![]() |
#931 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Technik farmacji -warto?
Jak Was tak czytam to az mi sie serce z zalu sciska ze to juz wszystko za mną... te dwa lata tak szybko przelecialy! A ja w pt mam spotkanie klasowe
![]()
![]() |
#932 |
Przyczajenie
|
Myślę że warto te dwa lata poświęcic a potem będziemy mieć w miare stała prace wiadomo że teraz nic nie ma pewnego ale to dobry kierunek z przyszłościa apteki będa powstawały a u nas w Polsce spożycie leków jest bardzo duże
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#933 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#934 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#935 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() U mnie w grupie jest większość ludzi po studiach i nie mogą znaleźć pracy... Jest dziewczyna po fizjoterapii i jeszcze jedna po kosmetologii, wydawałoby się, że dobre kierunki a jednak wybrały technika bo nie mogły znaleźć pracy. Mieszkam w małym mieście i też trochę się boję, że z pracą nawet po tym kierunku będzie ciężko ale muszę być dobrej myśli ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#936 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja dochodze do wniosku, ze jaki by zawod nie wybrac to jest ciezko z pracą. Kiedys nawet na onecie byl artykul o bezrobotnych magistrach. Nie ma dla nich pracy i juz. Najszbciej chyba czlowiek znajdzie prace na kasie w markecie.. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#937 | |
Zakorzenienie
|
Będziesz miała też jeden dzień w tygodniu - przez cały II rok - taki wymóg
![]() ---------- Dopisano o 07:49 ---------- Poprzedni post napisano o 07:40 ---------- Cytat:
![]() Dziewczyny z drugiego roku miałyście coś na pierwszym o niezgodnościach recepturowych??? Dużo ich jest? Są to obliczenia czy teoria? Bo my jeszcze nic, a przecież to tak ważne, z tego co wiem, to właśnie tegoroczny egzamin dużo osób oblało dlatego, że myśleli, że tam jest niezgodność a jej wcale nie było...
![]() ![]() |
![]() |
#938 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#939 |
Raczkowanie
|
hej dziewczynki
![]() ja wczoraj miałam rozpoczęcie a dzisiaj już zajęcia ![]() do tego praca na pełen etat (własnie w niej jestem) zero czasu dla siebie znajomych i TŻ (dobrze, że razem mieszkamy bo tak to nie wiem kiedy byśmy się widywali) ale pocieszam się tym, że szybko to minie i będę miała konkretny zawód ![]() ja płace 300zł miesiecznie. U mnie też wiele dziewczyn się znało nie wiem skąd :P ja oczywiście nikogo :P są 2 klasy młodsi do 87 rocznika i starszaki :P ktoś może z was dziewczyny wybrał się do wrocka na skwierzyńską? |
![]() ![]() |
![]() |
#940 |
Rozeznanie
|
U nas jedna dziewczyna dobrze sie uczyla i oblala , no nieraz tak jest zdaja Ci co nie powinni. Fajnie masz Megarka , ze jestes juz po , ale pewnie sie teskni
![]() ![]() Edytowane przez edytka8787 Czas edycji: 2010-09-02 o 11:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#941 |
Zakorzenienie
|
Jeśli któraś z dziewczyn jest zainteresowana mogę przesłać na maila materiały do nauki - niektóre bardzo pomogły mi w zdaniu egzaminu. Przydatne są także do nauki farmakologii na zaliczenia
![]()
#942 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Sama szukam na necie materiałów, książki też oczywiście zakupię jak podadzą nam spis. Nigdy za wiele ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#943 |
Przyczajenie
|
Yeah zdałam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#944 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez memento12 Czas edycji: 2010-09-02 o 16:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#945 |
Zadomowienie
|
I ja- atomowacebulka@gmail.com
Dzisiaj pierwszy wykład z analizy leków. Poziom żenujący, no ale to są dopiero początki. |
![]() ![]() |
![]() |
#946 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ja też POPROSZĘ xxxwitchyouxxx@wp.pl
![]() |
#947 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#948 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wyśle Wam materiały w pozniejszym ciut terminie, musze je uporządkować i spakowac, bo gdy zobaczyłam moj bałagan na kompie to sie przeraziłam
![]() Nie na komputerze a normalnie na papierze posiadam klucze odpowiedzi do proszkow i mikstury - tez bardzo mi pomogły, jesli dam rade to zeskanuję ![]()
#949 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#950 | |
Zakorzenienie
|
gratuluję zdania
![]() ja dizs prawie nic nie robiłam, jedynie na anatomii. Jutro 10 lekcji.
![]() ![]() |
![]() |
#951 |
Raczkowanie
|
hejka
![]() czy mogę się do Was dołączyć? ![]() Bo widzę że u Was jest bardzo miło ![]() jestem na 2-gim roku technika farmaceutycznego ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- Napisane przez nefre ![]() Jeśli któraś z dziewczyn jest zainteresowana mogę przesłać na maila materiały do nauki - niektóre bardzo pomogły mi w zdaniu egzaminu. Przydatne są także do nauki farmakologii na zaliczenia ![]() ja bym była wdzięczna za przesłanie materiałów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#952 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#953 |
Przyczajenie
|
hej a jest ktos kto chodzi albo chodzi na technika farmacji w krakowie.?? chcialam sie cos dowiedziec o tej szkole np na zamoyskiego??
|
![]() ![]() |
![]() |
#954 |
Raczkowanie
|
wybaczcie mi jeśli jakąś techniczną wtopę zaliczę na forum, bo jestem tu całkiem nowa i nie umiem się jeszcze obsługiwać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#955 |
Raczkowanie
|
Ja dzisiaj po pierwszym dniu. Miałam analizę leków - dla mnie masakra ale kobieta dobrze tłumaczy i oprócz tego TPL i farmakognozje z jednym magistrem, który doslownie wszystko czytal z zeszytu, sam niczego nie potrafił powiedzieć, widać że nie chciało mu się siedzieć z nami i w ogóle strasznie się zraziłam, zwłaszcza że z nim będziemy mieć jeszcze farmakologie czyli praktycznie 3 najważniejsze przedmioty a facet w ogóle nie potrafi uczyć. Jest nowy w szkole a wcześniejszy rok bardzo chwalił a teraz to już sama nie wiem
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#956 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#957 |
Raczkowanie
|
U nas z TPL-u korzystam też głównie z notatek, których jest dość dużo...
a oprócz tego korzystamy z ćwiczeń do receptury pana Krówczyńskiego ( ale ta książka jest bardziej przydatna już na II roku, chociaż na I też się trochę przydawała) Nie ma co się zrażać na początku.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#958 |
Raczkowanie
|
Z tym, że on nawet nie potrafił podyktować nam notatek, z jednego tematu przechodził na drugi i nic nikt nie rozumiał. Widziałam tylko jego książkę Receptura apteczna Renaty Jachowicz więc ją zakupię, żeby mieć się z czego uczyć. To nic zdać u niego jak nie zdam egzaminu wychodząc z taką "wiedzą" a książka zawsze się przyda. Wszyscy byli niezadowoleni z tego jak prowadził zajęcia, czytał regułki i nawet nie dało się zanotować... Powiedzcie jakie macie książki do farmakologii i farmakognozji?
|
![]() ![]() |
![]() |
#959 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie ma się co przejmować to dopiero początek ![]() A co do Jachowiczowej - zakup się przyda ![]()
![]() |
#960 |
Raczkowanie
|
Nie no mnie chyba coś trafi .. czemu tak późno zaczynam :P Wy już po rozpoczęciach roku a ja muszę czekać do 14go
![]()
Po to mam oczy, by samodzielnie oglądać świat, nie potrzebuję pomocy innych. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Farmacja ![]() - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 27.08.11. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:26.