|
|
#931 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: The Sims 3
osz Ty, dzieki
]
Edytowane przez whoaboa Czas edycji: 2009-08-04 o 13:42 |
|
|
|
|
#932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Windows is now a 64 bit tweak of a 32 bit extension to a 16 bit user interface for an 8 bit operating system based on a 4 bit architecture from a 2 bit company that can't stand 1 bit of competition. |
|
|
|
|
|
#933 |
|
Zadomowienie
|
znalazla ktoras sposob na plage adoptowanych dzieci w miescie?
nie chce wylaczac postepu historii, i chyba bede musiala wszystkim doroslym singlom pozmieniac ceche na 'nie lubi dzieci', jesli ten proces nie ustanie. [normalnie masowka, zopstawic dana rodzine na chwile i potrafia trojke przygarnac, plus te dzieci niestety zazwyczaj sa paskudne i rozwalaja drzewka genealogiczne] |
|
|
|
|
#934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Windows is now a 64 bit tweak of a 32 bit extension to a 16 bit user interface for an 8 bit operating system based on a 4 bit architecture from a 2 bit company that can't stand 1 bit of competition. |
|
|
|
|
|
#935 |
|
Zadomowienie
|
Ma ktos moze Pełny zestaw dla młodzieży „Ultra” ?
i mógłby mi go udostepnic
|
|
#936 |
|
Zakorzenienie
|
gdzie moge sciagnac rozne mody?
|
|
#937 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
). Ale jak podkręcał specjalista... Ja teraz nie gram, ale wkrótce będę miała nową kartę graficzną i procesor, to może sobie zaserwuję parę godzinek przed trójeczką. Powiedziałam to siostrze to mnie wyśmiała, że strata czasu, że głupota. Ale simsy są jedyną grą, która towarzyszy mi od zawsze. To była moja pierwsza, poważniejsza gra (tzn. nie demo, nie pasjans pająk w windowsie). Mam sentyment ;D
|
|
|
|
#938 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, mam problem... jak mój sim przyszedł z pracy zaraz przy drzwiach robił napoje i została mu w ręku taca... i teraz chodzi z nią cały czas
nie wiem co zrobić, żeby się jej pozbyć. Nawet idąc spać nie kładzie się normalnie tylko od razu gdy pojawia się łóżko, on już w nim jest i wygląda to tak jak na zrzucie. Jedzena też przygotować nie może, bo miska mu tak jakby "spada" i znika. Grę mam oryginalną i wcześniej nie było żadnych problemów...
|
|
|
|
|
#939 |
|
Zakorzenienie
|
Ściągałaś jakieś dodatki z sieci?
|
|
#940 |
|
Raczkowanie
|
miasto, którego i tak nie używam, jeden obraz, a z ubrań 2 bluzki i nic więcej... było to też ściągnięte jakiś czas temu
|
|
|
|
|
#941 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
).sprawdz, moze to cos pomoze. jeszcze mozna sprobowac usunac pliki w katalogu cache, ktory jest chyba gdzies w moich dokumentach. no i przydaloby sie poinstalowac patche - juz chyba drugi wyszedl?
|
|
|
|
|
#942 |
|
Raczkowanie
|
patcha mam, zapomniałam napisać
zaraz wypróbuję coś z tego co napisałaś ![]() Edit: nic nie pomogło, dalej z tą tacą łazi... Edytowane przez ألكساندرا Czas edycji: 2009-08-11 o 14:54 |
|
|
|
|
#943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#944 |
|
Raczkowanie
|
i chyba też tak zrobię.. niedługo będzie emertyem to go uśmierce ( w sumie zawsze mnie denerwuje jak chodzą skrzywieni jako emeryci
) ale dziękuję za chęci |
|
|
|
|
#945 |
|
Winter is coming
|
Nie jesteś sama. Moja simka i jej syn mają miskę z ciasteczkami zamiast dłoni;D Od kilku godzin
Przekopałam kilka for i nie znalazłam nikogo z podobnym problemem. No nic będą do śmierci z miską chodzić, szkoda mi tylko tego małego, która go zechce z miską zamiast ręki...edit:dodaje zdjęcie biednego malca...http://img267.imageshack.us/i/screenshot11t.jpg/ Edytowane przez velika Czas edycji: 2009-08-11 o 18:04 |
|
|
|
|
#946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#947 |
|
Raczkowanie
|
ja uśmierciłam jak się stał emerytem... za bardzo mnie wkurzała ta taca :P dobrze, że stało się to na kilka dni przed jego emeryturą
) i dobrze, że już miał córkę, bo inaczej
|
|
|
|
|
#948 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale zal mi jej usmiercac, to chodzi sobie taka (bo mimo postepu wieku, wszelakich prob nie udlao mi sie tego obiektu pozbyc), trudno
|
|
|
|
|
|
#949 |
|
Raczkowanie
|
ej możecie mi napisać jak zostać gwiazdą gitary niby pisze że trza wystąpić 10 razy w miejscach no a ja 13 kompozycji wykonałam i dalej nic chodź już jestem gwiazdą rocka tzn 10 awans
|
|
|
|
|
#950 |
|
Wtajemniczenie
|
ja wiem jak to odplątać
mój sim chodził cały czas z gitarą. wpiszcie sobie kod moveobjects on i naciśnijcie na to, co trzyma i usuncie lub przestawcie
|
|
|
|
|
#951 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#952 |
|
Wtajemniczenie
|
a mi pomogło od razu
|
|
|
|
|
#953 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny mam problem ,moja simka sie poklucila ze swoim mezem i sie rozstala jak zrobic zeby do niej wrocil ?,jak on wogule nie chce z nia gadac
i sa dla siebie wrogami ,szkoda mi ,bo wszytko juz prawie sie nauczyl
|
|
#954 |
|
Konto usunięte
|
juz dawno nie gralam
|
|
|
|
|
#955 |
|
Konto usunięte
|
Nanya_dnb może zrób tak, że w opcji 'przyjazne' (czy jakoś tak) jest opcja 'przeproś', ale to czasami trzeba długotrwałych interakcji... Jeśli wolisz prościej, to wpisz kod: testingcheatsEnabled true i w znajomościach przesuń po prostu pasek znajomości z mężem na zielony kolor. Powinno pomóc. A tak na marginesie, o co się pokłócili?
![]() Miałam dla was ciekawostkę, ale jakoś mi z głowy wypadło... Jedyne co pamiętam, to to że jeśli sim ma cechę charakteru 'technofob' może np. popsuć laptopa opcją 'sabotuj'. A mam pytanko, jeśli jest się gwiazdą sportu, albo gwiazdą rocka, to można rozdawać autografy, tylko jak? Mnie jeszcze nikt nigdy nie poprosił. |
|
|
|
|
#956 |
|
Zakorzenienie
|
[1=26e36cd43f9cac15ad5746d 34296336ad12aa2b1_614faa1 8a26c7;13740537]Nanya_dnb może zrób tak, że w opcji 'przyjazne' (czy jakoś tak) jest opcja 'przeproś', ale to czasami trzeba długotrwałych interakcji... Jeśli wolisz prościej, to wpisz kod: testingcheatsEnabled true i w znajomościach przesuń po prostu pasek znajomości z mężem na zielony kolor. Powinno pomóc. A tak na marginesie, o co się pokłócili?
![]() Miałam dla was ciekawostkę, ale jakoś mi z głowy wypadło... Jedyne co pamiętam, to to że jeśli sim ma cechę charakteru 'technofob' może np. popsuć laptopa opcją 'sabotuj'. A mam pytanko, jeśli jest się gwiazdą sportu, albo gwiazdą rocka, to można rozdawać autografy, tylko jak? Mnie jeszcze nikt nigdy nie poprosił.[/QUOTE] z tymi autografami, to tylko jak masz "zadanie" do zrobienia... nie pamietam juz dokladnie, ale wiem, ze dosc dlugo mi zajelo zrozumienie JAK to zrobic, mimo zaakceptowania "zadania"...
|
|
|
|
#957 |
|
Zadomowienie
|
Czarownicy Pies dzieki za pomoc
poklucili sie o zdrade a pozniej o to ze byli u sasiada a on ich wyprosil z domu ;/
|
|
#958 |
|
Raczkowanie
|
A czy ktoś z Was przypadkiem nie grał w Simsy 3 na telefonie? Bo ciekawi mnie tam jedna rzecz. Gdy sim idzie na ryby to za każdym razem przy okazji złowi coś takiego jak Lucjan
Wie ktoś co to? Bo ciekawie brzmi. Może to inny sim niechcący złapany na wędkę? W simsach komputerowych zdarzyło mi się złowić tort i laptopa, ale Lucjana nigdy
|
|
#959 |
|
Zakorzenienie
|
hahaha świetnie się to czyta, biedne simy zwłaszcza mały z ciasteczkami przyczepionymi do ręki :PPP
|
|
|
#960 |
|
Zadomowienie
|
[1=26e36cd43f9cac15ad5746d 34296336ad12aa2b1_614faa1 8a26c7;13740537]
A mam pytanko, jeśli jest się gwiazdą sportu, albo gwiazdą rocka, to można rozdawać autografy, tylko jak? Mnie jeszcze nikt nigdy nie poprosił.[/QUOTE] klikasz tym simsem np na budynek teatru badz stadionu i jest opcja 'wstrzymaj sesje rozdawania autografow' czy cos takiego, potem masz jakis czas na wykonanie tego - klikasz na simsa, ktory sie zbliza do Twojego 'daj autograf' czy cos w tym stylu i voila
Edytowane przez whoaboa Czas edycji: 2009-08-15 o 13:21 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Gry komputerowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:12.

]

nie chce wylaczac postepu historii, i chyba bede musiala wszystkim doroslym singlom pozmieniac ceche na 'nie lubi dzieci', jesli ten proces nie ustanie. [normalnie masowka, zopstawic dana rodzine na chwile i potrafia trojke przygarnac, plus te dzieci niestety zazwyczaj sa paskudne
i mógłby mi go udostepnic
). Ale jak podkręcał specjalista... 

nie wiem co zrobić, żeby się jej pozbyć. Nawet idąc spać nie kładzie się normalnie tylko od razu gdy pojawia się łóżko, on już w nim jest i wygląda to tak jak na zrzucie. Jedzena też przygotować nie może, bo miska mu tak jakby "spada" i znika. Grę mam oryginalną i wcześniej nie było żadnych problemów...