka21
Zakorzenienie

Monika co Ty pleciesz ??? Pewnie, ze chcemy z Toba pisac !!!! To zdjecie, ktore wkleilas jest po przerobce, czy naprawde masz takie oczy ??????????

Djamelka My w dzien ciezko pracujemy, a w nocy klepiemy

Monka dawaj na wizaz, mam do Ciebie sprawe
Stary 2008-01-18, 21:06   #947
MONIKA1850
Zakorzenienie

Sniezynka To zdjęcie akurat jest bez przeróbkia tak wogóle to w tym programie do obróbki to jestem na etapie wygładzania cery,do zmiany koloru oczu jeszcze nie doszłama co do moich oczkow to duzo osob mi mowi ze sa ladnea ja do tej pory uwazalam ze najpiekniejsze sa brazowe oczka

DJamelka niewiem dlaczego nie powieksza ci sie zdjecie???

A gdzie reszta???
Stary 2008-01-18, 21:09   #948
monka23
Zakorzenienie

Monika ty kozo jedna haha a moze jakies ostatnio grzybki jadlas i teraz masz halunki zamiast pieczarek ci dali halocynogenki hehe U mnie z wizazem jest oka wiec nie wiem co u Ciebie jest A pisac oiczywiscie ze chcemy tylko ty w nieodpowiednich porach tutaj wlazisz haha Jak to powiedziala Amelka my z gatunku nietoperzyc jestesmy

Amelka cale szczescie ze sobie glowy nie rozwalil .Twoja mama az tyle dzieci skroila? no no chyle czola .

Sniezynka juz jezem nawijaj na kija siedze z wujaszkiem i saczymy browary.

Kuwka zamowilam bilet sobie juz na powrot chcialam teraz wojaszkowi kupic i jakis blad mi wyskakuje to na bank przez ciebie Edycia haha No chyba ze karta juz pusta haha ale raczej nie
Stary 2008-01-18, 21:17   #949
MONIKA1850
Zakorzenienie

Monka ja grzybow nie jadlama wlaze wtedy kiedy czas mam i mozliwosc dostania sie do kompa bo teraz we ferie to moja cora go okupujea ja za szybko sie chwalilam ze moje dzieci to aniolydzis mi daly popalic-wszystkieale juz spia i takie sa grzeczne

DjAmelka mi raz Daria spadła z fotela na brzeg stolika i myślałam ze glowe ma na pol peklamiala ogromnego guza i straszliwie plakala az mi zal do dzis

Edytcia pisz a nie podgladaj

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-01-18, 21:22   #950
edytcia
Zakorzenienie

Dupa dupa dupa. Nie napawie tego az nie zawieziemy kompa do szwagra, zeby on sie z tym pomeczyl Tak wiec zdjec nie bedzie ode mnie narazie, przez jakies kolejne 3-4 tygonie.

Monia no co Ty to opowiadasz!!?? Pewnie ze chcemy pisac z Toba. Pisze pisze - tylko dzis dzien nie taki jakby mogl byc...

Amelka dobrze, ze sie nic wiecej nie stalo Kevinowi.
to tez macie podwojne obchody zawsze z Tz-tem Fajnie tak, nie? Przynajmniej wiadomo, ze nie zapomni o naszych urodzinach

monka ale o co chodzi...? Tyskie popijasz?
Stary 2008-01-18, 21:24   #951
monka23
Zakorzenienie

Monika a moze cie twoje aniolki do pizzy podrzucily.Ja tez siadam kiedy mam czas moj dzidek spi w dzien teraz nie mam czasu za bardzo

Wiecie co moj dzidek chyba moiw na mojego tz-ta MAMA Jak wyszedl dzis ze sklepu to ten tak powiedzial MAMA haha juz pare razy zauwarzylam tak i mowie tz-towi a on mowi ze mi sie wydaje Bo jak ja tez wychodze albo jak jest z nim i mnie zobaczy to powie MAMA haha a nie wazne na kogo tak mowi wazne ze czaderka taka jest jak tym swoim glosikiem to powie Przeklnac tez umie ale po swojemu Reka pomacha palcem i mowi ble ble bli blu ble hehe itp

Sniezynka co zes chciala

Ide za palic i po browara

Biletu dalej nie moge kupic cholera jedna poczekam z 2 h i moze pojdzie bo przed chwila sobie wzielam to moze jeszcze jakas transakcje robia z bankami i zajete jest czy cu

Edycia a no tyskacza saczymy hehe Ja bym dala mojemu tz-towi jakby omoich urodzinach zapomnial hehe foch bylby potem do nastepnych hehe Moj tz ma 26 lutego i nie wypalilo teraz boja 24 jade do Polski ale zrobie mu ..... sybciej hihi jakos sie to uczci
Stary 2008-01-18, 21:33   #952
MONIKA1850
Zakorzenienie

Edytcia a co dokladnie ci nie wychodzi?

Monka lubisz piwo?ja owszem ale Redds lub Frik zwykle to tylko z sokiem

Doridee co z toba????
Stary 2008-01-18, 21:40   #953
Sniezynka21
Zakorzenienie

Znowu nie wyswietlaly mi sie Wasze posty

Monka no wlasnie mam dluuugi tekst do przetlumaczenia z anglika na polski znasz kogos kto moglby to zrobic ???? to dla tescia, wiec zalezy mi bardzo
Stary 2008-01-18, 21:41   #954
edytcia
Zakorzenienie

Monika nie moge sciagnac zdjec z aparatu do kompa, bo cos sie blokuje w trakcie Ale nie chce sie rozpisywac o tym, bo i tak sama nic nie zdzialam. Musi sie jakis fachowiec z to wziac, a komputera nie chce zawozic zanim tz przyjedzie, bo nie bede miala co robic
Ja kiedys duuuuzo piwa pijalam, teraz wole wodke Ale i tak pije zadko.
Stary 2008-01-18, 21:45   #955
MONIKA1850
Zakorzenienie

Sniezynka mi tez sie tak robi nawt kilka razy dziennie i wtedy mysle ze nic nie piszecie...

Edytcia to ja ci nie pomoge tez bo myslalam ze programu wgrac nie idzie

Dobra ja spadam do wyrka,nie piszcie duzo.
Stary 2008-01-18, 21:47   #956
monka23
Zakorzenienie

Monika ja tez browarka z sokiem pije i moge strumieniami jak wrocilismy tuaj to w samochodzie pilam tyskie bez soku przez 3 h a jakby byl sok to bym w drodze porotnej bylabym juz skrojona haha

Edycia nie no nie moge haha ja tez lubie wodke Ja chyba wszystko pitna jestem

Sniezynka chyba nie myslisz ze ja to zrobie ja taka dobra to nie jeste Ale daj moze dam rade no chyba ze jest to tekst typowo fachowy zwiazany z jakims zawodem to wymiekne pewnie przy pierwszym zdaniu haha Choc w sumie dalam rade teraz z przetlumaczeniem dla wojaszka co potrzebuje w zwiazku z budowa takze dawaj
Stary 2008-01-18, 21:49   #957
Sniezynka21
Zakorzenienie

Monka, ale to musze na poczte to ma jakies zdjecia i zwiazane jest z jakims zabezpieczeniem domu ( alarm chyba )

Monika co tak szybko idziesz spac ????
Stary 2008-01-18, 21:52   #958
edytcia
Zakorzenienie

monka czego nie mozesz?
Stary 2008-01-18, 21:55   #959
monka23
Zakorzenienie

Sniezynka to dawaja zaraz ci wysle mojego emaila i sie zobaczy , jak przez ciebie bede siedziec pol nocy nad slownikiem to masz bana u mnie haha

Monika idzie spac no bo rano rzeba wstac hahha

Doridee z tz urzeduje bo ma chyba wolne i sie kizki mizi miziaja

Gadalam z bracholem i mi oswiadczyl ze chce wrocic do Angli ze swoja nowa dziewczyna z ta z ktora mial wypadek I jak sie okazalo ona prowadzila a ze ona ma 5 letnia coreczke to ja chroni Moja rodzinka strasznie zla na niego a mi to .... jak sobie poscieli tak sie wyspi A noz im sie ulozy a jak nie to sie moze czegos nauczy.
Stary 2008-01-18, 21:55   #960
Sniezynka21
Zakorzenienie

przestac polskiego piwa pic
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości