|
|
#931 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wirtualne przyjaciółki cz.III
Cytat:
|
|
#932 |
|
Przyczajenie
|
.
Edytowane przez ewciaa1994 Czas edycji: 2009-08-23 o 22:25 |
|
|
|
#933 |
|
Zakorzenienie
|
To z nią o tym porozmawiaj.
|
#934 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#935 |
|
Przyczajenie
|
.
Edytowane przez ewciaa1994 Czas edycji: 2009-08-23 o 22:25 |
|
|
|
#936 |
|
Zakorzenienie
|
I w tym momencie pokazujesz swoje dziecinne zachowanie. Nie powiedziałam, że dziecinna jest sprawa, tylko pokazuje, że nie tylko siostra zachowuje się dziecinnie.
|
#937 |
|
Wtajemniczenie
|
ale sama jej tak robisz!
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- Trafna uwaga
|
|
#939 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#941 |
|
Konto usunięte
|
Właśnie herbatkę miętową popijam, a potem do łóżeczka... I od rana na pocztę lecieć, bo oczywiście koleś mi rzeczy z allegro musiał wysłać w czwartek (po poniedziałkowej zapłacie) i przyszły mi w piątek, jak wyjątkowo mnie w domu nie było
|
|
|
|
#942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#943 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#944 |
|
Wtajemniczenie
|
ale śpiochy!
|
|
#945 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() bylam u weta -Sonia jest juz zdrowa widzę, że pojawila nam się nowa koleżanka, która pousuwała wszystkie swoje posty jak prawdę usłyszała o swoim zachowaniu ale mnie takie cos denerwuje... mam ochotę moderatorom ją zgłosić ale pewnie już się na wizazu (lub na naszym wątku) więcej nie pojawi, to nie będę tracić czasu moderacji ![]() co u was? Ja spędziłam wczoraj miło czas z TŻ i w ogóle nie mam pomysłu na dzisiejszy dzień w ogóle TŻ wczoraj uparł się, że znajdzie mój pamiętnik i znalazł ale nie czytał oddał i powiedzial, że jak nie chcę to nie będzie i tylko przejrzał strony, powiedział, że mam ładne pismo i ładne zdjęcie wybrałam (na ktorym jesteśmy oboje) aż mi się milo zrobilo
|
|
#946 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć kobitki
![]() Cytat:
Cytat:
Dziewczyna przyjmowała swoje racje, nie dopuszczając żadnych innych do siebie ![]() Cytat:
Ładnie się zachował
|
|
#947 |
|
Zadomowienie
|
A ja już jestem prawie spakowana. Trzymajcie się dziewczyny
|
#948 |
|
Zakorzenienie
|
Udanej podróży!
|
#949 |
|
Zakorzenienie
|
Wtedy siedzialam z wami a mama mi wlosy rozbila jak skonczyla to zrobilam sobie make-up i poszlam. Musze stwierdzic ze fajnie bylo
![]() Usiedlismy z TŻ obok ludzi bardziej znajomych bo ogolnie wszystkich znalam i tki kolega mial takie tempo z piciem ze.... i jeszcze mnie pilnowal zebym cale kieliszki pila ale troszke udalo mi sie oszukac i tak caly czas bylam trzwzwa chodz po takiej ilosci wodki powinnam spac az dziwne ale jak caly czas tanczylam to sie wytanczylo![]() A tak w ogole dzien dobry tesknilyscie?
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#950 | |
|
Zakorzenienie
|
nawet nie wiesz, jak mnie to cieszy
Cytat:
tylko wiesz co mnie denerwuje -że tak, to kozakować każdy potrafi, a potem człowiek zaczyna się wstydzić tego co napisał, bo zostalo to skrytykowane i co wtedy taka osoba robi? usuwa posty dobrze, że tu obowiązuje cytowanie a wystarczy dostrzec, że robi się coś źle i powiedziec "dobra, przepraszam was, (macie racje) głupio się zachowałam " i juz człowiek jest zupełnie inaczej postrzegany ale prościej jest zachowywac się dziecinnie i jak ktoś ma inne zdanie niz ja to się obrazić ajć jak mnie to drażni Bo on uważał, że ja się "chowam w kartkach" -15 minut mu tlumaczylam, że najpierw gadam z nim, a potem piszę i nic tam nie ukrywam, poza tym jak go przeczyta będę musiała go spalić, a bardzo mi sie ten notes podoba i wolalabym nie i że jak chce może przeczytać obojętnie który wpis -byle jeden i mi go oddał. No i jak już go znalazł to obejrzal tylko i mi oddał kochany ja myslałam, że będzie czytał -byłam pozytywnie zaszokowana ![]() baw się dobrze
|
|
|
#951 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kacyk był? ![]() No pewnie!
Edytowane przez czarnulkax Czas edycji: 2009-08-24 o 12:47 |
|
|
|
|
#952 |
|
Zakorzenienie
|
kuurcze,ależ mi się marzą studia za granica..
![]() brat mówi,że przed chwilą było cos o uniwersytecie w Londynie,ze nie ma chętnych i cos tam zmienili żeby zachęcic ludzi,ale nie pamieta co jak to on tylko ja sie boje,że nawet za te 2 lata nie byłabym gotowa wyjechać do Londynu,gdzie nie mamy nikogo znajomego i mieszkać tam kilka lat.. ja jestem mało zaradna :P ale taki prestiż,ze studiujesz za granicą..musze nad tym pomysleć. proponowałam bratu,ze ze mna wyjedzie,ale nie chce edit:maj gat! jakie drogie czesne! 3000-4500 funtów ze rok bodajze,a 1 funt= ok 4,60 zł (o ile dobrze sprawdziłam) masakra...
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" Edytowane przez cherry l Czas edycji: 2009-08-24 o 12:58 |
|
|
|
#953 | ||
|
Zakorzenienie
|
Mogę się domyślić
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- Werka pamiętasz jak sie ostatnio zastanawiałam kiedy sobie przypomną o indeksach? Wczoraj pisze do mnie kolega, czy nie mam jego indeksu?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#954 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#955 |
|
Konto usunięte
|
Powróciłam
Od rana na pocztę, a potem na zakupy na drugi koniec miasta, bo i tak nie miałam co robić ![]() Kolejny ziołowy szampon do wypróbowania...
|
|
|
|
#956 | ||
|
Zakorzenienie
|
Skończyłam prasować
Wstałam jakaś pełna energii w poniedziałek Nawet mam ochotę się pouczyć ![]() Antii za niedługo wraca ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- Cytat:
|
|
#957 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#958 |
|
Zakorzenienie
|
o stypendium tam jest bardzo cieżko,ale cos mi sie rzuciło w oczy,ze mozna dostać dofinansowanie z UE do 1100 funtów,jakos tak..
ale mysl o rozmowie kwalifikacyjnej mnie przeraża(za dużo sie filmów młodzieżowych naoglądałam Kurcze,za póltora roku mam mature, a nie mam pojęcia co dalej robić... to tez mnie przeraża :P ranyy to słowo na m jest straszne za dużo myślałam głowa mnie boli :P
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" |
|
|
|
#959 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- Cytat:
Tam już w szkołach dzieciom kładą nacisk na samodzielną naukę. Ale poziom jest znacznie niższy niż w Polsce. Studia też inaczej wyglądają, są prostsze i bardziej uczą od strony praktycznej. Do tego jest duży przeskok w poziomie wiedzy - na plus na Polaków.
|
|
#960 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:34.

Bo niestety na żelki "stałe" mnie nie stać
ale mnie takie cos denerwuje... mam ochotę moderatorom ją zgłosić
ale pewnie już się na wizazu (lub na naszym wątku) więcej nie pojawi, to nie będę tracić czasu moderacji
w ogóle TŻ wczoraj uparł się, że znajdzie mój pamiętnik i znalazł
ale nie czytał 

a wystarczy dostrzec, że robi się coś źle i powiedziec "dobra, przepraszam was, (macie racje) głupio się zachowałam " i juz człowiek jest zupełnie inaczej postrzegany