|
|
#931 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Polish Next Top Model ..? ;)
Przetrwalam jeden epizod Top Model...i mam tylko jedno okreslenie na mysli..Żenada ...totalna żenada...
prowadzacy irytujacy a material do obrobki marny... ogladajac rowoczesnie 15 sezon ANTM stwierdzam ze niestety w Polsce na prozno szukac czegokolwiek zwiazanego z High Fashion...totez rezygnuje z ogladania tego cyrku... no to tyle
|
#932 |
|
Rozeznanie
|
cóż, pozostaje nam - pospólstwu ,oglądać ten nędzny program na low lewelu i nie załamać się z tego powodu (:
|
|
|
|
#933 |
|
Zakorzenienie
|
Zula wizualnie jak najbardziej nadaje się na modelką, jednak zachowuje się jakby już była Naomi, zbyt butna, wydaje mi się że nie będzie im się chciało z nią użerać. Lepsza zahukana dziewczyna która po prostu pokaże ciuchy i się zwinie do domu niż "starlet wannabe"
|
|
|
|
#934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy komukolwiek z tych wszystkich programow udalo sie tak na serio zaistniec i zrobic wielka kariere? No tak, moze talenty wokalne sie powybijaly ( Brodka,Flinta czy Leona Lewis itp), jednak cala reszta to jedynie chalturzy po centrach handlowych itp ( glownie mam na mysli tancerzy z YCD). Moja faworytka jest Kasia Smolinska. Istny aniolek, piekne oczy, mala glowka.. nawet jej imie i nazwisko odrazu mi sie kojarzy z jakas super modelka
|
|
|
#936 | |
|
Zakorzenienie
|
hehe
też się uśmiechnęłam aż.dobra, narzekacie narzekacie a i tak program odnosi póki co sukcesy i jest prawie 1 000 postów w temacie ![]() ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak juz wspomnialam, sa osoby,ktorym tego typu programy pomogly, jednakze nie ma sie co oszukiwac- to stacje TV maja na tym zyskac
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#938 |
|
Zakorzenienie
|
pewnie zostanie do samego końca,żeby przyciągac publikę,jak Jade /Dżejd/ z amerykanskiej edycji.wiedzieli,że jest za stara i butna,ale trzymali ją dla oglądalności
|
|
|
|
#939 |
|
Zakorzenienie
|
a mi się wydaje foxy123 że jakby poszperać to można coś znaleźć
|
|
|
|
#940 |
|
Zakorzenienie
|
Tak ,zapewne ![]() ![]() Tylko mowie, ze tak ogolem patrzac to wiele osob odchodzi w zapomnienie i tylko nieraz plotek.pl nam o nich przypomina TmargoT- dokladnie , tak wlasnie bylo z Jade
![]() Edytowane przez foxy123 Czas edycji: 2010-09-24 o 22:05 |
|
|
|
#941 |
|
Zakorzenienie
|
Nie no oczywiście zgadzam się, jest miażdżąca przewaga gwiazdek jednego odcinka niż faktycznie takich co się wybiło
to nie podlega dyskusji.Ale aż sama jestem ciekawa czy któraś zrobiła karierę tak w ogóle po takim śmiesznym szoł?
|
|
|
|
#942 | |
|
Crazy turtle lady
|
Cytat:
weszłam na wikipedie żeby zobaczyć finalistki ANTM, może później pogooglam coś na ich temat. http://pl.wikipedia.org/wiki/Zosta%C...p_modelk%C4%85
|
|
#943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Swoją drogą Tyra Banks to też z koziej dupy top modelka, tak moim zdaniem. Pamiętam ją z takiego filmu dla młodszych dziewcząt, gdzie gra lalkę Barbie, która nagle zamienia się w człowieka. Wdzięczna rola, nie ma co.
|
|
|
#944 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do drugiej uwagi, to po tym wymienionym przez Ciebie filmie brała jeszcze udział w kampaniach i chodziła po wybiegach: Anna Sui, Coors Light, CoverGirl, Badgley Mischka, Bill Blass, Cynthia Rowley, Chanel, Christian Dior, Dolce & Gabbana, Donna Karan, Gemma Kahng, H&M, Isaac Mizrahi, Maria Snyder, McDonald's, Aislinn Dubois Modeling Agency, Michael Kors, Milk, Nicole Miller, Nike, Inc., Oscar de la Renta, Pepsi, Perry Ellis, Randy Kemper, Richard Tyler, Rifat Ozbek, Swatch, Todd Oldham, Tommy Hilfiger, Victoria's Secret and Yves Saint Laurent, etc. Ale nie, nie.... to tylko taki malutki szczegół. Edytowane przez wesna Czas edycji: 2010-09-24 o 22:40 |
|
|
|
|
#945 |
|
Zakorzenienie
|
Łojojo twiggy była w jury ; D
---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- http://en.wikipedia.org/wiki/Adrianne_Curry tej się chyba opłaciło i tej... http://en.wikipedia.org/wiki/Eva_Marcille |
|
|
|
#946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi nie chcialo sie pisac tak dlugiego posta
|
|
#947 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#948 |
|
Zakorzenienie
|
Tekst o tym "żadna z nich nie ma strony na Wikipedii, wiec nie zrobiły kariery" był swego rodzaju żartem podobnym do tych typu "jak czegoś nie ma w Google znaczy, że nie istnieje"
nie znaczy to, ze tak naprawdę uważam.Szczerze mówiac wykażę się ignorancją, ale nie wiedziałam, że zmieniając język na angielski nagle pokaże się wiecej stron. Zresztą i tak by mi to nic nie dało, bo szczerze przyznaję, że angielskiego zwyczajnie nie umiem. Natomiast co do Tyry, to i tak bedę ją pamiętać lalkę Barbie Zastanawiajace jest, że skoro to tak znana modelka, powinna mieć informacje o tym na polskiej stronie na Wikipedii, a tam są wypisane głównie jej filmy, info o talk-show itd. Informacje o modelingu znikome. Przydałoby się to zmienić, ja nie bardzo wiem, jak, nie znam się na tym.Może głupio zrobiłam, opierając się tylko na Wiki, przyznaję, ale i tak dla mnie, przecietnego zjadacza chleba, pani ta będzie się kojarzyć z programem telewizyjnym i rolą przerośniętej lalki A nie jest tak, że żadnej modelki na świecie nie kojarzę ![]() Ale ok, przyznaję się do błędu, możecie mnie ukamieniować
|
|
#949 |
|
Zakorzenienie
|
Trzeba uważać wikipedia English jest duuuużo obszerniejsza niż wikipedia Simple English
|
|
|
|
#950 |
|
Zakorzenienie
|
ja oglądam ten program, długo szukałam wątku, nawet chciałam założyć z fotkami przed i po metamorfozach
![]() moją faworytką jest pamela, chociaż ta drobna kasia też coś w sobie ma, ta cała zula natomiast jest bardzo irytująca - dużo szumu o nic
|
|
#951 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pozwala nam poszerzać horyzonty m.in na temat ludzi, którzy z pozoru wydają nam się "modelkami, które nic nie osiągnęły" . Poza tym, większość (ogromna większość) zasobów internetowych jest w języku angielskim.Cytat:
![]() Cytat:
.
|
|||
|
|
|
#952 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Polecam, boki zrywać ![]() Ale dobrze, masz rację a ja przepraszam za pójście na łatwiznę i kierowanie się polską Wikipedią, nastepnym razem przejrzę inne źródła, zanim się wypowiem. Swoją drogą wstyd mi strasznie
|
|
|
#953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#954 |
|
Wtajemniczenie
|
Ola Kuligowska to ta, w której zdjęciu zakochał się Tyrka? Chciałabym ją zobaczyć w kręconych / falowanych włosach, a z tego co widziałam to znowu zrobili jej proste
|
|
|
|
#955 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#956 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#957 |
|
BAN stały
|
Hmm, no mi się wydaje że Tyra swego czasu była jedną z najbardziej znanych modelek... w sumie to tak właśnie było, młoda byłam, modą się nie interesowałam a jej postać była mi jak najbardziej znana
Teraz się wykazuje głową do interesów
|
|
|
|
#958 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#959 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ile razy można prosić o pisanie spoilerów na biało
|
#960 |
|
Raczkowanie
|
moim zdaniem ta najwyższa z nich(blondynka) ma jako jedyna szansę na zrobienie jakiejkolwiek kariery w modelingu .
"Większość z nas kryje się za egocentryczną skłonnością do tworzenia iluzji własnej wyjątkowości" Philip G. Zimbardo,Efekt Lucyfera Edytowane przez Poemadka Czas edycji: 2010-09-25 o 11:27 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:33.