![]() |
#931 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielkie oszczędzanie! Kto ze mną? :)
witam, witam
![]() wraca gołodupiec ![]() dostałam już wypłatę ![]() część poszła na długi... nie pytajcie ile mi zostało bo to koszmar jakiś ![]() 71 torebka z etorebki 30 avon czyli 101 odłożone zostało mi 410 zł + 200 zł w bonach jeśli nie będę jadła na mieście i latała w pracy do sklepu "po colę, czipsy i inne badziewie" i będę brała jedzenie z domu, to może uda mi się nic nie wydawać ![]() mam w planach zakupy ubraniowe, ale zobaczymy jeszcze jak to będzie... muszę zastanowić się czy to tzn "must to have" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#932 |
after hours
|
he he
![]() ja sobie chyba odpuszczę te wyprzedaże poza jakimś sweterkiem ![]() ![]() ![]() np.tydzień w cannes dla 2-4 osób 900 zł/za mieszkanie, nie za osobę. ale to nie wakacje, tylko wrzesień/październik (ryzyko związane z ewentualną kampanią wrześniową ![]() Edytowane przez Ayo22 Czas edycji: 2009-12-25 o 22:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#933 |
Wtajemniczenie
|
Ayo22, pochwal się, skąd takie okazje wytrzasnęłaś?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#934 |
after hours
|
poszło na PW, żeby im reklamy nie robić
![]() Edytowane przez Ayo22 Czas edycji: 2009-12-27 o 13:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#935 | ||
Zakorzenienie
|
witam po świetach
![]() nie było mnie od wigilii, poświeciłam ten czas rodzinie ![]() na plusie 100 zł od teściowej + prezenty... ale wybieram sie w styczniu na wyprzedaże i na to bedzie miedzy innymi ta stówka ![]()
kocham kawę ![]() ![]() hybrydy moja nowa pasja ![]() Być może ten, którego kocham Jest moich marzeń wiernym cieniem I jeśli o mnie śni po nocach, jest moim życiem i spełnieniem ![]() ( 26.07.2008 forever )
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#936 |
Zakorzenienie
|
dzisiaj powinnam dostać baty
wypuścić alufę z domu po 3 dniach niekupowania... 17 zł KFC 7 zł gumy i batonik 10 zł szalik 20 zł bluzka 6 zł pasek razem 60 zł - równy rachunek ![]() ps. nakupuje sobie ubrań i do wiosny MUSI mi to wystarczyć !! |
![]() ![]() |
![]() |
#937 |
after hours
|
ja się jutro nie wybieram nigdzie
|
![]() ![]() |
![]() |
#938 |
Komplikatorka
|
przez święta nic nie wydałam, dzisiaj też nic, jutro 20 zł na kosmetyczke...
#939 |
Wtajemniczenie
|
ja przez święta też nic nie wydałam, popsuł mi się tylko jeden kozak i muszę zanieść do szewca, ale mam nadzieję, że mama zapłaci
![]() Muszę też kupić bluzkę na sylwestra, bo jednak idziemy, upatrzyłam taką śliczną w reserved, ale kosztuję 99zł, to strasznie dużo jak za taką zwykłą bluzkę z kilkoma cekinami, ale jest śliczna ![]() I TŻ ma zaraz urodziny, też muszę mu coś kupić w tym tygodniu, a będzie to raczej szalik i może czapka jak znajdę ładną ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#940 |
after hours
|
my się wybieramy na domówkę, paznokcie mi zrobi przyjaciółka (tzn zdobienie, nie tipsy) sukienkę mam i wymyśliłam do tego fryzurę Audrey ze Śniadania
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#941 |
Wtajemniczenie
|
przez święta ani grosza nie ubyło z portfela
![]() lodówka pełna więc o żywieniówkę nie mam się co martwić, w mieścinie, w której aktualnie pracuje pokusy typu ciuchy i kosmetyki odpadają - bo tu po prostu nie ma gdzie tego kupować ![]() zatem wygląda na to, że grudzień zakończę z plusem na koncie, który pójdzie na poczet marcowego wyjazdu na deche ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#942 | ||
Zakorzenienie
|
dobrze,ze w sweita sa pozamywakne sklepy,bo napewno bym cos straciła
![]() a tak to kasa sie 3mała w portfelu ![]() ale jutro juz planuje wyjscie do miasta i na targ,bo w lodowce juz duuzo miejsca sie zrobiło, sporo osob goscilismy w te swięta, a poza tym robie impreze sylwestrowa w domu to musze jeszcze troche rzeczy kupić.. w styczniu mąż ma urodziny 30stka, wiec bede musiała sie troche bardziej postarac i pewnie rodzinka wleci na jakiegos torta, ale dobrze,ze to po wypłacie ![]() a 13ego stycznia jade ze szwagrem na wyprzedaże do Berlina ![]() ![]() SAAAAAAAALEEEEEEEEEEEEEEE EEE ![]()
kocham kawę ![]() ![]() hybrydy moja nowa pasja ![]() Być może ten, którego kocham Jest moich marzeń wiernym cieniem I jeśli o mnie śni po nocach, jest moim życiem i spełnieniem ![]() ( 26.07.2008 forever )
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#943 |
Zakorzenienie
|
A ja chyba jakoś w okolicach lutego poszukam pracy. Zbieram na mieszkanie, a ponieważ jestem niezarabiająca studentka jest strasznie trudno. Na razie wychodzę z założenia, że "grosz do grosza...". Dobrze, że jestem uparta
![]()
#944 |
Wtajemniczenie
|
U mnie też na razie ok, przez święta zgarnęłam trochę kasy więc wydam ją na jutrzejsze zakupy
![]() w tym miesiącu i tak jestem na plusie (ponad 70 zł ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Rarita Czas edycji: 2009-12-28 o 19:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#945 |
Komplikatorka
|
foltynka 13 stycznia to już resztki będą
![]() ![]() ![]() ![]() Ja dzisiaj 20 zł -kosmtyczka i zapłaciłam odrazu za makijaż na Sylwestra - 60 zł. Zastanawiam się jeszcze nad rzęsami... ale 50 zł kosztują no i nie wiem czy mi nie szkoda kasy ![]()
#946 |
Zadomowienie
|
Jakaś masakra!!!!
Wydałam na kosmetyki ok 100 zł!!!! Ale to nie moja wina, że wszysko się pokończyło ![]()
#947 |
Wtajemniczenie
|
a ja przez świeta nie wydałam nic
![]()
#948 | ||
Zakorzenienie
|
dzis zakupy:
- 2 serki wiejskie 2 zł - brukselka 0,90 - kapusta kiszona 1,20 - brokuł 1,50 - pierniki w czekoladzie 5,50 - solarium 12 zł - bokserki 5,49 przecena z 12 zł - 2 obrusy świateczne 7,50 przecena z 19 zł - herbata rumiankowa 0,99 - 2 marchewki 0,50 - SPRITE 3,90
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#949 |
Wtajemniczenie
|
A ja dzisiaj wydałam tylko kasę od Mikołaja więc mam czyste sumienie
![]() - dżinsy - 55 zł - spodnie czarne eleganckie - 45 zł - komplet bielizny - 15 zł - torebka srebrna - 15 zł - troszkę kosmetyków i duperelków na sylwestra - ok. 10 zł - bilety - 5 zł W sumie: 135 zł, i jeszcze mi trochę zostało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#950 |
Zakorzenienie
|
Byłam z koleżanką na wyprzedażach, ale nic nie kupiłam z ciuchów - nic ciekawego nie było.
Wydałam 13,5 w lumpie 7 puder w Ross 5 grejfruty z promocji w biedrze 2,40 zapiekanka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#951 |
Zakorzenienie
|
A u mnie przybylo kasy ale masakrycznie duzo wydalam -115 na prezent, 111 na zakupy kosmetyczne zza granicy(mineraly), do tego jutro wydam jakies 50zl na sylwestra i jeszcze wydalam 20zl na postcrossing!
Trezba scisnac... pewna czesc ciala w nowym roku!
#952 |
Zakorzenienie
|
Długo mnie nie było, ale to tylko jeśli chodzi o udzielanie się - czytam na bieżąco
![]() W Święta prawie nic nie wydawałam, bo nie miałam co wydawać ![]() Gwiazdor przyniósł sporo $$, ale zamówiliśmy z TŻtem lustrzankę ![]() ![]() ![]() Połowa to to, co zebraliśmy, część daje TŻ, część ja z kasy styczniowej. Będzie dobrze ![]() Zatem chcąc nie chcąc - styczeń będzie jednym wielkim oszczędzaniem ![]() Zrobiłam sobie w excelu magiczną listę - wszystko mam rozpisane łącznie z datami, kiedy co wpływa i ubywa z rachunku. Mam zamiar robić tak co miesiąc. Prócz tego w drugim arkuszu będę spisywać to, co na co dzień będę wydawać. Po odjęciu wszystkich rachunków i kasy na lustrzankę na cały miesiąc życia zostaje mi nieco ponad 330zł, więc szału nie ma, ale tak naprawdę jeśli będę robić rozsądne zakupy, to spokojnie się zmieszczę. A 26. mam imieninki, więc trochę z lustrzanki się zwróci ![]() Trzymam cały czas kciuki za wszystkich! ![]()
#953 |
Komplikatorka
|
Hmm dzisiaj:
35 zł - wisiorek 39 zł- kamizelka NY 39 zł - bluzka NY 30 zł - rajstopy Tak czekałam na wyprzedaże a nic nie było ciekawego ![]()
![]() |
#954 | ||
Zakorzenienie
|
Dagunia a co to za rajtopy za 30 zł
![]() ![]()
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#955 |
Wtajemniczenie
|
Ja dzisiaj byłam też na wyprzedażach, ale też nic ciekawego nie było
![]() Ale kupiłam: - szalik dla mego Ukochanego na urodziny za 39,90zł przeceniony z 49,90 ![]() - bluzkę na sylwestra ( i tu miła niespodzianki, bluzka kosztowała 89,90zł, ale było doczepione -20% - przy kasie, więc obliczyłam, że zapłacę za nią około 75zł, poszłam do kasy, a pani do mnie "35,90zł" ![]() ![]() - podkład i pęseta (podkład przeceniony z 36zł na 23zł ![]() - sweterek fioletowy prześliczny H&M, przeceniony z 129,90zł na 40zł ![]() Aaaa, i sprzedałam zestaw ciuszków na alle za 200zł ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#956 |
Komplikatorka
|
foltynka - Gatta 100den dokładnie kosztowały 28,90 ale ja zawsze zaokrąglam
![]() Dzisiaj: solarium 10 zł paznokcie 65 zł naszyjnik na Sylwestra 25 zł atmo
#957 |
Wtajemniczenie
|
Jejku jak ja widzę ile wydajecie na sylwestra to aż mnie ciarki przechodzą...
Ja na ubrania na sylwestra wydałam dokładnie 52 zł (bolerko, buty, szalik pożyczam od mamy), do fryzjera nie idę bo sama sobie zrobię śliczne loczki, paznokcie mam swoje długie i ładne więc tylko je pomaluję czarnym lakierem, aha no jeszcze 10 zł wydałam na kosmetyki, i to w sumie tyle... a reszta kasy do skarbnoki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#958 |
Komplikatorka
|
Rarita ale to jeszcze zależy gdzie kto idzie
![]()
#959 |
Wtajemniczenie
|
Wiem wiem, na wielki bal trzeba wydać więcej, ja jednak wolę domówkę z przyjaciółmi, ma dla mnie znacznie więcej plusów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#960 |
Zakorzenienie
|
aaby zazdraszczam lustrzanki
![]() ![]() ja dzisiaj byłam z Przyjaciółką w spożywczym zakupić pare rzeczy na jutro i wydałam tak: krakersy - 3.79 Sprite 1l - 3.99 Serek szczypiorkowy z piątnicy - 3.39 razem: 11.17zł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:53.