|
|
#931 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Dot.: Apteka, drogeria, perfumeria u NEVADY ;-) Zagraniczne produkty, cudeńka ;-D Zap
czy jest jakas szansa ze znajdziesz cos w moim nowym watku?
mi sie mnostwo rzeczy u Ciebie podoba, oczywiscie
|
#932 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Apteka, drogeria, perfumeria u NEVADY ;-) Zagraniczne produkty, cudeńka ;-D Zap
Cytat:
![]() Asik Cytat:
Przykro mi i pozdrawiam serdecznie. Cytat:
Pozdrawiam serdecznie i dziękuję za propozycję.
|
|
#934 |
|
Zakorzenienie
|
Hi
![]() Zerknij do mnie, może znajdziesz coś za - mineralny róż MAC z kolekcji Grand Duo, odcień różu Grand Duo? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343630 |
|
|
|
#935 |
|
Rozeznanie
|
no to kobieto -co byś chciała?
![]() najpierw sama zaprobonowałaś ,że dasz mi liner+ pędzel,potem spytałaś,czy dodam próbki i mini-jak chce dodac to nic ci nie odpowiada... ![]() chcesz nadal to azzaro czy już nie? ono jes nowe,zapakowane-Ty masz testowany liner... może odleje Ci troche olejku collistara-do tej wymiany? np 40ml-50ml-mam pojemniczek po małym pilingu clarinsa-40 ml,albo dodam Ci borgese 29 ml cleansing creme-nowiutki... daj znać co ostatecznie robimy? wakacje za pasem,a ja powoli sie wycofuje z wymianek.... Z PRÓBEK MAM JESZCZE 2x najnowsze Moschino light clouds i jil sander stylessence,no i nowe wersace w pudełeczku-wszystkie w oryginalnych opakowaniach...
Edytowane przez kinga łazarewicz Czas edycji: 2009-06-17 o 21:01 |
|
|
|
#936 | ||
|
Wtajemniczenie
|
No właśnie zauważyłam dzisaj po wysłaniu wiadomości ,że masz Kashminę, byłabym zainteresowana jednak cenowo ten zapach nie wystarcza... widziałam jeszcze u Ciebie Cat Deluxe 15ml i Nu, nie wiem jak Ty widzisz taką wymianę, sama musiałabym jeszcze przemyśleć
Cytat:
Pozdrawiam serdecznie Cytat:
Mój eyeliner nie posiada żadnego zużycia, wygląda jak nówka, mam do niego kartonik, z tego co widzę jest to chyba edycja limitowana - wysoko stoi na aukcjach zagranicznych. Nie chcę odlewek, powiedz czy osoba ,która ma gigantyczną ilość kosmetyków potrzebuje odlewek? pisałam Ci ,że ostatnio kupiłam sporo Collistara...chciałam te próbki, bo chciałam aby oba przedmioty do Ciebie poleciały i żebyś była zadowolona ,a wartości by się wyrównały, jednak nie masz ciekawych próbek ,które by mi odpowiadały i ten pomysł okazał się nie do końca przemyślany tymbardziej ,że nasze rozmowy trwają i tak zbyt długo. Nie naskakuj proszę na mnie, bo to co teraz robimy to są negocjacje i nikt tutaj nie ma obowiązku się na cokolwiek zgodzić, nie chcę być niezadowolona i potem żałować wymiany. Po za tym przez ten czas jak rozmawiamy dokonałam trzech wymian i jak na razie nikt się nie ''uskarża'', więc uwierz ,że da się ze mną wymienić i być zadowolonym
|
|
#937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdaję sobie sprawę, że Coco jest droga (dlatego na razie nie kupuje) ale nie wiem czy chciałabym oddać aż tyle za zapach, na który zachorowałam co prawda od niedawna ale nie wiem jak długo mi ta choroba potrwa ![]() Zatem przemyślę sobie to jeszcze
|
|
|
|
|
#938 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#939 |
|
Rozeznanie
|
nie naskakuje
po prostu juz nie wiem co mam wymysleć![]() liner normalnie mozna kupić-we Wrocławiu w macu-70-albo 75 zł-tam sprawdzałam jego kolor ![]() ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- to co mam cos innego dobrać? a moze masz coś tańszego z maca-co mozesz dodać? różnica w cenie ok-40zł-tak? więc napisz co możesz mi dodać do linera? ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- a ten obu stronny pędzel? pewnie taż nie? prosze wymyśl jak ostatecznie ma wyglądać wymianka? tak-aby był wilk syty i owca cała ))(że niby ja wilk,,,,albo odwrotnie
Edytowane przez kinga łazarewicz Czas edycji: 2009-06-17 o 22:13 |
|
|
|
#940 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dla mnie brakuje rzeczy o wartości ok25zł max30zł Nie mam pojęcia przy tylu rzeczach co mogłabym oddać i równocześnie co by Cię z tego zainteresowało, pędzelki MAC i Smashbox są więcej warte, dlatego pomyślałam o Sephorze, mam też pędzelek do różu Blush o podobnej wartości, z MACa mogę zaproponować oryginalne odsypki pigmentów i glitterów - mam ich mnóstwo więc wybór kolorów szeroki...1ml pigmentu w zakręcanym słoiczku wyceniam na 11zł, 1,5ml na 16zł, 2ml na 21zł itd Nie mam pojęcia co byś chciała więc trudno mi sugerować, połowę rzeczy na pewno teraz nie pamiętam, mam tego za dużo po prostu
|
|
#941 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj, interesują mnie pędzle MAC, a szczególnie 1 i 3, poza tym ewentualnie pędzel Smashbox do eyelinera, samoopalacz Collistar, baza pod tusz Diane Brill. Może znajdziesz coś u mnie za którąś z tych rzeczy? Poza wątkiem mam cienie MakeUp Factory, pastele Chanel, legendarny stalowy brąz Shu Uemura, bronzer Estee Lauder, nową Aqua Smoky Lash z Make Up Gor Ever, dużo fajnych cieni czysto mineralnych, naturalne kremy z Earthen Glow Minerals...ale najchętniej wymieniam się na to co mam w wątku oczywiście
Edytowane przez tyska30 Czas edycji: 2009-06-18 o 08:42 |
|
|
|
#942 |
|
Rozeznanie
|
tak jak napisałam moje perfumy koszt,115-nowe-moje są nowe,liner jeśli 70-75-różnica40zł- nie będę sie sprzeczać o 5 zł-nie chce odsypek-bo mam ich też spoto...
sephory nie chcę bo mam... liner raz otwarty i testowany-nie ma już takiej przydatnosci jak nowy...a ty masz go wystawionego juz troche czasu-wiec nie jest wart 70 zł-nie wiem na ile go wyceniam...ale dojdzmy wreszcie do porozumienia-bo cały czas stoimy w miejscu ![]() już sama nie wiem wole coś konkretnego-szkoda,że ty już nic nie chcesz...ja mam też mase kosmetyków...tak naprawde to liczyłam na pędzel... te małe maca też mi się podobają...a co poza zapachami Cie interesuje? jakie marki jeszcze lubisz? a np.https://ssl.allegro.pl/show_item.php?item=616566294 Edytowane przez kinga łazarewicz Czas edycji: 2009-06-18 o 23:34 |
|
|
|
#943 |
|
Rozeznanie
Przekupka: 26 pkt / 100% pozyt.
|
Naprawdę bardzo mi się podoba:
- niebiesko-granatowa (bardzo ładny kolor wpadający w chabr) z białymi wzorami, tunika odcina się pod biustem, rozmiar z metki to 48,ale prawdziwy rozmiar na moje oko to M/L, ja noszę S/M i dla mnie jest troszeczkę za duża. Tunika dopiero kupiona, raz przymierzona. Nie mam wiele rzeczy do wymiany, ale jeśli czegoś szukasz mogłabym coś zdobyć i może w tedy byś się wymieniła. Mogę też zrobić jakąś biżuterię dla ciebie. Koniecznie odpisz u mnie.
|
#944 |
|
Zadomowienie
|
cos u mnie za pedzelki
|
#945 |
|
Zakorzenienie
|
Może wypatrzysz coś u mnie za perfumy Que Viva?
|
|
|
|
#946 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, coś za Dior 140 Twighlight? Poza wątkiem mam Effaclar M (zużycie minimalne), Avene CleanAC mleczko, płyny dermatologiczne do mycia twarzy bez wody i kilka kremów aptecznych.
|
|
|
|
#947 |
|
Zadomowienie
|
Lancome Miracle Forever 75ml, ok 2 razy psiknięty, posiada małą wadę na flakonie widoczną na zdjęciu, nie ujmuje to nie mniej urody zapachowi (zdjęcie w poście 10)
- odlewka OI 5ml, nigdy nieużywana, z wymiany z nola za odlewkę - Escada Magnetism 50ml ubytek ok1ml, bez pudełka - Thierry Mugler Angel 15ml limitowana edycja + kartonik, pozostało ok9ml. - Thierry Mugler Angel miniatura 5 lub 7ml . - J.Lo Live Luxe ok 42/50ml w pudełku - Mat Chocolat Masaki Matsushima 20ml, nowe, zapakowane w kartonik, cena na kartoniku 119zł - Vera Wang Princess 50ml, produkt, ubytek niewielki taki jak na zdjęciu (butelka ma nieregularny kształt), chyba mam jeszcze pudełko. - Demeter Caramel 30ml, ok dwóch razy psiknięty - Demeter Black Russian 30ml, ok dwóch razy psiknięty - Chanel Coco Mademoiselle 50ml edp, ubytek ok10ml, bez kartonika. Nevado, dołożyłam Brit 90ml z falkona 100 ml oraz flakon The Beat Burberry 75ml bez kilku psików. Mam równiez nowe próbki i odlewki? Zapachy Burberry są mojej mamy, a ona najchętnie wymieniłaby na Princess, Coc Mademoiselle albo Lancome
![]()
|
|
#948 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
może mogłabyś wkleić zdjęcie?Co to są za kremy mineralne Earthen Glow, czy nadają się do cery tłustej, ze skłonnością do trądziku? Cytat:
Myślę ,że nie ma co nadal negocjować, bo to jest męczące dla obu stron i widać brak zrozumienia sytuacji z Twojej strony. Przykro mi, ale rezygnuję z dalszych negocjacji, pozdrawiam. Cytat:
![]() Przykro mi, ale nic dla siebie nie znalazłam, dziękuję i pozdrawiam. Cześć, muszę się zastanowić, masz parę rzeczy, które wpadły mi w oko, ale jeszcze muszę przemyśleć sprawę, dam znać jak będę pewna swojego wyboru pozdrawiamCytat:
![]() Cytat:
), ile warte są te perfumy i jaka to wersja? widziałam na półce w perfumerii dwa różne burberry beat...----------------------------------------------------------------------- Odpiszę wszystkim dopiero w niedzielę, dzisiaj idę na urodziny i nie będę miała czasu, pozdrawiam serdecznie
|
|
#949 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Flakon mama dostała od siostrzenicy, zakupiony był w perfumerii we francji, więc nie wiem jaka to cena, ale drogeryjna tej pojemności w Polsce to ok 270 zł
|
|
|
#950 |
|
Zadomowienie
|
Podoba mi się u Ciebie wiele rzeczy, a w szczególności pędzle i kosmetyki MAC.
|
|
|
|
#951 |
|
Zakorzenienie
|
Mam Pityval(zużycie 5% albo i mniej), mam także Octopirox z Pharmaceris(NOWY), Clean-AC do mycia mleczko NOWE, Physiogel (jest 60%), Cetaphyl (jest jakieś 85%), Bioderma Hydrabio Peeling (50%) i dużo próbek.
|
|
|
|
#952 | |
|
Zadomowienie
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#953 |
|
Rozeznanie
|
ja też pozdrawiam
po prostu za długo to trwało gdybysmy od razu podjeły decyzje i wymieniły się ... chyba obje mamy ważniejsze sprawy na głowie niż ta wymiana ![]() może innym razem na spokojnie i bez takich dłuuuuugich negocjacji-bo faktycznie zamiast radości z wymiany jest tylko zniechęcenie ![]() udanych wakacji ![]() Ps. może będę miała 1 rzecz o podobnej wartosci co liner-( jak tobie będzie porzebna-i wtedy się wymienimy sztuka za sztukę-albo ty coś u mnie wypatrzysz to daj znać) nowy wątek http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=344509 Edytowane przez kinga łazarewicz Czas edycji: 2009-06-20 o 23:06 |
|
|
|
#955 |
|
Konto usunięte
|
Podoba mi się:
Demeter : Macadamia Nut, 15ml, min. ubytek Demeter Graham Cracker 30ml Odpowiedz u mnie. |
|
|
|
#957 |
|
Zadomowienie
|
Witaj
![]() Czy za Vanille Noire du Mexique interesowałoby cię coś z pielęgnacji aptecznej ? Mam trochę nowej aptecznej pielęgnacji poza wątkiem, jeśli byłabyś zainteresowana napiszę co dokładnie
|
#958 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Co chciałabyś w zamian za pityval Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Bardzo podobają mi się: - Escada Moon Sparkle - Khol Guerlain Oriental Bronze Po za tym przygarnęłabym La Perla J'Aime Le Fleurs Czy prócz Vanille Noire du Mexique znajdziesz coś jeszcze? Mogę oddać 100ml Fleur de Rocaille Caron - widzę ,że jest na Twojej wish liście
|
|
#959 |
|
Zakorzenienie
|
Cetaphyl emulsja. Nakładamy na buzię odrobinę i ściągamy wacikiem. Ładnie oczyszcza, nie podrażnia.
|
|
|
|
#960 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:06.

mi sie mnostwo rzeczy u Ciebie podoba, oczywiscie