|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#931 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie po 30 i później 6
Takuśna
![]() ![]() ![]()
#932 |
Zadomowienie
|
![]() Wielkie buziaki dla moich kochanych ślicznotek fitnesowych ![]() Mężczyźni patrzą na was z góry na dół w zachwycie, tego jestem pewna, zwłaszcza jak czytam o waszych oszałamiających efektach! Ewuniu, gratulacje! Wykonałaś kawał dobrej roboty ![]() Przeczytałam tylko ostatnią stronę, więc przyłączę się do ostatniego wątku dyskusji - u mnie zdecydowanie nogi idą facetom pod lupę, ale teraz z tą moja szpotawą nóżką, to nie ma się za bardzo czym chwalić ![]() Pozdrawiam Was bardzo ciepło z Warszawy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#933 |
sophisticated
|
Takusiu
![]() ![]() ![]() no Ewcia nam tu wymiata, gratuluję Ewuniu ![]() muszę iść, miłego dnia dziewczynki, a ty Takuś odklej się od laptopa i komórki i na spacer do Łazienek idź ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#934 |
Zakorzenienie
|
Takie
![]()
#935 |
Zakorzenienie
|
Takuśna, Brewko
![]() Takuśna, a co u Ciebie? No mów, mów, mów ![]() ![]() ![]() A, jeszcze jedno. Iwonko, Bea to serum też tak Ci ściąga buzię? ![]()
Poglądy trzeba mieć tak ciasne, By cenić zdanie tylko własne. ![]() Na ciasne łby. Jan Sztaudynger Edytowane przez E Czas edycji: 2008-05-27 o 10:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#936 |
Zakorzenienie
|
E mnie serum nie sciąga
![]()
#937 |
Zadomowienie
|
E również gratuluję spadków
![]() ![]() A u mnie ciągle zimno ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#938 |
sophisticated
|
Milgryfku u mnie też, całkiem znienacka, wczoraj było nieprzyzwoicie gorąco, nawet dziś rano, a ja dziecko bez kurtki wysłałam
![]() byłam na imprezie przedszkolnej, było oczywiście wzruszająco, ale przy okazji refleksję mam ![]() ![]() ![]() oo to się wyzłościłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#939 |
Zakorzenienie
|
A umnie cieplutko - 26 stopni.
#940 |
sophisticated
|
to niesprawiedliwe jest
![]() ![]() boszzz jak mi się dziś nic nie chce robić, dużo bardziej niż zwykle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#941 |
Zakorzenienie
|
To nie rob, zrób sobie urlop
![]()
![]() |
#942 |
sophisticated
|
Beatko ja na urlopie to 10 lat jestem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Brewka :) Czas edycji: 2008-05-27 o 14:04 Powód: macz? meny?... to może jednak po polsku ;) |
![]() ![]() |
![]() |
#943 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Dziś w przelocie, dozorca dziś rano umarł u mnie, młody facet ok.35-38 lat, reanimowało go pogotowie z godzinę, starsznie mi przykro, taki młody człowiek ![]() Cześć Takie ![]() A panowie to wiecie patrza się wszędzie, na stopy też ![]() ![]() ![]() Zmykam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#944 |
Zakorzenienie
|
Brewuniu urlop od obowiązków miałam na myśli
![]() Iwuś przynajmniej ty mnie rozumiesz z tymi facetami ![]()
#945 |
Zadomowienie
|
U mnie słoneczko się pojawiło ale i tak do temp. 26 jeszcze daleko. Mi jest strasznie zimno w pracy przez co mało efektywna jestem
![]() Kupiłam tareczkę do stóp swoich ![]() ![]() No i jeszcze się poskarżą że mam siniaki od staników. Mam dziwnią plamę- taką podrażnioną skórę na plecach od zapięcia i siniaki w miejscach gdzie się fiszbiny kończą. W moim mieście niedawno zmarła na zawał 24 latka. Jej mąż zginął dwa miesiące wcześniej w wypadku samochodowym. Zostawili 6 miesięczne dziecko. Strasznie smutne jest to że tak młodzi ludzie odchodzą, |
![]() ![]() |
![]() |
#946 |
Zakorzenienie
|
Czeee.
![]()
#948 |
Zadomowienie
|
![]() wstawać rusałki wstawać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#949 |
sophisticated
|
cześć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#950 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]()
#951 |
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczynki!
Trzeba mieć pecha, żeby na 10 dni perzed slubem przeziębić. A mi sie udało. Właśnie piję Gripex i powoli ubieram bo mam dziś przymiarkę sukni. Trzymajce kciuki. No i dziś już wracam do siebie znowu bo jutro rano do pracy. Czy jak chodzicie na wesela to pierwsze piosenki są zwykle te same? Czy może pary wybierają sobie to, co kojarzy im się z ich związkiem? |
![]() ![]() |
![]() |
#952 |
Zakorzenienie
|
![]() Milgryfku, dzięki ![]() Madziu, pary same wybierają ![]() Strasznie smutne historie ![]()
#953 |
Zakorzenienie
|
Hej, bo na drugą strone spadniemy
![]()
#954 |
Raczkowanie
|
Przyszła mi ławeczka do ćwiczeń.
Jest o wiele większa niż myślałam, nie mam najwidoczniej zmysłu przestrzennego. ![]() Tak się staram, żeby mieć trochę przestrzeni w moim małym mieszkaniu, a tu taki brzydki czarny klamot. ![]() ![]() I ciężkie to jak cholera. Chciałam się naprawdę przyłożyć do treningów, a teraz żałuję. Proszę, pocieszcie mnie jakoś. ![]()
#955 |
Zakorzenienie
|
Sauvo no coś ty, po co się dołujesz
![]() Pomyśl jakie będziesz śliczne ciałko od tej ławeczki. No i zawsze można jej użyć jako wieszaka na ubrania albo do innych celów dekoracyjnych ![]()
#956 |
Zakorzenienie
|
Madziu, zapomniałam oczywiście
![]() ![]() Sauvignon, masz jak większość kobiet ![]() nie da się jej jakoś składać i np. pod łóżko chować? Przy przesuwaniu ławeczki to jeszcze można bicepsy trenować ![]() ![]() I nie rycz, na pewno schudniesz ![]() ![]()
#957 |
Rzabbocop
|
U mnie żelastffo tez nie wygląda najpiękniej i dużo miejsca zajmuje
ale wolę to niż jak mam sama dużo miejsca zajmować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#958 |
Raczkowanie
|
Dziękuję wam, dziewczyny.
![]() No właśnie też myślałam, że albo za komodę, albo za regał (który mam kupić w tym miesiącu) i też myślałam (tak to idiotka zrozumiałam ze zdjęcia), że to się da złożyć do trochę mniejszych rozmiarów. Tzn. tak, nogi się składają, ale to i tak jest duże. No nic nie poradzę. Jak kupię regał, to nie będę dosuwać do ściany z boku tylko zostawię miejsce na tę ławkę. Pewnie się przyzwyczaję. A teraz muszę się jakoś zmobilizować wewnętrznie, bo zaczynam mieć myśli w stylu, że inni odchudzają się "normalnie", a ja tak niekobieco. No dobrze, już mi trochę przechodzi. ![]() Jak schudnę to sprzedam albo podaruję komuś, a dla utrzymania i polepszenia wyników zapiszę się na jogę.
#959 |
Zakorzenienie
|
Dobrze Rzabbek prawi
![]() Sauvo, te co się odchudzają "kobieco" ![]() ![]()
#960 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dzięki, naprawdę. W sumie śmieszna sprawa, ale potrzebowałam duchowego wsparcia. W charakterze przerywnika komicznego pochwalę się, że dziś odwiedzałam urząd w innym mieście i teraz widzę, że porwałam im klucz do służbowej toalety. Muszę im jutro odesłać priorytetem... ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:39.