![]() |
#931 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieciaczki Lipcowo-sierpniowe 2006 II
Doridee no ja tez Wodnik
![]() ![]() Co do aparatu to najlepsze jest to, ze aparat dziala, program do aparatu dziala, tylko jakos razem sie zgrac ne umieja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() AAA no to zajarzylam, ja myslalam, ze teraz jakies zdjecia dalas, a ja ich nie widze. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#932 |
Zakorzenienie
|
Edytcia ile Ty bedziesz miala lat ????
Doridee ten napis to pewnie Twoje imie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#933 |
Zakorzenienie
|
Sniezynka 27
![]() ![]() ![]() Doridee to chyba jednak cos z programem od aparatu. |
![]() ![]() |
![]() |
#934 |
Zakorzenienie
|
Śnieżynka no niestety nie moje imię
![]() ![]() ![]() ![]() Miłego plotkowania ![]() ![]()
#935 |
Zakorzenienie
|
Edytcia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Robisz imprezke ??? A Twoja mala kiedy wstaje ???? Doridee Kolorowych snow i do jutra ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#936 |
Zakorzenienie
|
Dzieńdoberek!!! Dziś jestem pierwsza
![]() My już od godziny na nogach, Ala teraz szaleje w zabawkach, od paru dni jakby bardziej zainteresowana zabawkami (odpukać) ![]() Ja planuję za tydzień w niedziele zrobić niewielkie przyjęcie, w końcu 30 to okrągła liczba ![]() ![]() Śnieżynka a co ten tatuaż przedstawia? Monka jak powiedziała tak zrobiła i chyba poszła wczoraj spać ![]() ![]()
#937 |
Zakorzenienie
|
No i ja sie melduje
![]() Doridee ten tatuaz przedstawia wielkiego smoka. Nie wiem nawet jak napisac gdzie on jest, hm.... nie na brzuchu, nie na plecach, tylko na boku ( chyba wiesz co mam na mysli ) ![]() ![]() ![]() Monka Ty pewnie sie jeszcze nie obudzilas ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#938 |
Zakorzenienie
|
Tak jak powiedzialam tak zrobilam heheposzlam spac ale i tak sie nie wyspalam Wstalismy za 5 osma potem chwila zmuly z rana i do wyrka
Doridee mysmy nadom czekali pol roku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edycia moze musisz jakis program wgrac zeby ci foty sie skopiowaly na kompa ![]() Sniezynka ale ty spioch jezes ![]() Gotuje zype dzidek jeszce spi i smigam do sklepu Wujaszek juz do polowy kafelki polozyl Troche to dlugo trwalo przez to ze zawsze czegos brakowaloI chyba dluzej zostanie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#939 |
Zakorzenienie
|
Sniezynka
![]() ![]() ![]() Eee imprezy nie robie, tz-ta nie bedzie, to nie chce. A jak przyjedzie to sobie razem gdzies wyskoczymy ![]() Zosia ostatnio szalala i wstawala newet o 6tej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() monka Ty to madra jestes! ![]() ![]() ![]() A monka, Sniezynka teraz Polki grają z Turczynkami w siatke na eurosporcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#940 |
Zakorzenienie
|
Edycia haha no mowilas ze mialas formata to moze ktos zapomnial ci wgrac programik
![]() ![]() ![]() ![]() O moj dzidek wstal idziemy wszamac i spadowka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#941 |
Zakorzenienie
|
monka wgram jeszcze raz i sie zobaczy. Bo niewiem co to moze byc zle. Jakiego masz kodaka?
aaaaa..!!! Wgralam na nowo i nic, dalej tak samo. Wlacza mi sie program ten kodakowski, zaczyna sciagac zdjecia gdzies do 30% i wyskkuje komunikat "wystapil problem z aplikacja EasyShare i zostanie ona teraz zamknieta...." ![]() Edytowane przez edytcia Czas edycji: 2008-01-18 o 17:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#942 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Doridee ja robie farba Londa color jasny brąz ale wychodzi baardzo ciemno ![]() ![]() ![]() Sniezynka ten program to Gimp i jest w języku polskim ![]() ![]() Monka ja tez tak robilam ale nie skutkowalo z tym wychodzenie z watku i wchodzeniem spowrotem... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#943 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() jak nie pisze zadnego posta to waszych jest pelno a jak juz cos napisze to nikogo tu niema.. ![]() Juz tak od 3dni.. ![]() ![]() ja Darii dałam uszka przekłuć zaraz jak rczek skończła,przy samym przekłuwaniu nie płakała tylko bardzo bała się kosmetyczki która jej to robiła ![]() ![]() ![]() A Weronika miała przekłute jak miała 5lat bo jakoś prędzej o tym nie pomyślałam ![]() ![]() Doridee to impreza będzie że ho ho ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#944 |
Rozeznanie
|
Monka nie placz nie jestes sama
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#945 |
Rozeznanie
|
Monika jak np klikam na te zdiecie co wkleilas zeby sie powiekszylo to mi sie nie powieksza niewiesz dlaczego????Kiedys normalnie moglam zobaczyc a teraz zadne zdiecie niemoge otworzyc
|
![]() ![]() |
![]() |
#946 |
Zakorzenienie
|
Monika co Ty pleciesz ??? Pewnie, ze chcemy z Toba pisac !!!! To zdjecie, ktore wkleilas jest po przerobce, czy naprawde masz takie oczy ??????????
Djamelka My w dzien ciezko pracujemy, a w nocy klepiemy ![]() Monka dawaj na wizaz, mam do Ciebie sprawe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#947 |
Zakorzenienie
|
Sniezynka To zdjęcie akurat jest bez przeróbki
![]() ![]() ![]() ![]() DJamelka niewiem dlaczego nie powieksza ci sie zdjecie??? ![]() A gdzie reszta??? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#948 |
Zakorzenienie
|
Monika ty kozo jedna haha a moze jakies ostatnio grzybki jadlas i teraz masz halunki
![]() ![]() ![]() Amelka ![]() ![]() ![]() ![]() Sniezynka juz jezem nawijaj na kija ![]() Kuwka zamowilam bilet sobie juz na powrot chcialam teraz wojaszkowi kupic i jakis blad mi wyskakuje to na bank przez ciebie Edycia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#949 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DjAmelka mi raz Daria spadła z fotela na brzeg stolika i myślałam ze glowe ma na pol pekla ![]() ![]() Edytcia pisz a nie podgladaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#950 |
Zakorzenienie
|
Dupa dupa dupa. Nie napawie tego az nie zawieziemy kompa do szwagra, zeby on sie z tym pomeczyl
![]() Monia no co Ty to opowiadasz!!?? ![]() ![]() Amelka dobrze, ze sie nic wiecej nie stalo Kevinowi. to tez macie podwojne obchody zawsze z Tz-tem ![]() ![]() ![]() monka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#951 |
Zakorzenienie
|
Monika a moze cie twoje aniolki do pizzy podrzucily
![]() ![]() Wiecie co moj dzidek chyba moiw na mojego tz-ta MAMA ![]() ![]() Sniezynka co zes chciala ![]() Ide za palic ![]() ![]() Biletu dalej nie moge kupic cholera jedna poczekam z 2 h i moze pojdzie bo przed chwila sobie wzielam to moze jeszcze jakas transakcje robia z bankami i zajete jest czy cu ![]() Edycia a no tyskacza saczymy hehe Ja bym dala mojemu tz-towi jakby omoich urodzinach zapomnial hehe foch bylby potem do nastepnych hehe Moj tz ma 26 lutego i nie wypalilo teraz boja 24 jade do Polski ale zrobie mu ..... sybciej hihi jakos sie to uczci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#952 |
Zakorzenienie
|
Edytcia a co dokladnie ci nie wychodzi?
Monka lubisz piwo? ![]() ![]() Doridee co z toba???? |
![]() ![]() |
![]() |
#953 |
Zakorzenienie
|
Znowu nie wyswietlaly mi sie Wasze posty
![]() Monka no wlasnie mam dluuugi tekst do przetlumaczenia z anglika na polski ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#954 |
Zakorzenienie
|
Monika nie moge sciagnac zdjec z aparatu do kompa, bo cos sie blokuje w trakcie
![]() ![]() Ja kiedys duuuuzo piwa pijalam, teraz wole wodke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#955 |
Zakorzenienie
|
Sniezynka mi tez sie tak robi nawt kilka razy dziennie i wtedy mysle ze nic nie piszecie...
![]() ![]() Edytcia to ja ci nie pomoge tez bo myslalam ze programu wgrac nie idzie ![]() Dobra ja spadam do wyrka,nie piszcie duzo. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#956 |
Zakorzenienie
|
Monika ja tez browarka z sokiem pije i moge strumieniami
![]() ![]() Edycia ![]() ![]() Sniezynka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#957 |
Zakorzenienie
|
Monka, ale to musze na poczte
![]() Monika co tak szybko idziesz spac ???? |
![]() ![]() |
![]() |
#958 |
Zakorzenienie
|
monka czego nie mozesz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#959 |
Zakorzenienie
|
Sniezynka to dawaja zaraz ci wysle mojego emaila i sie zobaczy , jak przez ciebie bede siedziec pol nocy nad slownikiem to masz bana u mnie
![]() Monika idzie spac no bo rano rzeba wstac hahha Doridee z tz urzeduje bo ma chyba wolne i sie kizki mizi miziaja ![]() Gadalam z bracholem i mi oswiadczyl ze chce wrocic do Angli ze swoja nowa dziewczyna z ta z ktora mial wypadek I jak sie okazalo ona prowadzila a ze ona ma 5 letnia coreczke to ja chroni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#960 |
Zakorzenienie
|
przestac polskiego piwa pic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:21.