Mamusie listopadowo-grudniowe 2008 ;)))) część II - rozpakowywanie ;) !!! - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-29, 18:29   #931
Kbaga
Raczkowanie

Dot.: Mamusie listopadowo-grudniowe 2008 ;)))) część II - rozpakowywanie ;) !!!

Cytat:
Napisane przez Glizda87 Pokaż wiadomość
Tak sie tu wszystkie martwicie o Becie... Na pewno jak pozniej to przeczyta to bedzie sie bardzo cieszyla ze ma w was takie wsparcie Wiec aby was uspokoic powiem wam ze i u Beatki i u Igorka juz wszystko dobrze, chlopak jest silny i sliczny, Becia juz tuli go do siebie i jest bardzo szcześliwa
Ogromne gratulacje i pozdrowienia z osniezonego Londynu.
Kbaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-29, 19:04   #932
lisey
Zadomowienie

GG do lisey

a ja dzis sobie zaswietuje
dzwonilam do szpitala po wyniki i wszystko ok, nic sie nie dzieje
ufff kamien z serca, uwielbiam sluchac dobrych nowin przez tel,
dzieki dziewczynki ze dodalyscie otuchy
ide Meza wygonie do sklepu po jakas czekoladke

Fasolinka
lisey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-29, 19:24   #933
Sniezynka21
Zakorzenienie

Becia- gratuluje

No to jestem ale nadal nie przeczytalam wszystkiego

Pojechalam do szpitala, polozna zrobila mi KTG i mowi, ze w miare okay, ale mala ma za wysokie cisnienie i sa skurcze, ale przypuszczala, ze to wlasnie od goraczki i kaszlu. Skierowala mnie do lekarza, 2 pokoje dalej i tam mi zrobila szczegolowe badania, USG, krew, mocz itp i zbadala temp. 38,6 ° C i mowi, ze musze zostac bo to niebezpieczne dla nas. Wieczorem mialam goraczke prawie 40 °C, mocny kaszel, katar itp... W pokoju bylam sama, bo moglam kogos zarazic... Codziennie bylo lepiej, wiec dzisiaj moglam juz wyjsc

Strasznie mi sie tesknilo za Olivia, chociaz ona mocno tego nie przezywala, ze mnie nie ma. Przyszla do mnie i mowi : Nie ma mamy i nie ma w domu tulila sie mocno, ale nie plakala TZet dzielnie sie nia zajal, wysprzatal w domu, porobil pranie itp...

Ja odpoczelam, nic mnie nie boli Ale za tydzien lub 2 juz musze tam wracac

Jak lezalam na KTG to obok dziewczyna rodzila, chcialo mi sie razem z nia plakac i drzec, ale bylo mi jej zal, biedulka... Innym razem wychodze, a dziewczyna do swojego TZeta mowi ( pod wc ) co stoisz i sie gapisz ?!?! trzymaj to ( dala mu kurtke i jakies klamoty ) i poszla na wc, bo miala lewatywe, a ten bialusienki jak sciana, nie wiedzial gdzie ma isc i co robic, to pielegniarki go wziely do siebie Te chlopy biedne sa...
Sniezynka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-29, 20:24   #934
drobciaa
Raczkowanie

Uff ale mi ulżyło!! Glizda78 jesteśmy Ci bardzo wdzięczne za info o Beci!!!!!!!Tak się cieszę, że już wszystko ok!!!!!
Becia OGROMNE GRATULACJE!!!!!!! Biedna przeżyłaś swoje, ale najważniejsze, że już tulisz swojego Skarba i jesteście razem
Sniezynka21 dobrze, że się odezwałaś, martwiłyśmy się o Ciebie!! Na szczęście dość szybko przeszła Ci choroba i możesz jeszcze przed porodem pobyć sobie w domku z rodziną
A my byliśmy dziś na ktg no i nic specjalnego się nie dzieje.. Tydzień temu doktor mówił, że możemy już się nie spotkać na następnej wizycie, a dziś wręcz przeciwnie, Filipek chciał już opuścić brzuszek, ale nagle się rozmyślił i każe jeszcze na siebie troszkę poczekać
drobciaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-29, 20:25   #935
tola3804
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sniezynka21 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny Ja tylko na chwilke, wieczorem nadrobie zaleglosci...

Jestem jeszcze w dwupaku, bylam w szpitalu i musialam tam zostac do dzisiaj ze wzgledu na b.wysoka goraczke i grype... Z mala okay, ale jeszcze na porod sie nie zanosi...

Wieczorem wiecej napisze
To dobrze, że już lepiej i najwżniejsze, że z małą wszystko dobrze.

Cytat:
Napisane przez Glizda87 Pokaż wiadomość
Tak sie tu wszystkie martwicie o Becie... Na pewno jak pozniej to przeczyta to bedzie sie bardzo cieszyla ze ma w was takie wsparcie Wiec aby was uspokoic powiem wam ze i u Beatki i u Igorka juz wszystko dobrze, chlopak jest silny i sliczny, Becia juz tuli go do siebie i jest bardzo szcześliwa
No to super wieści. Oby tylko takie!
Stary 2008-10-29, 20:27   #936
Sniezynka21
Zakorzenienie

Drobciaa dziekuje za troske, to mile z Twojej strony Widzisz, jak Filipkowi jest dobrze w Twoim brzuszku ?!? A na kiedy masz dokladnie termin ??? Widze nowy avatarek- ladny Niedlugo pewnie wszystkie sie zamienia na fotki bobasow
Sniezynka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-29, 20:33   #937
drobciaa
Raczkowanie

Sniezynka21 , mam taki sam termin jak Ty, właśnie sprawdzałam na liście 11.11 ciekawe która z nas będzie pierwszadzięki za komplement o avatarku
buziaki

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-10-29, 20:50   #938
xandra78
Zakorzenienie

Becia, cieszę się wraz z Tobą. Szybkiego powrotu do domku

Sniezynka21, Ty tez się nacierpiałaś bidulko.Też choróbsko nie miało się kiedy przyplątac.
Cytat:
a ten bialusienki jak sciana, nie wiedzial gdzie ma isc i co robic, to pielegniarki go wziely do siebie Te chlopy biedne sa...
Mnie tam wcale chłopów nie żal.Dziś mówię do swojego,że życzę go sobie podczas porodu, a on, że nic z tego, bo zemdleje.No rzeczywiście-mam się niby nim przejmowac???Zrobił mi brzuszek,to niech się wysili jeszcze trochę. Postanowiłam postawic tą sprawę w stan WYMAGANIA-a co. Jednak dam juz mu spokój, gdy się zaczną bóle parte-niech ma

A oto mój wózeczek-JEDO VEDI 4 ds.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1a.jpg (51,2 KB, 47 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2a kopia.jpg (41,6 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 6.jpg (54,0 KB, 52 załadowań)
xandra78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-30, 06:39   #939
poisone
Rozeznanie

Becia kochana, gratulacje
Trzymaj się i wracaj szybko
poisone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-30, 07:37   #940
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

Cytat:
Napisane przez xandra78 Pokaż wiadomość

Sniezynka21, Ty tez się nacierpiałaś bidulko.Też choróbsko nie miało się kiedy przyplątac.

Mnie tam wcale chłopów nie żal.Dziś mówię do swojego,że życzę go sobie podczas porodu, a on, że nic z tego, bo zemdleje.No rzeczywiście-mam się niby nim przejmowac???Zrobił mi brzuszek,to niech się wysili jeszcze trochę. Postanowiłam postawic tą sprawę w stan WYMAGANIA-a co. Jednak dam juz mu spokój, gdy się zaczną bóle parte-niech ma

super już wyobrażam sobie jak go prowadzę

agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-30, 07:40   #941
Paula Szyszka
Zadomowienie

xandra78 wózeczek śliczny a jaki ma ładny kolorek teraz tylko dzidzki brakuje )

drobciaa no Filipkowi musi być bardzo dobrze u Ciebie ) ale wyjdzie w swoim czasie

lisey cieszę się bardzo że wszytko dobrze

Sniezynka21 ale biedna przeszłaś! teraz się relaksuj w domku bo to ostatnie dni w 2 paku

ja jestem bardzo ciekawa co mi lekarz powie w środę na wizycie! bo to twardnienie brzucha to mnie nie opuszcza dosłownie i jest tak intensywne że boje się żeby mi brzuszek nie pękł i wczoraj jeszcze wieczorkiem ucisk na jakiś nerw miałam noga bolała strasznie, mały się wiercił co jeszcze bardziej bolało i do tego bóle krzyża o raju (musiałam brać nospę żeby zasnąć) .... ale się wyżaliłam hehehe

u mnie znowu pogoda do d... czuję się jak w jakimś zamku gdzie na około jest fosa hehehe ciągle pada i wszędzie mokro
Paula Szyszka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-30, 08:22   #942
scorpionec
Zakorzenienie

Lokalizacja: "Na peryferiach miasta, gdzie asfalt trawą zarasta..."

Jakby co to nadal łażę 2 w1...

Wylecialo mi jeszcze więcej czopa... i w nocy mialam bolące skurcze co 20 min..

ale znów zasnęłam w oczekiwaniu na zwiększenie ich częstotliwości i minely

zaczynam godzić sie z myśla ze nigdy nie urodzę..

dziś mija mój termin przydatności z om a w niedziele z usg... i bede skiśnięta jak ogóras ze o małej nie wspomnę

Cytat:
Napisane przez xandra78 Pokaż wiadomość

i to mi sie podoba tak tzymać .... wszystkie powinnyśmy sie tego trzymać

wózeczek bardzo fajny...

Uff dobrze ze u Beci i małego juz lepiej
scorpionec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-30, 09:10   #943
jo@n@
Zakorzenienie

GG do jo@n@

Witam wszystkie Mamusie! Mogę dołączyć do Was? Tak się złożyło, że też zostanę szczęśliwą mamą w grudniu

If you're out on the road
Feeling lonely and so cold
All you have to do is call my name
And I'll be there on the next train

jo@n@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-30, 09:17   #944
JaGaaaa
Rozeznanie

GG do JaGaaaa

Cześć Dziewczyny!

Ale mam zaległości w czytaniu.... Od niedzieli nie mieliśmy internetu i takiego doła przez to miałam ze szok! Stwierdzam ze jestem uzalezniona od Wizażu! Już miałam wizję że wszystkie się tu rozpakowujecie...a ja nic nie wiem

Później nadrobię zaległości, a tymczasem gratuluję wszystkim rozpakowanym i trzymam kciuki za te, które już chciałyby mieć swoje Skarby przy sobie.

Ja w sumie też już bym chciała ale dla mnie to chyba ciut za wcześnie...połowa 36 tyg. Ale ostatnio strasznie prześladuje mnie myśł że urodzę na dniach...Może sobie coś wkręcam bo dawno nie byłam u lekarza (już miesiąc mija - ide dopiero w poniedziałek) i nie wiem co się tam "na dole" dzieje...

Ale brzuch to już mam dosłownie na udach - i to od ponad dwóch tygodni, tak samo od dłuższego czasu nie rośnie mi waga... Dziwnie się czuję i nie wiem co myślec...

Tylko że na tym etapie ciąży już pewnie wszystkie tak mamy więc chyba przestanę się nakręcać
JaGaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-30, 09:28   #945
nelijka
Raczkowanie

Melduje sie z rana (prawie z rana )

Ja tez nadal w duwpaku i nie zapowiada sie zeby mialo sie cos zmienic

Scorpionec to ty moze nie przesypiaj skurczy i beda czestrze...

Xandra gratuluje zakupu wozka - a te kolka z przodu to nie sa bardzo male? Moj tez ma takie kolka i na zdjeciu wydawaly mi sie mniejsze niz na zywo a caly czas mnie meczylo jak sie przez ewentualny snieg przebije

Lisey ciesze sie ze wszystko dobrze. Ja sobie tez wkrecam rozne bazy tylko dlatego ze cala ciaze przeszlam jakby jej nie bylo i teraz sie boje ze bylo zbyt pieknie... Tak wiem glupia ja

Wczoraj jak ogladalam YCD to mala tak sie krecila ze chyba tancerka zostanie

3majcie sie cieplutko i do rozpakowywania marsz

A moze trzeba zarzadzic nowe podium na nowy miesiac Listopad juz tuz tuz
nelijka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-30, 09:34   #946
aniak2888
Raczkowanie

śnieżynka wrócisz do szpitala ale wyjdziesz juz z córeczką
lisey ciesze sie z dobrych wiadomośći
xandra śliczny wózeczek
paula u mnie też cały czas leje na dodatek tam gdzie mieszkam robią kanalizacje i wszystkie drogi są rozkopane więc zrobiły się gigantyczne kałuże będę musiała chyba czołg sobie kupić bo niedługo samochodem nie przejade
skorpioniec na dworze jest zimno i ponuro a Iga w brzuszku ma ciepło i przytulnie więc nie chce wyjść ale na pewno niedługo znieni zdanie
Jo@n@ witaj
Jagaaaa super że internet działa
aniak2888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-30, 09:43   #947
scorpionec
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jo@n@ Pokaż wiadomość
Witam wszystkie Mamusie! Mogę dołączyć do Was? Tak się złożyło, że też zostanę szczęśliwą mamą w grudniu
witamy nowa mamuśkę jak to fajnie ze sie jeszcze nowe swupaki pojawiają

na (chyba) poprzedniej stronie jest nasza lista a jak nie to na pierwszej tego wątku jest napewno..

podaj swoje dane (imię, twoje miasto, wiek, pleć lub imie dzidziusia jesli sa znane no i przewidywany termin porodu) to cie zaraz dopiszemy do listy naszych oczekujących mamus

moje dziecko ma chyba strategie pt "udaje ze mnie tu nie ma" prawie się nie rusza i nie chce wyjść... a ja i tak wiem swoje wiem mała cwaniaro ze tam jesteś wyłaź i to już

Edytowane przez scorpionec
Czas edycji: 2008-10-30 o 09:45
Stary 2008-10-30, 09:46   #948
xandra78
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nelijka Pokaż wiadomość
Xandra gratuluje zakupu wozka - a te kolka z przodu to nie sa bardzo male? Moj tez ma takie kolka i na zdjeciu wydawaly mi sie mniejsze niz na zywo a caly czas mnie meczylo jak sie przez ewentualny snieg przebije

Wczoraj jak ogladalam YCD to mala tak sie krecila ze chyba tancerka zostanie
Kółka są dośc spore-wiem,że są modele z takimi tycimi przednimi i widziałam je na mieście-raczej żle się prowadzą,strasznie się trzęsą przy pokonywaniu przeszkody (akurat jakaś mamuśka przejeżdżała przez tory tramwajowe). Moim wózeczkiem przejechałam z parkingu do domku i jak podjeżdżałam na taki mały krawężnik, to nawet nie musiałam podbijac całego wózka,tylko normalnie przejechałam.

Ja na YCD, to samo pomyślałam o swojej niuni

jo@n@ witaj w naszych szeregach.Na kiedy masz termin?
xandra78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-30, 09:52   #949
edyta0131
Raczkowanie

Dzień dobry

Becia gratuluję z całego serca

Scorpionec coś ta Twoja Iga bawi sie z Toba w kotka i myszkę Ale już niebawem będziesz Ją tuliła, aż zazdroszcze

Ja po wczorajszej rozmowie z dyrektorem jakos narazie się nie stresuję-będę najwyżej po macierzyńskim
Powiedział mi, że nie ma przede wszystkim ochoty aby mnie zwolnić i nie ma takiego prawa. Tylko jak wrócę do pracy to wtedy będziemy rozmawiać na jakich warunkach i na jakie stanowisko. Dziwne to jest troche dla mnie, bo przecież nie może mnie dać niżej, jak teraz jestem No ale nic to, pożyjemy zobaczymy...

Ja dziś się nie wyspałam, bo u teściowej jesteśmy Także jak później wrócimy do domu, to chyba będę musiała się zdrzemnać, bo jakaś kołowata jestem

A Wam znowu brakuje słoneczka, a u mnie nadal ładna pogoda, ale ciekawe na jak długo?
edyta0131 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-30, 10:32   #950
drobciaa
Raczkowanie

Dzień dobry))
Kolejny sen z dzieciątkiem w roli głównej
Kurczę te 8 i pół miesiąca zleciało jak z płatka, a ta końcówka to tak się strasznie dłuuuuuuuuuży!!!!!!!!!!!! !!!!
xandra78 gratuluję ślicznego wózeczka
Paula Szyszka widzę, że my to mamy takie same dolegliwości mnie jak chwyci ból czy skurcz w nodze to momentalnie tracę czucie i muszę się czegoś chwycić bo inaczej mogłabym upaść
jo@n@ witamy
pozdrawiam wszystkie mamusie i życzę miłego dnia
Stary 2008-10-30, 10:41   #951
anytsuj
Zadomowienie

Witajcie w ten pochmurny dzień, u mnie ciągle leje, wczoraj byłam znów na KTG z tętnem maluszka wszysko ok, skurcze jakieś tam są ale minimalne, dziś w nocy miałam troszkę mokrą piżamę, już zaczęłam się nakręcać, żeto wody się sączą, ale od rana już wkładka sucha więc to chyba nie wody. Mój mały to wogóle leniuch straszny, czasami muszęgo troszkę poszturchać, żeby dał znac, że wciąż tam jest.
anytsuj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-30, 10:52   #952
molka86
Rozeznanie

Becia ogromne gratulacje . Szkoda tylko, że musiałaś się tyle męczyć .

xandra78 masz taki sam wózeczek jak siostra mojego męża. Nawet kolorek ten sam . Była z niego zadolwolona. Podoba mi się w nim to, że gondolka jest duża i na pewno starczy na całą zimę. moja szwagierka używała go od sierpnia do marca albo kwietnia.

A u mnie żadnych objawów . Troszkę mi tylko brzuszek twardnieje i czasami kłuje. a tak poza tym to rewolucja w moim brzuchu . Od wczoraj prawie nie wyłażę z wc. I dzisiaj z rana znowu powtórka a teraz czuje, że znowu coś się zaczyna
molka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-30, 11:02   #953
jo@n@
Zakorzenienie

GG do jo@n@

Cytat:
Napisane przez scorpionec Pokaż wiadomość
witamy nowa mamuśkę jak to fajnie ze sie jeszcze nowe swupaki pojawiają

na (chyba) poprzedniej stronie jest nasza lista a jak nie to na pierwszej tego wątku jest napewno..

podaj swoje dane (imię, twoje miasto, wiek, pleć lub imie dzidziusia jesli sa znane no i przewidywany termin porodu) to cie zaraz dopiszemy do listy naszych oczekujących mamus
Asia, Bydgoszcz, 30 lat, dzidziuś "wygląda na chłopaka" wg pani doktor dlatego Bartuś, termin około 8 grudnia

If you're out on the road
Feeling lonely and so cold
All you have to do is call my name
And I'll be there on the next train

jo@n@ jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-10-30, 11:04   #954
drobciaa
Raczkowanie

edyta 0131 dobrze, że masz już rozmowę z dyrem za sobą, no i widzisz nie zwolni Cię, a co będzie po macierzyńskim to na razie nie myśl o tym. Czeka Cię tyle wspaniałych chwil z maluszkiem teraz co do słoneczka to ja chętnie poproszę choć ciut ciut u nas znów pochmurno i szaro, czuję się jakby był wieczny wieczór muszę jednak choć na chwilkę wybrać się na spacerek dotlenić się, a przy okazji poszukać nowych zdobyczy dla Filipka Wczoraj wyniuchałam dresik i śpiworek do spania, akurat w 5 10 15 była przecena
Stary 2008-10-30, 11:06   #955
lisey
Zadomowienie

GG do lisey

Cytat:
Napisane przez nelijka Pokaż wiadomość
Lisey ciesze sie ze wszystko dobrze. Ja sobie tez wkrecam rozne bazy tylko dlatego ze cala ciaze przeszlam jakby jej nie bylo i teraz sie boje ze bylo zbyt pieknie... Tak wiem glupia ja
ja tak samo, cala ciaza spoko a koncoweczka nerwowa

Cytat:
Napisane przez aniak2888 Pokaż wiadomość
paula u mnie też cały czas leje na dodatek tam gdzie mieszkam robią kanalizacje i wszystkie drogi są rozkopane więc zrobiły się gigantyczne kałuże będę musiała chyba czołg sobie kupić bo niedługo samochodem nie przejade
chcialabym zobaczyc wozeczek w wersji terenowej, tak sobie jakos skojarzylam z rana

Cytat:
Napisane przez scorpionec Pokaż wiadomość

moje dziecko ma chyba strategie pt "udaje ze mnie tu nie ma" prawie się nie rusza i nie chce wyjść... a ja i tak wiem swoje wiem mała cwaniaro ze tam jesteś wyłaź i to już
a to dobre, nie ma mnie, ja tu nie mieszkamnapewno zastanawia sie czy warto sie przeprowadzac

Cytat:
Napisane przez jo@n@ Pokaż wiadomość
witamy i gratulacje
to bardzo dobry termin, ja sie urodzilam 8-go, naprawde super data

Fasolinka

Edytowane przez lisey
Czas edycji: 2008-10-30 o 11:08 Powód: slepota jak zwykle
Stary 2008-10-30, 11:11   #956
scorpionec
Zakorzenienie

Nasi milusińscy (czyli po drugiej stronie brzuszka)

1. niobe7/ Magda / lat 28 / Konin ..ur.sn.15.10.2008 (t.p02.11.2008)-KAROLINKA
(2880gr i 54 cm)
2. mala82/Agnieszka/lat 26/Racibórz..ur.cc.22.10.2008(tp.11.11.2008) - KAJETAN
(2900gr i 52 cm)
3. aaliyah /Magda / lat 29 / Londyn....... ..ur.25.10.2008(30. 10. 2008) - OLIMPIA
(3400gr i 51cm)
4. becia_leszno / Beata / lat 27/ Leszno...ur.cc.29.10.2008(tp.05.11.2008)-IGOR
(4070gr i ??cm)

Nasze mamuśki
......................... ....................... Planowany termin porodu / kogo ?

Mamusie listopadowe 2008

1. scorpionec / Justyna/ lat 28 / Olsztyn ......................... .......02. 11. 2008 - IGA

2. neljka / Nela / lat 25 / Wrocław / ......................... .............02. 11. 2008 - LENA

3. moniola / Monika / lat 27 / ......................... ...............04. 11. 2008 - WOJTUŚ

4. anytsuj / Justyna / lat 26 / Słupsk ......................... ..........05.11.2008 - SYNEK

5. madzik1000 / magda / lat 29 / Opole ...08. 11. 2008

6. asiak1981 / Asia / lat27 / Inowrocław ......................... .....09.11.2008 - KASIA

7. lisey / Aga / lat 29 / Chełm-Basildon .........10. 11. 2008 - AMELIA / GABRIEL

8. KaSiaEG / Kasia / lat 22 / Elbląg ......................... ........11. 11. 2008 - KACPER

9.
molka86 / Mariola / lat 22 / Warszawa ...................11. 11. 2008 - CÓRECZKA

10. anikarenina /............ / lat 32 / Gdańsk ...11. 11. 2008

11. drobciaa / Agnieszka / lat 27 / Poznań ......................... ..11. 11. 2008 - FILIP

12. anbar77 / Anka / lat 31 / Sosnowiec ...........................12. 11. 2008 - DAWID

13. cerisecerise / Julia / lat 26 / Brighton ...13.11.2008

14. Snieżynka21 / Kasia / lat 25 / Niemcy ..................11. 11. 2008 - CÓRECZKA

15. abirsz / Agnieszka / lat26 / Lublin ...18.11.2008

16. madziar5 / Magda / lat 29 / Warszawa ... 18. 11. 2008

17. kafetka / Iwona / lat 22 / Lublin......................... .............19.11.2008 - SYNEK

18. logest / Aneta / lat 30 / Nowy Jork ......................... ...... 19. 11. 2008 - ADAM

19. Kbaga / Kamila / lat 29 / Londyn .......................21 . 11. 2008 - ROSE AMELIA

20. ana~' / Ania / lat 26 / Szczecin ......................... ...........21. 11. 2008 - SYNEK

21. Paula Szyszka
/ Paulina / lat 23 /Bydgoszcz....................26. 11. 2008- IGOR

22. drama / Basia / lat 25 / Kraków ......................... ... 26. 11. 2008 - CÓRECZKA

23. aniak2888 / Ania / lat 30 / Poznań ......................... ...29. 11. 2008 - MARCIN

24. Gosiaczek1211 / Gosia / lat 27 / Kielce ...................30. 11. 2008 - MATEUSZ

Naja84 / Dorota / lat 24 /Gliwice ...30. 11. 2008 aniołek [*]
mamz / Anna / lat 31/ Kraków ...14.11.008 aniołek [

Mamusie grudniowe 2008

1. JaGaaaa / Jagoda / lat 25 / Toruń......................... .... 01. 12. 2008 - DOMINIK

2. poisone / Agnieszka / lat 29 / Konin ......................... .......... 02.12.2008 - IGA

3.
salomea1 / Aleksandra / lat 27 / Warszawa ..................03. 12. 2008 - MARTA

4. "Magdalena" / Magda / lat 24 / Niemcy........................0 3. 12. 2008 - NICOLA

5. Asiek / Asia / lat 25 / Nowy Sącz ...03. 12. 2008

6. LookMeHeart / Ewelina / lat 19 / Ełk ......................... .....04. 12. 2008 - JAKUB

7. edyta0131 / Edyta / lat 25 / Zamość ......................... ... 06. 12. 2008 - LAURA

8. jo@n@ / Asia / lat 30 / Bydgoszcz......................... .......08. 12. 2008 - BARTUŚ

9.
tola3804
/ Agnieszka / lat 25 / Lublin ........................ 10. 12. 2008 - MIKOŁAJ

10. an.ka.b / Ania / lat 26 / Wielkopolskie ......................14. 12. 2008 - MARYSIA

11. Kamilka86 / Kamila / lat 21 / Irlandia ...15. 12. 2008

12. brandia / Asia / lat 31 / Warszawa ......................... ...15. 12. 2008 - SZYMON

13. LadyM / Ania / lat 24 / Kraków ........... 15. 12. 2008 - WOJCIECH & MATEUSZ

14. Petitka4 / Karolina / lat 24 / Kielce ......................... ....18. 12. 2008 - AMELIA

15. Ewelinka200 / Ewelina / lat... / Gdańsk ...21. 12. 2008

16. Elenkaa / Ania / lat 27 / Oslo ......................... ............21. 12. 2008 - MIŁOSZ

17. 87mArTuSia87 / Marta / lat 21 / Łódź ...22. 12. 2008

18.
xandra78
/ Ola / lat 30 / Łódź ......................... ..... 25. 12. 2008 - CÓRECZKA

19. Mbu83 / Gosia / lat 24 / Wrocław......................... ...27. 12. 2008 - GABRIELA

20. siobhan1 / Joanna / lat 29 / Dublin ... 30. 12. 2008

syla39 / sylwia / lat 29 / Norwegia ...18. 12. 2008 ...aniołek[*]
Agabi / Agnieszka / lat 28 / Białystok ...01.12.2008 - TYMOTEUSZ[*]

czekamy na kolejne kandydatki

jeśli kogoś pominełam to przepraszam.. proszę to uzupełnienia i inne reklamacje zglaszać na pw

na liscie występuje też kolor biały...
Stary 2008-10-30, 11:18   #957
scorpionec
Zakorzenienie

nelijka ja widze ze my z pierwszej serii tylko zostalyśmy

jak któraś chce sloneczka to zapraszam u mnie dzis 16 stopni i slonko ze hoho..

ale ze wzgledu na ten czop troche boje sie sama wypuścic na miasto... żeby scen w jakimś sklepie nie robić z odchodzącymi wodami np... (malo prawdopodobne ale zawsze..)

a mi sie moja mala 2 razy tylko śniła... raz jak jeszcze nie wiedziałam ze jestem w ciązy.. potem szybko zrobiłam test i okazalo sie ze jestem...

a potem 2 raz przed usg połówkowym... przyśniło mi sie ze na monitorze była widoczna jak na filmie hd i okazała sie dziewczynką.. i tak sie stało (wczesniej zakładalam ze ma Igorka)

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-10-30, 11:22   #958
Paula Szyszka
Zadomowienie

jo@n@ no na reszcie jakaś mamusia z Bydgoszczy a w jakim szpitalu będziesz rodzić????? teraz będzie 1000 pytań do hihihihihi bo byłam tu osamotniona jeśli chodzi o miasto
Paula Szyszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-30, 11:31   #959
lisey
Zadomowienie

GG do lisey

paula sorki ale nie zauwazylam Twojego posta
dzieki kochana, ja mam dzis super humorek, pomimo, niedospania, normalnie swiat chce mis ie zdobywac, jakies fluidy optymistyczne mam dzis
przesle troche i wam mamusie

scorpionec to by bylo jak na filmach, idzie mama do sklepu i mowi ze jej wody odeszly a tu panika wsrod ludzikow

Fasolinka
Stary 2008-10-30, 12:52   #960
molka86
Rozeznanie

Moja macica dzisiaj świruje . Jakieś skurcze mi funduje ale jakieś takie nieregularne. No i cały czas mam takie parcie, że z toalety bym nie wychodziła . W ogóle nie mam siły dzisiaj na nic. Lisey mam nadzieję, że Twoje fluidki zadziałają i dostanę zastrzyk energii.
molka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości