![]() |
#931 |
Przyczajenie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Na szczęście dziś już z tą ręką lepiej,miałam opatrunek,no i trochę boli i piecze,ale przeżyję
![]() Pielęgniarka stwierdziła,że to oparzenie II stopnia. Właśnie zjadłam śniadanko,piję kawę i niedługo uciekam na zajęcia,postanowiłam zajrzeć do Was teraz,bo potem chyba przyjdzie czas na naukę ![]() Trzymajcie za mnie kciuki,dziś mam spr z fizy ![]() To fajnie z reką już lepiej, napewno wszystko bedzie dobrze ![]() Zyczę powodzenia na sprawdzianie - napewno wszystko bedzie dobrze. Dobrego dzioneczka Buzkiiii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#932 | ||
Zakorzenienie
|
no jasne
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() trzymam kciuki za sprawdzian ![]() piję sobie kawkę, za godzinę wychodzę na uczelnię.... ![]() udanego dzionka ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#933 |
Przyczajenie
|
![]()
Dzisiaj jakiś smutny i ponury dzień. Humorek też jakiś gorszy mam
![]() Kto mnie przytuli ![]() POzdrawiam buzkiii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#934 |
Zadomowienie
|
Hola,hola! ;]
Przesiaduję sobie w bibliotece szkolnej z racji okienka i 'próbuję'czytać streszczenie Innego Świata ![]() ![]() ![]() Byłam na kontrolnych badaniach krwi, w kolejce przeczekałam 20min i tym sposobem dosłownie o 2 minuty spózniłam sie na klasowe zdjęcie maturzystów,które w piątek zamieszczone będzie w lokalnej gazecie ![]() ![]() ![]() ![]() Jeszcze 3 godziny, 2 dod.angola i wolność ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#935 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() mi sie zaczal dzien dobrze ale juz jest zle w pracy i za 10 min bedzie gorzej... Nawet piekne slonce nie jest w stanie tego wynagrodzic..Co mnie podkusilo zeby tu pracowac...
![]() |
#936 |
Zakorzenienie
|
u mnie tez pogoda jakas taka mizerna,straszliwie wieje ...
dobrze,ze zajecia mam dzisiaj dopiero na godzine 18 ![]() no i zabieram sie za pakowanie rzeczy,bo w sobote dlugo wyczekiwana wyprowadzka wreszcie ![]()
#937 |
Przyczajenie
|
mi sie zaczal dzien dobrze ale juz jest zle w pracy i za 10 min bedzie gorzej... Nawet piekne slonce nie jest w stanie tego wynagrodzic..Co mnie podkusilo zeby tu pracowac...[/quote]
Dziekuje za mocny uścisk , naprawdę poprowił mi humorek ![]() Napewno w pracy sie jakoś ułozy i bedzie dobrze. Słoneczko doda ci uśmiechu ![]() Buzkiii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#938 |
Przyczajenie
|
u mnie tez pogoda jakas taka mizerna,straszliwie wieje ...
dobrze,ze zajecia mam dzisiaj dopiero na godzine 18 ![]() no i zabieram sie za pakowanie rzeczy,bo w sobote dlugo wyczekiwana wyprowadzka wreszcie ![]() Zycze milej przeprowadzki ![]() Buzkiii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#939 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cóz ja już wróciłam do domku, niedlugo obiad i nauka, tzn. oczywiście zapału nie mam, ale troche się później poucze, jutro spr. z fizyki i francuskiego... i z tego i z tego chciałabym dostać conajmniej 3, dlatego muszę się postarać... ![]() ![]() Miłego dnia i do później Aniołki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#940 |
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczyny
![]() Eh ledwo żyję.... nie chce mi się nic ![]() ![]()
#941 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ja już w domu ![]() ![]() przychodzę dziś i sie okazuje że jest tylko 0,5 godziny zajęć bo później są godziny dziekańskie ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#942 |
Przyczajenie
|
Ale to nie chodzi o to, że prowadziłam pamiętnik, a o to w jakim okresie mojego zycia to było i jakie błędy popełniałam wtedy i że na dodatek zapisywałam te glupoty... i to jest własnie głupie, a dokładniej ja jestem głupia ze sie tak zachowywałam
![]() ![]() Chciałam cie jakoś pocieszyć może zle zrozumiałam ![]() Tymczasem zycze ci owocnej nauki kochana ![]() Trzymaj sie cieplutko ![]() ja już w domu ![]() ![]() przychodzę dziś i sie okazuje że jest tylko 0,5 godziny zajęć bo później są godziny dziekańskie ![]() ![]() No to faktycznie bezszens !!!! Ale tak to jest na uczelniach zawsze trzeba sie jakoś dostosować, niestety nie ma innego wyjścia. Głowa do góry juz w domku jestes ![]() Pozdrawiam cieplutko buzkiii ![]() Edytowane przez Ather Czas edycji: 2008-02-27 o 16:05 Powód: - Proszę, używaj opcji multicytowania oraz edycji postów. |
![]() ![]() |
![]() |
#943 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja sie chyba poprostu pojde wieszac wiec jakby mnie nie bylo jutro wiecie ![]() milego popoludnia ![]()
![]() |
#944 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Faktycznie bezsens z tą uczelnia ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Taka mam rade dla Ciebie odnośnie cytowania, że nie usuwaj tego '[quote]' na początku cytatu, który używasz ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja Ci się zaraz powiesze ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#945 | |||||||||||
Zadomowienie
|
hejjj dziewuszki
![]() Cytat:
![]() czym masz się martwić dziś pomartw się jutro, będziesz miała 2dni szczęścia i spokoju więcej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a za fizę trzymam musowo ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() no,ale cóż - przynajmniej nie będziesz ewentualnie narzekać, że źle wyszłaś czy coś :P Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a na zajęcia o takiej porze jak 18 to chyba siłą by mnie ktoś musiał z domu wyciągać bo sama bym nie dotarła z własnej nieprzymuszonej woli raczej^^ Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Miłego miastowanie ![]() Cytat:
![]() Gdybym ja tracąc czas na dojazdy dowiedziała się że zajęć nie ma albo skrócone to pewnie zamordowałabym albo ciężko pobiła pierwszą napotkaną osobę ^^ Cytat:
![]() ![]() Nie wiem co się takiego stało, ale jestem przekonana, że wieszanie będzie zbędne :P Zamiast stryczka wchodź na Wizaż, my Cię będziemy pocieszać ![]() No i ogólnie miłego dnia moje drogie ![]() Ale za to jutro i pojutrze robię sobie wagary, a co mi tammm ![]() A dziś wieczorem czeka mnie jeszcze kawucha z koleżankami i ploty ![]() Podsumowując - mogło być gorzej ![]() Buzi ![]()
![]() |
#946 |
Przyczajenie
|
Dziękuje za miłe słowa
![]() ![]() Taka mam rade dla Ciebie odnośnie cytowania, że nie usuwaj tego '[quote]' na początku cytatu, który używasz ![]() Dziękuje ci bardzo za miła radę. Ja dopiero sie ucze i moze czasami coś mi nie wychodzi, ale cóż człowiek uczy sie na błedach ![]() Dzięki maleńka ![]() No i ogólnie miłego dnia moje drogie ![]() Ale za to jutro i pojutrze robię sobie wagary, a co mi tammm ![]() A dziś wieczorem czeka mnie jeszcze kawucha z koleżankami i ploty ![]() Podsumowując - mogło być gorzej ![]() Buzi ![]() Pewnie kawuśka i pogaduchy z kolezankami sa najlepsze i zawsze poprawiaja humorek ![]() Pewnie trzeba czasem zrobić sobie wagary ![]() Zyczę miłego popołudnia kochana Buzkiiii ![]() Edytowane przez Ather Czas edycji: 2008-02-27 o 16:04 Powód: - Proszę, używaj opcji multicytowania oraz edycji postów. |
![]() ![]() |
![]() |
#947 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() teraz zmykam na niemiecki do emipku Ewusia dziękuję za komentarz na Makijażowym ![]() ![]()
![]() |
#948 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#949 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() U mnie dzisiaj ogólnie dzień kupy. W szkole się wynudziłam,musiałam sobie oczy palcami otwierać,bo tak mi się chciało spać.W dodatku poschodziły mi syfiarze i znowu jeden nowy ![]() ![]()
"Wielkość człowieka polega na jego postanowieniu, by być silniejszym niż warunki czasu i życia." Tymoteusz ![]() 23.11.2014r Edytowane przez LoLcIa123 Czas edycji: 2008-02-27 o 21:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#950 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
takie mniej więcej pewnie mieli myśli co niektórzy ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() w sumie to dobrze ze sie koleżanki dowiedziały, zawsze będziesz mogła uchodzić za ekspertkę ![]() miłego plotkowania ![]() proszę ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() co do wymianki, to zawsze jest pewne ryzyko, zależy od dziewczyny.... a co to za Wizażanka/ma dużo przekupek? wiesz, czasami to tak bywa ze poczta zawala i paczka idzie tygodniami... miałam takie przypadki już bo sama dużo na targowisku handluję ![]() mam nadzieję zę będzie oki ![]() lenię sie na razie ale zamierzam coś jeszcze zrobić przed wyjściem bo o 19.30 idę na pilates ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#951 |
Zakorzenienie
|
Być może no
![]() ![]() ![]()
"Wielkość człowieka polega na jego postanowieniu, by być silniejszym niż warunki czasu i życia." Tymoteusz ![]() 23.11.2014r Edytowane przez LoLcIa123 Czas edycji: 2008-02-27 o 21:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#952 |
Raczkowanie
|
hey jakies pol roku temu się odchudzałam i mogę powiedzieć jedno ... nie warto sie odchudzac tylko zmienic naywki żywieniowe np ograniczyc spozywanie niektórych potraw i ilosc jedzenia oraz unikac słodyczy i kupowac wyłacznie wode mineralna
![]() ![]() ![]()
#953 |
Zakorzenienie
|
#954 | ||
Wtajemniczenie
|
jeasne,ze to zart byl
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ja juz po obiadku i zaraz bedziemy z tZ ogladac Lost. Przynajmniej sie oderwe myslami troche... Milego wieczorka robaczki ![]()
![]() |
#955 |
Zakorzenienie
|
Witam ponownie
![]() No,pouczyłam się trochę na tą matmę,prooszę trzymajcie za mnie jutro kciuki,bo strasznie się boję,że nie dam rady poprawić ![]() Z fizy przełożyliśmy na szczęście,i dobrze,bo nie czułam się na siłach,żeby to pisać. Odnośnie tej mojej ręki,to co prawda oparzenie II stopnia,no i mam wielki czerwony ślad,zrobiły się jakieś strupki i w ogóle,no ale tylko trochę boli,przeżyję ![]() Agolku ![]() LoLcia - Mam nadzieję,że jednak ta dziewczyna odpisze,nie przejmuj się tak tymi syfkami Słoneczko ![]() Ewusia - Też bym se pochodziła albo na pilates,albo na jakiś aerobic,czy siłownię ![]() ![]() Chwilka relaksu i niedługo znów uciekam do matmy,wrrr ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#956 |
Zakorzenienie
|
A ja dzisiaj taka oklapuciała :dmleje: na nic czasu nie znalazłam.
Uczyłam sie na historię i niby umiem, ale nie. Takie głupie uczucie, że nic nie wiem yyyh. Z polskiego własnie czytam streszczenie ![]() Kochane mam pytanie. Otoż rozliczam się z Urzędem Skarbowym i amm pytanie. Czy ja mogę sobie jakoś to odliczyć, ze jestem osobą uczącą się? xD Bo szukam wszelkich jakiś sposobów, zeby z Urzedu jak najwiecej wyciagnąć ![]()
#957 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do wyciągania wniosków, to ja już je wyciągnęłam z mojego dawnego zachowania i nie popełnię juz ich napewno. Nigdy. Miłego wagarowania szczęściaro ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Przynam się Wam Kochane, że z fizyki o dziwo regułki nawet umiem ![]() ![]() ![]() ![]() Wogóle fajnie się ucze: tu lookam do kompa jednym okiem, a tam drugim zaglądam w zeszyt, a w myślach lub na głos jeszcze powtarzam ![]() ![]() A wogóle to pije sobie pyszniutki sok warzywno-owocowy, za Wasze zdrowko ![]() Edit: Idę do łóżka się pouczyć ... Dobranoc Kochane ![]()
Zaręczeni od: 09.07.2011 r. http://www.suwaczek.pl/cache/008a20f1c3.png Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png Niech się stanie... ! ![]() KCP ![]() Edytowane przez tamonita Czas edycji: 2008-02-27 o 22:25 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#958 |
Zakorzenienie
|
Karolinko - rozumiem Cię doskonale, ja nawet na fitness chodzę z podkładem na twarzy
![]() ![]() ![]() ![]() Agolku - no całe szczęście zę już nie chcesz się nam wieszać ![]() ![]() ![]() Aguś - trzymam kciuki jutro ![]() Moniczko - ja też się uczę często przy kompie i wtedy./... zazwyczaj nic mi z tej nauki nie wychodzi Sylwuś - nie wiem jak to jest z tymi ulgami..musiałabyś sprawdzić w ustawie komu ulgi przysługują i za co.... idę sobie spać za chwilę, bo jutro mam na 8 ![]() ![]() dobranoc Kwiatuszki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#959 | |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() Btw. Ja na barbarzyńską 8 mam codziennie ![]() ![]() Ehh Dziewczynki, jak ja się boję dzisiejszego dnia, od razu od pierwszej godziny mam kartkówke, potem na 3, a potem na 5, a na 7 mam matme, której też się boje ![]() ![]() Prosze Was Kochane choć o maleńkie kciuki... ![]() Miłego dnia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#960 |
Zakorzenienie
|
Witam kochane ;*
A ja dopiero wstałam, idę jakieś śniadanie zmontować ;D Tamuś, trzymam kciuki ;* Miłego dnia laski ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:17.