Nosimy dobrze dobrane biustonosze! A TY? cz. III - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-05, 16:19   #931
simeri
Wtajemniczenie

Dot.: Nosimy dobrze dobrane biustonosze! A TY? cz. III

Cytat:
Napisane przez freyah Pokaż wiadomość
Dla mnie 30-tki mają jednak za luźne obwody. Już na początku zapinam się zazwyczaj na najciaśniejszą haftkę lub środkową.

Próbujesz ostanikować babcię? Gratulacje dla babci, że się dała! no i dla Twojej siły argumentacji

---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ----------

Dopiero teraz doczytałam Może je powiedz, ze firma ma trochę inna rozmiarówkę? Albo jej nie mów jaki rozmiar zamawiasz :P
mi też 30tki są luźne i zapinam na drugą haftkę, ale mają szersze fiszbiny i pod tym względem są lepsze

z babcią jest ciężko, klasyczne objawy literkofobii poza tym jest przyzwyczajona, że jej (za małe) staniki są niskie i narzeka, że te są wysokie, a co ja mam na to poradzić, że producenci nie szyją niższych w jej rozmiarze, a jeśli już to są usztywniane albo kolorowe a babcia chce biały miękki.
no ja nie wiem czy coś da okłamanie jej w kwestii rozmiaru, jeśli sama sobie może sprawdzić na metce, przecież jej nie odetnę dopóki nie będę wiedziała, że to jest dobry rozmiar. nawet jeśli babcia uwierzy, że to jest mniejszy rozmiar i będzie dobry, to jak zobaczy na metce prawdziwy rozmiar, to od razu będzie za duży wczoraj też mówię jej, że powinna się cieszyć, że ma takie duże piersi, że wiele kobiet by chciało mieć takie i wtedy przez 5min oglądała się w lustrze i było ok ale po chwili, znowu że za duży za ciasny itd
dobrze chociaż, że rozmiary Melissy wypadają większe, bo babcia by chyba padła gdyby się dowiedziała, że to 80H z Melissy jest jak 80J z innych firm
simeri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-05, 16:48   #932
ylona09
Przyczajenie

jesteście cudne
dobrą robotę kochane wykonujecie
dlatego i ja licze na mała pomoc i Wasze rozeznanie i doświadczenie.
zatem i ja zmierzam (mam nadzieje) w kierunku w końcu doborowo dobranego stanika.
kilka dni temu nabyłam sobie komplecik PANACHE SUPERBRA COFETTI
dokladnie ten -> http://www.dopasowana.pl/product-pol...bra-4071-.html
w rozmiarze 32F
no i powiem nieskromnie ale starsznie sie sobie w nim podobam.
rozochocilam sie na tyle, że chciałabym nabyc kolejne tak swietnie leżące cacuszko, ale niestety teraz nie moge sobie pozwolić na kolejny wydatek w takiej granicy cenowej. stad moje pytanie.
czy staniki z KOSTAR albo z Mileny stanowiły by odpowiednie zamienniki?
jakie sa Wasze wrazenia co do tych firm? jak prezentuje sie ich rozmiarówka?
co np sadzicie o tym?
http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/index.php?actio...r_id=458#start

albo ten: http://comexim.pl/s.php?id=174#gn

Edytowane przez ylona09
Czas edycji: 2009-09-05 o 16:55
ylona09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-05, 17:50   #933
simeri
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lavina Pokaż wiadomość
skoro tak mówisz to czas zakupić nowy biustonosz a właśnie możecie polecić gdzie warto kupić fajny staniczek za w miare przystępną cenę? (bo jak na razie szukam pracy) mam na myśli te zwykłe sklepy jak i internetowe
z góry dzięki
a ile to jest przystępna cena? jest tyle firm i modeli, że ciężko polecić coś konkretnego. akurat Ty z rozmiarem 70C/D mieścisz się w rozmiarówkę większości firm (oprócz sieciówek w style h&m itp ), więc tylko uważaj żeby obwód był wygodny i żeby fiszbiny nie były za wąskie.

Cytat:
Napisane przez ylona09 Pokaż wiadomość
jesteście cudne
dobrą robotę kochane wykonujecie
dlatego i ja licze na mała pomoc i Wasze rozeznanie i doświadczenie.
zatem i ja zmierzam (mam nadzieje) w kierunku w końcu doborowo dobranego stanika.
kilka dni temu nabyłam sobie komplecik PANACHE SUPERBRA COFETTI
dokladnie ten -> http://www.dopasowana.pl/product-pol...bra-4071-.html
w rozmiarze 32F
no i powiem nieskromnie ale starsznie sie sobie w nim podobam.
rozochocilam sie na tyle, że chciałabym nabyc kolejne tak swietnie leżące cacuszko, ale niestety teraz nie moge sobie pozwolić na kolejny wydatek w takiej granicy cenowej. stad moje pytanie.
czy staniki z KOSTAR albo z Mileny stanowiły by odpowiednie zamienniki?
jakie sa Wasze wrazenia co do tych firm? jak prezentuje sie ich rozmiarówka?
co np sadzicie o tym?
http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/index.php?actio...r_id=458#start

albo ten: http://comexim.pl/s.php?id=174#gn
gratuluję ostanikowania się
oglądałam wczoraj Confetti jest śliczne ale na mnie nie ma rozmiaru, bo potrzebowałabym 30C jak się uprę i będę mieć nadmiar pieniędzy to sobie kupię czarne 30D

ten model Kostara na balkonetce ma dwie skrajne opinie
http://www.balkonetka.pl/katalog/brand/Kostar
ogólnie podobno Kostary są rozciągliwe, ale słyszałam też, że zaczęli szyć ciaśniej, więc nie wiadomo na co się trafi

z Mileny miałam Flamenco - bardzo ścisłe, góra miseczki powiewała, małomiseczkowe - ten model i podobnie szyte u wielu osób tak ma, i Romanticę - też dość ścisła, więc ogólnie można powiedzieć że różne modele są ścisłe albo bardzo ścisłe.
http://www.balkonetka.pl/katalog/brand/Milena

z Comeximu tylko przymierzałam - są ścisłe i mają zawyżoną rozmiarówkę (a może zaniżoną? tzn wypadają o rozmiar większe, to jak to się mówi? ), mają swój kalkulator
http://www.balkonetka.pl/katalog/brand/Comexim
Stary 2009-09-05, 21:20   #934
braworka
Zakorzenienie

hej
zdj opium 70d i la senz 70 d.

la senza za mała.

opim dobre i ciasne, to po nim mam slady na zdj w białym.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg op.jpg (30,7 KB, 62 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg senza.jpg (32,6 KB, 83 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg la senza.jpg (48,2 KB, 57 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg opiumm.jpg (39,8 KB, 52 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg opiummmm.jpg (26,2 KB, 47 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg opium.jpg (38,1 KB, 41 załadowań)

Edytowane przez braworka
Czas edycji: 2009-09-05 o 21:23
braworka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-05, 22:01   #935
kasia_no87
Zakorzenienie

GG do kasia_no87 Send a message via Skype™ to kasia_no87

No i ja wrocilam dzisiaj z wielkich zakupow z niczym!! La Senza miala najmniejsze 30 ale miekkie, Marks&Spencer mial 30 ale na mnie byly za luznie i C bylo troche za male a D odstawalo, w H&M to juz szkoda gadac, myslalam ze poszukam 32D bo oni dosyc waskie staniki maja ale tam jest 32 tydko do C!! Paranoja! No i gdzie ja mam kupic stanik na mnie??

exAparatka
góra: 30.06.2010 - 8.04.2013
dół: 4.08.2011 - 8.04.2013
kasia_no87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-05, 22:47   #936
nelyen
Zadomowienie

Kasia, jak jesteś w Londynie to masz przecież bravissimo! http://stanikowamapa.prv.pl/ tu znajdziesz adresy sklepów

Więc nie za cnoty i charakter nagrodą jest miłość i nie za posłuszeństwo ani lojalność, ale za wdzięk i niepokorność, za życie samo w sobie w całej jego oczywistości. Wielka jest bowiem w nas potrzeba kochania.

Julia Hartwig, Kot Maurycy
nelyen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-05, 23:42   #937
kasia_no87
Zakorzenienie

GG do kasia_no87 Send a message via Skype™ to kasia_no87

Cytat:
Napisane przez nelyen Pokaż wiadomość
Kasia, jak jesteś w Londynie to masz przecież bravissimo! http://stanikowamapa.prv.pl/ tu znajdziesz adresy sklepów
Ok dzieki na pewno tam pojade ale nie wiem kiedy bo on jest niedaleko Oxford St a dopiero co dzisiaj tam bylam wiec pewnie dopiero w nastepnym miesiacu pojade bp tp mam ok 40min autobusem a jeszcze tam taki tlok ze sie odechciewa

exAparatka
góra: 30.06.2010 - 8.04.2013
dół: 4.08.2011 - 8.04.2013
kasia_no87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-06, 10:43   #938
Lavina
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez simeri Pokaż wiadomość
a ile to jest przystępna cena? jest tyle firm i modeli, że ciężko polecić coś konkretnego. akurat Ty z rozmiarem 70C/D mieścisz się w rozmiarówkę większości firm (oprócz sieciówek w style h&m itp ), więc tylko uważaj żeby obwód był wygodny i żeby fiszbiny nie były za wąskie.
hehe no w sumie racja szczerze mówiąc to miałam na myśli jakiś sklep internetowy bo niedługo wyjeżdzam i nie będę miała czasu żeby biegać po sklepach przystępna cena w moim przypadku to gdzieś tak do 60-70zł myślę, że da radę
a może powiedzcie w których staniczkach czujecie się najlepiej? znaczy jakich firm i jakiego rodzaju bo ja np. lubię zakładać push-up bo ładniej biust wygląda a może przy moim rozmiarze powinnam dobrać coś innego?
Stary 2009-09-06, 11:02   #939
magda2109
Zakorzenienie

Dziewczyny, jeżeli możecie, to proszę na PW o adres tego sklepu, który polecałyście "4her" czy jakoś tak Z góry dziękuję
Stary 2009-09-06, 11:19   #940
wdowa_po_leninie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda2109 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jeżeli możecie, to proszę na PW o adres tego sklepu, który polecałyście "4her" czy jakoś tak Z góry dziękuję
a nie onlyher? na pierwszej stronie tego wątku są adresy sklepów i onlyher też tam figuruje

wdowa_po_leninie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-06, 13:22   #941
braworka
Zakorzenienie

opium ma krzywo wszyte fiszbinki z przodu to widac,
a na początku myślałam ze to kwestia złego nałożenia, krzywo, itp, ale jak zdjęłam i spojrzała to niestety widać że tak wszyte.
Stary 2009-09-06, 14:12   #942
luizka__
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez braworka Pokaż wiadomość
hej
zdj opium 70d i la senz 70 d.

la senza za mała.

opim dobre i ciasne, to po nim mam slady na zdj w białym.
Cytat:
opium ma krzywo wszyte fiszbinki z przodu to widac,
a na początku myślałam ze to kwestia złego nałożenia, krzywo, itp, ale jak zdjęłam i spojrzała to niestety widać że tak wszyte.
Z la senzy masz małomiseczkowy model (lullaby lace), 32dd powinno być dobre (ale będzie miało wyższy mostek). Opium bardzo ładnie leży, nie widzę krzywych fiszbin, mogłabyś je zaznaczyć? Też zamówiłam sobie ten model.
Stary 2009-09-06, 15:02   #943
*piękna
Zakorzenienie

Doradzicie mi jaki powinnam wybrać rozmiar flamenco mileny? chcę kupić czarno czerwony i w opiniach wyczytałam, że jest małomiseczkowy i przy moich wymiarach kobiety biorą 65E/65F ale mam obawy, że będzie za duży.. Ma któraś z Was ten stanik i mogłaby mi więcej o nim powiedzieć? poza tym, że jest przecudnej urody

moje wymiary z dnia dziesiejszego to 66/83-84 (w "zwisie" 85cm)

*piękna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-06, 16:26   #944
matra^
Rozeznanie

GG do matra^

czy któraś z dziewczyn byłaby w stanie doradzić mi jaki rozmiar z tych dwóch modeli pasowałby mi przy moich wymiarach?
Freya Retro
Panache Inferno
77/96
i czy Panache będzie dobrym wyborem jeśli mam odstęp pomiędzy piersiami? [tzn nie jakiś wielki, ale jest].
podobno Panache to będzie 70F ale sama nie wiem.. a Freya? nie mam doświadczenia z tą marką..
matra^ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-06, 17:38   #945
solange421
Zakorzenienie

GG do solange421 Wyślij wiadomość przez MSN do solange421 Send a message via Skype™ to solange421

Przymierzam się do zakupu Panache Cleo Bobbie i tak do końca nie wiem który rozmiar wybrać.
Moje wymiary:
84cm pod biustem ciasno
107cm w biuście

Na balkonetce różne opinie, niektóre mówią, że rozciągliwy, a inne że ściśliwy.
Z Panache jeszcze nie miałam żadnego modelu, więc tym bardziej się nie orientuję
solange421 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-09-06, 19:28   #946
luizka__
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez matra^ Pokaż wiadomość
czy któraś z dziewczyn byłaby w stanie doradzić mi jaki rozmiar z tych dwóch modeli pasowałby mi przy moich wymiarach?
Freya Retro
Panache Inferno
77/96
i czy Panache będzie dobrym wyborem jeśli mam odstęp pomiędzy piersiami? [tzn nie jakiś wielki, ale jest].
podobno Panache to będzie 70F ale sama nie wiem.. a Freya? nie mam doświadczenia z tą marką..
Ja bym brała 70F zarówno w Inferno jak i Retro.

Cytat:
Napisane przez solange421 Pokaż wiadomość
Przymierzam się do zakupu Panache Cleo Bobbie i tak do końca nie wiem który rozmiar wybrać.
Moje wymiary:
84cm pod biustem ciasno
107cm w biuście

Na balkonetce różne opinie, niektóre mówią, że rozciągliwy, a inne że ściśliwy.
Z Panache jeszcze nie miałam żadnego modelu, więc tym bardziej się nie orientuję
jeśli czytasz opinie to zwróć uwagę jakie wymiary ma osoba komentująca. Jedna dziewczyna napisała, że jest dużomiseczkowiec i że za duży, a wzięła miseczkę więcej, niż wychodzi z jej wymiarów. Najbezpieczniej celować w tabelkowy rozmiar - 34G, a jeśli jesteś mało ścisiśliwa, to 36F.

---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ----------

Cytat:
Napisane przez *piękna Pokaż wiadomość
Doradzicie mi jaki powinnam wybrać rozmiar flamenco mileny? chcę kupić czarno czerwony i w opiniach wyczytałam, że jest małomiseczkowy i przy moich wymiarach kobiety biorą 65E/65F ale mam obawy, że będzie za duży.. Ma któraś z Was ten stanik i mogłaby mi więcej o nim powiedzieć? poza tym, że jest przecudnej urody

ja bym celowała w 65E, 65F jest na 88cm w biuście więc raczej będzie za duże, mimo, że to małomiseczkowiec.
Stary 2009-09-06, 21:16   #947
*piękna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez luizka__ Pokaż wiadomość

ja bym celowała w 65E, 65F jest na 88cm w biuście więc raczej będzie za duże, mimo, że to małomiseczkowiec.
Tylko się zastanawiam czy nie wziąc 60-tki bo 65-tka podobno rozciąga się do 74cm.. Może więc 60F?

Stary 2009-09-06, 21:27   #948
Jelonek
Zakorzenienie

Mając 66cm pod biustem, z Flamenco spokojnie bierz 65. On ma taki "sznurkowy" obwód, tzn. może i da się go do trzeszczenia naciągnąć te parę centymetrów, to jednak na ciele, obawiam się, że 60 byłaby zwyczajnie nieprzyjemnie dusząca. Jeżeli byś się w nią dopięła w ogóle To naprawdę szalony ściśliwiec.
Jelonek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-06, 21:30   #949
*piękna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jelonek Pokaż wiadomość
Mając 66cm pod biustem, z Flamenco spokojnie bierz 65. On ma taki "sznurkowy" obwód, tzn. może i da się go do trzeszczenia naciągnąć te parę centymetrów, to jednak na ciele, obawiam się, że 60 byłaby zwyczajnie nieprzyjemnie dusząca. Jeżeli byś się w nią dopięła w ogóle To naprawdę szalony ściśliwiec.
Rozumiem, że posiadasz ten biustonosz? A możesz zdradzić ile masz w biuście i jaki masz rozmiar? Bo po tym jak to zobaczyłam to doszłam do wniosku, że strasznie malutkie są te staniczki skoro dziewczyny o tych wymiarach mają 65F:

http://www.balkonetka.pl/katalog/bra/milena-flamenco-12

http://www.balkonetka.pl/katalog/bra...menco-czerwone

Edytowane przez *piękna
Czas edycji: 2009-09-06 o 21:40
Stary 2009-09-06, 21:38   #950
braworka
Zakorzenienie

dorzucam zdjęcia opium, fiszbiny na mostku wszyte ciut krzywo, jakby nie robić nie da się ich wyrównać, to nie jest tak że krzywo położyłam.materiał na mostku jest też taki pofalowany, nie wszyty tak ładnie gładko i prosto, tylko z taka fałdką. co nie zmienia faktu że opium
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg o.jpg (147,6 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg oo.jpg (159,6 KB, 37 załadowań)
Stary 2009-09-06, 21:44   #951
anonyme
Zadomowienie

Piękny ten Opium szkoda, ze nie ma mojego rozmiaru nigdzie.
Mam pytanie, czy Robyn i Charlie Panache Cleo są rozciągliwe?
Ponieważ nie załapałam się na promocyjną cenę rozmiaru 65GG zastanawiam się nad zakupem 70FF, bo już coraz mniej ich widzę, a prezentują się świetnie. Tylko będę miała problem, który wybrać
anonyme jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-06, 21:51   #952
0lkaa
Raczkowanie

Cytat:

Mam 66/84 i flamenco w rozmiarze 65E. Na mniejszej piersi trochę odstaje na górze, a na większej w niektóre dni robi się za mały, ale i tak jest ładniejszy nawet od masquerade antoinette tylko koszmarnie ścisły...
0lkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-06, 22:04   #953
*piękna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 0lkaa Pokaż wiadomość
Mam 66/84 i flamenco w rozmiarze 65E. Na mniejszej piersi trochę odstaje na górze, a na większej w niektóre dni robi się za mały, ale i tak jest ładniejszy nawet od masquerade antoinette tylko koszmarnie ścisły...
Śliczny to on jest no i nie wiem co robić.. Ani z tym flamenco ani z romantica... Chyba jednak zamówię flamenco 65F bo dużo dziewczyn o podobnych wymiarach pisze, że 65E spłaszcza a F jest już idealne. A z romantica poczekam chyba na 60F bo boję się tego G ale po tamtych zdjęciach co wstawiłam mam wrazenie, ze E jesst duuzo za małe..

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-09-06, 22:30   #954
simeri
Wtajemniczenie

Cytat:
Śliczny to on jest no i nie wiem co robić.. Ani z tym flamenco ani z romantica... Chyba jednak zamówię flamenco 65F bo dużo dziewczyn o podobnych wymiarach pisze, że 65E spłaszcza a F jest już idealne. A z romantica poczekam chyba na 60F bo boję się tego G ale po tamtych zdjęciach co wstawiłam mam wrazenie, ze E jesst duuzo za małe..
ja miałam Flamenco 65D na 68/82, z tabelki wychodzi mi 65C, ale w tym 65D miseczka była dobra tylko góra powiewała trochę, więc zrobiłam małą zakładkę na pionowym szwie, ale się go pozbyłam, bo był za ciasny. najlepiej weź dwa dla porównania, a jeśli chcesz tylko jeden to 65F jeśli nie boisz się małych robótek ręcznych jakby co.

---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ----------

Cytat:
dorzucam zdjęcia opium, fiszbiny na mostku wszyte ciut krzywo, jakby nie robić nie da się ich wyrównać, to nie jest tak że krzywo położyłam.materiał na mostku jest też taki pofalowany, nie wszyty tak ładnie gładko i prosto, tylko z taka fałdką. co nie zmienia faktu że opium
rzeczywiście krzywy, no to chyba możesz go reklamować
Stary 2009-09-06, 22:41   #955
*piękna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez simeri Pokaż wiadomość
ja miałam Flamenco 65D na 68/82, z tabelki wychodzi mi 65C, ale w tym 65D miseczka była dobra tylko góra powiewała trochę, więc zrobiłam małą zakładkę na pionowym szwie, ale się go pozbyłam, bo był za ciasny. najlepiej weź dwa dla porównania, a jeśli chcesz tylko jeden to 65F jeśli nie boisz się małych robótek ręcznych jakby co.

Po przeczytaniu opinii na na Milenie zdecydowałam się na 65F, najwyżej odeślę lub tak jak Ty coś pokombinuję I zaryzykuję z tą romanticą 60G jak bedzie jeszcze dostępna (mają ostatni egzemplarz) bo zamówienie złoże dopiero w przyszłym tygodniu (muszę jeszcze sprzedac trochę książek bo na razie mnie nie stać na oba a wolę już zamówić dwa razem zeby przesyłkę mieć za darmo).

Stary 2009-09-06, 22:41   #956
0lkaa
Raczkowanie

Cytat:
Romantica mam 60F i po paru dniach rozciągania na krześle () jest tak samo ścisły jak flamenco 65E. Dalej już się nie rozciąga, a mam go parę miesięcy. Miseczki są dobre. 60G miałam baroque, było wyraźnie za duże, miałam wrażenie że między tymi rozmiarami jest straszna przepaść.
0lkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-06, 22:54   #957
*piękna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 0lkaa Pokaż wiadomość
Romantica mam 60F i po paru dniach rozciągania na krześle () jest tak samo ścisły jak flamenco 65E. Dalej już się nie rozciąga, a mam go parę miesięcy. Miseczki są dobre. 60G miałam baroque, było wyraźnie za duże, miałam wrażenie że między tymi rozmiarami jest straszna przepaść.
Jedna 'użytkowniczka" biustonosza romantica napisała że 60E i 60F są identyczne.. więc może jakieś felerne egzemplarze dostała.. Jednak spróbuję z tym 60G i najwyżej im odeślę bo na 60F się raczej nie doczekam.. A mam takie pytanie, jesli zamówię rzeczy za ponad 120zł i nie zapłace za przesyłkę a potem jedną rzecz oddam to będę musiała oddać za p[ierwszą przesyłkę czy zapłacę po prostu tylko za odesłanie?

a przepraszam, już doczytałam na stronie: Jednocześnie informujemy, że w przypadku zwrotu zamówienia, któremu towarzyszyła darmowa przesyłka, koszty przesyłki zostaną przeliczone ponownie i od kwoty należnej do zwrotu zostanie odliczony wcześniej należny koszt przesyłki.

Edytowane przez *piękna
Czas edycji: 2009-09-06 o 22:57
Stary 2009-09-06, 22:56   #958
toxic_squirrel
Przyczajenie

Po raz kolejny proszę o radę Czy masquerade polka naprawdę tak strasznie dziobuje? Bardzo mi się podoba ten model, kupiłabym od razu, tylko te opinie o niesamowitych kaczych dziobach mnie przerażają. Warto spróbować?
toxic_squirrel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-07, 08:59   #959
Anielllka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anonyme Pokaż wiadomość
Piękny ten Opium szkoda, ze nie ma mojego rozmiaru nigdzie.
Mam pytanie, czy Robyn i Charlie Panache Cleo są rozciągliwe?
Ponieważ nie załapałam się na promocyjną cenę rozmiaru 65GG zastanawiam się nad zakupem 70FF, bo już coraz mniej ich widzę, a prezentują się świetnie. Tylko będę miała problem, który wybrać
Witam
Charlie to baaaaardzo rozciagliwy model i on tylko do g był.
Stary 2009-09-07, 14:21   #960
luizka__
Rozeznanie

Cytat:
Tylko się zastanawiam czy nie wziąc 60-tki bo 65-tka podobno rozciąga się do 74cm.. Może więc 60F?
ja na 64cm pod biustem mierzyłam 65tkę i była bardzo ścisła.

Cytat:
Ja bym zareklamowała ten model i wymieniła na drugi. Mam nadzieję, że moje przyjdzie z prostymi fiszbinami.

Cytat:
Napisane przez toxic_squirrel Pokaż wiadomość
Po raz kolejny proszę o radę Czy masquerade polka naprawdę tak strasznie dziobuje? Bardzo mi się podoba ten model, kupiłabym od razu, tylko te opinie o niesamowitych kaczych dziobach mnie przerażają. Warto spróbować?
Ja mam bliźniaczy model Polki - Shanghai. Te modele nigdy nie zrobią okrągłęgo profilu, a taki trochę rakietujący. Jednym się ten kształt podoba, innym nie. To, czy warto zamawiać zależy, do której grupy się zaliczasz . Ja z Shanghaja jestem zadowolona.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości