|
|
#931 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Nocne Marki :D
Niektóre gatki trzymają się na mnie tylko dzięki spodniom ^^ Albo jak o biodra zahaczę odpowiednio, bo mam takie wystające -.-
|
|
|
|
#932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale znaleźć dobre spodnie... jedynie z tally wejil roz.34 leży na mnie jak ulał ;p
|
|
|
|
|
#933 |
|
Konto usunięte
|
Spodnie to jak znajdę dobre na długość, to wiszą w pasie
Klątwa długich nóg -.-
|
|
|
|
#934 |
|
Raczkowanie
|
Klątwa długich nóg? oj, Kochana, niejedna chciałaby miec długie nogi
|
|
|
|
#935 |
|
Konto usunięte
|
Ale jak mówią, każdy kij ma dwa końce
|
|
|
|
#936 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie... Ale generalnie (i pewnie kazdego to zdziwi) akceptuje siebie taką jaką jestem, czasem mam wizyjne paranoje na punkcie swego wyglądu ale co tam. Jak bede stara i pomarszczona to bede miała powody do narzekan, na razie nie;p
|
#937 |
|
Raczkowanie
|
Takie trzeba miec podejscie
|
|
|
|
#938 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#939 |
|
Zakorzenienie
|
|
#940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uważam, że to normalne i jak najbardziej prawidłowe
|
|
|
|
|
#941 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Generalnie kobiety są specjalistkami od wymyslania sobie powodów do zmartwien, nawet tych kompletnie załosnych i golym okiem nie zauważalnych. To mam palec za gruby, to włosy za cienkie to pieg nie tam gdzie trzeba itd...w nieskonczonosc...
|
|
#943 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nikogo to nie dziwi. Ja uważam tak samo. Ale popieram wypowiedz, bo niewiele kobiet potrafi to powiedziec i mówic o tym szczerze. Zbyt często słyszy się o zakompleksionych osobach.. Dlatego popieram
|
|
|
|
|
#944 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;10974437]Haha, dostałam właśnie foto z 18stki kumpeli, przypomniało mi się, jak jakaś praktykantka skatowała mojego TŻ u fryzjera
Na szczęście już mu włosy odrosły nieco i wygląda już prawie jak człowiek Wrzuciłam foto do albumu na profilu, możecie się pośmiać [/QUOTE]super zdjecia nie dopisalam szczegolnie to takie co sie usmeichacie i twoj TŻ ma zamkniete oczy/nie to z 18 tlyko to inne/[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;10975713]Ja pocieszę Was obie, bo na mnie czasem i 34 wisi [/QUOTE]Ja bym chciala meic taki problem. ja niby tez sie akceptuje ale mam dni ze tesknie do tego jak wazyłam 48 kg.... Ale wiem że żeby tyle wazyc musiałabym znoiwu się głodzić katowac cwiczeniami...Jak sobuie pomysle ze potrafilam zjesc kanapke a pozniej przez wyrzuty sumienia ja wyzygać bo to biale pieczywo to aż mi się coś dzieje.. Na szczescie opamiętałam się przy 46 kg. Jak ważyłam 52 kg byłam super laska, miałam płaski brzuch a przy tym ładne biodra nie płaska dupe i wcięcie w talii, a patrząc w lustro czułam się jak słoń. (ba nawet przy 48 sie czułam grubo!)To teraz się tak nie czuje. Teraz jak patrze na swoje zdjecia mysle sobie 'jej byłam idealna'. Szkoda ze wtedy tego nie dostrzegałam i głodziłam się dalej, a jak sie juz opamietalam to efekt jojo był 10 kg:/ Hmm kupiłam sobie płyn micelarny do skóry powyżej 30 roku życia, bo mam doła-czuej się staro. I jak wróciłam do domy stwierdziłam że jestem stuknięta, bo tak tak na pewno mi na uczucie starości pomorze kupowanie kosmetykow po 30
Wszystko co robię - robię tak od niechcenia... Bo wolny czas to jest coś co lubie, tych co pracują i się uczą nie rozumiem! Edytowane przez wsiowy_gupek Czas edycji: 2009-02-14 o 18:40 |
|
|
|
#945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz wzrost 168 gdzie waga 48 kilo w Twoim przypadku to niedowaga!!! Pamietam jak kiedys schudlam do 49 kg, patrzałam w lustro i tak jak Ty mialam wrazenie ,ze wygladam strasznie grubo. Mimo że wszytsko na mnie wisiało. Nie wiem skąd bierze sie taka mysl w naszych głowach. Nie odchudzałam sie tylko pracowałam na nocki i potrafilam zjesc dziennie 1 batonika .Teraz waże znów normalnie czyli 52-53 kg i tak jest super.
|
|
#946 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem włąśnie ale teraz mi bardzo przykro że taka głupia byłam, bo nie moge do tych 52 kg zejść, a naprawde wtedy super wyglądałam..
|
|
#947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Choć z drugiej strony, przeciez Ty nie jesteś jakaś gruba aby Ci to tak koniecznie bylo potrzebne....A za chuderlakami nikt nie poleci
|
|
#948 |
|
Konto usunięte
|
łaaa, wreszcie mi punkty karne wygasły
![]() Ja dziś w nocy raczej Wam nie potowarzyszę, filmowo-romantyczna noc z przyjaciółką
|
|
|
|
#949 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;10980308]łaaa, wreszcie mi punkty karne wygasły
![]() Ja dziś w nocy raczej Wam nie potowarzyszę, filmowo-romantyczna noc z przyjaciółką [/quote]A za co te punkty były ![]() Ja pewnie bede , chyba ,że z moim Aniołkiem gdzies wyskocze...
|
#950 |
|
Konto usunięte
|
eee, miałam w podpisie coś, co moderatorka uznała za reklamę
|
|
|
|
#951 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;10980334]eee, miałam w podpisie coś, co moderatorka uznała za reklamę
[/quote]Zgrzeszyłaś
|
#952 |
|
Zakorzenienie
|
Aha, ja dostałam ostatnmio karne za wulgarne słownictwo. Powiedziałam "Dać w morde" :| A dokładnie "Rihanna dostała w morde"...ja tam nigdy tego za wulgarne nie uznawałam ale taka wola Boga
![]() A co do odchudzania wiem, ze nie jest źle, zresztą czuje się bardzo atrakcyjną kobietą, ale mimo wszytsko te 5 kg w dół i byłabym szczęśliwa
Wszystko co robię - robię tak od niechcenia... Bo wolny czas to jest coś co lubie, tych co pracują i się uczą nie rozumiem! Edytowane przez wsiowy_gupek Czas edycji: 2009-02-14 o 19:00 |
|
|
|
#953 |
|
Konto usunięte
|
a ja miałam "Szukam chętnych na konsultantki Avonu
"
|
|
|
|
#954 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;10980495]a ja miałam "Szukam chętnych na konsultantki Avonu
" [/quote]Moderatorzy zdecydowanie przesadzaja
|
#955 |
|
Konto usunięte
|
Ale może to i dobrze, przynajmniej jest tu ład, w porównaniu do innych for o tak dużej liczbie użytkowników... Chociaż ja np. te karniaki i wszelkie upomnienia - o bzdety - dostałam od jednej osoby...
|
|
|
|
#956 |
|
Zakorzenienie
|
Ja od Szefowej samej więc chyba nieźle przeskrobałam
![]() ALe macie racje gdyby nie ten rygor to tu by maskara była, tyle kobit naraz...Ohoho
|
|
#957 |
|
Konto usunięte
|
Trzeba by było otworzyć nowe podforum: "Zapasy w kisielu"
|
|
|
|
#958 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;10980927]Trzeba by było otworzyć nowe podforum: "Zapasy w kisielu"
[/quote]Wchodze w to
|
#959 |
|
Zakorzenienie
|
dokłądnie
Boże mój głupi kolega wysłal mi na gadu linka: http://www.youtube.com/watch?v=1iUU6...eature=related i mi się tak wkręciła ta pisoenka, że od rana chodze i śpiewam "jesus is my friend..." ![]() A najgłupsze jest to że ten co spiewa jest na maxa do takiego mojego kolegi poodbny, który jest starsznym furiatem, ciągle klnie i się ow szytsko wkurza... No jak 2 krople wody, mówie wam...
|
|
#960 |
|
Zakorzenienie
|
orlica: Ty taka szczupla jestes od czasu zatrucia sie czadem czy to z innego powodu?
A ja nie jestem drobnej budowy, wiec jak sie poloze a ktos na mnie i mocno przytuli moze poczuc lekko kosci biodrowe (na stojaco to mniej, ale na lezaco bardziej zawsze da sie je wyczuc) Wiec jak schudne jeszcze to mi beda niezle wystawac.. A takie dziewczyny co maja ponizej 160 to dopiero musza miec problem ze spodniami. Jeszcze o prostej nogawce mozna duzo skrocic, z rurkami jzu gorzej, a co dopiero z dzwonami czy szwedami. Dobrze byc wysokim, w zyciu spodni nie musialam skracac. Chociaz to. Ale i tak mam wiele problemow z ciuchami, tak dobrze to nie ma. Albo te bluzki, ktore sa obecnie w kolekcjach i sa taaaakie dlugie i ja w nich dziwnie wygladam, a co dopiero ktos 20 cm nizszy. Ja nie wiem co za dekle wymyslily obecne trendy... Ja chce dopasowane bluzeczki normalnej dlugosci, w ktorych dopne sie w biuscue ktore sa zweazne w tali, z jakimis bufkami itp . Pomarzyc zawsze mozna ![]() edit: wsiowy_gupek: fajna pioseneczka, szczegolnie w wersji gdzie ja podlozyli pod jakis koncert mansona Edytowane przez lotta6 Czas edycji: 2009-02-14 o 23:26 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:20.

To mój największy problem
ale znaleźć dobre spodnie... jedynie z tally wejil roz.34 leży na mnie jak ulał ;p

.

. Pomarzyc zawsze mozna