![]() |
#931 |
Rozeznanie
|
Dot.: Panny Młode 2010 - cz. VI
Samoa, Lain,
Macie "oklep" ode mnei ;-) : "Przez" was zakochałam się w podróży poślubnej do Kenii. Tylko ta cena ![]() Ale z pozytywów, byłam dziś na rozmowie w Zarze. We wtorek idę na próbę. Super bo jak zacznę teraz odkładać to na przyszły rok uzbieram na wycieczkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#932 |
Zakorzenienie
|
ja wlasnie wrocilam z zakupow. z TZem sobie kupilismy nowe okularki przeciwsloneczne
![]() ![]() a teraz jemy i sie lenimy przed tv ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#933 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a ja tak siedzę jakaś taka bez humoru i ani się uczyć ani iść spać ani tęsknić za tżtem ![]()
![]() |
#934 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#935 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() spadam do TZ-a ![]() teraz czekamy na jeszcze jedną rzecz...ale o tym napiszę jak już będę pewna ![]()
#936 | |
Zakorzenienie
|
a u mnie na temometrze 10 stopni jest ale jak dziś rano jechałam na zajęcia to słońce mi świeciło na termometr i nie widzialam ile jest no i idę sobie na dwór zadowolona a tu taaaaaka kostnica- ja się patrzę na uliczny termometr a tam 3 stopnie
![]() i od razu o Kasi sobie myślałam żeby tylko coś ciepłego wzięła na wesele bo wieczorem to zamarznie!!! na tym weselu co byłam w tym tygodniu mimo chłodnej temperatury na dworze dodatkowo była klimatyzacja i taaaaak zimno było- dobrze że sobie sweterek do samochodu rzuciłam bo w samej sukience z odkrytymi ramionami jak panna młoda na przykład bym chyba skostniała tam i była fioletowa... fioletowy to mój ulubiony kolor BTW ![]() ---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- a tak w ogóle to wczoraj z tżtem oglądałam jakis film i była tam pokazana panna młoda w takiej pierzastej sukni- to znaczy dół sukni był taki puchaty pierzasty- mam nadzieje że wiecie o czym mówię no i tż stwierdził że fajna suknia i mogłabym taką mieć ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kurczę dziewczyny mam już w swojej skarbonce 630zł- to dokładnie tyle ile kosztuje moja wymarzona obrączka w Aparcie w promocji.... ale przecież sobie nie kupię sama jednej ![]()
![]() |
#937 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() jej, my to na razie jeszcze obrączek nie oglądamy ![]() ![]() Samoa - dopisałabyś mnie do listy gmailowej? ![]()
![]() |
#938 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
u mnie dzis bylo tak samo - pieknie, sloneczko, blekitne niebo, ale wialo i przez to byla istna kostnica... jak zawialo to nawet sloneczko nie pomoglo ![]() siedzialelismy z kolezanka na laweczce przez godzinke z krotkim rekawkiem i prawie tam zamarzlam ![]() Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-04-19 o 19:06 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#939 |
Zakorzenienie
|
a my z TZ-em jak w każdą niedzilę oglądamy: CSI, Wzór i Kości
![]()
#940 |
Zadomowienie
|
fajnie mieć telewizor
![]() ja od 11 do 18 stałam na stoisku z okazji Dni Ziemi, było tak gorąco że umieram z bólu głowy a za pół godziny mam tramwaj do pracy, chyba zwariuję ![]()
#941 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#942 |
Adwokat diabła
|
Kasiek fajnie że all jest oki
![]() a ja bylam sobie z moim tż w parku i mam masę fotek ![]()
![]() |
#943 |
Zakorzenienie
|
#944 |
Wtajemniczenie
|
kasiu fajnie że wszystko jest już w porządku..
a ja się zaczęłam mocno zastanawiać czy jako magisterkę pisać kontynuację pracy inzynierskiej.. badania by trwały 9-10 miesięcy, najwięcej pracy byłoby na poczatku maj/czerwiec gdzie miałabym pełno nauki no i na końcu prac badawczych.. promotora bym w sumie mało widziała i musiałabym być zdana tylko na siebie.. ale z drugiej strony u nas na polibudzie są jakieś dziwne zasady ,że mogą mi odgórnie dać temat i promotra a wtedy nie wiem na kogo trafię.. no iteraz kompletnie nie wiem co mam robić i zaczynam się tym wszystkim denerwować.. |
![]() ![]() |
![]() |
#945 |
Adwokat diabła
|
ha jak zgram to Wam pokażę
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#946 |
Zakorzenienie
|
#947 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczynki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nawet musiałam odłożyć przymierzanie sukni, na które się umówiłam...poprostu teraz ciężko trafić, żeby każda z nas miała wolne w odpowiednim czasie....ale mam nadzieje, że niedługo już powklejam Wam jakieś fotencje ![]() ![]() ![]() tęsknię za tym Waszym gadaniem do późnych nocy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#948 |
Adwokat diabła
|
zaraz fotki na GM będą
![]()
![]() |
#949 |
Zakorzenienie
|
#950 |
Adwokat diabła
|
![]() |
#951 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kasia fajnie że masz dobry humorek i póki co wszystko ok ![]() Cytat:
![]() ja już wykąpana ale jem jeszcze serek wiejski bo się głodna zrobiłam a na noc już lepiej nie jeść nic ciężkiego więc za poradą Kasi jem serek wiejski sam bez niczego ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- jejjjjjjjjjjjjjj nawet nie zdążyłam zauważyć że na moim suwaczku na początku już pojawiła się 4 a tu już 489 dni tylko!!! a gdzie się podziało 11 dni??? ![]() ![]() ![]()
![]() |
#952 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja zmykam jeszcze jeden film i lulu bo jutro na 8:00 zajęcia a później do pracy ![]() pisałam Was już, że TZ dostał pracę tam gdzie ja pracuję ![]() dobranoc ![]()
![]() |
#953 |
Zakorzenienie
|
papużki nierozłączki hehehe to naprawdę przeznaczenie
![]() ![]() lecę i ja spać bo jutro na 8 mam kurczę.. ja nie wiem jak można codziennie sie budzić dajmy na to o 6 czy 7 rano ![]() ![]()
#954 |
Zakorzenienie
|
Wpadłam sie tylko przywitać z dotychczasowymi i nowymi PM2010
![]() Nie miałam za bardzo czasu aby czytać o czym piszecie i czuję się jakby mnie nie było tutaj całe wieki ![]() Dobrej nocy Wam życzę ![]()
#955 |
Adwokat diabła
|
Musiałam inna siłą woli wysłać fotki więc jak chcecie podziwiajcie ;p
![]() |
#956 |
Zakorzenienie
|
Hello!
![]() U mnie fajnie po weekendzie, tylko szkoda że tak szybko się skończył i jutro znowu do pracy ![]() ![]() A więc gorące pozdrowionka. Bye! Kaśka, super że u Ciebie już wszystko OK ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#957 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ej no nie przesadzaj ![]() własnie skończyłam robic wstęp teoretyczny na jutrzejsze laborki, jeszcze musze napsiać jedno pisemko, kapiel i spać, czyli tak za godzinkę się położe ![]() kaska zazdroszczę pracy..wiem że ładnie płacą jak na tą pracę za godzinkę więc teraz możecie smiało na coś zbierać.. ja na razie nie mam niestety mozliwości pracować, ale bede szukać sobie czegokolwiek na wakacje.. przeglądałam sobie dzisiam oferty mieszkaćń i znalazałam fajne. chcieli 146 tys za 45 m2, są 3 pokoje, jeden większy-saol i 2 malutkie, czynsz 280 zł, mieskzanko troszkeczkę trzebaby tylko odświeżyć.. kurcze szkoda że jeszcze nie mamy zdolności kredytowej, bo częśc kasy mamy ale trochę nam brakuje tak z 80 tysięcy, żeby je sobie wyremontować i umeblować..szkoda no.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#958 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a mnie wlasnie TZ przywiozl z malego rendez-vous u niego, wiec juz tylko ide sie myc i spac, bo jutro trzeba sie rano na uczelnie zebrac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#959 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry!!!
o rrrrany dziś pół godziny tłukłam się na uczelnie o poranku żeby się dowiedzieć ze wykład zostaje odwołany.. no ma szczęście ten koleś że wczoraj położyłam się wcześnie spać i jestem świeżutka i wypoczęta bo już by mnie coś trafiało ![]() ![]() ![]() kurczę czy to ja tylko tak mam że mi dni znikają na suwaczku?? dziś włączam kompa a tu 1 rok 4 miesiące i 1 dzień ![]() u mnie znów się faza na urządzanie domku włączyła bo współlokatorka pomalowała jedną ścianę w mieszkaniu na brązowo i mi się podoba bardzo taki akcent i zgodnie z tżtem stwierdziliśmy że nam się podoba takie szaleństwo kolorystyczne ale nam marzy się ciemny fiolet gdzies.. pewnie dopiero w przyszłej sypialni w przyszłym domu zrealizujemy nasze marzenie ale grunt że mamy to samo wyobrażenie i powstałe w naszych głowach niezależnie!!! no dobra ja już się nagadałam tu teraz czekam aż reszta panienek się obudzi ![]()
#960 |
Zakorzenienie
|
ja wlasnie koncze sniadanie
![]() ![]() jedna sciana na jakis kolor to jeszcze nie zadne szalenstwo ![]() ![]() mi nic na suwaczku nie znika... bo go nie mam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:14.