|
|
#931 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Oczekujące Panny Młode 2011! ;)
Cytat:
![]() ale szukam nadal mam nadzieje ze w przyszlym roku bedzie latwiej. a teraz na wakacje moze cos innego sie znajdzie
|
|
|
|
|
#932 |
|
Zakorzenienie
|
Kopikos a jakiego masz fotografa? Ja narazie szukam zespołu, a potem foto. I gdzie Ci tyle krzyknęli za nauki?
Senira666 paranoja, żeby płacić za osoby, które nie będzie ich na weselu - płacić za 120 jak będzie 50 ![]() A z pracą dziewczyny to mnie się tak fartnęło, że szok. Pracuję w biurze od pół roku, a zawsze nie chciałam tu złożyć CV, bo pracuje tu mój ostry wykładowca, ale po obronie powiedziałam "a co mi tam" i złozyłam. Nie miałam pojęcia, że potrzebują pracownika, a okazalo się, że potrzbują i jeszcze tego samego dnia dostałam telefon z zaproszeniem na rozmowę, a dzień po rozmowie zadzwonił do mnie Prezes z informacją, że mnie zatrydniają |
|
|
|
#933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ivona to Ci się super udało. po prostu trzeba szukać, wysyłać CV a kto wie, może uda się znaleźć coś fajnego ![]() mi by się taka praca w biurze podobała.. |
|
|
|
|
#934 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie też się podoba praca
Bo mogę siedzieć na forum
|
|
|
|
#935 |
|
Zakorzenienie
|
mam nadzieje ze gdzies w mojej okolicy znajdzie sie mniejsza sala a jak nie to wlasnie jakas fajna restauracja.
a co do pracy to tez szukam od jakiegos czasu ale w moim miescie to ciezko z praca a zwlaszcza dla mlodych.
|
|
#936 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No właśnie tak sobie myślałam zeby zrobić je teraz to przynajmniej jedna rzecz mniej. Kurcze nie mogę za wami nadazyc. A jeszcze teraz jak sesja tuż tuz i tyle zaliczen ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Gdzie pracujesz? |
|
|
|
|
#937 |
|
Zakorzenienie
|
W biurze projektowym w Kielcach. Zarobki nie są powalające, ale przynajmniej mam pracę, bo niektórzy po moim roku mają albo staż albo umowe zlecenie, czyli marne pieniążki, a ja od lutego mam umowę na stałe
|
|
|
|
#938 |
|
Zakorzenienie
|
kopikos a jakiego fotografa wybraliście?? O qrcze, 100 za nauki?? Masakra jakaś.
Cassidy84 masz rację. Przywieść gości na salę, to kolejne zmartwienie, a tak wszystko na miejscu ![]() Tygrryska prędzej, czy później wszystkie znajdziemy satysfakcjonujące nas prace. Tylko, żeby to było prędzej niż później hehe. ivona84 super, że tak Ci się udało z pracą. ja też mam pracę biurową - pracuje w sekretariacie, tylko trochę mało płacą. A co do wagi, to masz rację. pamiętam, kiedy zaczęłam tam pracować, to telefon miałam na innym biurku i dziennie wstawałam ze 100 razy do telefonu, ale i lepiej wyglądałam, tzn mniej tłuszczyku było. Chyba muszę zaproponować szefowej takie ustawienie jak kiedyś hehe. senira666 a najbardziej mnie denerwuje jak emeryci zamiast w domu siedzieć to pracują i zajmują miejsce młodym. A później się mówi, że ta młodzież to nic nie robi, tylko pije itp. hecate5 ja na razie nie studiuje a też mi brakuje czasu. Nawet nie chcę myśleć, co to będzie jak zacznę studia od października. Już się odzwyczaiłam od nauki, i wyciętych weekendów. Ale trzeba w końcu zrobić tego magazyniera hehe. Ok laski, ja lecę na 39 i pół-ostatni odcinek podobno i pokręcić hh przy okazji
|
#939 |
|
Przyczajenie
|
Witam
dolanczam sie do oczekujacych PM w 2011 Mamy juz zaklepana sale na 4 czerwca Przyznam sie, ze planowalismy slub na 2010 ale wlascicielka sali, ktora wybralismy miala juz zaklepane terminy do 2010 i zostal nam 2011 (a zjawilismy sie u niej przed nowym rokiem ).Pozdrawiam:c mok:
|
|
|
|
#940 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mieliśmy dzisiaj to zrobić ale fotograf dziś zadzwonił, żeby przełożyć spotkanie na czwartek - przez 2 dni to się jeszcze możemy rozmyślić i wybrać kogoś innego ![]() A co do tematu pracy.... Planowałam po inżynierze przenieść się na zaoczne i wybrać się gdzieś do pracy. Ale teraz nie wiem co robić |
|
|
|
|
#941 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#942 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
! Wreszcie jakaś wizażanka na mój termin ! Ale super !kopikos ale co to za fotograf ?
|
|
|
|
|
#943 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#944 |
|
Raczkowanie
|
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;12478150]Witaj
! Wreszcie jakaś wizażanka na mój termin ! Ale super !kopikos ale co to za fotograf ?[/quote]Przeciez dwa posty wyżej napisałam że powiem jak umowę podpiszemy
|
|
|
|
#945 |
|
Konto usunięte
|
Ok. Rozumiem. Chciałam tylko żartem zagadnąć,ale najwidoczniej nie wyszło.
|
|
|
|
#946 |
|
Zakorzenienie
|
Natseb witamy
Kopikos może zmień kierunek i nie będziesz się męczyć z rzeczami, które Cię kompletnie nie interesują. Dziewczyny pracą się nie martwcie - najpierw się chce mieć prace, bo szlag trafia jak się siedzi w domu, a jak już trzeba iść do pracy to się nie chce - i tak źle i tak niedobrze, ale człowiek musi ponarzekać Trzymam za wszystkie dziewczyny kciuki, żeby sprawy ze studiami i pracą Wam sie powiodły jak najlepiej |
|
|
|
#947 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wogole dziewczyny co studiujecie?? |
|
|
|
|
#948 |
|
Przyczajenie
|
Zastanawiam sie nad 2 fotografami : www.piqsell.pl lub www.pieknydzien.pl. Widzialam albumy na zywo i sa rewelacyjne
|
|
|
|
#949 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w zeszłym roku skończyłam Inżynierię Środowiska na Politechnice Świętokrzyskiej. Szkoda, że studia się skonczyły
Teraz każdy dzień jest taki sam - wstaję rano, idę do pracy, po pracy zakupy czy spotkanie z TŻ, do domu i spać Straszna monotonia Odróżniam tylko sobotę, bo mogę długo pospać, i niedzielę, bo idzie się do kościoła, a potem tylko poniedziałek nagle piątek i znowu od nowa Przepraszam, że marudzę, ale jakoś tak mnie naszło :PNatseb - jak dla mnie to bardziej www.pieknydzien.pl Właśnie czegoś takiego szukam, ale najbardziej u siebie w rejonie choruję na www.styczen-fotografia.pl I one z tej stronki co podalaś www.pieknydzien.pl najbardziej mi je przypominają, a nawet widaje mi się, że są nawet lepsze
Edytowane przez ivona84 Czas edycji: 2009-05-27 o 10:34 |
|
|
|
#950 |
|
Zakorzenienie
|
wracajac do tematu pracy to szukam bo chce i szukam bo musze. a najbardziej rozwalaja mnie ogloszenia typu " zatrudnie z grupa inwalidzka" czy " do pracy - emerytow i rencistow" a jak sie cos dla mlodych trafia dzwonie i co slysze?? - akwizycja.
az rece opadaja. ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- a co do studiow to dopiero zaczynam. planuje isc na ochrone fizycznaosob i mienia.
|
|
#951 |
|
Raczkowanie
|
natseb Mi też zdecydowanie bardziej podoba się www.pieknydzien.pl . Zdjęcia sa naprawdę piękne i takie "inne", bardzo podobają mi się pomysłowość i nietypowe ujęcia których jest całkiem sporo. Na twoim miejscu długo bym się nie zastanawiała, i dzwoniła do nich jak najszybciej żeby przypadkiem nikt mi nie sprzątnął terminu
![]() A tak z ciekawości orientujesz się jak oni się cenią??- na stronie znalazłam tylko cenę albumu, a ciekawi mnie ile kosztuja tak piękne zdjęcia. Kopikos na twoim miejscu wybrałabym drugi kierunek, po pierwsze wybierzesz cos co lubisz, a po drugie zawsze będziesz miała szersze kwalifikacje. A nie myslałaś, żeby ten drugi kierunek zrobić zaocznie bo widze, że chciałabyś pracować?? |
|
|
|
#952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja studiuje filologie wegierska
|
|
|
|
|
#953 |
|
Zakorzenienie
|
ja chcialam isc na japonistyke ale niestety zlikwidowali ten kierunek w formie zaocznej a chwilowo tylko taki mi odpowiada.
|
|
#954 |
|
Zakorzenienie
|
Tez bym chetnie studiowala zaocznie ale nie ma takiej mozliwosci
|
|
|
|
#956 |
|
Raczkowanie
|
ivona84 jak już o nich wspomniałaś www.styczen-fotografia.pl, to powiem Ci że mi też się najbardziej podobają te zdjęcia
a co do studiów - "stara i zrzędliwa" isabele, ivona i cassidy wielkie dzięki
|
|
|
|
#957 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Brawo!! |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#958 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zdradzisz na jaki drugi kierunek się zdecydowałaś??
|
|
|
|
|
#959 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Marzy mi się posadka nauczycielki, więc idę na matematykę pedagogiczną.
|
|
|
|
|
#960 |
|
Raczkowanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:15.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
mam nadzieje ze w przyszlym roku bedzie latwiej. a teraz na wakacje moze cos innego sie znajdzie

=> 55
Przyznam sie, ze planowalismy slub na 2010 ale wlascicielka sali, ktora wybralismy miala juz zaklepane terminy do 2010 i zostal nam 2011 (a zjawilismy sie u niej przed nowym rokiem