![]() |
#931 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Poprawiamy maturę w maju 2009 :)
Cytat:
Ja to mam pecha i do historii i do nauczycieli . Zawsze ( z jednym wyjątkiem ) mialam najgorszych z mozliwych nauczycieli do historii , przynajmniej jak dla mnie byli okropni . W podstawówce , w gimnazjum ( najgorsza! ) w liceum zmieniali nam 4 razy ![]() ![]() ![]() Wszystko w sumie zalezy od nauczyciela - jesli ma sie swietnego , ktory wymaga ale potrafi zaciekawić i z charakteru tez jest normalny to mozesz duzo wyniesc z takich lekcji ( taką miałam panią z angielskiego - najlepsza! ) , a jesli nauczyciel uprzyksza ci zycie i wogóle najgorszy z mozliwych to czego cie moze nauczyc? Kiedys mialam pana od niemieckiego , który sie raz wkurzył i na całą sale " wkur**liście mnie! " , ale szybko go zwolnili haha ciekawe czemu ?:P Na 14 pędzę na egzamin z terminologii , miałam sie rano pouczyc ale jakoś jeszcze nie zaczełam .. wrr trzeba wziąść się w garsc . Wróce z egzaminu , porobie notatki z filozofii iiii cały dzień z moim TZem ;* trzeba sie jakos odstresować . No i 2 dni na nauke do egzaminu z historii - chyba sie szykuje poprawka ![]() Ide sobie troche pogadam po łacinie ![]() Miłego Dzionka Dziewuszky ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#932 |
Wtajemniczenie
|
AmericanGirl to powodzenia dzisiaj na egzaminie
![]()
![]() |
#933 |
Zadomowienie
|
nie dziękuję
![]()
![]() |
![]() |
#934 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#935 |
Zadomowienie
|
American Girl to z kim Ty miałaś historię? Zdawało mi się, ze z tym co ja, ale mój rok ma do tego faceta awersję. Tzn nie jako do osoby, bo jest w porządku, ale jako wykładowcy, który przez 90 minut trzyba grupę na skraju załamania nerwowego spowodowanego długotrwałym stresem
![]()
![]() |
#936 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wyłady z prof Szpop... ![]() ![]() ![]() ![]() Dziś egzamin z terminologi napisany śpiewająco , po 10 minutach wyszłam ;D pytania mi podpasowały niesamowicie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#937 |
Zadomowienie
|
No to wszystko jasne. Myślałam, że to o naszym mgr Detektywie Monku tak się wypowiadasz.
![]() ![]()
Just when you think the world is going nowhere Just when you almost gave up on your dreams They take you by the hand And show you that you can There're no boundaries... Edytowane przez Choomik Czas edycji: 2009-01-31 o 16:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#938 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja tez wiem , ze nie zdam za pierwszym razem , wiec jest nas 2 ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#939 |
Konto usunięte
|
Dzień dobry
![]() Dziś 1 lutego czyli dla wielu data przelomowa i początek ostatecznie ostrej nauki (jak na złość niedziela dzis) ![]() Ciekawe ciekawe czy się za to od dziś zabierzemy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#940 |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Data przełomowa to prawda, od lutego miało być wielkie uczenie się ![]() ![]() ![]() Nie no- biorę się za książki, bo co ja w kwietniu zrobię ![]() Miłego dnia ![]()
![]() |
#941 |
Konto usunięte
|
Też dziś oglądam "Seks w wielkim mieście", mogliby to codziennie puszczać
![]() Idę się uczyć, chyba cały dzien mi zejdzie na nauce bo dzwoniłam do Tż i dziś się nie widzimy - grzebie w autku z kolegą ![]() To do wieczora ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#942 |
Zakorzenienie
|
Tak, 1 lutego - przełomowa data
![]() Chyba pojadę jutro po to vademecum z geografii. I przy okazji pójdę do UP, chociaż mam termin 5., powiem im, że wyjeżdżam albo coś i później nie mogę ![]() Ja już chcę mieć to vademecum i je czytać, a nie ciągle się obijać przed kompem ![]() Może będę miała szczęście i już jutro będzie w szkole wicedyrektorka od spraw matury ![]()
![]() |
#943 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Data przełomowa, ale dzisiejsza nauka mi w ogóle nie idzie... Czytam, czytam i nic z tego nie wiem. Nie mogę się skoncentrować ![]() Chyba dzień wolny będzie. Tak samo jak Ciebie rozleniwiła mnie próbna matura. Odpowiedziałam na prawie wszystkie pytania, a te na które nie odpowiedziałam były z działów, których nie przerobiłam. Na rozszerzeniu nie ma tylu szczegółów co na podstawie. No i więcej zadań na myślenie, a nie na wiedzę. Mi to pasuje ![]() Miłej niedzieli ![]()
![]() |
![]() |
#944 |
Zadomowienie
|
Ehhh ja muszę zacząć ostro się uczyć
![]() ![]()
![]() |
#945 |
Zadomowienie
|
a ja sobie założyłam , że od 4 lutego bede sie starała uczyć codziennie chociaż troszeczkę i na kazdy dzień inny przedmiot : poniedzialek - angielski , wtorek - prawo rzymskie , środa - historia powszechna , czwartek - historia maturalna , piątek - logika , sobota - psychologia , niedziela polski
![]() ![]() A teraz pędzę uczyć się o Rzeczpospolitej Szlacheckiej ![]()
![]() |
![]() |
#946 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#947 |
Konto usunięte
|
To ja się przyznaję, że dziś nic sie nie uczyłam
![]() Nie mialam warunków mieszkaniowych dziś niestety, ale jutro to sie zmieni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#948 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny wystarczy parę dni nie być na Wizażu a póżniej w rozmowe nie da sie włączyć bo nie ogarniam Waszego gadania
![]() ![]() Napiszę ino tyle, że dzisiaj idę podpisać ostateczną deklarację maturalną ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#949 |
Zakorzenienie
|
Moja mama pojechała na zakupy i obiecała, że kupi mi to vademecum z geografii
![]() A ja pojadę w czwartek, tak jak powinnam - do UP i do szkoły zmienić deklarację.
![]() |
#950 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Dzisiaj jestem sama więc nadrobie ![]() Zgadzam się, rozszerzenie jest trochę bardziej na logiczne myślenie i korzystanie z informacji/rysunków/ schematów podanych w zadaniu. Mi to jak najbardziej odpowiada, bo ucząc się jakiegoś procesu muszę wiedzieć jak przebiega, co z niego wynika i po co zachodzi, a nie uczyć się każdego szczegółu ze wszystkich etapów. Nie wiem jak Ty, ale ja bardzo lubię zadania z biologi z rysunkami czy schematami( jestem typowym wzrokowcem) , trochę mniej te z opisem, ale i te da się jakoś ogarnąć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Prawda, trochę się rozgadałyśmy ![]() ![]() Ok- do książek!
![]() |
![]() |
#951 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() U mnie w sumie ciągle coś się dzieje , coś się zmienia ale to chyba przez te studia , bo nigdy nie wiadomo co się wydarzy hahah po sesji moze się troche rozluźni ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#952 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja włąsnie taka ciezka jestem, że nawet jak caly dzien sie ucze to w efekcie ucze się pół ![]() No dobra to ja ide uczyc sie angielskiego do 14, o 14 zaczne sie przygotowywac do wyjscia na korki, wroce z nich o 19 wiec od 19 poucze sie polskiego chyba ![]() To powodzenia Wam i papa ![]() Edit a co do "Seksu" w wersji kinowej to nie ogladalam niestety ![]() A do seriali kryminalnych, detektywistycznych czy jakichkolwiek sensacyjnych mam wstręt - niecierpię ich (już wolę te o miłosci ![]() Edytowane przez 201707171556 Czas edycji: 2009-02-02 o 09:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#953 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() CSI też bardzo lubię- w ogóle seriale kryminalne są fajne. Ta technika i te zagadki- bardzo to lubię ![]() ![]() Ja zaraz idę do sklepu i później już na pewno do książek ![]() Cytat:
Kiedyś też lubiłam te o miłości, ale teraz do nich mam wstręt- chyba mi się 'przejadły'. A już teraz kiedy wszystkich ogarnie walentynkowy szał to mam ochote tylko na krymianły itp. rzeczy. Ja naprawdę nie mam nic przeciwko walentykom, ale chciałabym żeby ludzie którzy nie obchodzą tego święta mogli je jakoś spokojnie przeżyć- czyt. nie natrafiać na każdym kroku na czerwone serducha. A co "Seks" filmowego to koniecznie musisz obejrzeć- przede wszystkim dla kreacji ślubnej Carrie ( jest na co popatrzeć) ![]() ![]() Ok teraz to już naprawdę uciekam, bo znowu nic nie zrobie ![]()
![]() |
![]() |
#954 |
Zadomowienie
|
W sumie to ja za serialami nie przepadam , szczególnie za tymi co codziennie trzeba oglądać bo to ciągły serial . Lubie takie co w kazdym odcinku co innego . Uwielbiam CSI , Seks w wielkim mieście, chirurgów i kocham Gotowe na Wszystko <3
![]() za 6 godzin egzamin a ja dopiero drukuje to czego powinnam sie nauczyć ![]() Uciekam . Do usłyszenia wieczorkiem lub jutro ;*
![]() |
![]() |
#955 |
Zakorzenienie
|
Ja z seriali codziennie oglądam Na Wspólnej
![]() ![]() Wielką miłością darzę Dr House'a, ale już kilka razy obejrzałam wszystkie odcinki 4. dotychczasowych serii i szczerze mówiąc tylko wybrane jestem w stanie obejrzeć po raz kolejny ![]() Ciekawe jak mi pójdzie nauka geografii ![]()
![]() |
#956 |
Zakorzenienie
|
Zaniosłam deklarację i jednocześnie byłam świadkiem wypadku
![]() Teraz trzeba zabierać się do roboty bo trochę tego jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#957 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() ![]() Już przerobiłam cały materiał z biologii, a co do chemii to udzielam korepetycji znajomej i też pomału kończę materiał ![]() A co do seriali to ja od 11 oglądam przyjaciół potem powtórkę brzyduli, plebanię, klan, zaraz po klanie na świat według kiepskich, i w połowie na powtórkę pierwszej miłości przełączam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#958 |
Zadomowienie
|
Dziewczynki jak to jest z tą deklaracją? Trzeba jeszcze podpisywać, że jest ona ostateczna?
Bo ja niby zmiany wprowadzałam, więc...
![]() |
#959 |
Zadomowienie
|
O matko to niexle u Was z tymi serialami
![]() ![]()
![]() |
#960 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam vademecum ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:53.