|
|
#931 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe prawie Dwulatki :)
Hej baby
u mnie dziś znośnie, spacerek zaliczyłam, zakupy i nawet kawkę u mamy ale coś za dużo likieru mi polała, ojjj nietęgo się czuję od południa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
pewnie ze 2 czapki i kapelusik i dokupię jakąś bawełnianą cieplejszą na początek wiosny Cytat:
![]() Leonko - dostałam meila ![]() Kristi - ulalala jakie zdolności ma twój tz ty bierz faceta i zakładajcie intereszapomniałabym....Afro - jakiego masz pięknego małego mężczyznę w domu moja córa to jest łysa...gdzie się podziewa Kasiulka??? tęsknię...
Edytowane przez Mała75 Czas edycji: 2010-03-15 o 13:28 |
|||
|
|
|
#932 |
|
Zakorzenienie
|
Mała koniecznie prześlij mi maila od Leonki
|
|
|
|
#935 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#936 |
|
Zakorzenienie
|
oł, faktycznie, Kasiulka nie wdpeła jaszcze tutaj
? halo???
|
|
|
|
#937 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie
jak Jowiszowej nie poszedł to ja beztalencie tym gorzej...Cestusia, czekam na twojego tz bo to ostatnia deska ratunku teraz ![]() coś mi się zdaje, że cały weekend jej nie było
|
|
|
|
#938 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki za pochwały normalnie aż spuchłam jak to mówi Kasiulka od tych pochwał
Mała mój facet w końcu artysta tyle że kowal jemu takie malowidła to przychodzą z łatwością tylko że na papierze lub w warsztacie a na paznokciach to był debiut A Kasiulka biedna chyba znów załapała jakiegoś doła i chyba wolała w ogóle nie wchodzić ale myślę że telepatycznie j.ą tu ściągniemy a ja zamiast się szykować na przyjście gości to siedzę przed kompem ładnie a jeszcze tyle do zrobienia
|
|
|
|
#939 |
|
Zakorzenienie
|
ja wczoraj wieczorem też zajarzyłam,że Kasiulka przepadła
|
|
|
|
#940 |
|
Zakorzenienie
|
Maluśna, skoro tata Jowiszowej zainstalował to chociaż wiem, że kopia jest ok
Bo już się bałam, że w ogóle coś spaściłam przy przegrywaniu Może tam jakiegoś cracka trzeba wgrać... plik podmienić Tu jest ten problem, że ja na kompie mam go zainstalowanego od 2 lat prawie i żeby sprawdzić co i jak, muszę odinstalować... a jak mi wtedy nie pójdzie to się załamię bo to mój nałóg ![]() Jak coś to poproszę mamę, żeby przyjechała ze swoim lapkiem i tam pokombinuję |
|
|
|
#941 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
moje cycye zdrowe jak rybki byłam na usg i wsio w porządku, mam się macać tak z raz na pół roku, bardzo miła doktorka , dowcipna, a nie jakaś mumia niemowa mówiła, że jej największe odkrycie w biuście to guzek średnicy 6 cm u 22 letniej dziewczyny, tak więc laski macać się lub dać się przebadać męskim dłoniom, żeby nie było takich niemiłych anegdot do opowiadania Kristi no ja nie mogę, Twój tż to fakt artysta jak się patrzy zaparz mu dużą, kawę z mega pianką w kształcie serca |
|
|
|
#942 |
|
Zakorzenienie
|
Cestusia - no mam nadzieję, że wsio ok z płytką
jak chcę pominąć to pokazuje błąd aktywacja jest konieczna? i co to oznacza? niech no Jowiszkowa spyta rodziciela czy takie coś mu wyskakiwało ![]() Anka - super, że cycusie ok wszak muszą być gotowe na wykarmienie następnego bobasa oby już niedługo
|
|
|
|
#943 |
|
Zakorzenienie
|
Maluśna trzymaj kciukasy mocno, za 2 tyg. sie wsio okaże
tak się nie mogę doczekać maleństwa pufy ciekawi mnie reakcja Mikołaja na takiego małego , beczącego kluseczka ![]() oby go tylko nie chciał od razu karmić paluszkami ![]() a po co Wam ten program do obróbki zdjęć, do rodzinnego albumu, czy głównie allegrowania ? Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2010-03-15 o 14:30 |
|
|
|
#944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- aha, pochwalę się zrobiłam wczoraj najprostsze jogurtowe ciasto z netu i dziś został jeden rządek na blaszce
|
|
|
|
|
#945 |
|
Zakorzenienie
|
gratki Mała, pyszne ciasto to znika, co sie dziwisz
przeglądam ofertę Leclerca, mają być kapcie dziecięce ZETPOL coś w tym stylu 12,90 http://www.allegro.pl/item959578034_...iezniczki.html http://www.allegro.pl/item952909721_...ol_roz_26.html czy skarpetkowe 7,90 http://www.allegro.pl/item951552856_...l_r_25_26.html Miki jakoś nie cierpi klasycznych kapci, biega w bamboszkach z Pepco, jak mam mu założyć coś i zapiąć na nodze to jest wrzask dziś amant nie chciał nałożyć dwóch bluz, wybrał sobie trzecią
|
|
|
|
#947 |
|
Zakorzenienie
|
ja te niby kapcie zetpol w ubiegłym roku traktowałam jak lekkie buciki na wiosnę
Iga miała dwie pary.po domu wolę jak w zupełnie miękkich biega - bo wciąż się na nas wspina, lata po domu, pod nogi nie patrzy i jak w takich na stopę nadepnie, ała ![]() właśnie, idę szukać ponownie tych kapci z misiem bo tak się zdarły od spodu,że wstyd ![]() ---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- kupujecie? http://www.e-commerce.pl/Lidl-Pilos-...iem,42703.html teraz mam z cebulą i czosnkiem, wpadam powoli w uzależnienie w ogóle świetne ma produkty Pilos, i kefiry, jogurty. mniam
|
|
|
|
#948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() grzebiesz w PS
|
|
|
|
|
#949 |
|
Zakorzenienie
|
grzebałam w PS ale się zniechęciłam chwilowo. czekam na maila Cestii, bo chcę do niej po dodatkowe info się zgłosić
![]() to usuwanie tła to akurat umiałam, ale punkt ost. Leonki jest dla mnie słabo zrozumiały
|
|
|
|
#950 |
|
Zakorzenienie
|
ja kupuję dużo produktów Pilos, ale tego serka jeszcze nie miałam-czas przetestować. potwierdzam-świetne są. mi pasują śmietany kwaśne-do sosów, mizerii, śledzi w śmietanie
pycha ![]() no ja wg opisu Leonki nie miałam okazji jeszcze kombinować...najpierw trzeba zainstalować PS-a.... |
|
|
|
#951 |
|
Wtajemniczenie
|
jowiszQ a co tam jest wyslij mi na priv i postaram sie bardziej zrozumiale wytłumaczyc
Kasiulka pewnie na spacerze bo u nas slonce od razna a wczoraj miala jakies rewolucje żołądkowe ![]() Ja tez koncze obiad i wymykam sie z Lila na spacer
|
|
|
|
#953 |
|
Wtajemniczenie
|
Uff, po goracym weekendzie wracam do swiata zywych....
Jakos przezylam, ale nie bylo latwo. ![]() Nie nadrobie, bo czasu nie mam, ale wroce i odezwe sie wieczorkiem. Gino mial goraczke tej nocy..... zastanawiam sie czy to zeby czy uszy.... James rosnie w sile, wybija sie juz ponad norme, bo juz wazy 2 i pol kg.... znowu bedzie gigant, tak jak jego brat.... ale zdrow jak ryba, bylam dzis na ostatnim usg.
|
|
|
|
#954 |
|
Zakorzenienie
|
widziałyście tą laskę z mam talent z ukrainy..??
szuper
|
|
|
|
#955 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A w europie to tyeraz w ogole tylko dowod osobisty wystracz na granicy, nie musisz miec w ogole paszportu.... |
|
|
|
|
#957 |
|
Wtajemniczenie
|
Maluśna wiem tylko ja nie wiem jak ja to opisalam MOze daloby sie bardziej zrozumiale napisac
![]() Ja to ogolnie z tych nieumiejacych tłumaczyć |
|
|
|
#958 |
|
Zakorzenienie
|
Judi
fajnie ta laska rozmazuje rękami mi to nasze talenty sie już znudziły, jakieś śpiewy, tańce, czy gimnastyka bilans dzienny, 3 kawy, ciśnienie 106/68 coś padam jak śnięta ryba
|
|
|
|
#959 |
|
Zakorzenienie
|
bylismy na spacerze, mlody na nogach szedl
zagapil sie i TZ nie zdazyl go zlapac i pertolnął w krzaki, w efekcie zarysowany gałązką policzek do krwi... tak na wysokosci polowy nosa w dol ![]() ciutke zakrwawilo, ale przylozylam zasliniona chusteczke i nie wyglada zle. Mlody sie darl, ale nie dlatego ze go bolalo, ale dlatego ze wzielismy go na rece, a on chcial isc jak tylko postawilam go na ziemi, by mu to opatrzec, od razu usmiech i szedl dziarsko do przodu
|
#960 |
|
Zakorzenienie
|
do wesela sie zagoi, Pieterkowi
Jowiszku ja zajadam ser typu bałkańskiego, na śniadanie tost, pesto rosso lidlowe (podróbka w zasadzie pesto) plus własnie ser na wierzch, pyszota http://www.opinie.egospodarka.pl/Lid...ego,36741.html mam pytanie czy maybelinki i burżujki też podrabiają? bo ceny od tego sprzedawcy mocno dołujące http://www.allegro.pl/show_user_auct...hp?uid=7910597 Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2010-03-15 o 19:11 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:45.

u mnie dziś znośnie, spacerek zaliczyłam, zakupy i nawet kawkę u mamy
ale coś za dużo likieru mi polała, ojjj nietęgo się czuję od południa 

ty bierz faceta i zakładajcie interes

Bo już się bałam, że w ogóle coś spaściłam przy przegrywaniu
Tu jest ten problem, że ja na kompie mam go zainstalowanego od 2 lat prawie i żeby sprawdzić co i jak, muszę odinstalować... a jak mi wtedy nie pójdzie to się załamię bo to mój nałóg 

ciekawi mnie reakcja Mikołaja na takiego małego , beczącego kluseczka 

pycha
jak tylko postawilam go na ziemi, by mu to opatrzec, od razu usmiech i szedl dziarsko do przodu