![]() |
#931 |
Raczkowanie
|
Dot.: Betterware
Płaci za wpisowe tyle ile wynosi w danym miesiącu w którym zrobi swoje pierwsze zamówienie... czyli jak pierwsze zamówienie zrobi w marcu połaci 1zl.... jeśli w kwietniu to niestety 9.99zl
#932 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#933 | |
BAN stały
|
Cytat:
Jestem już w betterware dwa lata i nigdy takiego meila nie dostałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#934 |
Rozeznanie
|
Ja zawsze dostaję takiego maila
![]()
#935 |
Raczkowanie
|
Ja nigdy nie dostałam maila z potwierdzeniem ze moja paczka wyruszyła w plener ;/ a wszystkie inne maile dostaje zawsze w terminie więc nie wiem jak to jest
#936 |
BAN stały
|
[QUOTE=Barbie01;17971623]
![]() To co mam zrobić ?? |
![]() ![]() |
![]() |
#937 |
Raczkowanie
|
![]()
witam wszystkich czy ktoś miał już ten aktywny tlen ??
bo niewiem czy warto go zamawiać prosze o odpowiedź |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#938 | |
BAN stały
|
Cytat:
Aktywny tlen bedzie dostepny dopiero od 1 kwietnia ---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- Dostałam paczkę 30 minut temu,więc dostałam tak jak zawsze dostaję,bez opóźnienia mi się trafiło. Ale jedno mnie nie pokoi,nie dostałam płynu do naczyń za 10gr. ;/ A wy dostałyscie ? Zaraz pisze meila do firmy ---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- ahhh napisałam,wyżalilam się w KONCU !!!! Napisałam w jednym meilu kilka rzeczy,min o tych meilach co do nich pisałam kilkakrotnie i nigdy odpowiedzi nie dostałam i o tym braku płynu i o tym moim powiadomieniu co nie dostaję !!! zobaczymy co odpiszą !!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#939 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#940 | |
BAN stały
|
Cytat:
Napisałam co myślę i mam nadzieje ze jakoś do siebie to wezmą. A oni wiesz nie odpiszą Ci głupio bo nie mogą tak robić bo mogą zaraz narazić przedstawiciela na to że zrezygnuje z firmy,a ta osoba wtedy która np by coś głupiego odpisałam (mam na myśli pracownika Betterware) to by zaraz po zębach napewno dostała,ktoś by doniósł na pewno . Ale do dzisiejszej paczki dostałam jakiś list o tych brakach ostatnio ze bardzo przepraszają ,że wszyscy ich zaskoczyliśmy tak szybkim wzrostem firmy i takie tam sratatata .... napewno Wy też dostałyście . Ale dzisiaj mam wene ulalala :P:P Edytowane przez tyija Czas edycji: 2010-03-18 o 16:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#941 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- czy już go ktoś kiedyś miał?? |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#942 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#943 |
Raczkowanie
|
Cześć. Ja na paczkę czekałam 7 dni roboczych ;/ ale na szczęście ją w czoraj dostałam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#944 |
Przyczajenie
|
Masakra z tymi brakami...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#945 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Co to maili o przesyłce...też nigdy nie dostałem, więc czas się zapytać, zwłaszcza że zamówień co raz to więcej .... niedługo będę musiał co drugi dzień na kuriera pilnować ![]() EDIT: Rekord ? 039334 Okrągła pokrywka ochronna zł6,08 1 -2798 Brak towaru Edytowane przez Sudik Czas edycji: 2010-03-18 o 18:34 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#946 |
Przyczajenie
|
Gdzie można znalezć katalog na kwiecień 2010?
Co myslicie o tym niebieskim mopie? |
![]() ![]() |
![]() |
#947 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Zgadza się ale to wszystko dla bezpieczeństwa jest ![]() My tego nie piszemy,automatycznie to wskakuje. ---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- Cytat:
Z tego co pamiętam to katalog na kwiecień ktoś wcześniej podawał jego skany,cofnij się jakieś 7 stron do tyłu. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#948 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#950 |
BAN stały
|
No właśnie bo też nie rozumiem co napisałeś. Więc co to znaczy?
---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- i co dostała któraś ten płyn?co pisałam wcześniej |
![]() ![]() |
![]() |
#951 |
BAN stały
|
Witajcie dziewczyny!
Co do braków to też mnie to dobija. Gdyby nie te braki miałabym dużo więcej zamówień. Niestety wiele rzeczy jest wyprzedanych! A skoro są wyprzedane to śmiem myśleć, że już ich nie będzie w tym miesiącu, a może się mylę???? Jestem właśnie bo spotkaniu. Było bardzo miło ![]() Odnośnie kontaktu to mi odpisują około 2 dni. Już 2 razy przesyłałam skan dowodu i albo nie mogli odtworzyć, albo nie było widoczne. Teraz to już taki wielki skan miałam i wszystko było dokładnie widać, mam nadzieje, że już ok będzie ![]() W sumie póki co mogłabym za gotówkę do 300 zł mogę sobie pozwolić. Tylko się martwię co będzie z większymi, gdy mój skan znowu będzie nie taki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#952 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wiesz co nie jestem pewna ale w jednym z maila w których informowali o dwóch otwartych fakturach informowali także iż potwierdzenia dowodów zapłaty wysłanych faksem lub mailem nie będą akceptować Wpłaty będą tylko i wyłacznie zatwierdzane w momencie wpływu na konto |
|
![]() ![]() |
![]() |
#953 |
BAN stały
|
Też chciałbym wiedzieć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#954 |
BAN stały
|
Widzę że nikt nie widzi mojego postu na temat płynu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#955 |
BAN stały
|
Płyn się wyjaśni. Koleżanka składała reklamację na dwie rzeczy, wymienili jedną. Po telefonie dosłali.
Ja zazwyczaj paczkę zamawianą w piątek/sobotę dostaje w czwartek. Dziś nie przyszła, choć mejl że idzie był. Pewnie jutro dojdzie. To na deskę do prasowania jest faktycznie duże. Po weekendzie będę swoje do deski zszywaczami do tapicerki przypinał, dam znać jak poszło. Ja zapisałem dwie osoby, ale dałem katalogi na kwiecień. W tym miesiącu chyba nie ma sensu próbować robić zamówienia. Źle, że nie ma pokrywek :/ I pojemników na ubrania pewnie tez mi się nie uda zdobyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#956 |
Raczkowanie
|
Parę stron wcześniej już była mowa o tym, że maile z firmy nie dochodzą. Ja dostałam odp. z firmy na ten temat i tak jak już pisałam trzeba sprawdzić ustawienia spamu na swojej poczcie plus wysłać maila do administratora poczty żeby betterware nie traktował jako spamu.
Ja ponadto założyłam po prostu mail na gmail.com i od tej pory mam spokój, wszystkie maile dochodzą. Powiadomienia o paczce też. |
![]() ![]() |
![]() |
#957 |
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję, że jutro uda mi się załapać na pokrywki, bo mam na nie kilka zamówień, a pojemniki na ubrania i kołdrę udało mi się złapać w pon
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#958 |
Rozeznanie
|
Witajcie witajcie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#959 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#960 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Od której w zeszłym tygodniu wskakiwały braki ? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:19.