|
Notka |
|
Wspólne zakupy perfumeryjne Forum dla osób, które są zainteresowane wspólnymi zakupami - obszar perfumy. Chcesz kupić sprawdzone perfumy w dobrej cenie? Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#931 |
Raczkowanie
|
Dot.: Nie załapałam się na..., chętnie przyłączyłabym się... (każdy ma jeden post z l
Chętnie dołączę do rozbiórki Calvin Klein Euphoria
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#932 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nie załapałam się na..., chętnie przyłączyłabym się... (każdy ma jeden post z l
Chętnie dołączę do rozbiórki Giorgio Armani Acqua di Gioia (woda perfumowana)
![]()
#933 |
Wizażowy Kot Igor
|
Chetnie dołączę do rozbiórki:
-Panna Szpilkówna Lutens'a - Orange, też Lutens'a -Shalimar Guerlaine'a (każda odmiana) -L'heure bleu Guerlaine (widzialam na tru, ale niestety, sama flakonu nie kupię) - Indian Nights/ La Nuits Indiennes J.P Scherrer No niech ktoś rozbiera Lutki no! ![]()
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
![]() ![]() |
![]() |
#934 |
Wtajemniczenie
|
Ja bym się dołączyła do:
Profumum Roma: Sorriso, Dulcis in Fundo, Ambrosia, Acqua Zuchero, Volo as.... Toma Forda Tobacco Vanille i może innych fordów (Jasmine Rouge, Shanghai lily). Zadiga Her. Największą chęcią jest Arabian Oud Arabian Night Black ale to bym chciala flakon i dużo. (może dzięki jednej z wizażanek się uda) Edytowane przez szozda Czas edycji: 2014-12-28 o 18:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#935 |
Zadomowienie
|
Przegapiłam Aliena Eau Extraordinaire, wzięlabym tak z 20 ml.
Chętnie przyłączyłabym się do rozbiórki Miss Dior Blooming Bouquet i Chanel Coco Mademoiselle, też bym chciała ok 20 ml.
#936 |
Raczkowanie
|
przyłączam się do prośby @szozdy
tak Tom Ford Tobacco Vanille też bym wziął z 10ml |
![]() ![]() |
![]() |
#937 |
Wtajemniczenie
|
Dzisiaj od 19tej jest noc zakupów w douglas.pl i -20%. Może ktoś kupiłby i rozebrałby Tom Ford Private Blend Tobacco Vanille? Widzę, że jest tu zainteresowanie tym zapachem, a ze zniżką cena będzie dużo bardziej przyjazna
![]()
#938 |
Rozeznanie
|
Chętnie rozbiorę:
Womanity EDP - Mugler Organza Indecence - Givenchy Gucci - Gucci Kenzo - Amour Euphoria Blossom - Calvin Klein Crystal Rock - Durbano
Moja fotografia - polubiajcie, będzie mi bardzo miło ![]() www.facebook.com/MKownackaFilmPhoto ![]() Edytowane przez Decadence Czas edycji: 2015-01-05 o 16:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#939 |
lise-kotta
|
Dołączę do:
- Royal Muska - Diptyque (wszystkie za wyjątkiem Philosykos i L'Ombre Dans L'Eau) - Jo Malone (za wyjątkiem Blackberry & Bay, Vanilla & Anise, Lime Basil & Mandarin, Orange Blossom, Earl Grey & Cucumber, Peony & Blush Suede i Nectarine Blossom & Honey) - Byredo (wszystkie) - Atelier Cologne (prawie wszystkie) - Laura Mercier (wszystkie) - Flankery Aliena - Boss Ma Vie - Molecule 01 i 02 - Poeme - Acqua Universalis Francis Kurkdjian - Innocent TM + wszystko co figowe + nietypowe świeżaki + wszystko z dużą ilością piżma
Edytowane przez liselotta Czas edycji: 2015-01-23 o 14:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#940 |
Zadomowienie
|
Poprzednie chciejstwo - Tobacco Vanille właśnie zdobyłam
Więc teraz kolejny Ford - będzie trudniej, bo wycofany i nie wiem, czy komuś wpadnie w łapki do rozbiórki: Tom Ford Amber Absolute - minimum dyszka (może więcej, zależnie od tego, jak straszna będzie cena) Chciałoby mi się również Annayake Miyako też tak z dyszkę albo dwie Dior Mitzah - praktycznie każdą ilość (właśnie zdobyłam w rozbiórce, ale za mało sobie wzięłam, a woda już wycofana, więc mogę liczyć tylko na cud) A z rzeczy całkiem realnych, tylko drogich, to miałabym ochotę na Spirit of the Glen edp, HYLNDS by D.S & Durga ![]() ![]() No i Wizażanki ciągle poddają mi nowe pomysły.... Givenchy Ambre Tigré i Laboratorio Olfattivo Alambar też nie pogardzę ![]() Sonoma Scent Studio - praktycznie każdy zapach i w każdej ilości, a czarną ambrę to chętnie jako cały flakon (jak ktoś tylko będzie w stanie ściągnąć to na nasz kontynent, że do naszego kraju nie wspominając...) Edytowane przez scorpionetka Czas edycji: 2015-07-16 o 17:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#941 |
Raczkowanie
|
Najchętniej przyłączyłabym się do:
Alien (zwykły i Aqua Chic) edp - po 5-10 ml Aqua Allegoria Lys Soleia edp 5-10 ml Mniej chciane ale wciąż chciane :P po 5 ml Jimmy Choo for Woman Ange ou Demon Le Secret i zwykły edp Pacco Rabanne Ultraviolet Chanel no 5 Słoń Kenzo ![]()
Fragrantica ![]() Studentka pedagogiki wczesnoszkolnej z przedszkolną z językiem angielskim! ![]() Edytowane przez DarkTemptation Czas edycji: 2015-01-14 o 15:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#942 |
Przyczajenie
|
Witam,
Edytowane przez Majka30 Czas edycji: 2015-11-27 o 23:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#943 |
Raczkowanie
|
A ja nie załapałam się na żadną z rozbiórek Royal muska, a tyle i tak zachęcająco się o tym zapachu pisze, jestem chętna na 5, a nawet 10ml.
Plizzz |
![]() ![]() |
![]() |
#944 |
Zakorzenienie
|
La vie est belle-10ml jak najszybciej
![]() Aqua allegoria herba fresca 5-10ml (zależnie od ceny) tez im szybciej tym lepiej Lolita lempicka forbidden flower/fleur defendue 5ml j.w. Edytowane przez szmyglo Czas edycji: 2015-01-18 o 20:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#945 |
Przyczajenie
|
Chętnie :
Therry Mugler Alien ![]() Dior Hypnotic Sensuelle ![]() Bottega Venge Knot ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#946 |
Wtajemniczenie
|
Jestem chętna na :
Flowerbomb EDT V&R 10ML Flowerbomb EDP V&R 10ML Royal Muska Micallef 5 ml ![]() Edytowane przez madziullka Czas edycji: 2015-01-30 o 07:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#947 |
Rozeznanie
|
Molecule 01 i inne wariacje też chętnie
YSL Belle d'Opium L'Artisan Deliria SL Un Bois Vanille
J'adore na wymianę + kilka innych ![]() ![]() Edytowane przez sinsinsin Czas edycji: 2015-02-11 o 23:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#948 |
Rozeznanie
|
Z chęcią przyłączę się do rozbiórki:
Lalique: Encre Noire i Perles de Lalique; Tom Ford Black Orchid; J.F. Schwarzlose Berlin Rausch; Escentric Molecules Molecule 01; Profumum Roma Acqua de Sale; The Different Company Sel de Vetiver. ![]() Edytowane przez nate Czas edycji: 2015-03-18 o 21:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#949 |
♪♫♪♪♫♪
|
Ja chętnie wezmę udział w rozbiórce:
- Flowerbomb - La Vie Est Belle - Bon Bon - Alien likierowy i/lub Essence Absolue ![]() - Keiko Mecheri Loukhoum i Loukhoum Eau de Poudree (choć Parfum du Soir też bym przetestowała z chęcią) - słodziaków, również gourmandowych, byle nie nazbyt owocowych ![]()
![]() Edytowane przez GretchenSp Czas edycji: 2015-06-25 o 13:44 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#950 |
Raczkowanie
|
Znajdźcie proszę dla mnie:
Amouage Lyric for women Tom Ford Black Orchid Givenchy Ange ou Demon ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#951 |
Szara Eminencja
|
Z chęcią dołączę do rozbiórki
La Vie Est Belle Bon Bon Armani SI bądź SI intense ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#952 |
Rozeznanie
|
Armani Mania
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#953 |
Raczkowanie
|
ANGEL Thierrego Muglera, edt 15 ml
ANGE OU DEMON LE SECRET Givenchy, edp 15ml Edytowane przez Dora35 Czas edycji: 2015-03-14 o 17:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#954 |
:)
|
-
Edytowane przez pikdaria Czas edycji: 2015-08-07 o 09:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#955 |
Raczkowanie
|
Z bardzo bardzo dużą radością dołączę się do:
- Chanel, Cristalle Eau Verte - Chanel, Cristalle - Cacharel, Anais Anais - Cacharel, Lou Lou - Priscilla Presley, Indian Summer - Dior, Poison - Dior, Midnight Poison
12.09.2017 konsultacja J.K. Wrocław 27.10.2017 operacja 285cc Alergan Natrelle Inspira TRX ![]() Edytowane przez lotiel Czas edycji: 2015-05-19 o 08:15 Powód: edit |
![]() ![]() |
![]() |
#956 |
Lady D.
|
Bardzo chętnie dołączę do:
(5-15ml) Viktor & Rolf flowerbomb EDP, Victor & Rolf, Flowerbomb La Vie En Rose EDT, Viktor & Rolf, Flowerbomb Extreme EDP Guerlain, Insolence EDP, D&G The One lub Rose the One - ale ogólnie jestem otwarta na wszystkie od D&G ![]() Christian Dior, Miss Dior Cherie 2011 EDP Kenzo, Kenzo Amour EDP, Giorgio Armani, Acqua di Gioia EDP Lancone, La Vie Est Belle Edytowane przez karambajka Czas edycji: 2015-03-17 o 21:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#957 |
Raczkowanie
|
Przyłącze się do rozbiórki FREDERIC MALLE French Lover 40-50 ml.
Edytowane przez vat22 Czas edycji: 2015-05-09 o 10:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#958 |
Raczkowanie
|
Przygarnę Montale Intense Cafe ok. 30ml
#959 |
Zadomowienie
|
Chętnie przyłączę się do rozbiórki:
Ambre Sultan Lutensa Amber & Patchouli Jo Malone Ambre Soie Armaniego Philosykos Diptyque La Fin du Monde Etat Libre Tonka i Oud Remonecsence Royal Muska Shalimar Infusion de Vetiver i d'Amande Prada Edytowane przez ganglion Czas edycji: 2015-06-01 o 22:26 Powód: nowe pomysły |
![]() ![]() |
![]() |
#960 |
Zakorzenienie
|
Bardzo bym chciała dołączyć do rozbiórek poniższych zapachów
![]() Giorgio Armani Si Viktor & Rolf Flowerbomb Chanel N° 5 Elie Saab Le Parfum ...oraz większość Chloé i Lolita Lempicka.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:55.