|
|
#931 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tableciary plotkary V
własnie Pomidorko jak samopoczucie twoje?
|
|
|
|
#932 |
|
Zakorzenienie
|
A dziękuję kochane, samopoczucie bardzo dobre. Było już dobre jak wzięłam dłuuuugi prysznic, to zawsze starcza
I teraz to już wszystko dobrze, tylko rano tak mi kiepsko było. A teraz idziemy z P. oglądać film "Golibroda". I chyba zjem sobie na kolację resztę spagetti, tak za mną chodzi
|
|
|
|
#933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja do kina chyba pójde z M wyciągne go w tygodniu
|
|
|
|
|
#934 |
|
Zakorzenienie
|
Nikitko wyslalam , daj zna czy doszly
Pomidorko milego ogladania ![]() Ja juz uciekam spac dobranoc |
|
|
|
#935 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu dzieki za maila
ślicznie młoda wyglądała i wy też ładnie wyglądacie
|
|
|
|
#936 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dragonko, Misiu widze, ze zakupki barrrrrrrrrdzo udane
aaa portfele pocierpia i odzyja ![]() Kasiasiar ja bym wybrala nr 1 bardziej mi pasuje do diademu Gusiu oby wiecej takich wieczorkow ![]() Nikitko to ostro sie scieliscie sskoro myslalas o zerwaniu ufff dobrze, ze to juz po i dobrze, ze maly zrozumial Pomidorko przyjemnego ogladania filmu z P. ![]() Aaaaa ja sobie odpoczywam ![]()
|||||||||||||||||||||
|
|
#937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jest OKMarcelko a wy byliście w wawie? jak ci dzien minął? |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#938 |
|
Wtajemniczenie
|
Pomidoro przyjemnego goladanie filmu i smacznego spagetti
kasiasiar dobranoc nikitko do poniedzialku juz nie daleko Marcelinko a jak ci dzien minal? |
|
|
|
#939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ja wycałuje i naprzytulam jak mi sie da bo wstydziła sie ostatnio jutro pójde z młodym kupic jej troche łakoci
|
|
|
|
|
#940 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra dziewczyny ja mykam
do jutra |
|
|
|
#941 |
|
Wtajemniczenie
|
Pa nikitko
a ja zaraz do sklepu zmykam
|
|
|
|
#942 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, nigdzie nie bylismy, bo J zostal dluzej w pracy, a sklep tylko do 14.30... Poza tym mialam sporo sprzatania, wiec moze to i lepiej, ze nie pojechalismy
![]() Lece sie polozyc Dobranoc ddziewczyny Do jutra
|||||||||||||||||||||
|
|
#943 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny
ale miałam dziś sen śniło mi się że byłam w ciąży i że było to dziecko mojego meża ale on w to nie wierzył urodził się śliczny blondynek i zrobili mu badania i okazało się że to dziecko mojego męża jak sie doiedział o tym to przepraszał mnie cały czas i był przeszczęśliwy, mały miał na imie Mateusz ![]() szkoda że to tylko sen
|
|
|
|
#944 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Kasiasiar ja nie dostałam zdjęc więc już Ci wysyłam na pw mój adresik. A diademik bardzo ładny i oba naszyjniki też. I szczerze mówiąc nie wiem który by bardziej pasował Może ten pierwszy![]() Nikitko ale śliczny sen miałaś. Widocznie bardzo pragniesz dzidziusia ale główka do góry, marzenia się spełniają Marcelko oj widzę, że spodobało się oglądanie złota A to Ty taka niezdecydowana i nie możesz wybrac pierścionka? Misia dobry wybór na czerwony Pomidorko ja też nie czytałam wypowiedzi tej kobitki ale jak będe miała czas to zobaczę bo aż mnie ciekawi co takiego wypisywała A jak udał się wieczór filmowy?Dziś mój mąż jest w pracy cały dzień a ja zostaję z rodzicami i chyba pojadę z nimi do Kościoła a potem do babci. Nie chce mi sie zostawać samej w domku. Tylko jak ja dam radę w Kościele z Nikolą? Wózek odpada bo ona nie lubi w nim leżeć więc tylko rączki zostają:/ Chyba, że w tym czasie pójde sobie z nią na spacerek w nosidełku Miłego dnia życzę
|
#945 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Nikitko a moze sen sie spelni?
![]() Gusiu mamy kilka wyborow i teraz trzeba jechac je zobaczyc na zywo aaa jak nie to zaczekamy na naszego starego jubilera i zobaczymy co ona ma ![]() Milego Gusiu, oby malutka wytrzymala godzinna Msze w kosciele Jedziemy na grzybki ![]()
|||||||||||||||||||||
|
|
#946 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczynki
U nas ladny jesienny, słoneczny dzien , ale jakos na razie nie chce nam sie n igdzie wychodzic ![]() Gusiu nie dostalam nic na pw ![]() Marcelko mam nadzieje, ze wybierzecie pierscionek ![]() Miłej niedzieli |
|
|
|
#947 |
|
Rozeznanie
|
Cześć kobietki
Misiu śliczny ten cień ! i bardzo ładnie z nim wyglądasz ![]() kasiasiar dla mnie najbardziej chyba pasuje ten pierwszy naszyjniczek bo ma takie okragle kwiatuszki i diademik też a ten drugi ma ostre zakończenia a diademik takich nie ma i dlatego wybrałabym pierwszy ehheNikitko no rzeczywiście śliczny sen ![]() ![]() ![]() ![]() Marcelko udanego grzybobrania
"Aniu, ja wierze że jeśli ktoś teraz długo jest sam, to przyjdzie taki czas że w końcu pozna osobę wartą naszego uczucia i te szczęście przyjdzie do nas ze zdwojoną siłą" - Hmm no to teraz trzeba czekać .. tylko jak długo ??
|
|
|
|
#948 |
|
Zakorzenienie
|
Gusiu juz wyslalam zdjęcia
![]() Aniu dziekuję za porade i reszcie dziewczynek tez |
|
|
|
#949 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki dziekuje za maile
Kasiu- slicznie wzgladaliscie, a ta twarzowa kreacja to sukienka???? Misiu- super zakupy!! A ponczo bardzo mi sie podoba, ale w takim wzgladalabym jak maly karakan ![]() Nikitko, to ja cos przegapilam, nie wiedzialam, ze u u Ciebie i meza tak powaznie sie zrobilo Ja tez mam zamiar wzbrac sie na zakupy, mama zostanie z malym a ja w spokoju moze cos sobie zakupie...ostatnio jakos dziwnie sie zlozylo, ze mam same czarne bluzki i swetry...normalnie jak w zalobie ...trzeba to zmienic. Maz powiedzial, ze mam sobie niczego nie odmawiac i tak tez chyba zrobie Nie moge sie doczekac, pewnie jutro pojade do centrum handlowego, na szczescie jest blisko A jest tu u mojej mamy moj 5 letni chrzesniak, synek mojej siostry. Strasznie mnie rozczula jak interesuje sie Edziem, glaszcze go , albo pomaga mi w przewijaniu ![]() Ale najlepsze bylo dzis rano, jak rysowal wszystkich portrety i co widnieje na moim ?? Glowa i dwie wielkie piersi
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#950 |
|
Zakorzenienie
|
Hi hi Madziu fajnie Cie narysowal chrzesniak
Mialam sukienke na weselu kolezanki, sukienka z allegro okazała sie troszke za duza no i kolor przeszedl moje wyobrazenia
|
|
|
|
#951 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#952 |
|
Wtajemniczenie
|
dzien dobry kobietki
wlasnie ruszylismy nasze tylki z wyrka ![]() kasiasiar bardzo ladna ta sukienka i kolor sliczny,bardzo ladnie w niej wygladalas mijalea fajnie cie chrzesniak namalowal Aniu jak akup walizki? nikitko sny czasami sie spelniaja gusiu trzymam zeby Nikolka byla grzeczna w koscieleMarcelinko a moze nam pokazesz swoje typy piercionkow ![]() zmykam robic sniadanko
|
|
|
|
#953 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dzieki dziewczyny i sie nie spełniCytat:
![]() Cytat:
Kasiu bardzo ładna ta sukienka i kolorek fajniutki Cytat:
Wiem ze sie spełniaja ale nie w tym przypadku
|
||||||
|
|
|
#954 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#955 |
|
Zakorzenienie
|
Ale dzień dzisiaj, położyłam sie na chwile i oko sie zamkneło
![]() baterie sobie ładuje na jutro i bede Amelce fotki strzelać ![]() a jak mój M wróci to wyciągne go wieczorem do kina na przebudzenie
|
|
|
|
#956 |
|
Zakorzenienie
|
troche nie byc i tyle napisalyscie
![]() ja tez bylam na zakupach mam dwie pary spodni na areobik, dwie bluzki do noszenia bo tak sie sklada ze fajnie schudlam i wchodze w weikszosc swoich dawnych rzeczy ale czesc niestety opieta jest na wysokosci pepka ( pozoztalosc brzuszka) dlatego od wrzesnia ruszam dwa razy w tyg na areobik a dzis mielismy stracha...moj maz przewrocil sie z mala z fotela... do tylu... ale ratowal mala.. sam sie lekko poobijal a mala trzymal w gorze tylko ze strasznie sie wystraszyla i plakala z 15 min raczej krzyczala ze strachu a potem biedna usnela chyba od tego placzu.. echh... a niedlugo robimy sobie male wakacje.. ni kilka dni jedziemy do tesciow.. odwiedzimy starych znajomych, stare miejsca i zabierzemy mala do zoo i moze na basen dawno nie bylam we wroclawiu wiec fajnie tak sie oderwac
|
#957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i że małej nic nie jest po za strachem ogromnym na aerobik fajna sprawa a jakies konkretnie wybrałąs sobie zajęcia? a mini wakacje fajne będziecie mieli z wyjątkiem wizyty u teściów
|
|
|
|
|
#958 |
|
Zakorzenienie
|
Ray no to faktycznie grożny wypadek, dobrze , ze maż zachował trzewy umysł i małą ratowal, bo mogloby sie źle skonczyć
![]() Ale dobrze, że wszystko skoczyło sie tylko na chwili strachu Edytowane przez kasiasiar Czas edycji: 2008-08-24 o 17:25 |
|
|
|
#959 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu a jak kotka zniosła podróż do Polski?
|
|
|
|
#960 |
|
Zakorzenienie
|
Nikitko kotka została w N u sąsiada
Nie mozemy jej jeszcze przewozic bo paszportu jeszcze nie ma
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:40.

I teraz to już wszystko dobrze, tylko rano tak mi kiepsko było. 

ślicznie młoda wyglądała i wy też ładnie wyglądacie
ufff dobrze, ze to juz po i dobrze, ze maly zrozumial 

Do jutra
urodził się śliczny blondynek i zrobili mu badania i okazało się że to dziecko mojego męża
Może ten pierwszy
A jak udał się wieczór filmowy?

zeby Nikolka byla grzeczna w kosciele