|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#931 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. XV
Później do was zajrzę
Teraz zmykam ćwiczyć zgodnie z zaleceniami rehabilitantów
|
|
|
|
#932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Papa.
|
|
|
|
|
#933 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#934 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
[1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;12357241]o rany, to Wy tak na serio się nad tym zastanawiaćie????[/QUOTE]A co w tym takiego dziwnego? Bo to ja jedna nie czuję instrynktu macierzynskiego? Taaa... nie mowiłam, ze tak będzie? Ze Asia przyjdzie i powie, że wszystko gra? Oj, Asiu, Asiu, dbaj o siebie!
|
|
#935 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Teraz bedziemy cie pilnować Cytat:
Nie ty jedna Juz ja sobie tą moja Sis przypilnuję
|
|||
|
|
|
#936 |
|
Kici kici miau miau
|
hihi,chyba troche przesadzilas. Masz zły dzien? Idz sie wyzyj na kims innym.Bez przesady.
Jak nie masz zahamowań w gadaniu takich rzeczy to nie dziw sie reakcji. Edytowane przez ranka Czas edycji: 2009-05-18 o 19:48 |
|
|
|
#937 | |
|
Zakorzenienie
|
No ja Cie prosze - publicznie robisz ze mnie kretynkę, która nie ma świadomości, że sterylizacja w Polsce jest nielegalna, sugerujesz, że byłabym tak glupia i nieodpowiedzialna, aby poddac się temu zabiegowi nielegalnie i to Ty sobie wypraszasz? Co, przepraszam sobie wypraszasz? Bo jakoś nie dociera do mnie?
---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- Cytat:
To, że Ty chcesz miec nie oznaccza, że każdy chce i jeśli masz problem z tym tematem to Ty idź poodreagowuj na innych.
|
|
#938 |
|
Kici kici miau miau
|
Nieodpowiedzialne jest to ze juz wspominasz o samym takim zabiegu, zresztą rob co uwazasz za słuszne. nikogo nie osądzam i nie mam zamiaru.
Natomiast przykre jest to ze ty juz mnie osądzilas i zrobilas kata swojej osoby. Do widzenia. |
|
|
|
#939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to będę cicho i pokornie zbierać na legalna sterylizację w Szwajcarii lub Czechach.
|
|
#940 |
|
Zakorzenienie
|
Asiu, super że jesteś w domu i dobrze się czujesz!
Odpoczywaj !!
|
#941 |
|
Zakorzenienie
|
Nieodpowiedzialne bo? Jakiś argument? idące za tym konsekwencje? Bo moze okaże się, że nieodpowiedzialnie jest mowic o seksie, bo gadanie o seksie powooduje uprawianie seksu, a co za tym idzie niechciane ciąze? Czy moze o odchudzaniu tez? Bo powiększa się ilość osób z ED? O aborcji tez nie mowmy, lepiej niech temat gnije i się kisi, ale głosno nie mowmy, bo to nieodpowiedzialne ludziom na mysl takie rzeczy wyciągać.
|
#942 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, przywoluje Was do porzadku!!! po co klotnie na naszym przyjacielskim watku??![]() kazda powiedziala swoje zdanie i ok, przeciez kazdy ma prawo miec swoje zdanie czemu od razu tak sie zagotowalyscie, az nieprzyjemnie sie czyta![]() ja ogolnie lubie, ale nie znosze prasowac koszul i bluz z kapturem mojego brata ![]() Cytat:
licze ze jeszcze kiedys sie uda!![]() wolalabym to szczerze mowiac przykro mi sie dzis zrobilo, chociaz to pewnie prawda... ![]() Cytat:
to czekam z niecierpliwoscia a jakie chcesz firany??Cytat:
Cytat:
ciesze sie ze juz wszystko dobrze![]() no ale najwazniejsze ze mily pielegniarz byl ![]() ![]() Cytat:
tylko ze jesli zmienicie jednak zdanie, to juz chyba po sterylizacji nie ma odwrotu?Dziewuszki, co sadzicie o tej kiecce? bedzie dobra na moje cycniki czy nie bardzo?
|
|
#943 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ja Was bardzo proszę, nie kłóćcie się
![]() Każdy ma swoje zdanie i poglady a Renia jest dodatkowo lekarzem więc patrzy na to od strony że tak powiem "technicznej" Myśle że po prostu się zaniepokoiła, bo zabieg jest dość inwazyjny. Renia pragnie mieć bobaska a ty wręcz przeciwnie; jestesmy kobietami więc czasem emocje biora górę
|
|
|
|
#944 |
|
Kici kici miau miau
|
nie o to mi chodzi
|
|
|
|
#945 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() sukienka super ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- a o co Bo ja tez nie rozumiem w takim razie co jest nieodpowiedzialne
|
||
|
|
|
#946 | |
|
Zakorzenienie
|
Hihaku, oczywiście to Twój wybór - Twoje życie -Twoje ciało i nam nic do tego.
Ja mogę napisać tylko odczucia ze swojej strony. Nie chciałam mieć dzieci. Do tej pory nie za bardzo chcę. To znaczy - wciaż wydaje mi się, że nie teraz. Mam tyle jeszcze cudownych planów na własny rozwój itd. Zmusiła mnie do tego choroba. Do myslenia o dziecku. Do przygotowywania się psychicznie itp. Kiedyś myślałam, że jak nie będę mogła mieć dzieci (bo nie byłam pewna z powodu choroby) to bym się tym jakoś specjalnie nie przejmowała. Dopóki nie usłyszałam od lekarza: "Teraz albo nigdy". Pomyślałam sobie, że za 30 lat nie chcę być sama. Chcę coś po sobie zostawić. Dobrego człowieka i obywatela, przekazać mu swoje wartości, które uważam za cenne. Czyli po prostu odezwał się we mnie pospolity Człowiek. Mój TZ ma córkę. Jak sie poznaliśmy 5 lat temu nie chciał mieć dzieci. Różne były tego przyczyny, min. dosyć traumatyczne przeżycia z pierwszego małżeństwa. Dziecko kojarzyło mu się z totalnym ubezwłasnowolnieniem, obowiązkiem, porzuceniem marzeń i brakiem możliwości samorealizacji. Nie jest typem mężyczyzny, którego marzeniem jest spłodzić syna, postawić dom i posadzić drzewko - to typ artysty-egoisty , ale rodzina zaczęła mu się o wiele lepiej kojarzyc. No, ja też zdecydowałabym się na dziecko z pobudek czysto egoistycznych - TZtem na starość będzie zajmować się jego córka. A ja...? ![]() Moja mama powiedziała mi , że instynkt macierzyński odezwał się w niej jak miała 35 lat i wtedy też zdecydowała się urodzić mojego brata. Absolutnie nie piszę tego w ramach namowy (!) tylko podzielenia się swoim doświadczeniem. Jesli chodzi o sterylizację to z tego co słyszałam u męzczyzn można ją odwrócić, jakby co. U kobiet nie. Cytat:
|
|
|
|
|
#947 |
|
Zakorzenienie
|
takie woale sa super, ale moze jakis kolor?
![]() sukienka strasznie mi sie podoba, to z tego sklepiku co mi polecilas tylko ja mam dosyc szerokie ramiona no i troszke biustu i zastanawiam sie czy bedzie dobrze lezala
|
#948 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że póki sobie słodko piszemy o sukieneczkach i kosmetykach oraz wspieramy i okazujemy ciepło to jest super, ale jak co do czego to ani argumentu ani nawet jednego tresciwego zdania tylko "nie o to mi chodzi, przeginasz, wypraszam sobie". No, szczerze mówiąc spodziewalam się rzeczowej dyskusji po tym jak już wyraziłas tak daleko swoje poglądy na moj temat, ale nie zapowiada się niestety, więc czasowo żegnam do momentu, gdy najdzie mnie na miłe niezobowiązujące rozmowy, póki co potrzebuję dyskusji.
Pa.
|
#949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
edit: o matko ale grobowa atmosfera zrobila sie na watku ![]()
Edytowane przez *nulka* Czas edycji: 2009-05-18 o 20:13 |
|
|
|
|
#950 |
|
Kici kici miau miau
|
milko lepiej tego nie mozna bylo ując.
poza tym - po co sie chwalic tego typu zamierzeniami? sa rozni ludzie, rozne srodowiska - to jest forum, wszyscy to czytaja. Tez kiedys podniecalam sie takimi tematami, teraz mi to spowszednialo patrzac ile razy probowano wprowadzic fakt istnienia aborcji w zycie w PL. Echh. Szkoda czasu i nerwow. to sie nigdy nie zmieni. oczywiscie ze lepsza aborcja czy sterylizacja niz porzucone dzieci na smietniku , ale teraz łatwoe sie o tym mowi czy podejmuje takie decyzje a za 10, 15 lat przyjdzie zal,złość, frustracja. Nie obchodzi mnie co zrobisz. To twoje zycie, kieruj nim jak chcesz.Jestem tylko ciekawa czy tak łatwo cis ie dyskutuje o aborcji czy sterylizacji w realu? Ja nie potrzebuje dyskusji na ten temat - niestety spowszednialo mi to jak chleb i woda - a z jakiej przyczyny? patrz wyzej. Edytowane przez ranka Czas edycji: 2009-05-18 o 20:16 |
|
|
|
#951 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciężko tak doradzić Wydaje mi się że te falbany moga jeszcze poszerzyc ramionaChce biała bo mam juz różową ścianę i rózowe rolety, najbardziej pasi mi biały |
|
|
|
|
#952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A juz najłatwiej jest kogoś mieszać publicznie na forum z gnojem i robic z niego kretyna, niewiele o nim w rzeczywistości wiedząc. Nie mam ochoty na to więcej, więc wychodzę. Powodzenia życzę wszystkim truskawkom. Pa.
|
|
#953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() strasznie mi sie podoba ta sukienusia to prawda ma falbany ale tak ida one bardziej w strone biustu/dekoltu a nie tak calkiem na ramiona chyba zaryzykuje ale poczekam jeszcze na opinie
|
|
#954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja za półtora tygodnia będę miała koniec zmasowanego ataku... i wtedy pójdziemy sobie polansowac sie do Starbucksa to taki żarcik może byc gdzie indziejCo do rozmowy w sprawie sterylizacji, aborcji i in vitro, czyli temtów w PL kontrowersyjnych + transplantacje organów itp. wg mnie każdy ma wolny wybór, swoja wolę i swoją moralność. Moje ciało-mój wybór. Tak samo z podatkami - skoro płace je i ja to chciałabym, żeby moje potrzeby także były uwzględniane... ale to marzenie. Demokracja nie jest ustrojem idealnym |
|
|
|
|
#955 |
|
Kici kici miau miau
|
Taaa.. najlatwiej tak powiedziec a potem "dać nogę". To ty mnie obrazilas a nie ja Ciebie. A odrobina realnego spojrzenia nikomu jeszcze nie zaszkodzila.
|
|
|
|
#956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dwie są grafitowe a dwie różowe ![]() W sumie tak, no i zawsze można oddać |
|
|
|
|
#957 | |
|
Zakorzenienie
|
ja poczytalam sobie o diecie SB i juz sie lepiej czuje
chyba sie troche zmotywowalam az zadzwonilam i zapisalam sie na jutro rano na pilates![]() zrobilam sobie tez peeling i maseczke glinkowa z boots'a i juz mi lepiej ![]() Cytat:
no to za poltora tyg czekam na propozycje hihih
|
|
#958 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Hihi słynie z cietych komantarzy i ripost. Ostatnio zamurowało mnie przy kompie, jak napisała o wielkich rozmiarach 38, 40 -ja noszę 40 i nie uważam się za wielką. Ale nie w tym rzecz. Nasz wątek słynie z przyjacielskości(dziwne słowo) i uważam, że w obliczu tego, że Renia stara się o malucha , a jest jak jest, a Hihacz nie chce i ma pretensje do ludzi, którzy pytają ją o dziecko, kiedy i takie tam uważam, że dla Hihi nie powinna tak tego rozdmuchiwać. Bo chyba gorsze jest chcieć i mieć problem niże z własnej woli nie chcieć i mieć żal, ze inni uważają, że może już czas. Takie jest moje zdanie. |
|||||
|
|
|
#959 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu, a tam sa zwroty?? bez problemu wszystko?
rozowo-grafitowo to firany zdecydowanie snieznobiale
|
#960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo ja wytłuściłam kilka razy, bardzo dokladnie gdzie Ty obraziłaś mnie. A dorzucając do tego prorokowanie mi zostania frustratką wyjącą w poduszkę z powodu podjętych wcześniej decyzji o nie posiadaniu dzieci (nie znasz żadnego człowieka, który żałował, że uległ presji i zmarnował zycie przez potomstwo? ja znam) i sugerrowanie, ze w realu słowa na ten temmat nie powiem, nie znajc mnie w realu ani nigdy mnie w realu nie słysząc przekraczasz cieńka granicę nieprzyjemnych wycieczek pod tytułem "dowale na każdej lini jak tylko można", na koniec, obraziwszy mnie juz twierdząc, ze Ty dyskutowac nie bedziesz, bo Ci sie temat przejadl, to po co w ogóle sie w tym temacie wypowiadasz? Tak, żeby mi przywalic? wypraszam sobie.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:45.

Teraz zmykam ćwiczyć zgodnie z zaleceniami rehabilitantów

w szpitalu jej jeszcze nie widzieli i towarzystwa szukała koleżanek z biura ładnie ładnie
I szef mnie wziął na ręce i zawiózł na pogotowie. 
Ledwo wymusiłam na nich do środy. Czujecie to?

ależ tego nie znoszę