![]() |
#931 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Roczniaki :)
Mała no to ładnie.... ja swój mam dopiero dwa lata ale ze starym nazwiskiem i adres zamieszkania będzie nieaktualny. Muszę popytać czy u mnie zmiana będzie konieczna
![]() ![]() Zajmiemy się tym w zimie |
![]() ![]() |
![]() |
#932 |
Zakorzenienie
|
Judi - chyba wymiana bedzie konieczna...to tak jak z dowodem pewnie, zreszta gdyby wam policja sprawdzala dokumenty to juz prawo jazdy nie bedzie sie zgadzac z paszportem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#933 |
Zakorzenienie
|
też tak myślę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#935 |
Zakorzenienie
|
hejka paniusie
cos na deser po obiedzie ![]() http://www33.patrz.pl/u/f/64/03/11/640311.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
#936 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja wczoraj sie pozarlam z z tztem o jego matke oczywiscie..... najpierw bylo 4 godziny klotni a skonczylo sie w lozku hihi.... ---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ---------- wlasnie sobie zamowilam piaty sezon Housa na DVD bo wychodzi chyba jutro albo pojutrze... no i go dorwalam za pol ceny wiec jest super hihi.... bede miala wszystkie 5 sezonow..... ![]()
O A N ![]() Edytowane przez leleth Czas edycji: 2009-08-24 o 14:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#937 | |
Zakorzenienie
|
witam się z wszystkimi
ja byłam dziś ściągnąć szwy Krystiankowi u chirurga co za babsztyle tam są //pielęgniarki// to się w głowie nie mieści podchodzimy do zabiegowego a ona mówi "no choć kocie ,,pokaż to kocie " myślałam że jej cos powiem ![]() Cytat:
ja jak robiłam Krystiankowi zdjęcie jak miał rok też do paszportu to facet musiał kilka zdjeć zrobić zanim mu zrobił takie ja było potrzebne a trzeba było mieć lewy profil // nie wiem jak teraz// on grzecznie stał ale co mu pstryknął zdjęcie to on zdążył obrócić głowę inną stronę dziewczyny zorjętujcie się jak długo jest ważne zdjęcie u takich małych dzieci w paszportach bo ja mam na 10 lat napisane ale słyszałam że dziecko jak nie jest już podobne do siebie na zdjęciu to trzeba go wymienić pytałam się u nas tam gdzie się wnioski oddaje paszportowe ale oni tam nic nie wiedzą Anisiu zdjęcia cudne |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#938 |
Zakorzenienie
|
Kasiulko poszperaj na all bo czasem bywają promocje na huggiesy, z ciekawości weszłam bo szukam juz Mikiemu 5, to było taniej niz w markecie na promocji
![]() ![]() ![]() Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2009-08-24 o 16:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#939 |
Zakorzenienie
|
no jednak byly jaja u fotografa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kristi - jak jutro bede skladac wnioski to sie dowiem, jak czesto wymienia sie dziecku paszport ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#940 |
Zakorzenienie
|
ŁŁŁŁŁŁo matko,
![]() ![]() ![]() Olcia dziś cały dzień pomykała w Mrugałach ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- A dodam Wam jeszcze, że córa śpi ![]() ---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- ![]() Wygrałam ![]() http://www.allegro.pl/show_item.php?item=717047438
#941 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#942 |
Zakorzenienie
|
Anisiu ale cudne te kociaczki... moj to by je niestety rozerwal, szaleje, jak widzi cokolwiek w poblizu, dlatego w ym roku za kare zostal w domu zamiast z nami na wakcje, bo jak w zeszly roku zobaczyl kociaka, to tak naskoczyl na ciotke, ze jej reke poharatal..krew sie lala...
Poulette, ale wojazylas ![]() ![]() Ja tez musze pomyslec juz o paszporcie dla mlodego. A noz widelec uda nam sie na Boze Narodzenie wyskoczyc do Polski. A mi sie nic nie chce. Balagan, a ja bycze sie ile wlezie ![]() A jutro to 2 rocznica malzenstwa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#943 |
Zakorzenienie
|
![]() no to wszystkiego najlepszego z okazji 2 rocznicy ślubu żebyście się kochali jak najdłużej |
![]() ![]() |
![]() |
#944 |
Raczkowanie
|
Jejku jak mnie tu dawno nie było
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#945 |
Zakorzenienie
|
hej robaczki
![]() ale tu cisza ![]() Piter spal kolejna noc 12h ![]() ![]() milego dnia baby ![]() u nas slonko lecz 18 stopni poki co
#946 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() DZisiaj noc skończyła się o 8:40 ![]() Dziecię rozwala kkuchnię, niedługo pójdziemy szaleć do ogrodu ![]() Jutro idziemy do notariusza, a Pan od robót już zapowiedział że za miesiąc z hakiem on roboty w mieszkaniu skończy i będziemy juz tylko czekać na drzwi wewnętrzne, a przecież bez drzwi mieszkać można ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mieliśmy iść wczoraj szczepieć Tymka ale znów pielęgniarki nie ma więc się mu znów upiekło ![]() No nic idę się prościć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#947 |
Zakorzenienie
|
Baby zabiję męża! Miał mi wziąć ulotkę i nie wziął do zeskanowania Faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaak!!!!!!!!!!!!!!! !!! No nic najpewniej spróbuję dziś z fotami bo mnie szlag trafi z czekaniem proszeniem, czasem mam wrażenie że jak nie powiem w minucie co trzeba zrobić to by się nic nie działo i o wszystkim muszę myśleć. Wnerwa mam potwornego!!!
![]() Ola marudzi za chwilę pójdziemy na spacerek. Leonka się nie odzywa ![]() Anisiu jakie cudne kociątka.
#948 |
Raczkowanie
|
Witam mamuśki,
Piekło szczerze gratuluję !!! Tez bym chciała mieć drugie dzieciątko, może za jakiś czas .... Wiecie jak widzę w wózkach takie malusie 2-3miesięczne bobaski to prawie się rozckliwiam, ta moja niunia tak szybko urosła...ehh Śliczne maluchy na polskiej plaży, mamunie też niczego sobie, Jowisz Anisia bardzo ładne foto ![]() Wieczorem tez postaram się coś wrzucić z naszego urlopu nad Bałtykiem. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#949 |
Zakorzenienie
|
Judi szczepisz teraz na odrę, świnkę, różyczkę?
My już po spacerze, może się chwilę poobijam ![]() ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- Baby!!! Kurna!!! Co się tak obijacie, nie mam co poczytać ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Przez Was buszuję po All i potem wsio na Was będzie, także... ![]()
#950 |
Zakorzenienie
|
hej baby
![]() wrocilismy, wnioski zlozone, paszporty dopiero 22 wrzesnia...chcielismy wczesniej gdzies wyjechac no ale coz. na szczescie nie bylo ani jednego ludzia, szybko poszlo. teraz moj "angel" ![]() ![]() Kasiulka - nie denerwuj sie kochana ![]() ![]() jaka fajna kiecke masz dla Oli ![]() Anisia - strasznie mi zal tych kociakow...mam nadzieje, ze znajda sie dobrzy ludzie, ktorzy je przygarna ![]() baby kochane, napiszcie plisss jakie macie foteliki do auta teraz? dzis juz dostawalam szalu bo Maja ciagle wstaje w tym swoim, podpiera sie na lokciach i tak cala podroz robila ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#951 |
Zakorzenienie
|
ja dziś wracam do tzw. domu więc będę częściej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#952 |
Zakorzenienie
|
no i nareszcie
![]() ![]() ![]() aaaa jeszcze info dla Kristi - kochana pytalam kobite jak to jest z paszportami dla dzieci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#953 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My po spacerku, byłam z mamą oglądać drzwi i panele ![]() Teraz czekam na koleżankę z podstawówki-ma termin porodu na październik, takze będzie o czym gadaććććć... ![]() Kasiulka spokojnie ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#954 |
Zakorzenienie
|
Zgadzam się z Maluśna wzdychając głośno, no wreszcie!!!
![]() ![]() Judi to super, niuchnij sobie i dasz mi znać wtedy będziesz wiedziała, który zapach najlepszy dla Ciebie ![]() ![]() ![]() Maluśna kochana to super, żeś cierpliwa kobita, bo jak zobaczyłam tą moją ulotę dziś na stole to taki mnie żal wziął, że znowu czekanie. ![]() ![]() Brachol zabawia chwilę Olę, o jak mi dobrze ![]()
#955 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() na szybko wpadam tylko, bo (dopiero) dziś wracamy do domu. muszę jeszcze spakować majdan ![]() Mała jeszcze używacie fotelika-nosidełka? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#956 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#957 | |
Zakorzenienie
|
Fotelik mamy dla Oli Coneco Zenith i jestem super zadowolona, Ola w nim śpi, jest dość duży, mięciutki i wygodny
![]() http://www.allegro.pl/item713903445_...y_jezdzik.html ---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#958 |
Zakorzenienie
|
jak dzieciak może wstać tzn, że pasy nie są dostatecznie naciągnięte
![]() ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- Kasiulkowa jak trzymają się na Tobie bondy? |
![]() ![]() |
![]() |
#959 |
Zakorzenienie
|
Werstunia mnie się wydawało, że krótko ale inni czuli więc w miarę się chyba trzymają tzn. 6-8 godzin
![]()
#960 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:30.