EURO 2008- czyli Wizaż kibicuje! - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-09, 00:15   #931
xtalciax
Zakorzenienie

Dot.: EURO 2008- czyli Wizaż kibicuje!

Cytat:
Napisane przez mesarka Pokaż wiadomość
kogo masz niby na myśli?

dla mnie mecz był ładny, wyrównany, Podolski uj, Smolarek nie był na spalonym a Roger mimo że go nie lubie zagrał ładnie

dobranoc.
też uważam ze zagrali dobry mecz i kawałek solidnego futbolu zapewne gdybyśmy strzelili bramkę wyrównującą to mecz inaczej by sie ułożył

ale nie ma co gdybać, tylko myśleć o kolejnych meczach myślę zę Leo wyciągnie wnioski i pozmienia coś tak aby było jeszcze lepiej. Uważam że chłopaki z tak trudnym przeciwnikiem robili co mogli

do jutra dobranoc
xtalciax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-09, 00:19   #932
kr0pka
Zakorzenienie

[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;7819192]
Jeżeli zagramy tak z Chorwatami, to wygramy. Oni, gdyby nie karny, na pewno by Austriaków nie pokonali. Zagrali średnio, druga połowa ich wykonaniu to była kompletna porażka. Dziwię się, że udało im się wyeliminować Anglię.
A jutro kolejne mecze. Uwielbiam.
[/quote]

Co do tego, że z Chorwatami wygramy, to bym się kłóciła.
Jak każdego rywala trzeba się bać, ale Chorwacja to nie jest łatwy przeciwnik.
Prawie na każdej pozycji mają lepszych piłkarzy od naszych i to jest jak najbardziej obiektywna ocena, bo obserwuję ich od MŚ.
No chyba, że Boruc bije na głowę Pletikosę, ale
Luka Modric i Niko Kranjcar to dwaj najambitniejsi i najsprytniejsi w całej ich reprezentacji ( chiociaż z nimi nie wiadomo czasami tak samo jak ze Smolarkiem )
Nie chcę wspominać też o starszych zawodnikach (Srna, Corluka i bracia Kovac, starzy ale jarzy ) bo naprawdę mają niezłe ogranie. No i gdyby Eduardo nie był kontuzjowany to na pewno strzeliłby nam jakąs bramkę, ale to na nasze szczęście

Walnąwszy obszerne wypracowanie na temat drużyny Chorwacji idę spać.
Powinnam być takim analizatorem jak Jacek Gmoch

a tak a`propos to szkoda, że nie ma transmisji meczy na TVP, bo brakuje mi analiz Gmocha i zabójczych tekstów Szpakowskiego

Lewy pas, gaz i płynę..
kr0pka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-09, 00:43   #933
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

ciężko dzis wykrzesać mi jeszcze troche wiary w naszych....ale mysle, ze sie przespie to troche mi zejdzie
mam nadzieje, bo szkoda tak, zeby emocje zniknely

ja bym chciała dotrwać momentu meczu z Czechami ;D i żebyśmy im wkopali :p za Jankulovskiego...

dobraaaa... bo już mnie pupa boli od stołka ;P dobranoc... wyciszenia zycze na noc

FC BAYERN - Stern des Südens

magda_aparatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-09, 04:45   #934
Luba
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kr0pka Pokaż wiadomość
Wiesz, byliśmy tak samo dobrze przygotowani jak Niemcy, ale niestety Podolski biegał jak emu po pustyni, za to Smolarka praktycznie nie było widać.
No i nie potrafię wytłumaczyć, co się stało z naszymi gwiazdami futbolu.

Ja się naprawdę zastanawiam co się stało ze Smolarkiem, praktycznie nie było go widać, momentami zastanawiałam się czy nie przegapiłam zmiany

Wracajac jeszcze do mojego ulubionego tematu, czyli sędziowie... To już ne wspominam o tym osobniku co sędziował w naszym meczu, ale ten który sędziował mecz Chorwacji z Austrią też popełnił przynajmniej ze dwie bardzo poważne pomyłki, dwie sytuacje na żółtą kartkę olał. W sobotnich meczach tez sędziowie nie błyszczeli.

Afazja, darmowa strona z cwiczeniami!
Luba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-09, 07:02   #935
free..
Zadomowienie

Smolarek faktycznie jakoś nie zabłysnął.. Poza tą akcją z rzekomym "spalonym" to prawie go widać nie było.. A Golański to już w ogóle, przez jego błąd Podolski nas drugą bramką pogrążył.
free.. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-09, 07:48   #936
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Uhh ochłonęłam już troche wczorajszy mecz bardzo smuci a najgorsze nie jest chyba to że tysiące polskich serc wierzyło w naszą reprezentacje, nie to że to polak nam strzelił gole, nie to że nie daliśmy Niemcom rady ale to że ci krytycznie nastawieni do polskiej reprezentacji dziś mówią " a nie mówiłem że znowu przerżną ? "
ale trzeba iść dalej, są jeszcze dwa mecze, ciągle mamy szanse
Stary 2008-06-09, 08:09   #937
gosiaczek6
Zakorzenienie

własnie u mnie w domu to wszyscy z pretensjami po co wy to oglądacie(do mnie i TZ), nie warto bo i tak bedzie zero dla naszych

no ręcę opadają nie przez przegraną, ale przez 'optymizm' niektórych
gosiaczek6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-09, 08:19   #938
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

u mnie mama to samo " wiedziałam że tak będzie" w pewnym momencie krzyczała nawet strzelcie im trzeciego, niech zobaczą ile są warci albo " tylko idioci uwierzyli że Polska wygra ten mecz " nie mam słów więc jestem idiotką że uwierzyłam że naszych stać na wygraną i wcale sie tego nie wstydze bo wiem że walczyli a Niemcy jakby nie patrzeć to bardzo dobra drużyna
Stary 2008-06-09, 08:19   #939
Anetuniaa
Wtajemniczenie

Tak mnie też to denerwuje, krytykują ich ale jak by chłopcy wygrali to wszyscy by mówili że w nich wierzyli w głębi serca i tym podobne frazesy :/ wkurza mnie takie nastawienie.

Ja nadal wierze że nasi chłpcy w następnych dwóch meczach pokażą na co ich stać
Anetuniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-09, 08:33   #940
mav
Zakorzenienie

GG do mav Wyślij wiadomość przez MSN do mav

Cytat:
Napisane przez magda_aparatka Pokaż wiadomość
ja już sie nagadałam na to na mundialowym...przez ostatnie dwa lata dwóch, których znam nam odleciało...Trochowski (który już oczywiscie od quali gra...srednio regularnie ale gra...a co wazne zostal powolany do kadry...) naprawde chłopak fajny. chodziły słuchy, że jego rodzina do pzpnu tam dawała znaki na jego temat jakis czas temu ale byli malo zainteresowani...na ile to jest prawda to ciezko powiedziec. jedno jest pewne. teraz gra dla Niemców. Jedyne co mu polskie zostało więc to imię w paszporcie xD którego nie pozwolił sobie zniemczyć.

Tyrała...tu zapewne wiecej wiedzą Ebisiówki ;p ja tyle o ile sie orientuje co mi Tri powiedziała ;D no ale jak oglądałam filmiki z nim i wywiady, w ktorych mowil, ze jak Polska sie nim zainteresuje to jest za ...a potem zobaczyłam go w młodzieżowej kadrze Niemiec to normalnie kopara mi opadła... oglądam sobie ucieszona... i zobaczylam jego twarz...koniec świata XD

noooo, pogadałam sobie... troche łzy obeschły XD

Mav
ciężko...gra nie gra... ty dobrze wiesz jak ja jestem przywiązana do dojczów a oni mi taką krzywde robią ;p
wiesz to jest tylko Polski wina ze marnuje mlode talenty mnie tez nie bylo do smiechu po tej pierwszej bramce...ale potem wyszlam w miasto i poczulam radosc...naprawde bo widzac tych uchachanych ludzi samej mi sie dobrze zrobilo

moim zdaniem to w Polskiej druzynie ten caly Roger sie marnuje ech i Podolski tez by sie marnowal...

Mężczyzna jest jak sukienka, trzeba go najpierw przymierzyc.....

mav jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-09, 09:11   #941
Sniezynka21
Zakorzenienie

Mesarka za Twoj podpis powinnas dostac BANA. Nie potrafisz kulturalniej sie wypowiadac ??? Jestes kibicem czy moze PSEUDO ????

Emocje odrobine opadly.

Zobaczymy, jak losy naszej Polski potocza sie dalej. Ja nadal jestem pelna wiary i optymizmu Wyjdziemy z grupy, co ???

Co do sedziego, to tez uwazam, ze nie byl sprawiedliwy. Niemcom zaliczyl spalonego a nam juz nie...
Sniezynka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-09, 09:20   #942
kr0pka
Zakorzenienie

Smile Dot.: EURO 2008- czyli Wizaż kibicuje!

Cytat:
Napisane przez Sniezynka21 Pokaż wiadomość
Mesarka za Twoj podpis powinnas dostac BANA. Nie potrafisz kulturalniej sie wypowiadac ??? Jestes kibicem czy moze PSEUDO ????

Emocje odrobine opadly.

Zobaczymy, jak losy naszej Polski potocza sie dalej. Ja nadal jestem pelna wiary i optymizmu Wyjdziemy z grupy, co ???

Co do sedziego, to tez uwazam, ze nie byl sprawiedliwy. Niemcom zaliczyl spalonego a nam juz nie...
No, Mesarka, nie prowokuj moderatorów

Myślę, że emocje emocjami, ale nie powinniśmy brać wszystkiego na serio. Piłka nożna to tylko gra, a Podolski wybrał.
Dziwi mnie to tylko, czemu np. Wojciech Cejrowski nie jest wyzywany w ten sposób przez nasze społeczeństwo. On zrobił to świadomie i zmienił obywatelstwo, a Podolski jakby nie patrzeć został zlekceważony przez Janasa
( tzn. nie wiem jak to dokładnie było, ale biorąc pod uwagę obiegowe opinie i własne info. jeszcze z 2006 r. to właśnie tak, jak napisałam )

No i ja też wierzę, że wyjdziemy z grupy. Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło

edit : Jak sobie przypomnę ile wczoraj osob oblegało ten wątek to :lol2:

Lewy pas, gaz i płynę..
Stary 2008-06-09, 09:21   #943
scorpionec
Zakorzenienie

Lokalizacja: "Na peryferiach miasta, gdzie asfalt trawą zarasta..."

mimo iz obawialam sie ze chłopaki przegrają to przykro mi..

a kmentator glupio gadal i dodatkowo mnie wkurzyl... jak stwierdzil ze podolski ma złamany dzień (prawie ze zycie) jak strzela nam bramki...

może nie cieszyl sie na pokaz - kulturalny chlopina... ale raczej nie przezywal traumy bo po po to gra by gole strzelać a o kasie za nie nie wspomnę ..

po meczu okazało sie podolski ladnie sie zachował udzielił wywiadu.. powiedział ze trzyma za polaków kciuki by razem z niemcami wyszli z grupy..

niestety ani żurawski ani bąk nie zgodzili sie na rozmowe z dziennikarzami...

moim zdaniem źle sie zachowali bo kapitan / zastępca.. powinni powiedzieć coś do kibiców..

przegrywać też trzeba umieć..
scorpionec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-09, 09:27   #944
*angel1710**
Zadomowienie

moim zdaniem Mesarka jest po prostu prawdziwą patriotką i zagorzałym kibicem

mam nadzieję, że obędzie się bez żadnych konsekwencji bo w takich meczach emocje biorą górę.

Co do sytuacji Podolskiego, ja to odbieram troszkę inaczej. Miał szansę to ją wykorzystał, próbował kontaktować się z PZPN-em jednak nikt nie był zainteresowany. Jest młody, możliwe, że się zbuntował i sfrustrował i chciał udowodnić, że jest dobrym piłkarzem. Już wcześniej pisałam to w wątku, nie wierze, żeby ktoś w meczu, w którym są tak wielkie emocje potrafił udawać, że się nie cieszy.
Ja np nigdy nie chciałabym mieć nic wspólnego z Niemcami, ale za to z Rosją jak najbardziej, podoba mi się język, kultura, marzę żeby zobaczyć Moskwę i Sankt Petersburg i było by mi przykro jakby ktoś nazywał mnie zdrajcą.

Edytowane przez *angel1710**
Czas edycji: 2008-06-09 o 09:28 Powód: literówka
*angel1710** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-09, 09:31   #945
scorpionec
Zakorzenienie

Lokalizacja: "Na peryferiach miasta, gdzie asfalt trawą zarasta..."

co inego sie cieszyć a co innego to manifestować...

alez on sie cieszyl.. bylo widac na zbliżeniach.. poprostu tego nie manifestrowal tak jak to mają w zwyczaju pilkarze..

to jak z faulami to ze któryś leży na boisku i zwia sie z bólu to nie znaczy ze go boli...

na boisku tez udają i to lepiej niz nie którzy aktorzy...
scorpionec jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-06-09, 09:32   #946
kr0pka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *angel1710** Pokaż wiadomość
moim zdaniem Mesarka jest po prostu prawdziwą patriotką i zagorzałym kibicem

mam nadzieję, że obędzie się bez żadnych konsekwencji bo w takich meczach emocje biorą górę.

Co do sytuacji Podolskiego, ja to odbieram troszkę inaczej. Miał szansę to ją wykorzystał, próbował kontaktować się z PZPN-em jednak nikt nie był zainteresowany. Jest młody, możliwe, że się zbuntował i sfrustrował i chciał udowodnić, że jest dobrym piłkarzem. Już wcześniej pisałam to w wątku, nie wierze, żeby ktoś w meczu, w którym są tak wielkie emocje potrafił udawać, że się nie cieszy.
Ja np nigdy nie chciałabym mieć nic wspólnego z Niemcami, ale za to z Rosją jak najbardziej, podoba mi się język, kultura, marzę żeby zobaczyć Moskwę i Sankt Petersburg i było by mi przykro jakby ktoś nazywał mnie zdrajcą.
Co do Mesarki, to jest raczej naruszenie regulaminu używanie wulgaryzmów itp.

Wiesz, wydaje mi się, że Lukas miał wysoko postawione ambicje i może dlatego uniósł się honorem w stosunku do PZPN'u i jak powiedziałaś chciał pokazać, że nie jest taki zły. No i wygrał.

Cytat:
na boisku tez udają i to lepiej niz nie którzy aktorzy...
Moim ulubionym symulantem jest C.Ronaldo, bo chce udawać faul, ale nie zawsze mu to najlepiej wychodzi i czasami smiać się chce

Lewy pas, gaz i płynę..
Stary 2008-06-09, 09:45   #947
*angel1710**
Zadomowienie

Cytat:

Wiesz, wydaje mi się, że Lukas miał wysoko postawione ambicje i może dlatego uniósł się honorem w stosunku do PZPN'u i jak powiedziałaś chciał pokazać, że nie jest taki zły. No i wygrał.

Cytat:
Moim ulubionym symulantem jest C.Ronaldo, bo chce udawać faul, ale nie zawsze mu to najlepiej wychodzi i czasami smiać się chce
Ja tam czasem lubię Christiano, ale śmiać mi się chciało jak w meczu Portugalia - Turcja 1 minuta a on już leży
Stary 2008-06-09, 09:48   #948
kr0pka
Zakorzenienie

Cytat:

Ja tam czasem lubię Christiano, ale śmiać mi się chciało jak w meczu Portugalia - Turcja 1 minuta a on już leży
No właśnie Nie ma takiego meczu, żeby nie symulował Pamiętam, że na niektórych rozgrywkach też płakał.
A piłkarzem jest dobrym, ale denerwuje mnie jego wygląd, taki totalnie przesadzony

Lewy pas, gaz i płynę..
Stary 2008-06-09, 09:53   #949
liquefy
Wtajemniczenie

Cytat:
No, Mesarka, nie prowokuj moderatorów

Myślę, że emocje emocjami, ale nie powinniśmy brać wszystkiego na serio. Piłka nożna to tylko gra, a Podolski wybrał.
Dziwi mnie to tylko, czemu np. Wojciech Cejrowski nie jest wyzywany w ten sposób przez nasze społeczeństwo. On zrobił to świadomie i zmienił obywatelstwo, a Podolski jakby nie patrzeć został zlekceważony przez Janasa
( tzn. nie wiem jak to dokładnie było, ale biorąc pod uwagę obiegowe opinie i własne info. jeszcze z 2006 r. to właśnie tak, jak napisałam )

No i ja też wierzę, że wyjdziemy z grupy. Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło

edit : Jak sobie przypomnę ile wczoraj osob oblegało ten wątek to :lol2:
Właśnie- to tylko gra. Pozatym, w mojej opinii, obywatelstwo to tylko papierek, który do czegoś uprawnia. Nie nazywamy miliona Polaków zdrajcami, bo wyjechali z Polski. Najważniejsze jest, żeby nie wstydzić się swojego pochodzenia i nie zapominać o nim. I Podolski właśnie tak robi. Zdrajcą można by nazwać Klose, ale to już inna historia

Cytat:

On jest w tym najlepszy Mecze odrazu przeradzają się w cudowną komedie. A najfajniejsze jest jak się denerwuje i bije pięściami w ziemię gdy sędzia nie przyzna im rzutu wolnego
We can burn brighter than the sun
liquefy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-09, 09:55   #950
*angel1710**
Zadomowienie

Cytat:
No właśnie Nie ma takiego meczu, żeby nie symulował Pamiętam, że na niektórych rozgrywkach też płakał.
A piłkarzem jest dobrym, ale denerwuje mnie jego wygląd, taki totalnie przesadzony
ja jestem akurat wielka płaczką i np nie potrafie inaczej wyrazić emocji ostatnio rozpłakałam się nawet na spr z matmy bo nie wychodziły mi zadania, zdenerowałam się i już leciały łzy mimo, że pragnęłam się uspokoić i przestać to jednak nie potrafiłam. może on też ma coś takiego ?
racja, słodziak z niego niezły, moim zdaniem to taki typ urody na jedną noc
Stary 2008-06-09, 10:03   #951
kr0pka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez liquefy Pokaż wiadomość
Właśnie- to tylko gra. Pozatym, w mojej opinii, obywatelstwo to tylko papierek, który do czegoś uprawnia. Nie nazywamy miliona Polaków zdrajcami, bo wyjechali z Polski. Najważniejsze jest, żeby nie wstydzić się swojego pochodzenia i nie zapominać o nim. I Podolski właśnie tak robi. Zdrajcą można by nazwać Klose, ale to już inna historia

On jest w tym najlepszy Mecze odrazu przeradzają się w cudowną komedie. A najfajniejsze jest jak się denerwuje i bije pięściami w ziemię gdy sędzia nie przyzna im rzutu wolnego
Klose nie chciał udzielić wywiadu po polsku

A co do Ronaldo, to tak Dokładnie, albo się wywraca, albo leży i płacze :

Cytat:
ja jestem akurat wielka płaczką i np nie potrafie inaczej wyrazić emocji ostatnio rozpłakałam się nawet na spr z matmy bo nie wychodziły mi zadania, zdenerowałam się i już leciały łzy mimo, że pragnęłam się uspokoić i przestać to jednak nie potrafiłam. może on też ma coś takiego ?
racja, słodziak z niego niezły, moim zdaniem to taki typ urody na jedną noc
Ja tez na sprawdzianie z matmy wyszłam do pielęgniarki, bo wszystko wypadło mi z głowy i nie napisałam
Ale Cristiano Ronaldo to facet ( przynajmniej on tak deklaruje ) i jego odporność psychiczna powinna być większa od kobiecej. Poza tym on płacze wprost do kamer, tak jakby pod publiczkę.
A jego wygląd Ah, nie wiem co te dziewczyny w nim widzą

Lewy pas, gaz i płynę..
Stary 2008-06-09, 10:10   #952
flyhigh17
Raczkowanie

Ehh.Przegraliśmy...co było do przewidzenia. No cóż, było widać że Niemcy grali lepiej ale Polacy starali się...
A Podolskiego nie ma co obwiniać. Jakby nie chciał to by nie grał by w reprezentacji niemieckiej, a gra i gole strzelał..Dobry jest.
A tak btw to ładny z niego chłopak..mmm
flyhigh17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-09, 10:10   #953
*angel1710**
Zadomowienie

Cytat:
Klose nie chciał udzielić wywiadu po polsku

A co do Ronaldo, to tak Dokładnie, albo się wywraca, albo leży i płacze :

Ja tez na sprawdzianie z matmy wyszłam do pielęgniarki, bo wszystko wypadło mi z głowy i nie napisałam
Ale Cristiano Ronaldo to facet ( przynajmniej on tak deklaruje ) i jego odporność psychiczna powinna być większa od kobiecej. Poza tym on płacze wprost do kamer, tak jakby pod publiczkę.
A jego wygląd Ah, nie wiem co te dziewczyny w nim widzą
hehe no fakt, że powinien mieć większą odporność psychiczną, ale może po prostu taką ma psychike i cóż poradzi nie wykluczone też, że czasem przesadza i np płacze na zawołanie niestety, ale łzy Christiano nie wzruszyły mnie, za to płacz Terrego w fiane LM i płacz Frei'a po kontuzji bardzo
Stary 2008-06-09, 10:15   #954
kr0pka
Zakorzenienie

Cytat:
hehe no fakt, że powinien mieć większą odporność psychiczną, ale może po prostu taką ma psychike i cóż poradzi nie wykluczone też, że czasem przesadza i np płacze na zawołanie niestety, ale łzy Christiano nie wzruszyły mnie, za to płacz Terrego w fiane LM i płacz Frei'a po kontuzji bardzo
Niie przypominaj, jak ja zobaczyłam Terry'ego to tez zaczęłam płakać. Tak to dramatycznie wyglądało, że naprawdę serce mi się ścisnęło.
wtedy można dopiero było poczuć tego ducha walki towarzyszącego piłkarzom
aż się rozmarzyłam

Lewy pas, gaz i płynę..
Stary 2008-06-09, 10:20   #955
liquefy
Wtajemniczenie

mnie też to wzruszyło, chociaż chelsea niecierpie Po prostu łzy Terry'ego były szczerze i uzasadnione. A Cristiano płacze jak boli go noga.

Żurawski ma kontuzje podobno i nie wiadomo czy zagra z Austrią.
W ogóle myślę, że Roger powinien grac od początku...
We can burn brighter than the sun
liquefy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-09, 10:23   #956
malenka294
Wtajemniczenie

GG do malenka294

Mesarka chyba troche przesadzasz,radziłabym ci hamować emocje,pozatym dla twojej wiadomości Podolski jest bardzo za Polską,chciał grać w naszej drużynie,jego matka pisała nawet podanie,ale nie przyjeli go,więc mozemy mieć pretensje tylko do siebie,a to niestety jest gra,co miał niby robić,stać na boisku i sie patrzeć?To nie jest powód żeby wyzywać

Prawdziwy przyjaciel to ktoś, do kogo możesz zadzwonić o trzeciej w nocy i powiedzieć: 'Jestem w więzieniu w Meksyku', a on na to odpowie: 'Nic się nie martw, zaraz tam będę

malenka294 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-09, 10:24   #957
kr0pka
Zakorzenienie

Cytat:
mnie też to wzruszyło, chociaż chelsea niecierpie Po prostu łzy Terry'ego były szczerze i uzasadnione. A Cristiano płacze jak boli go noga.

Terry powinien grać w jakichś romansach dla kobiet albo w wyciskaczach łez

A jezeli Żuraw miałby prezentować w spotkaniu z Austrią taką postawę jak wczoraj, to już lepiej żeby Roger zagrał W ogóle to Roger pokazał wczoraj ładny kawałek futbolu.

Lewy pas, gaz i płynę..
Stary 2008-06-09, 10:27   #958
xtalciax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiaczek6 Pokaż wiadomość
własnie u mnie w domu to wszyscy z pretensjami po co wy to oglądacie(do mnie i TZ), nie warto bo i tak bedzie zero dla naszych

no ręcę opadają nie przez przegraną, ale przez 'optymizm' niektórych
właśnie bardziej od przegranej wkurza mnei takie głupie gadanie

Cytat:
Napisane przez Anetuniaa Pokaż wiadomość
Tak mnie też to denerwuje, krytykują ich ale jak by chłopcy wygrali to wszyscy by mówili że w nich wierzyli w głębi serca i tym podobne frazesy :/ wkurza mnie takie nastawienie.

Ja nadal wierze że nasi chłpcy w następnych dwóch meczach pokażą na co ich stać

ja też wierzę w chłopaków i myśle że wsparcie jest im tym bardziej potrzebne. Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem tylko trezba walczyć dalej

Cytat:

tez nie lubię chelsea ale szkoda mi było Terrego dokładi u Crisa to już standart

noo Roger fajnie się zaprezentował i myśle że może bedzie grał od początku
xtalciax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-09, 10:28   #959
tangerynka
Rozeznanie

No cóż
Miało być tak pięknie a wyszło....... No wiadomo.

Podolski strzelił dwa samobóje
Smolarek - Ty leniuszku! Chyba lepiej by Leo zrobił jakby jego zdjął po pierwszej połowie, to przynajmniej kartki by nie zarobił.

Są też plusy:
Roger - wg mnie wniósł sporo dobrego. Warto dać mu szansę wyjścia w pierwszym składzie
Lewandowski
Boruc -no wiadomo

I taka mała drobniutka bezczelna sugestia do trenera. Co go kamery pokazywały to stał tyłem odwrócony i pytlował Może by tak więcej patrzył na boisko

Nie załamujemy się, prawda?
Z Chorwatami będzie bardzo ciężko, wg mnie nie pokazali jeszcze swoich możliwości.
Oby do czwartku
tangerynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-09, 10:31   #960
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Udzieliła nam się panująca wokół nadzieja, że jesteśmy w stanie pokonać Niemców, a teraz pozostaje wiara w to, że może być tylko lepiej - stwierdził po pierwszym meczu reprezentacji Polski w mistrzostwach Europy w Austrii i Szwajcarii były trener reprezentacji Polski Wojciech Łazarek.
"Każda drużyna, która zostaje mistrzem musi również poczuć gorycz porażki. Współczuję piłkarzom, ale wierzę w to, że będą w stanie podnieść się z kolan. Po tym poznaje się prawdziwych zwycięzców" - dodał 71-letni szkoleniowiec.

dobrze mówi

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości