![]() |
#931 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna część 2.
Cytat:
![]() ja bym zostawiła.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#932 |
Wtajemniczenie
|
no niestety już nie mam tego koloru, bo to był mój naturalny i zachciało mi się go trochę rozjaśnić
![]() edit. ehhh miałam dzisiaj iść na siłownie, ale dalej jestem zasmarkana ![]() ![]() Edytowane przez cashmere20 Czas edycji: 2009-04-23 o 08:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#933 |
Wtajemniczenie
|
dzieńdoberek
![]() ja płacę za solarium 2,10 za 4 minuty no a potem dalej to sie podwaja i podwaja a dziś idę na takie za 0.40 pppff koleżanki był i mega fajnie się opaliły, dlatego ide badac nowe rejony ![]() a co do fryzur to mi sie podobają włosy bridget ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#934 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
hejo ![]() ![]() u mnie od 60gr do 1,50zł ![]() ![]() ale z 40gr to sie jeszcze nie spotkalam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#935 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Mi się Bridget zupełnie nie podoba, wolę Kendrę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#936 |
Wtajemniczenie
|
no wiesz ze 4 minuty 2.10 potem 8 minut 4.20 i tak dalej :P
a to za 4 zeta no mówię wam mega opala 2 kumpele były i nie były jak buraczyzna, tylko już brązowe ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#937 |
Zakorzenienie
|
hej Dziewczyny
![]() ale się wyspałam ![]() ![]() I byłabym pełna energii, gdyby nie ta pogoda za oknem- zimno i leje deszcz ![]() cashmere na tym zdjęciu w gaerii łądnie wyglądasz ![]() ale ja jednak najbardziej lubię zdecydowane kolory włosów- albo jasny blond, albo mocny rudy, albo bardzo ciemny - więc kombinuj, pewnie i ładnie by Ci było w jasnym blondzie i w brazie -rozjaśnij albo przyciemnij ![]() ![]() Agnesta a ja myślałam,że z TŻ już pogadałaś i jest lepiej.. Główka do góry ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#938 |
Wtajemniczenie
|
Widziałyście to
http://zyciegwiazd.onet.pl/122735,2,...ws_detail.html nie wiedziałam, że Kim jest taka niziutka, wydawało mi się, że ma ok. 170cm |
![]() ![]() |
![]() |
#939 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ale przez chwile.. moze teraz sie zrobilam bardzo dociekliwa i moje pytania z serii gdzie jestes i co robisz.. sa meczace, ale sam sobie na to zapracowal ze nie ufam mu tak jak powinnam.. tak jak kiedys.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#940 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#941 |
Zakorzenienie
|
Tak, Kim jest niziutka, ale i tak jest moim ideałem
![]() Ubiera się świetnie, a do tego ma przepiękną twarz. Jej tyłeczek także barrrdzo mi się podoba ![]() Ogólnie, ma bardzo ładny typ urody. agnesta ja Cię doskonale rozumiem,że go bardziej kontrolujesz, nadwyrężał Twoje zaufanie, też powinien być tego świadomy. Myślisz, że nadal ma z nią kontakt? ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- cashmere a powiedz co Cię najbardziej kusi ![]() Pokaż nam kolorki jakie Cie interesuja ![]() hahaha! Mój TŻ też do mnie, jak miałam manie zostania rudowłosą- nie nie Kochanie, w lato masz być czarnulką, wtedy z Ciebie jest taka fajna czekoladka, a w zime taki bledzioszek to możesz byc ruda! Coś Ci faceci powariowali ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#942 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
bylam pewna ze nie.. jednak ostatnio jak przeczytalam smsa wyslanego do niej.. to zmienilam nieco zdanie.. co prawda skasowalam jej numer z jego telefonu, ale kiedy siedzi wieczorem sam w domu.. albo nie odbiera telefonu przez dłuzszy czas to przychodza mi chore mysli do głowy.. jeszcze wczoraj jak tak naskoczyl za darmo na mnie 'co?! (...)to sie obraz' to tak troche niezbyt milo z jego strony ;/ tym bardziej ze wiem ze ta ****a miala sredni wplyw na niego w stosunku do mnie.. kiedys pisala do niego ze niezla ze mnie aktoreczka skoro biore go na łzy ![]() Edytowane przez Agnesta Czas edycji: 2009-04-23 o 10:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#943 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i zostaję i rozwiązuję testy z biologii ![]() Cytat:
Udanych zakupów ![]() tak, zgadzam się (fotka w różowej bluzce ![]() co to masz za kolorek? Ja bym została przy brązie ślicznie Ci ![]() aa doczytałam, to Twój kolorek ![]() ![]() Edytowane przez RedApple Czas edycji: 2009-04-23 o 10:06 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#944 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a dzisiaj znow bezchmurnie i slonko swieci.. co tu sie dziwic ze uczyc sie nie chce ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#945 |
Zakorzenienie
|
Agnesta ja bym się wykończyła.. nie potrafiłabym tak, wiecznie bym sobie coś wmawiała, nie zaufałabym mu. Pewnie bym musiała pic meliskę, żeby móc jakoś funkcjonować.
Bardzo Ci współczuję, zrób z tym porzadek ![]() Red u mnie to samo, 8 stopni i deszcz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#946 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
sobie mowie.. koniec! juz z nim nie wytrzymam.. mam wrazenie ze sie przed nim płaszcze.. a ze on sie czuje za pewnie w swojej pozycji ale co.. wiem ze jakbym z nim zerwala to nic by sobie z tego nie zrobil ;/ wolalby cierpiec niz sie przede mna plaszczyc.. taki typ.. z mysla ze skoro z nim zerwalam to teraz jestem szczesliwa, a to najwazniejsze dzisiaj pewnie tez po tej wczorajszej rozmowie telefonicznej pewnie sie do mnie nie odezwie.. meska pie**** duma ;/ pff a ja znajac zycie pękne i zadzwonie, bo juz bylo tak fajnie.. i znow jakas durna akcja mialaby to wszystko zepsuc ;/ Edytowane przez Agnesta Czas edycji: 2009-04-23 o 10:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#947 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a jeśli chodzi o kolory włosów to podobają mi się takie jak na zdjęciach. bardzo ciemnego brązu nie zrobię, bo podobno jest mi źle w ciemnych, więc właściwie rozważam między powrotem do naturalnego a jasnym blondem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#948 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jaaa dzis chciałam opalać plecki, bo wczoraj przód mi ładnie chwyciło przez 2godziny. Nic zbieram się stąd, bo znowu się zasiedzę i idę coś sie uczyć... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#949 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez cashmere20 Czas edycji: 2009-04-23 o 10:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#950 |
Zakorzenienie
|
Agnesta sama nie wiem co mówić,bo..
ja bym to juz dawno skończyła, nie potrafię sama siebie tak katowac ![]() Zastanów się, jak będzie wygladac Wasze życie za pare lat, skoro juz teraz macie takie.. hmm ''przypadki" cashmere wiem o jakie zdjęcie chodzi. Seksowny tyłeczek ![]() Na szczęście lubię swój, bo znowu bym miała kolejny kompleks ![]() Skoro nie odwazysz sie na ciemne brązy, to rób jasny blond. Chocia to zależy od kondycji Twoich włosów, sama wiesz, czy Ci to nie zaszkodzi ![]() Pić messinkę? Ciekawe ![]() a miałam Wam dziś wstawić zdjęcia całej mnie.. ale nie wychodze z domu, zostaje w dresie, kucyku i bez makijażu więc znowu to przełożę:P |
![]() ![]() |
![]() |
#951 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#952 |
Zakorzenienie
|
oj, babskie problemy
![]() (rozumiem sama ostatbio chciałam rozjaśniać z czarnego na rudy- ale to by moje włosy wykończyło, nie mam ich zniszczonych,ale strasznie mi wypadają ![]() Więc może pozostań przy takim zbliżonym do tego co masz, tylko trochę popraw jakimś nowym odcieniem czy coś w tym stylu ![]() Skoro przy rozjaśnieniu moga IC sie mocno zniszczyc to nie ma sensu. Doprowadź je do jak najlepszego stanu i dopiero pobaw się wtakie drastyczniejsze zmiany ![]() lecę wziać szybki pryznic, bo jak narazie to umyłam tylko buzie :P |
![]() ![]() |
![]() |
#953 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- Cytat:
![]() edit. lecę dziewczyny na zajęcia. miłego popołudnia ![]() Edytowane przez cashmere20 Czas edycji: 2009-04-23 o 11:08 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#954 |
Zakorzenienie
|
Zapewne wstawiłabym gdybym jakiekolwie posiadała
![]() Nie mam zadnych swoich zdjęć na kompie, dlatego chciaam dzisiaj z TZtem zrobić sobie seysjke, no, ale nic, może jutro ![]() co do włosków, to każde będą ładnie wyglądaly jeżeli będą zadbane ![]() tequillko samoopalacz faktycznie świetny. Nawet udało mi się z tą pompką, tzn. równomiernie wycisnąć te 2 mazie:P Dziś rano kolorek ładny, naszczęście nie żaden heban ![]() ![]() Nie bardzo wiem tylko który kolor to co? Tzn czym tak naprawdę jest krem w kolorze brazowy a czym w bialym? |
![]() ![]() |
![]() |
#955 |
Zadomowienie
|
witam
![]() lecę z tz na zakupy, wracam i nadrabiam ![]() sliczna pogoda w kopenhadze, ahhhhh ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#956 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Najpierw szamponetką sobie wloisy pofarbuje na braz i jak bedzie ladnie to dams obie farbe ![]() ![]() ![]() Nienawidzę matmy ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#957 |
Zakorzenienie
|
jakas laska mi zakosiła avatar ehhhh bez sensu :/
#958 |
Zakorzenienie
|
mi też, miała jakaś niecałe 70 postów no ale już się nie odzywałam bo co to da :/
poprzedni taki ładny też, to sie wkurzyłam i go zmieniłam ![]() obiad i jeden (tylko) test z biologii za mną, biorę się za kolejne. Pomalowałam w międzyczasie ( ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#959 |
Moderator
|
Dziewczynki przez jakiś czas mało mnie tu będzie. Na osłodę
![]() ![]() Więcej fotek tu https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post12007878
![]() |
#960 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() Teraz mam swoje oko wiec chyba się nie zdubluje W ogóle zauważyłam ze fajne avki sie często powtarzają ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:59.