![]() |
#931 |
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie marcowo-kwietniowe 2010
|
![]() ![]() |
![]() |
#932 |
Rozeznanie
|
tylkooliwka jak się cieszę, moje gratulacje!
![]() To kamień z serca....Teraz to już możesz się tylko cieszyć ciążą i nic więcej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#933 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez tylkooliwka Czas edycji: 2009-09-02 o 18:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#934 |
Raczkowanie
|
to co podałam to dokładnie był 11tc6dni (5,174 cm)
---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- Moja dzidzia tez jest ponoc o tydzien ''starsza'' bo wg obliczen od @ jest to 12 tc a z usg juz 13 ![]() ![]()
#935 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#936 |
Wtajemniczenie
|
tylkooliwka gratuluję
![]() teraz muszę uciekać, bo murzynka piekę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#937 |
Rozeznanie
|
ale mi zrobiłaś smaka na ciastooo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#938 |
Zakorzenienie
|
Minka, czy Ty musisz mieszać aż w Dublinie??? Nie robi się takich rzeczy ciężarówkom, że się pisze o pieczeniu murzynka jak się mieszka taki hektar od większości i nie można się zwalić z niezapowiedzianą wizytą mającą na celu owego murzynka przetestować.
Dobrze mówię, dziewczyny?
#940 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkie mamusie marcowo-kwietniowe! Z ogromną radością się do was dopisuję! Właśnie trwa mój 6-ty tydzień. Oczywiście widać na razie tylko pęcherzyk ale mój mąż już zaczyna do niego mówić co czasami wygląda bardzo komicznie!
![]() To moja druga ciąża z pierwszej "wykluł" się chłopczyk, który ma teraz 10 lat więc przydałaby się teraz siostrzyczka do pary ![]() Tp - 24 kwiecień 2010 Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie! |
![]() ![]() |
![]() |
#941 |
Rozeznanie
|
dytus77 witamy nową kwietniową Mamusię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#942 |
Zakorzenienie
|
Fasolka, a proszę Cię bardzo
![]()
#943 |
Wtajemniczenie
|
dziewczynki przepraszam, ale jak coś to znalazłam szybki łatwy przepis
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- ale na pocieszenie wam powiem, że nie wyszedł taki jak sobie wymarzyłam, dałam za mało kakao... ale może jutro będzie smakował lepiej... dla chętnych, ewentualnie paczką prześlę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#944 |
Rozeznanie
|
hej dziewczynki
![]() ![]() lekarz powiedział ze wszystko jest w porzadku ![]() ![]() widzialam oczka itp... lekarz miał ze mnie niezły ubaw bo powiedziałąm ze moje dziecko ma buzke jak ufo ;P
#945 |
Zakorzenienie
|
asienka, tylkooliwka - gratuluję wyników badań.
![]() ![]() ![]() Tak, najfajniejsza jest ta euforia zaraz po badaniach. Oby dobry humor nie opuszczał Was jak najdłużej. I mam nadzieję że pozostałe dziewczyny też otrzymają tak dobre wyniki. Madziwina - w zeszłym tygodniu martwiłąś się i liczyłaś dni do poniedziału. Dzisiaj mamy czwartek więc chyba już możesz odetchnąć. |
![]() ![]() |
![]() |
#946 |
Rozeznanie
|
o ! a tak w ogóle to witam nową mamuśkę
![]() Dytus77 ![]() TylkoOliwka ja miałam przezierność 0,07cm czyli 0,7mm jesli dobrze przeliczam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() na pierwszym zdjeciu widac mojego kochanmego ufolka ![]() ![]() ![]() ![]()
Emilka jest już z nami ![]() Edytowane przez asienka240 Czas edycji: 2009-09-03 o 08:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#947 |
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=asienka240;14051873]o ! a tak w ogóle to witam nową mamuśkę
![]() Dytus77 ![]() TylkoOliwka ja miałam przezierność 0,07cm czyli 0,7mm jesli dobrze przeliczam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() asienka bardzo się cieszę,że u Was tez wszystko dobrze ![]() Ja oczywiscie wczoraj usnąc nie moglam,bo caly czas mialam przed oczami ten obraz ![]() dziewczyny co do ciasta to na onecie jest boski przepis na ciasto co wygląda jak murzynek tylko jest z jabłuszkami i tam są migdały i orzechy,ja dodaje same jabłka lub jeszcze rodzynki,to ciasto zawsze wychodzi ![]() http://gotowanie.onet.pl/16946,0,1,j...a_przepis.html tutaj moja radosc życia ![]() ![]() Edytowane przez tylkooliwka Czas edycji: 2009-09-03 o 08:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#948 |
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczynki
![]() Chciałam się dopisać do was ![]() U mnie dopiero 6 tydzień (teramin na 15 kwietnia). Pierwsze USG za mną, było widać nawet migotanie serduszka w tej mojej małej krewetce ![]() Z objawów póki co odpukać, tylko wrażliwość piersi (które JUŻ się powiększyły o 6cm i mają teraz 104cm ![]() ![]() ![]() Mam przy okazji do was pytanko dziewczyny ... . Bo nie wiem jak wy, ale ja jak tylko się dowiedziałam, to miałam taki okres paniki, że coś się stanie niedobrego ![]() ![]() Asienka240 który to tydzień?? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#949 |
Wtajemniczenie
|
Witam nowe mamusie - ale nas juz tu duzo
![]() ![]() ![]() Co do schiz to ja mam co drugi dzien ![]()
#950 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Witaj! Gratuluję i cieszę się że się do nas przyłączasz ![]() ![]() ![]() Co do objawów... u mnie zaczeły się pod koniec 6 tygodnia ![]() ![]() ![]() TylkoOliwka .... Śliczna ta twoja dzidzia :P widzę że nie tylko ja się podśmiewuję z mojego ufolka :P uroczo to wygląda ![]() Ja na usg wczoraj też widziałam paluszki... każdy po kolei... wszystkie 5 :P Słuchajcie pan doktor wczoraj na sam koniec pokazując mi przed wyjściem jeszcze raz moja kruszynę w całości powiedział że coś tam między nogami widzi... ale na chwilę obecną nie będzie zgadywał czy to pimpuś czy pępowina... ale mi zabił klina.teraz się zastanawiam stale czy to chłopczyk czy dziewczynka ![]()
Emilka jest już z nami ![]() Edytowane przez asienka240 Czas edycji: 2009-09-03 o 08:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#951 |
Wtajemniczenie
|
Asienka240 13tc i taaaaka duuuża fasoleczka na usg już
![]() ![]() ![]() ![]() Btw. Kupiłam sobie taką ksiązkę w empiku "ciąża tydzień po tygodniu" i wiecie że tam pisze, że dzidziuś w 6tc ma już WYROSTEK ROBACZKOWY!?!?!?!? Mój mąż w ogóle gdzieś ostatnio wyczytał, że wyrostek wcale nie jest jakimś tam zbędnym elementem, ale nietsty nic więcej z tego co przeczytał nie zapamiętał ;P |
![]() ![]() |
![]() |
#952 |
Raczkowanie
|
widze ze wszystkie mialyscie badanie usg i przeziernosci w 12 tcja nie mialam w tedy wogole usg robionego
![]() mam nadzieje ze jak pojde to mi usg zrobi tez che zobaczyc tego mojego ufolka ![]() ![]() witam nowe mamusie i zycze duzo zdrowka ![]() Edytowane przez dogisia Czas edycji: 2009-09-03 o 09:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#953 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#954 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ale Ciebie może to jeszcze ominąć ![]() Dogisia nie martw się ![]()
![]() |
#955 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
A my dzis ok 22-23 wyjeżdzamy juz na wesele w góry... ok 8 rano bedziemy w czestochowie u cioci na sniadaniu i po tym ruszamy juz w miejsce docelowe- okolice Gorlic.. Aj jak żałuje że nie bede mogła się wyszaleć... ale i tak z dzidzia damy czadu-- ![]() Dziewczynki nie wiem czy dzis jeszcze zdąze do was sie odezwac moze pod sam wieczór... Ale nowe mamusie prosze o dane do listy na PW JAK WRÓĆE TO WSZYSTKIE DOPISZĘ!!!
![]() ![]() |
![]() |
#957 |
Wtajemniczenie
|
To ja dodam coś do siebie jeszcze
![]() DSC08511.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
#958 |
Rozeznanie
|
Izumi !!
widać już malutką fasoleczkę ![]()
#959 |
Rozeznanie
|
asienka240 gratuluję i strasznie się cieszę, że wszystko w porządku.Te badania są jeszcze przede mną.Chciałabym móc też tak napisać
![]() śliczne zdjęcia ufolka! ![]() Izumi witamy Cię serdecznie ![]() madziwnia dajcie czadu i miłej zabawy ![]() Ja dzisiaj słaaaba, nogi jak z waty i spać się chce... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#960 |
Wtajemniczenie
|
witam nowe mamusie
![]() ja w nocy nie spałam dobrze, bolała mnie głowa, co u mnie oznacza, że czas na kawę... no ale tak w środku nocy ![]() ![]() jeszcze sprawdziłam konto i jakoś dziwnie dużo wypłaty dostałam (w końcu na zwolnieniu jestem i powinnam dostać mniej), nie to, że się nie cieszę ![]() ![]() ja już zaczynam mieć stresa, jutro na 16 na USG idę... mam nadzieję, że moja Fasolinka już wyzdrowiała i ma się dobrze i będę mogła wstawić jej śliczne zdjęcie ![]() asienka, tylkooliwka śliczne dzieciaczki - jeszcze raz gratuluję ![]() izumi każda z nas chyba się martwi, że coś może być nie tak... ale ni zawsze wszystko zależy od nas... fajnie by było być spokojnym i pewnym, że wszystko będzie oki, ale jak Ita napisała, to się zaczęło i chyba po urodzeniu się nie skończy, zawsze będziemy się martwić o nasze pociechy... w każdym razie pocieszeniem może być fakt, że w większości przypadków wszystko jest ok, a nieszczęśliwe wypadki zdarzają się jednak rzadziej... głowa do góry ![]() madziwnia udanej zabawy!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:05.