|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#931 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" - dla "starych" 25. i więcej latek
Cytat:
![]() Z tym morzem to nie taki głupi pomysł - w końcu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#932 |
Wtajemniczenie
|
leelou no ja myślę,że się wątek rozrusza,bo ja pogadać lubię.
![]() Ale masz cudne włosy ![]() Kasza a Ty nad morzem mieszkasz ale Ci dobrze ... ja jestem zakochana w naszym wybrzeżu. polecasz jakies miejsce? bo chyba jednak pojedziemy,a co tam,rowery zabierzemy to trochę rozruszam stare kości ![]()
Funny, we're all one, but one also means that we are lonely... Edytowane przez Sephinrot Czas edycji: 2010-09-01 o 17:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#933 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() polecam trójmiasto w ogóle...cudny klimat wspaniali ludzie a miejsce? bez wątpienia REWA to wysyp kwater za niedużą kasę parę metrów od morza to okolica Redy, Rumii, Wejherowa - spójrz na mapę z zamkniętymi ślepiami jechałabym już teraz gdyby stać mnie było ![]() w Rewie masz zatokę Pucką i Gdańską, piękny widok łączą się fale z dwóch zatok i zachód słońca widoczny ![]() no ja generalnie zakochana jestem w naszej kałuży polskiej największej a do Rewy mam szczególny sentyment...tam mnie zagadał mój TŻ ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#934 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
miejsce pracy : Gdańsk ![]() rowerowo nigdy tu nie objeżdżałam, więc jakoś specjalnie niczego polecić nie mogę, wszystko lubię ![]() ![]() P.S. ale skoro już po sezonie, to przy Waszej dobrej kondycji może by tak przejażdżka półwyspem prosto na Hel? Widoki zawsze są przednie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#935 |
BAN stały
|
Kasza a co tam robisz znaczy gdzie pracujesz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#936 |
Zakorzenienie
|
klikam sobie
![]()
![]() |
#937 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzisiaj pachnie jesienią, mam nadzieję, że zza mgły wyjrzy słońce... jak te dni uciekają, już jest czwartek na lepsze samopoczucie macie dzisiaj ode mnie wino z głogu (ubiegłoroczne) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#938 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pogoda raczej marna choc JUŻ nie pada.Nawet rozjaśnia się. Z mężem rano zaliczylismy sprzeczkę o bank, bo zawalił termin i na kartę płatniczą musimy czekać tydzień. Tzn on, bo ja swoja mam.Ogólnie jestem wkurzona ![]()
Jak to Skorpionica wybaczam, ale nie zapominam. www.pustamiska.pl Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta. kosmetyki, buty https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611 oraz książeczki NOWE https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#939 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#940 |
BAN stały
|
Kasza...aleś mi napisała...
![]() no nie o to mi chodziło, pytałam gdzie pracujesz.. albo mnie nie zrozumiałaś albo nie możesz tu napisać.. |
![]() ![]() |
![]() |
#941 |
Wtajemniczenie
|
dobry dzień kobity
![]() właśnie wpadłam do biura i piję kawusię,od 4:30 jestem na nogach i padam na pysk ![]() ![]() leelou i Kasza dzięki za odzew w sprawie morza dziewczyny ![]() ![]() mww - wino z głogu ![]() ![]() nawet nie mówcie o zakupach ciuchowych,też by mi się przydały.Wszystkie spodnie mi z tyłka lecą,ale pewnie nadrobię w zimę jakimś tuczącym żarełkiem ![]()
![]() |
#942 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#943 |
BAN stały
|
wariatki spróchniałe
![]() ![]() ![]() o 10 rano o winie z głogu jeszcze...20to letnim? i BEZE mnie ![]() a spróbujcie je wypić bez poinformowania mnie ![]() Winko co tak wczas wstajesz? kłopoty ze spaniem?? u nas jesień odeszła, słońce świeci i to nieźle czadu daje ![]() spacerowałam chwilę z córeczką, nawet zasypiała w wózku ale jakieś remonty przystankowe wybudziły ją ze snu ![]() odebrałam starszaka pierwszaka no i zaś dom... te mury bleh.. |
![]() ![]() |
![]() |
#944 |
Wtajemniczenie
|
20 letnie wino ? wow,to musi być coś. Ja winka nigdy nie odmawiam
![]() a wstałam dziś tak wcześnie,bo musiałam być w Kielcach na 9,a ode mnie trochę się jedzie,potem zawitałam do Częstochowy,a teraz w końcu w domu - ciężkie jest życie handlowca ![]()
#945 |
BAN stały
|
gud gerl jesteś Winko
![]() no to chlup dawaj ciotka to 20to letnie ![]() moja młodsza pociecha się wyspała do 20 tej prawie w wózku i..kaloszach bo ze spaceru wróciłyśmy a drzemka była ojjj długaśna bo długi spacerek zafundowałam sobie i teraz mam tu mały helikopter biega między pokojami ![]() kiedy ja się wyśpię? |
![]() ![]() |
![]() |
#946 |
Zakorzenienie
|
Babunie to winko jest tak mocne, że ja po 2 szklaneczkach wysiadam.. Nareszcie mamy piątek - wygląda na to, że u mnie pojawi się słońce. Moje najnowsze plany przesuwają urlop na następny rok (w styczniu mam urodziny więc pojadę sobie gdzieś daleko, zrobię sobie prezent).. Szkoda żebym całe 2 tygodnie (teraz) przesiedziała w domu.
No to jak? zaczynamy staruszki imprezkę? mamy czas do niedzieli ![]() miłego piątkowego dnia |
![]() ![]() |
![]() |
#947 |
BAN stały
|
hmm no ja z samego rańca nie...
popołudniu jakoś to jak najbardziej dobrego dnia próchenka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#948 |
Wtajemniczenie
|
Z samego rańca to ja tu byłam, powiadacie 20 letnie winko mmmm
Ja to uwielbiam własnej roboty malinowo-jeżynowe. Po małym kieliszku człowiek odpada ![]() ale nikt nie chce mi zrobić buu trzeba będzie spreparować recepturę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#949 |
Zakorzenienie
|
Ufff. Poprzesadzałam roślinki, uporządkowałam ogródek i jestem. wczesniej nie miałam netu. Rano pieknie świeciło słonko ale znów leje jak z cebra.Choć nie, przejaśnia się własnie. Co najmniej jak w marcu -kilka pór roku w 1 dzień.Muszę wyprostować plecy
.mww to o urlop chodzi z tymi planami?
Jak to Skorpionica wybaczam, ale nie zapominam. www.pustamiska.pl Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta. kosmetyki, buty https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611 oraz książeczki NOWE https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401 |
![]() ![]() |
![]() |
#950 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#951 |
Wtajemniczenie
|
mww też bym chętnie pojechała gdzieś daleko
![]() na razie nici z moich planów bo auto nam padło ![]() ![]() olla74 widzę,że miałaś pracowity ranek ![]() leelou kiedyś musisz się wyspać ,a biorąc pod uwagę nasze lata to już chyba nie długo ![]() aaaa Winko to niby ja ? ![]() ![]()
#952 |
BAN stały
|
Sephi...
![]() ![]() próchnica mi mózg przeżarła..wybacz koleżance popindroliło mi się.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#953 |
Wtajemniczenie
|
no co Ty leelou usmiałam się z tego "Winka"
![]() Ależ chodzę wkurzona przez to auto ![]() ![]() ![]() Miłego weekendu staruszki ![]()
![]() |
#954 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tylko szybko i ciut kacykowo ![]() ![]() poklikam jeszcze trochę i idę dalej spać ![]() P.S. nad ranem w okolicy były tylko 3'C ![]() ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#955 | |
BAN stały
|
Cytat:
ja pytałam gdzie pracujesz... ![]() klikam sobie to miejsce pracy ;p fajnie,że się wyszalałaś ![]() ![]() tu jest tak zimno,że w bluzie ciepłej spałam, skarpety na nogi i spod kołdry wstać to dramat... ciepło Was pozdrawiam starowinki idę się poubierać |
|
![]() ![]() |
![]() |
#956 |
Zakorzenienie
|
Hehe, widziałam kilka zdjęć, ale miałam problem z rozpoznaniem na nich siebie (zmieniłam kolor włosów i wagę - jeszcze się nie przyzwyczaiłam
![]() Tu dziś też zimno, 12'C, poranne deszcze zmyły Kaszebe doszczętnie. Leżakowanie i wolna niedziela - dawno tego nie miałam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#957 |
BAN stały
|
hoho leżakowanie
![]() ja zapierniczam po mieszkaniu..pranie sprzątanie gotowanie.. orka jak co dzień nawet w niedzielę nie poleżę... ![]() ale mimo wszystko dobrego dnia sobie i Wam kochane życzę ![]() jakby tu któraś zaglądała to ślad zostawi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#958 |
Zakorzenienie
|
Ja dziś z kolei mam dzień przy maszynie do szycia
![]() ![]() ![]() Na zdjęciach jest pognieciona właśnie ze względu na długie przewracanie się po kątach w stosiku szmatek do przeróbki. |
![]() ![]() |
![]() |
#959 |
Zakorzenienie
|
Halo Panie w Podeszłym Wieku
![]() Wczoraj byłam w kinie na Shrek Forever - chwilami śmiałam się w głos, ale dobrze, ze to już ostatnia część, bo pierwszej nic nie przebije. Później zakupy - ostatnio bardzo polubiłam New Yorkera za fajne i niedrogie koszulki i sweterki. Dzisiaj od rana błogie lenistwo, obiad u rodziców i zapowiada sie długi spacer w lesie (chyba, że zacznie padać, bo co chwila nadciągają szare chmury,które na razie przegania wiatr). Wieczorem poczytam książkę. Miłego leniuchowania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#960 |
BAN stały
|
ha brawo co za zdolności fiufiufiu
a u nas deszczowy zimny dzionek dożynki niedaleko...pełno budek trochę bawiłam się aparatem ![]() ![]() moje miasto ja bladego pojęcia nie mam o co chodzi w tym dziwnym forum..dodaję zdjęcia a one mi znikają zamiast się pojawiać... jak któraś coś napiszę spróbuję w kolejnym poście.. Edytowane przez leelou2010 Czas edycji: 2010-09-05 o 16:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:55.