Wymienię Apteka, drogeria, perfumeria u NEVADY ;-) Zagraniczne produkty, cudeńka ;-D Zapraszam - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: kosmetyki

Notka

Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj!

Narzędzia
Stary 2009-06-16, 11:46   #931
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

Przekupka: 131 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Apteka, drogeria, perfumeria u NEVADY ;-) Zagraniczne produkty, cudeńka ;-D Zap

czy jest jakas szansa ze znajdziesz cos w moim nowym watku? mi sie mnostwo rzeczy u Ciebie podoba, oczywiscie
Stary 2009-06-17, 09:02   #932
Nevada87
Wtajemniczenie

Przekupka: 64 pkt / 100% pozyt.
GG do Nevada87
Dot.: Apteka, drogeria, perfumeria u NEVADY ;-) Zagraniczne produkty, cudeńka ;-D Zap

Cytat:
Napisane przez kinga łazarewicz Pokaż wiadomość
no to co w końcu ?
to może dodasz jeden pedzel maca(mała wersja) zamiast tego do linera?
nie wiem który tańszy?
a może chcesz wisiorek TM?
Cześć, niestety ten pędzelek nie jest specjalnie tańszy więc taki układ mi nie pasuje, wisiorka nie chcę niestety

Cytat:
Napisane przez asik123456789 Pokaż wiadomość
A nie interesowalby Cie tresor lancome?
Asik niestety Tresor odpada.

Cytat:
Napisane przez Madzikon85 Pokaż wiadomość
Witaj

Chanel Coco Mademoiselle
50ml edp, ubytek ok10ml, bez kartonika.

czy interesował by Cię za to: Black Kenneth Cole (około 40 ml/100) + zestaw miniatur Cacharel (Amor Amor - 5ml, Noa 7 ml, Anais Anais 7 ml, Lou Lou 3,5 ml, Promese 5ml)

lub ewenetualnie mogę oddać jeszcze DKNY Be Delicious (zielone). Tu może być jako dodatek do Blacka w pojemności około 20/30ml lub w wersji większej jako coś osobnego 50/100 ml - leci do mnie z wymiany. Lub jeszcze mam NU edt, z którym też mogłabym się rozstać (15/30ml)
Zastanów się proszę
W razie zainteresowania mogę zrobić fotki oraz podać kody,
pozdrawiam
Madzikon niestety nie są to moje zapachy, Be Delicious mam już zapas więc szczególnie tego zapachu nie potrzebuję...
Przykro mi i pozdrawiam serdecznie.

Cytat:
Napisane przez Agniesia666 Pokaż wiadomość
czy jest jakas szansa ze znajdziesz cos w moim nowym watku? mi sie mnostwo rzeczy u Ciebie podoba, oczywiscie
Agniesiu bardzo bym chciała się z Tobą wymienić, ale masz prawie same odlewki, mnie interesują pełne flakony, chętnie przygarnęłabym pełną Baby Doll...
Pozdrawiam serdecznie i dziękuję za propozycję.
Stary 2009-06-17, 11:19   #933
Madzikon85
Zakorzenienie

Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.

OK trudno
Dzięki i pozdrawiam

Ps. A Kashmina by Cię skusiła ?
Madzikon85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-17, 20:27   #934
psycha
Zakorzenienie

Przekupka: 36 pkt / 100% pozyt.
GG do psycha

Hi

Zerknij do mnie, może znajdziesz coś za - mineralny róż MAC z kolekcji Grand Duo, odcień różu Grand Duo?

http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343630
psycha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-17, 20:59   #935
kinga łazarewicz
Rozeznanie

Przekupka: 39 pkt / 100% pozyt.

no to kobieto -co byś chciała?
najpierw sama zaprobonowałaś ,że dasz mi liner+ pędzel,potem spytałaś,czy dodam próbki i mini-jak chce dodac to nic ci nie odpowiada...
chcesz nadal to azzaro czy już nie? ono jes nowe,zapakowane-Ty masz testowany liner... może odleje Ci troche olejku collistara-do tej wymiany? np 40ml-50ml-mam pojemniczek po małym pilingu clarinsa-40 ml,albo dodam Ci borgese 29 ml cleansing creme-nowiutki... daj znać co ostatecznie robimy? wakacje za pasem,a ja powoli sie wycofuje z wymianek.... Z PRÓBEK MAM JESZCZE 2x najnowsze Moschino light clouds i jil sander stylessence,no i nowe wersace w pudełeczku-wszystkie w oryginalnych opakowaniach...

Edytowane przez kinga łazarewicz
Czas edycji: 2009-06-17 o 21:01
kinga łazarewicz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-17, 21:23   #936
Nevada87
Wtajemniczenie

GG do Nevada87

Cytat:
OK trudno
Dzięki i pozdrawiam

Ps. A Kashmina by Cię skusiła ?
No właśnie zauważyłam dzisaj po wysłaniu wiadomości ,że masz Kashminę, byłabym zainteresowana jednak cenowo ten zapach nie wystarcza... widziałam jeszcze u Ciebie Cat Deluxe 15ml i Nu, nie wiem jak Ty widzisz taką wymianę, sama musiałabym jeszcze przemyśleć

Cytat:
Napisane przez psycha Pokaż wiadomość
Hi

Zerknij do mnie, może znajdziesz coś za - mineralny róż MAC z kolekcji Grand Duo, odcień różu Grand Duo?

http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343630
Psycho bardzo dziękuję za propozycję jednak nic dla siebie nie znalazłam.
Pozdrawiam serdecznie

Cytat:
no to kobieto -co byś chciała?
najpierw sama zaprobonowałaś ,że dasz mi liner+ pędzel,potem spytałaś,czy dodam próbki i mini-jak chce dodac to nic ci nie odpowiada...
chcesz nadal to azzaro czy już nie? ono jes nowe,zapakowane-Ty masz testowany liner... może odleje Ci troche olejku collistara-do tej wymiany? np 40ml-50ml-mam pojemniczek po małym pilingu clarinsa-40 ml,albo dodam Ci borgese 29 ml cleansing creme-nowiutki... daj znać co ostatecznie robimy? wakacje za pasem,a ja powoli sie wycofuje z wymianek.... Z PRÓBEK MAM JESZCZE 2x najnowsze Moschino light clouds i jil sander stylessence,no i nowe wersace w pudełeczku-wszystkie w oryginalnych opakowaniach...
Chciałabym Azzaro i tylko to, nie chciałabym jednak oddawać dwóch tych rzeczy za niego, bo wiem ,że to jedne z tańszych perfum.
Mój eyeliner nie posiada żadnego zużycia, wygląda jak nówka, mam do niego kartonik, z tego co widzę jest to chyba edycja limitowana - wysoko stoi na aukcjach zagranicznych.
Nie chcę odlewek, powiedz czy osoba ,która ma gigantyczną ilość kosmetyków potrzebuje odlewek? pisałam Ci ,że ostatnio kupiłam sporo Collistara...chciałam te próbki, bo chciałam aby oba przedmioty do Ciebie poleciały i żebyś była zadowolona ,a wartości by się wyrównały, jednak nie masz ciekawych próbek ,które by mi odpowiadały i ten pomysł okazał się nie do końca przemyślany tymbardziej ,że nasze rozmowy trwają i tak zbyt długo.
Nie naskakuj proszę na mnie, bo to co teraz robimy to są negocjacje i nikt tutaj nie ma obowiązku się na cokolwiek zgodzić, nie chcę być niezadowolona i potem żałować wymiany.
Po za tym przez ten czas jak rozmawiamy dokonałam trzech wymian i jak na razie nikt się nie ''uskarża'', więc uwierz ,że da się ze mną wymienić i być zadowolonym
Stary 2009-06-17, 21:27   #937
Madzikon85
Zakorzenienie

Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez Nevada87 Pokaż wiadomość
No właśnie zauważyłam dzisaj po wysłaniu wiadomości ,że masz Kashminę, byłabym zainteresowana jednak cenowo ten zapach nie wystarcza... widziałam jeszcze u Ciebie Cat Deluxe 15ml i Nu, nie wiem jak Ty widzisz taką wymianę, sama musiałabym jeszcze przemyśleć
No to powiem tak :
Zdaję sobie sprawę, że Coco jest droga (dlatego na razie nie kupuje) ale nie wiem czy chciałabym oddać aż tyle za zapach, na który zachorowałam co prawda od niedawna ale nie wiem jak długo mi ta choroba potrwa
Zatem przemyślę sobie to jeszcze
Madzikon85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-17, 21:44   #938
Nevada87
Wtajemniczenie

GG do Nevada87

Cytat:
No to powiem tak :
Zdaję sobie sprawę, że Coco jest droga (dlatego na razie nie kupuje) ale nie wiem czy chciałabym oddać aż tyle za zapach, na który zachorowałam co prawda od niedawna ale nie wiem jak długo mi ta choroba potrwa
Zatem przemyślę sobie to jeszcze
Madzikon nie ma problemu pozdrawiam
Stary 2009-06-17, 22:02   #939
kinga łazarewicz
Rozeznanie

nie naskakuje po prostu juz nie wiem co mam wymysleć
liner normalnie mozna kupić-we Wrocławiu w macu-70-albo 75 zł-tam sprawdzałam jego kolor

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

to co mam cos innego dobrać?
a moze masz coś tańszego z maca-co mozesz dodać?
różnica w cenie ok-40zł-tak?

więc napisz co możesz mi dodać do linera?

---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ----------

a ten obu stronny pędzel? pewnie taż nie?

prosze wymyśl jak ostatecznie ma wyglądać wymianka? tak-aby był wilk syty i owca cała))(że niby ja wilk,,,,albo odwrotnie

Czas edycji: 2009-06-17 o 22:13
Stary 2009-06-17, 22:27   #940
Nevada87
Wtajemniczenie

GG do Nevada87

Cytat:
nie naskakuje po prostu juz nie wiem co mam wymysleć
liner normalnie mozna kupić-we Wrocławiu w macu-70-albo 75 zł-tam sprawdzałam jego kolor

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

to co mam cos innego dobrać?
a moze masz coś tańszego z maca-co mozesz dodać?
różnica w cenie ok-40zł-tak?

więc napisz co możesz mi dodać do linera?

---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ----------

a ten obu stronny pędzel? pewnie taż nie?

prosze wymyśl jak ostatecznie ma wyglądać wymianka? tak-aby był wilk syty i owca cała))(że niby ja wilk,,,,albo odwrotnie
Skoro w MACu mój liner kosztuje 70-75zł to na ile go wyceniasz?
Dla mnie brakuje rzeczy o wartości ok25zł max30zł
Nie mam pojęcia przy tylu rzeczach co mogłabym oddać i równocześnie co by Cię z tego zainteresowało, pędzelki MAC i Smashbox są więcej warte, dlatego pomyślałam o Sephorze, mam też pędzelek do różu Blush o podobnej wartości, z MACa mogę zaproponować oryginalne odsypki pigmentów i glitterów - mam ich mnóstwo więc wybór kolorów szeroki...1ml pigmentu w zakręcanym słoiczku wyceniam na 11zł, 1,5ml na 16zł, 2ml na 21zł itd
Nie mam pojęcia co byś chciała więc trudno mi sugerować, połowę rzeczy na pewno teraz nie pamiętam, mam tego za dużo po prostu
Stary 2009-06-17, 22:49   #941
tyska30
Zadomowienie

Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
GG do tyska30

Witaj, interesują mnie pędzle MAC, a szczególnie 1 i 3, poza tym ewentualnie pędzel Smashbox do eyelinera, samoopalacz Collistar, baza pod tusz Diane Brill. Może znajdziesz coś u mnie za którąś z tych rzeczy? Poza wątkiem mam cienie MakeUp Factory, pastele Chanel, legendarny stalowy brąz Shu Uemura, bronzer Estee Lauder, nową Aqua Smoky Lash z Make Up Gor Ever, dużo fajnych cieni czysto mineralnych, naturalne kremy z Earthen Glow Minerals...ale najchętniej wymieniam się na to co mam w wątku oczywiście

Edytowane przez tyska30
Czas edycji: 2009-06-18 o 08:42
tyska30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-17, 23:05   #942
kinga łazarewicz
Rozeznanie

tak jak napisałam moje perfumy koszt,115-nowe-moje są nowe,liner jeśli 70-75-różnica40zł- nie będę sie sprzeczać o 5 zł-nie chce odsypek-bo mam ich też spoto...
sephory nie chcę bo mam... liner raz otwarty i testowany-nie ma już takiej przydatnosci jak nowy...a ty masz go wystawionego juz troche czasu-wiec nie jest wart 70 zł-nie wiem na ile go wyceniam...ale dojdzmy wreszcie do porozumienia-bo cały czas stoimy w miejscu
już sama nie wiem wole coś konkretnego-szkoda,że ty już nic nie chcesz...
ja mam też mase kosmetyków...tak naprawde to liczyłam na pędzel...
te małe maca też mi się podobają...a co poza zapachami Cie interesuje? jakie marki jeszcze lubisz?
a np.https://ssl.allegro.pl/show_item.php?item=616566294

Czas edycji: 2009-06-18 o 23:34
Stary 2009-06-17, 23:27   #943
Jo asia
Rozeznanie

Przekupka: 26 pkt / 100% pozyt.

Naprawdę bardzo mi się podoba:
- niebiesko-granatowa (bardzo ładny kolor wpadający w chabr) z białymi wzorami, tunika odcina się pod biustem, rozmiar z metki to 48,ale prawdziwy rozmiar na moje oko to M/L, ja noszę S/M i dla mnie jest troszeczkę za duża. Tunika dopiero kupiona, raz przymierzona.
Nie mam wiele rzeczy do wymiany, ale jeśli czegoś szukasz mogłabym coś zdobyć i może w tedy byś się wymieniła. Mogę też zrobić jakąś biżuterię dla ciebie. Koniecznie odpisz u mnie.

wymiana biżuterii hand made => https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=616773
Jo asia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-17, 23:56   #944
emila730
Zadomowienie

Przekupka: 132 pkt / 100% pozyt.

cos u mnie za pedzelki

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=761907

emila730 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-18, 12:31   #945
Anastazja#
Zakorzenienie

Przekupka: 68 pkt / 100% pozyt.

Może wypatrzysz coś u mnie za perfumy Que Viva?
Anastazja# jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-19, 10:47   #946
loverynka
Zakorzenienie

Przekupka: 9 pkt / 100% pozyt.

Hej, coś za Dior 140 Twighlight? Poza wątkiem mam Effaclar M (zużycie minimalne), Avene CleanAC mleczko, płyny dermatologiczne do mycia twarzy bez wody i kilka kremów aptecznych.

loverynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-19, 12:03   #947
aliś
Zadomowienie

Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.

Lancome Miracle Forever 75ml, ok 2 razy psiknięty, posiada małą wadę na flakonie widoczną na zdjęciu, nie ujmuje to nie mniej urody zapachowi (zdjęcie w poście 10)
- odlewka OI 5ml, nigdy nieużywana, z wymiany z nola za odlewkę
- Escada Magnetism 50ml ubytek ok1ml, bez pudełka
- Thierry Mugler Angel 15ml limitowana edycja + kartonik, pozostało ok9ml.
- Thierry Mugler Angel miniatura 5 lub 7ml .
- J.Lo Live Luxe ok 42/50ml w pudełku

- Mat Chocolat Masaki Matsushima 20ml, nowe, zapakowane w kartonik, cena na kartoniku 119zł
- Vera Wang Princess 50ml, produkt, ubytek niewielki taki jak na zdjęciu (butelka ma nieregularny kształt), chyba mam jeszcze pudełko.
- Demeter Caramel 30ml, ok dwóch razy psiknięty
- Demeter Black Russian 30ml, ok dwóch razy psiknięty
- Chanel Coco Mademoiselle 50ml edp, ubytek ok10ml, bez kartonika.

Nevado, dołożyłam Brit 90ml z falkona 100 ml oraz flakon The Beat Burberry 75ml bez kilku psików. Mam równiez nowe próbki i odlewki? Zapachy Burberry są mojej mamy, a ona najchętnie wymieniłaby na Princess, Coc Mademoiselle albo Lancome

aliś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-20, 10:48   #948
Nevada87
Wtajemniczenie

GG do Nevada87

Cytat:
Napisane przez tyska30 Pokaż wiadomość
Witaj, interesują mnie pędzle MAC, a szczególnie 1 i 3, poza tym ewentualnie pędzel Smashbox do eyelinera, samoopalacz Collistar, baza pod tusz Diane Brill. Może znajdziesz coś u mnie za którąś z tych rzeczy? Poza wątkiem mam cienie MakeUp Factory, pastele Chanel, legendarny stalowy brąz Shu Uemura, bronzer Estee Lauder, nową Aqua Smoky Lash z Make Up Gor Ever, dużo fajnych cieni czysto mineralnych, naturalne kremy z Earthen Glow Minerals...ale najchętniej wymieniam się na to co mam w wątku oczywiście
Cześć, z Twojego wątku nic dla siebie nie znalazłam, zastanawiam się jedynie nad tym stalowym brązem Shu Uemura, ale nie wiem jak wygląda może mogłabyś wkleić zdjęcie?
Co to są za kremy mineralne Earthen Glow, czy nadają się do cery tłustej, ze skłonnością do trądziku?

Cytat:
tak jak napisałam moje perfumy koszt,115-nowe-moje są nowe,liner jeśli 70-75-różnica40zł- nie będę sie sprzeczać o 5 zł-nie chce odsypek-bo mam ich też spoto...
sephory nie chcę bo mam... liner raz otwarty i testowany-nie ma już takiej przydatnosci jak nowy...a ty masz go wystawionego juz troche czasu-wiec nie jest wart 70 zł-nie wiem na ile go wyceniam...ale dojdzmy wreszcie do porozumienia-bo cały czas stoimy w miejscu
już sama nie wiem wole coś konkretnego-szkoda,że ty już nic nie chcesz...
ja mam też mase kosmetyków...tak naprawde to liczyłam na pędzel...
te małe maca też mi się podobają...a co poza zapachami Cie interesuje? jakie marki jeszcze lubisz?
a np.https://ssl.allegro.pl/show_item.php?item=616566294
Po pierwsze nie wyceniam go na 70zł, tylko na ok55-60zł, Twoje perfumy nie są warte 115zł, bo nigdzie za tyle ich nie sprzedasz, a każde perfumy po zakupie tracą na wartości, mój liner również - choć MAC nie jest tak powszechnie dostępny jak perfumy Azzaro.
Myślę ,że nie ma co nadal negocjować, bo to jest męczące dla obu stron i widać brak zrozumienia sytuacji z Twojej strony.
Przykro mi, ale rezygnuję z dalszych negocjacji, pozdrawiam.

Cytat:
Napisane przez Jo asia Pokaż wiadomość
Naprawdę bardzo mi się podoba:
- niebiesko-granatowa (bardzo ładny kolor wpadający w chabr) z białymi wzorami, tunika odcina się pod biustem, rozmiar z metki to 48,ale prawdziwy rozmiar na moje oko to M/L, ja noszę S/M i dla mnie jest troszeczkę za duża. Tunika dopiero kupiona, raz przymierzona.
Nie mam wiele rzeczy do wymiany, ale jeśli czegoś szukasz mogłabym coś zdobyć i może w tedy byś się wymieniła. Mogę też zrobić jakąś biżuterię dla ciebie. Koniecznie odpisz u mnie.
Cześć, szukam wyłącznie kosmetyków, w Twoim wątku niestety nic dla siebie nie znalazłam

Cytat:
Napisane przez emila730 Pokaż wiadomość
cos u mnie za pedzelki
Przykro mi, ale nic dla siebie nie znalazłam, dziękuję i pozdrawiam.

Cytat:
Napisane przez Anastazja# Pokaż wiadomość
Może wypatrzysz coś u mnie za perfumy Que Viva?
Cześć, muszę się zastanowić, masz parę rzeczy, które wpadły mi w oko, ale jeszcze muszę przemyśleć sprawę, dam znać jak będę pewna swojego wyboru pozdrawiam

Cytat:
Napisane przez loverynka Pokaż wiadomość
Hej, coś za Dior 140 Twighlight? Poza wątkiem mam Effaclar M (zużycie minimalne), Avene CleanAC mleczko, płyny dermatologiczne do mycia twarzy bez wody i kilka kremów aptecznych.
Napisz proszę konkretnie co masz, w Twoim wątku nic dla siebie nie znalazłam

Cytat:
Napisane przez aliś Pokaż wiadomość
Lancome Miracle Forever 75ml, ok 2 razy psiknięty, posiada małą wadę na flakonie widoczną na zdjęciu, nie ujmuje to nie mniej urody zapachowi (zdjęcie w poście 10)
- odlewka OI 5ml, nigdy nieużywana, z wymiany z nola za odlewkę
- Escada Magnetism 50ml ubytek ok1ml, bez pudełka
- Thierry Mugler Angel 15ml limitowana edycja + kartonik, pozostało ok9ml.
- Thierry Mugler Angel miniatura 5 lub 7ml .
- J.Lo Live Luxe ok 42/50ml w pudełku

- Mat Chocolat Masaki Matsushima 20ml, nowe, zapakowane w kartonik, cena na kartoniku 119zł
- Vera Wang Princess 50ml, produkt, ubytek niewielki taki jak na zdjęciu (butelka ma nieregularny kształt), chyba mam jeszcze pudełko.
- Demeter Caramel 30ml, ok dwóch razy psiknięty
- Demeter Black Russian 30ml, ok dwóch razy psiknięty
- Chanel Coco Mademoiselle 50ml edp, ubytek ok10ml, bez kartonika.

Nevado, dołożyłam Brit 90ml z falkona 100 ml oraz flakon The Beat Burberry 75ml bez kilku psików. Mam równiez nowe próbki i odlewki? Zapachy Burberry są mojej mamy, a ona najchętnie wymieniłaby na Princess, Coc Mademoiselle albo Lancome
Alliś, zastanawiam się nad beat burberry, jednak z wymienionych flakonów mogłabym oddać tylko Princess (wymienionych tych dla Twojej mamy), ile warte są te perfumy i jaka to wersja? widziałam na półce w perfumerii dwa różne burberry beat...

-----------------------------------------------------------------------
Odpiszę wszystkim dopiero w niedzielę, dzisiaj idę na urodziny i nie będę miała czasu, pozdrawiam serdecznie
Stary 2009-06-20, 11:12   #949
aliś
Zadomowienie

Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.

Cytat:

Alliś, zastanawiam się nad beat burberry, jednak z wymienionych flakonów mogłabym oddać tylko Princess (wymienionych tych dla Twojej mamy), ile warte są te perfumy i jaka to wersja? widziałam na półce w perfumerii dwa różne burberry beat...
To jest pierwsza klasyczna wersja The Beat (nie wiem czy były jakieś inne, wiem tylko o takiej zielonkawej męskiej. Flakon mama dostała od siostrzenicy, zakupiony był w perfumerii we francji, więc nie wiem jaka to cena, ale drogeryjna tej pojemności w Polsce to ok 270 zł

aliś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-20, 14:36   #950
justysd
Zadomowienie

Przekupka: 47 pkt / 100% pozyt.
GG do justysd

Podoba mi się u Ciebie wiele rzeczy, a w szczególności pędzle i kosmetyki MAC. Zapraszam do siebie - może coś Ci wpadnie w oko
justysd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-20, 17:23   #951
loverynka
Zakorzenienie

Mam Pityval(zużycie 5% albo i mniej), mam także Octopirox z Pharmaceris(NOWY), Clean-AC do mycia mleczko NOWE, Physiogel (jest 60%), Cetaphyl (jest jakieś 85%), Bioderma Hydrabio Peeling (50%) i dużo próbek.

Stary 2009-06-20, 18:11   #952
tyska30
Zadomowienie

Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
GG do tyska30

Cytat:
Cześć, z Twojego wątku nic dla siebie nie znalazłam, zastanawiam się jedynie nad tym stalowym brązem Shu Uemura, ale nie wiem jak wygląda może mogłabyś wkleić zdjęcie?
Co to są za kremy mineralne Earthen Glow, czy nadają się do cery tłustej, ze skłonnością do trądziku?

Przepraszam, ale Shu Uemura jednak zostawiam sobie. To co mogę wymienić dopisałam do wątku. EarthenGlowMinerals to amerykańska firma specjalizująca się w mineralnym makijażu i naturalnej pielęgnacji. Strona www z końcówką .com, można tam wszystko obejrzeć. Ja miałabym do wymiany krem Intensive Eye & Fine Line Cream oparty o Shea Butter, Aloes i zieloną herbatę, lekki, o konsystencji galaretowatego budyniu, pudełko 50g.
tyska30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-20, 21:50   #953
kinga łazarewicz
Rozeznanie

ja też pozdrawiam po prostu za długo to trwało
gdybysmy od razu podjeły decyzje i wymieniły się ...
chyba obje mamy ważniejsze sprawy na głowie niż ta wymiana
może innym razem na spokojnie i bez takich dłuuuuugich negocjacji-bo faktycznie zamiast radości z wymiany jest tylko zniechęcenie
udanych wakacji
Ps. może będę miała 1 rzecz o podobnej wartosci co liner-( jak tobie będzie porzebna-i wtedy się wymienimy sztuka za sztukę-albo ty coś u mnie wypatrzysz to daj znać)
nowy wątek http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=344509

Czas edycji: 2009-06-20 o 23:06
Stary 2009-06-20, 22:39   #954
loverynka
Zakorzenienie

Odpisałam i czekam

Stary 2009-06-20, 22:55   #955
201610111032
Konto usunięte

Przekupka: 118 pkt / 100% pozyt.

Podoba mi się:
Demeter : Macadamia Nut, 15ml, min. ubytek
Demeter Graham Cracker 30ml

Odpowiedz u mnie.
201610111032 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-20, 23:35   #956
iskralight
Zadomowienie

Przekupka: 16 pkt / 100% pozyt.

coś u mnie za Giorgio Armani Onde Extase ?
iskralight jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-21, 20:49   #957
biala_malpeczka
Zadomowienie

Przekupka: 98 pkt / 100% pozyt.

Witaj

Czy za Vanille Noire du Mexique interesowałoby cię coś z pielęgnacji aptecznej ?
Mam trochę nowej aptecznej pielęgnacji poza wątkiem, jeśli byłabyś zainteresowana napiszę co dokładnie

biala_malpeczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-22, 09:45   #958
Nevada87
Wtajemniczenie

GG do Nevada87

Cytat:
Napisane przez aliś Pokaż wiadomość
To jest pierwsza klasyczna wersja The Beat (nie wiem czy były jakieś inne, wiem tylko o takiej zielonkawej męskiej. Flakon mama dostała od siostrzenicy, zakupiony był w perfumerii we francji, więc nie wiem jaka to cena, ale drogeryjna tej pojemności w Polsce to ok 270 zł
Dziękuję za odpowiedź, niestety rozmyśliłam się co do tego zapachu, pozdrawiam.

Cytat:
Napisane przez justysd Pokaż wiadomość
Podoba mi się u Ciebie wiele rzeczy, a w szczególności pędzle i kosmetyki MAC. Zapraszam do siebie - może coś Ci wpadnie w oko
Przykro mi, dziękuję za propozycję i pozdrawiam.

Cytat:
Mam Pityval(zużycie 5% albo i mniej), mam także Octopirox z Pharmaceris(NOWY), Clean-AC do mycia mleczko NOWE, Physiogel (jest 60%), Cetaphyl (jest jakieś 85%), Bioderma Hydrabio Peeling (50%) i dużo próbek.
Interesuje mnie Pityval, zastanawiam się nad cetaphyl, ale to jest emulsja czy md? i jak to działa
Co chciałabyś w zamian za pityval

Cytat:
Napisane przez tyska30 Pokaż wiadomość
Przepraszam, ale Shu Uemura jednak zostawiam sobie. To co mogę wymienić dopisałam do wątku. EarthenGlowMinerals to amerykańska firma specjalizująca się w mineralnym makijażu i naturalnej pielęgnacji. Strona www z końcówką .com, można tam wszystko obejrzeć. Ja miałabym do wymiany krem Intensive Eye & Fine Line Cream oparty o Shea Butter, Aloes i zieloną herbatę, lekki, o konsystencji galaretowatego budyniu, pudełko 50g.
Niestety nic więcej mnie nie interesuje, pozdrawiam.

Cytat:
ja też pozdrawiam po prostu za długo to trwało
gdybysmy od razu podjeły decyzje i wymieniły się ...
chyba obje mamy ważniejsze sprawy na głowie niż ta wymiana
może innym razem na spokojnie i bez takich dłuuuuugich negocjacji-bo faktycznie zamiast radości z wymiany jest tylko zniechęcenie
udanych wakacji
Ps. może będę miała 1 rzecz o podobnej wartosci co liner-( jak tobie będzie porzebna-i wtedy się wymienimy sztuka za sztukę-albo ty coś u mnie wypatrzysz to daj znać)
nowy wątek http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=344509
Ok, pozdrawiam.

Cytat:
Napisane przez miszona Pokaż wiadomość
Podoba mi się:
Demeter : Macadamia Nut, 15ml, min. ubytek
Demeter Graham Cracker 30ml

Odpowiedz u mnie.
Cytat:
Napisane przez iskralight Pokaż wiadomość
coś u mnie za Giorgio Armani Onde Extase ?
Dziewczyny niestety nic u was mnie nie zainteresowało, dziękuję za propozycję i pozdrawiam.

Cytat:
Napisane przez biala_malpeczka Pokaż wiadomość
Witaj

Czy za Vanille Noire du Mexique interesowałoby cię coś z pielęgnacji aptecznej ?
Mam trochę nowej aptecznej pielęgnacji poza wątkiem, jeśli byłabyś zainteresowana napiszę co dokładnie
Cześć
Bardzo podobają mi się:
- Escada Moon Sparkle
- Khol Guerlain Oriental Bronze
Po za tym przygarnęłabym La Perla J'Aime Le Fleurs

Czy prócz Vanille Noire du Mexique znajdziesz coś jeszcze?
Mogę oddać 100ml Fleur de Rocaille Caron - widzę ,że jest na Twojej wish liście
Stary 2009-06-22, 10:23   #959
loverynka
Zakorzenienie

Cetaphyl emulsja. Nakładamy na buzię odrobinę i ściągamy wacikiem. Ładnie oczyszcza, nie podrażnia.

Stary 2009-06-22, 10:39   #960
Nevada87
Wtajemniczenie

GG do Nevada87

Cytat:
Cetaphyl emulsja. Nakładamy na buzię odrobinę i ściągamy wacikiem. Ładnie oczyszcza, nie podrażnia.
Dzięki za informacje, aktualnie interesuje mnie tylko pityval, co chciałabyś w zamian?

Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości