![]() |
#931 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek, wymuszone zaręczyny cz. IX
Cytat:
![]() A ten XL jest zły? Wybrałam go bo ma filtry (moze nie jakieś mocne, ale są) Amy W przyrównują do Janis Joplin, moim zdaniem jest o wiele lepsza. Tylko non stop bierze dragi... więc pewnie długo nie pośpiewa P.S. zgarnęła ostatnio 5 nagród Grammy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#932 |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny, ja to sie chyba 100 lat na tym wątku nie odzywałam
![]() Dorinka, ja od teściowej usłyszałam dokładnie to samo co Ty ![]() ![]() P.S. Ale tu u Was miło, chyba muszę zacząć się bardziej udzielać, bo atmosfera jest tutaj fantastyczna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#933 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja mam troszke dziwnie z moja mama, nawet chyba jej się kiedyś przykro zrobiło, bo powiedziałam,że dziadków bardziej traktowałam jak rodziców, a ona byłą starsza siostra ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#934 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie XL zły chyba nie jest, tylko ja mam ten zwykły-do cery mieszanej bo bałam się XL ze wzgl. że on jest do każdej cery, więc bałam się błyszczenia po nim ![]() KOjarze tą Amy W z wyglądu, często na jakichś galach ją fotografują bo ubiera się dosyć ekstrawagancko ale muzy jej nie znam. Ja nie pamiętam kiedy słuchałam czegoś aktualnego na Vivie czy MTV. My jak mamy czas to oglądamy koncerty na DVD ale raczej starocie ![]() ![]() ButterBear wreszcie przemówiłaś ![]() ![]() ![]() Lemoorko ale dobra siostra to też skarb, ja wiem coś o tym.....ja to mam pod górkę - ani z mamą ani siostrą kontaktu dobrego ![]() Ale mam syna, przyjaciół i Tża i tylko to się dla mnie liczy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#935 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Siedzę w pracy, nie zawsze jest co robić, więc udzielanie się na forum jest wręcz wskazane. Wracając do tematu mam, to moja jest psychologiem z wykształcenia, może to nie bez znaczenia jeśli chodzi o wychowywanie dzieci swoich własnych... ale nigdy nie miałam problemu z dogadaniem się z nią, bardzo lubimy spędzać razem czas... Tata to inna para kaloszków... ale wiadomo,jak to z ojcami ;-) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#936 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie mam rodzeństwa, żałuje ![]() ![]() mam tylko mame i Tz, może dlatego tak pragnę dzieci, bo wiem,że cięzko być w życiu samemu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#937 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Olać i tyle. PS. Ale mam ochotę na zimne Karmi malinowe, rany! O, leczo! Już wiem co bym zjadła! Cytat:
![]() Świeża krew w wątku. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#938 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() P.s. Ja z powodu moich kontaków z siostą myślę, że niekoniecznie rodzeństwa mają lepiej, także jedynak jak najberdziej wskazany z mojego punktu widzenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#939 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#940 |
Zakorzenienie
|
Nie aż taka świeża, bo już się kiedyś odzywałam, przy okazji moich zaręczyn...a było to w listopadzie ;-) ale potem jakoś się uciszyłam ;-)
Dzięki za miłe powitanie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#941 |
Rozeznanie
|
Juhu!
![]() U mnie lepiej. Pogodzilam sie z mama i doszlam do wniosku, ze w tym przypadku, sama nie bylam bez winy. Po prostu agresywna bywam, jak zadzwoni nie w pore ![]() A w ogole lepiej z mamami gadac jak z TZtami, prosto i do rzeczy. Zapytac sie wprost DLACZEGO tak a nie inaczej powiedziala, zachowala sie, nagderala, przyczepila sie. Przy konfrontacji wszystko nabiera innego znaczenia ![]() Wczoraj bylismy u tesciowej. Uzgodnilismy wspolnie, ze odda mieszkanie na czas pobytu mojej rodzinki, a sama przeniesie sie do ciotki pietro wyzej. Zaoszczedzimy z 600 euro na tym, bo chcielismy ich w hotelu ulokowac, wiec jestem bardzo szczesliwa z takiego rozwiazania. A tesciowa bedziemy ze soba zabierac na zwiedzanie i kolacyjki, wiec wszyscy powinni byc zadowoleni. Sprzeciwow brak ![]() Wszystko zaczyna sie ukladac, uff, nareszcie. I znowu ciesze sie na ten slub, bo juz mialam mega nerwa oraz w apatie jednoczesnie popadalam. Straszne uczucie. |
![]() ![]() |
![]() |
#942 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do konfrontacji to u mnie konfrontacja wyglada tak- dlaczego powiedziałaś tak a tak ? Ja kiedy ? Wtedy? Nie ja tak na pewno nie powiedziałam, Źle mnie zrozumiałaś .....I tak całe życie. Zawsze odwraca kota ogonem ![]() Musiałabym mieć dyktafon i ją nagrywać, żeby się przyznała ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#943 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cześć kapturku! ![]() Dorinko, moja też się zawsze wywinie. i jeszcze na koniec dowali, że to moja wina i jej coś wmawiam. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#944 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mama generalnie sie nie wtraca, bo jak slusznie rozumuje, wie , ze i tak zrobimy po swojemu. Mnie tylko dobil jej brak zauwazalnej radosci z okazji tego wydarzenia. A poza tym, juz sie przyzwyczailam, ze mam nieco dziwny klimat w domu i juz sie tego nie zmieni. Mam nadzieje, ze mi niczego nie nawywijaja jak przyjada. A to juz za tydzien ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#945 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Czeeeesc L_V ! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#946 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
Stwierdziłam, że ludzie u mnie na studiach są niepoważni studenci jak i wykładowcy. Pierwszy raz musiałam dzwonić po ludziach i ich ściągać na egz bo nikt nie wiedział że jest ( a termin był ustalony miesiąc temu) W temacie dzieci to mi jeszcze do tego daleko. Jestem chyba typem osoby dla której nigdy nie ma dobrego momentu na dziecko. Chciałabym się ustatkować, usamodzielnić robić karierę zawodową. Przede wszystkim nacieszyć się jeszcze TŻtem. Konkakt z mamą mam bardzo dobry choć czasami drzemy koty. Teraz głupio mi trochę że nie mogę jej pomóc bo muszę się uczyć a ona musi cały 5 rok studiów wraz z napisaniem pracy i obroną zaliczyć do lipca (teraz normalnie powinna kończyć 4 rok).
#947 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wow, jaka ambitna mama! Czesc!!!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#948 |
Zakorzenienie
|
Caperucitaroja a do ślubu wszystko już masz ? w sensie stroju, ozdób itp ?
A Tżet ma gajer ? To wydarzenie będzie 19 dobrze myślę ? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#949 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie mam jeszcze torebki, i nie chce mi sie szukac ![]() ![]() Na pewno dam ognia dwa dni przed i wszystko bedzie tylko fruwac wokol. Tak juz mam ![]() TZ kupil sobie garnitur bossa i bosko wyglada. A widzialyscie nowa kolekcje tak a'propos, Bossa. Co za koszmar? Nie wiem kto teraz wymysla ta kloszardowska mode! Fuj po prostu! Za krotkie spodnie, pomiete materialy, kolory nie tego. Calosc, jak psu z gardla... Nie wiem tylko jak przekonac TZ-ta, zeby kupil sobie koszule pod kolor mojej kiecki, szczegolnie, ze garniak ciemnostalowy w prazek, wlasnie w takim kolorze jak sukienka. Upiera sie na biala. Chyba skonam wczesniej niz mu pozwole biala przywdziac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#950 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ok, dziewczyny, dzięki raz jeszcze za miłe powitanie... a ja zmykam do domu, bo 16:00 za momencik ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#951 |
Zakorzenienie
|
A dlaczego nie biała?
|
![]() ![]() |
![]() |
#952 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Eeee torebką się nie przejmuj, najwyżej złap jakiegos kwiatka też będzie ładnie ![]() Strasznie rano ten ślub ![]() ![]() UUU zaszalał Tż, Bossa pewnie super wyglada choć ja nie widziałam ich ostatnich kolekcji ![]() ![]() Bo z kremową może być mdło, chyba że naprawdę ciemnostalowy toz szampańskim/ ecru będzie o.k ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#953 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pomimo różnych przygód z teściową, lubię ją i wiem, że bardzo się cieszy z naszego ślubu. Też staje po mojej stronie, ale ma czasami dziwne zagrywki w stosunku do TŻ, których nie rozumiem i nie potrafię zaakceptować. |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#954 |
Zakorzenienie
|
Hej po raz drugi.
Pindzia zerwała z moim tatą. Rodzina wie już o Egipcie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#955 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#956 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#957 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Pa,pa, wracaj szybko! A bo ja sobie chlip, chlip wymarzylam ecru... Cytat:
![]() TZ ma garnitur z klasyki, ale weszlam sobie na ichnia stronke, bo TZta brat sie upiera, ze teraz do ciemnych gajerow brazowe buty sie nosi, przynajmniej u Bossa. Weszlam a tam te koszmary, ze az sie wierzyc nie chce ![]() Dobra, przemysle sprawe koszuli ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#958 |
Zakorzenienie
|
Cape powtarzam za L_V- dlaczego nie biala??
Jak dla mnie biała..ale taka snieznobiala..nie jakas tam szaro-biała, jest najodpowiedniejsza..elega ncka i wytworna..do tego mozna krawat w kolorze kiecki dokupic. Swoja drogą ale ten czas szybko plynie..normalnie zawrot głowy. Ja juz niedlugo rocznice będę miała ![]() EDIT..marzenia w zderzeniu z rzeczywistoscią się zmieniaja ![]() Ja też chcialam dla TZ ecru ale zobaczyłam piękną bialą koszulę w prązek i powiedzialam ze ma byc ta. Do tego dokupilismy złoty krawat i uważam ze wyglądał bosko. ![]()
#959 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#960 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
No i ja trzecia za białą obstawiam, biel i szarość- super zestaw ![]() Co do butów mnie się do szarości podobają raczej czarne albo szare albo poszłabym w jakiś odlot typu bordo albo brąz ale taki z jajem- nie dziadkowy, wiesz o co mi chodzi- o ładny, intensywny odcień. Edit ![]() ale namieszałam w tym poście powyżej okazało się że buty w każdym kolorze będą ok. Więc kwestia fajnego modelu pozostaje i co znajdziecie. Nie ma co planować. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:57.