![]() |
#931 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plusy i minusy dzisiejszego dnia.
+ wkoncu zapisałam się do lekarza i do fryzjera, oraz załatwilam wszystkie sprawy jakie miałam dzisiaj załatwić.
+ zaliczyłam egzamin z prawoznawstwa ( więc jedna poprawka mniej) + "prawie" nie kłóciłam się z tż + była dzisiaj taka piękna pogoda i wkońcu poszłam na spacer ![]() - boli mnie brzuch bo mam okres - zostal jeszcze jeden egzamin i musze wkońcu się zająć nauką do niego, a za dużo czasu to mi nie zostało - niestety "prawie" się nie kłóciłam bo rano wygarnełam mu że nie potrafi ubrań porozwieszać po praniu ( to wszystko przez okres) -nie jestem w 100% zadowolona z wyniku z prawoznawstwa, wiem ze zasłuzyłam na lepszą ocene, ale ważniejsze jest to że wogóle zaliczyłam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#932 |
Zakorzenienie
|
+wyspałam sie w miare
+nie pokłocilam sie z Tz -nie mam dokonczonej pracy na dzis -smutno mi -zaraz musze wychodzic -straszna pogoda -nic nie umiem na dzis
#933 |
Zakorzenienie
|
- okazało się, że jednak nie mogę przystąpić do egzaminu, bo nie mam zaliczonego konserwatorium a to mi całkiem zwaliło wszytskie plany i czekają mnie dwie poprawki, bo nie mog być na dwóch egzaminach
![]() - wszystko się wali + fajną podyplomówkę znalazłam ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#934 |
Konto usunięte
|
z wczoraj:
+ wieczór z bratem i szwagierką + przpis na pizzę wreszcie mi wyszedł + zaproszenie na urodziny :P - kierowca autobusu nie otworzył mi drzwi mimo, że stałam i czekałam (jeszcze mu kiwałam do lusterka, a ten poprostu odjechał) - nie mam TV już piąty dzień :[ - kłutnia z ojcem |
![]() ![]() |
![]() |
#935 |
Zakorzenienie
|
+ udane zakupy
+ jestem poza domem + mam ferie - muszę czytać lekturę - pogoda okropna - zimno mi
#936 |
Konto usunięte
|
Wczoraj:
+ wyjazd do Krakowa + udane zakupy + w końcu spędziłam czas poza domem - pociąg prawie odjechał beze mnie |
![]() ![]() |
![]() |
#937 |
Konto usunięte
|
Plusy:
1. Dostałam przesłodkiego buziaka od "ideału". (pytanie tylko czy był szczery ^^ ) 2. Załatwiłam prawie wszystkie sprawy jakie miałam do załatwienia. Minusy: 1. Zupełnie nie wiem co robić, wszystko się pogmatwało. 2. Zabrakło mi 0,25 punkta do wyższej oceny, która BARDZO by się przydała. 3. Brzuch mnie boli ![]() 4. Jestem strasznie zazdrosna o "ideał", chociaż nie powinnam. I przez moją zazdrość się wszystko psuje, i nie jest kolorowo. |
![]() ![]() |
![]() |
#938 |
Zakorzenienie
|
+ mam jutro na 10, więc pośpię trochę dłużej
+ mało mam na jutro zadane - moja paczka z all jeszcze nie przyszła - zmienili nam plan na gorszy - spodziewalam sie innej oceny ze sprawdzianu
♥ ♥ ♥ Aparatka ![]() góra: 23.03.12 dół : 28.06.12 ![]() Edytowane przez jvlka900 Czas edycji: 2009-02-03 o 14:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#939 |
Zakorzenienie
|
+ ostatni dzień zajeć,
+ TŻ, + fajne plany na wieczór, + kolejne wpisy w indeksie, + koleżanka próbuje naprawić naszą znajomość, - sesja, - dwa dzisiejsze koła nie poszły mi najlepiej, - jutro poprawa i znowu będzie w plecy, - w piątek najgorszy egzamin a ja NIC nie umiem, - mimo braku zajęć na uczelni i tak muszę być praktycznie codziennie, - okres, - jakoś tak źle wyglądam. |
![]() ![]() |
![]() |
#940 |
Zakorzenienie
|
+ koniec sesji
![]() + bez poprawek.. wszystkie egzaminy zaliczone ![]() + wolne na uczelni prawie 3 tygodnie ![]() ![]() - przez te 3 tygodnie muszę napisac chociaż rozdział pracy licencjackiej :/ - sianko mi się skończyło :/ - boli mnie głowa od dwóch dni.. i nadchodzi okres :/ - jakoś wszystko mnie drażni i wkurza.. łącznie z nim :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#941 |
Zakorzenienie
|
+ zdany egzamin i tym samym koniec sesji
![]() + koniec sesji to tym samym 3 tygodnie wolnego ![]() + 3 tygodnie wolnego to tym samym 3 tygodnie z TŻ ![]() + zakup nowej torebki ![]() + TŻ jest jakiś milutki ![]() - brzydka pogoda ![]() - nie znalazłam zadnych butów dla siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#942 |
Zakorzenienie
|
-pogoda
-zdenerwowała mnie jedna baba która mysli ze nie wiem kim jest +Tz +niedługo wyjazd z Tz
#943 |
Zakorzenienie
|
- boli brzuch
- nie dodzwoniłam się do takiej jednej babki z uczelni - zaczyna mnie wszystko przerastać nie wiem co dalej + widziałam się z Nim i było super. Uwielbiam Go ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#944 |
Wtajemniczenie
|
+ 6 LAT z Tż
![]() ![]() +zaprosili mnie na rozmowe kwalifikacyjną ![]() ![]() + ściągnął mi sie w koncu mój ulubiony film ![]() minusów nie ma!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#945 |
Zadomowienie
|
- za duzo słodyczy !
- dalej stan irytacji - nie widzialam sie z TŻ, bo jest chory + poczytalam ksiazke + zrobilam prezentacje o znanych stylistach na zajecia |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#946 |
Konto usunięte
|
+ obydwie czesci filmu mi się sciągnęły
+ jest już TV + ciągłe sukcesy kulinarne: dzis tortellini z własnym sosem - w poniedziałek, wtorek i srodę czekają mnie ważne testy - miałam isć dzis do lumpeksu ale przespałam cały dzień - przespałam serial oraz jego powtórkę - nie oglądałam serialu już od 6 dni |
![]() ![]() |
![]() |
#947 |
Zakorzenienie
|
+ kupiłam to co chciałam
![]() + piwko z kolegami ![]() + dostałam kremik od koleżanki ![]() - pojechałam specjalnie na uczelnię po wpis.. a koleś nie przyszedł.. tłumacząc się po godzinie :| że on się z nami umawiał na piątek eh ;/ - kolejny dzień wieczorem boli mnie głowa |
![]() ![]() |
![]() |
#948 |
Zadomowienie
|
Minusy:
-kłótnia z TŻ -kłótnia z mamą -brzydka pogoda Plusy: -szczera rozmowa z TŻ -rozwiązanie problemu prezentu na walentynki -'pochłonięcie' słoiczka kompotu truskawkowego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#949 |
Zakorzenienie
|
+wczoraj mily wieczor z Tz i znajomymi
+wyspałam sie mimo ze tak wczesnie wstalam +dzis ide załozyc sobie tipsy ![]() -dowiedzialam sie znow od mamy jaka to jestem beznajdziejna ![]() -długo w szkole
![]() |
#950 |
Zakorzenienie
|
- kolejny egzamin nie zaliczony,
- siedziałam na pierwszej ławce i nawet ściągi nie wyjełam, - jeżeli tego nie zaliczyłam nie zostanę dopuszczona do egzaminu głównego, - jutro kolejne zmagania, - podłamałam się tą sesją, + TŻ to dobry pocieszyciel ![]() + fajne plany na walentynki mamy, + spotkanie z koleżanką, + w weekend zakupy na odreagowanie, + facet powiedział że da nam jeszcze jedną, tym razem ostatnią szansę we wtorek, uff. |
![]() ![]() |
![]() |
#952 |
Zakorzenienie
|
+ w końcu zapłaciłam za szkołę.. i nie było wogole ludzi na poczcie
![]() + spotkanie z koleżanką i kolegą + brat z narzeczoną przyjechali na obiad który sama zrobiłam + cała rodzina pochwaliła mnie za obiad ![]() - jakoś mi smutno ;/ i nijako.. - myślę o czymś o czym nie powinnam :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#953 |
Zadomowienie
|
- TŻ chory
- duzo zjadlam :/ - nic sie nie pouczylam - daleko do "premiery" + widzialam sie z TŻ - ale tylko 15 minut |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#954 |
Zakorzenienie
|
+ w końcu poszłam do lekarza i nawet nie było kolejek ani problemów
+ mam zwolnienie na sobotę i nie muszę jechać na egzamin na drugi koniec Polski ![]() ![]() + byłam z siostra w kinie ![]() + w sobotę balety z dziewczynami ![]() + w szpitalu u maluszkoów było cudnie ![]() ![]() - nie będę mogła przez egzaminy być na akcji organzowanej przez stowarzyszenie, w którym jestem wolontariuszką... ![]() - nie chce mi się uczyć, mimo, że mam tyle czasu jeszcze to i tak nie umiem się w sobie zebrać - za wiele negatywnych we mnie myśli o Nim |
![]() ![]() |
![]() |
#955 |
Zakorzenienie
|
+skrócone lekcje
+bratanica przyjezdza na cały weekend -nie spotykam sie dzis z Tz ![]() -nie za ciekawy humor -martwie sie jak to bedzie jutro -stresuje sie poprawka z geografii
#956 |
Zakorzenienie
|
+ cieplutko
+ słoneczko! + zakupy + zapowiada się ciekawy weekend + wreszcie przyjdzie moje zamówienie z Avonu, już 3 tygodnie czekam ;/ - kończą mi się ferie
#957 |
Zakorzenienie
|
-ostatnio zle sypiam
-naduzywam internetu -zle sie odzywiam... +...ale planuje z tym skonczyc ;-)
![]() |
#958 |
Zakorzenienie
|
+ weekend,
+ zaliczyłam najgorsze ćwiczenia ! ![]() + zostałam dopuszczona do egzaminu, + mam pozytywne nastawienie po napisaniu tegoż egzaminu, + zaliczyłam poprawe koła i to na więcej niż minimum, + dzisiaj zupełna odwrotność dnia wczorajszego, + wieczór z TŻtem, - miałyśmy oblewać egzamin z koleżankami i nie wyszło dzisiaj, ale wyjdzie kiedy indziej ![]() - w poniedziałek kolejne zmagania a mi się już taaaaaaaak nie chce, - na chwile zapomniałam o diecie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#959 |
Raczkowanie
|
+ wieczór z TŻtem na mieście
![]() + kupiłam sobie nowy telefonik ![]() + piękna pogoda (jak na luty) ![]() - bank był zamknięty a chciałam załatwić coś ważnego.. ![]()
#960 |
Konto usunięte
|
Plusy:
1. Nareszcie weekend. 2. Za kilka godzin idę na spotkanie z koleżanką. 3. Odbyłam dziś bardzo sympatyczną rozmowę w łazience ![]() 4. Dostałam buuuuuzi w szatni. Minus: 1. Straciłam ponad 30 minut na czekanie w kolejce w szatni. 2. Był dziś sprawdzian, który poszedł mi tragicznie. 3. Kolejne spotkanie w łązience było nieprzyjemne. 4. Mam miesiączkę. 5. Przez weekend będę musiała się uczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:36.